Eχω δει το site κάποιους μήνες και ενδιαφερομουν για την εργασία μου άλλα δυστηχώς δεν είμαι στα όρια ακόμα ( για καμιά 200αριά μέτρα ¨-( ) Θα καλέσω όμως για να ρωτήσω τι γίνετε!
Εμφάνιση 16-30 από 20578
Θέμα: Inalan
-
02-05-15, 22:31 Απάντηση: Inalan #16Ilias
-
21-05-15, 22:24 Απάντηση: Inalan #17
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις προβλέψεις σας που και πότε θα επεκτείνετε τη υπηρεσία σας;
Ευχαριστώ
-
26-05-15, 01:02 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #18
-
26-05-15, 17:03 Απάντηση: Inalan #19
Δηλαδή εκεί που μία εταιρία του μεγέθους ΟΤΕ δεν έβγαλε άκρη με τον δήμο Αθηναίων, θα τα καταφέρει μία μικρότερη... Φαντάζομαι θα πιάσει τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, θα τους κάνει μια προσφορά "που δεν μπορούν να αρνηθούν" και μετά θα ρίξουν τα αμέτρητα κεφάλαια τους για να γεμίσουν την Αθήνα οπτικές... Κάτι άλλο?
-
26-05-15, 17:06 Απάντηση: Inalan #20
-
27-05-15, 13:51 Απάντηση: Inalan #21
Στις καμπίνες ή στο χαντάκι και την αποκατάσταση? Η οπτική πώς θα φτάσει στους χρήστες?
-
27-05-15, 14:03 Απάντηση: Inalan #22
Όπως σε όλο τον κόσμο, η οπτική καταλήγει σε ένα κουτί που μπαίνει εξωτερικά της οικοδομής.
-
27-05-15, 16:15 Απάντηση: Inalan #23
Δεν λέω αυτό... Δεν πρέπει να σκαφτούν οι δρόμοι για να φτάσει η υποδομή στον τελικό χρήστη? Ο δήμος Αθηναίων είναι τεράστιος γεωγραφικά και δυσκοίλιος γραφειοκρατικά. Νομίζω ότι κάνουν πολύ καλά και ξεκινούν απο πιο "μικρούς" και "φιλικούς" δήμους. Μακάρι να πάνε καλά και να επεκταθούν παραπέρα.
-
27-05-15, 16:27 Απάντηση: Inalan #24
Ένα μικρό χαντάκι (όπως και οι οπτικές του ΟΤΕ) και γίνεται φρεάτιο για την διακλάδωση προς το σπίτι.
Έτσι αναπτύσσεται και της HSN στην Καλαμαριά ή της Forthnet στη Ν. Σμύρνη, αλλά και παντού.
To πρόβλημα δεν είναι τόσο το χαντάκι, αλλά οι καμπίνες, που τώρα είναι ένα απλό φρεάτιο στον δρόμο.
-
27-05-15, 18:11 Απάντηση: Inalan #25
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΧΩ 18 MBPS ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 12 MBPS .... ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΟ ΝΗΣΙ. ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ
-
27-05-15, 19:16 Re: Inalan #26
το θέμα είναι να βγάζει και κέρδος, όχι να μπαίνει μέσα
-
27-05-15, 21:31 Απάντηση: Inalan #27
Μπορούμε να έχουμε τιμές και για επαγγελματική χρήση ? Επίσης οι οπτικές είναι διπλής όδευσης ?
The 3 most dangerous things in the world are a computer technician with a software patch, a programmer with a screwdriver and a customer with an idea....
Εγκατάσταση Ubuntu και Joomla
-
28-05-15, 01:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #28
καλη επιτυχια στο "δυσκολο" εργο σας
συγνωμη που ειμαι "καχυποπτος" και δεν πιστευω ευκολα αυτα που διαβαζω
θα τα πιστεψω οταν τα δω στην πραξη (καθως εχω χορτασει απο λογια που εχω ακουσει απο μεγαλυτερες εταιρειες τηλεπικοινωνιων περι ιδιοκτητων κεντρων - οπτικων ινων μεχρι .... κτλ)
-
28-05-15, 16:41 Απάντηση: Inalan #29
Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες είναι οι ίδιες,
απλά για εταιρικούς χρήστες θα συμφωνηθεί κάποιο ποσοστό κατανάλωσης.
Όσων αφορά για την διπλή όδευση,ο κάθε πελάτης μπορεί να μας ζητήσει με ποιό τρόπο θέλει να γίνει η σύνδεση.
Η οπτική ίνα υποστηρίζει όλα τα είδη των υπηρεσιών.Οι υπηρεσίες ενεργοποιούνται κατόπιν αιτήματος του συνδρομητή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος INALAN TEAM : 28-05-15 στις 17:39.
-
08-06-15, 11:16 Απάντηση: Inalan #30
Ψάχνοντας σήμερα είδα πως πλέον εχετε σύνδεθει στο GRIX.
Ειμαι 300μ εκτός κάλυψης περιμένω πως & πως την επέκταση σας. Καλώντας σήμερα μου ανέφεραν πως σε 1 με 2 μήνες θα επεκταθείτε και προς τα εδω (Βασιλειου Δεληγιάννη) , ευελπιστώ πως το Σεπτέμβρη θα γίνω ενας χαρούμενος πελάτης σας.Imagination is more important than knowledge
Bookmarks