Σελ. 894 από 1466 ΠρώτηΠρώτη ... 874884889892893894895896899904914 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 13.396-13.410 από 21987

Θέμα: Inalan

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Πάντως η αντιπέρα όχθη MS XBOX Live μια χαρά τα πάει το Live Online Streaming

Περιοχή
    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM FRITZ!Box 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως η αντιπέρα όχθη MS XBOX Live μια χαρά τα πάει το Live Online Streaming
    Καλά μην τα συγκρίνεις, η Microsoft έχει το Azure δικό της, θα ανοίξει και στην Ελλάδα datacenters δεν είναι το ίδιο, η sony παλεύει με την Akamai αλλά δεν μπορεί να σκάει και ένα σωρό λεφτά στην Akamai για να ανεβάζεις με 200mbps

https://azure.microsoft.com/en-us/gl...se-your-region

Γενικά Xbox > Playstation γιατί Microsoft > Sony σαν εταιρία.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    None
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχοντας INALAN 200 και COSMOTE 200 FTTH σε καθημερινή βάση διάφορες δεν βλέπω εκεί που τις δουλεύω εγώ.

10 - 12 ms maximum καλύτερο ping από την COSMOTE (ΟΚ αλλά μέτρα και σταθμά η COSMOTE) στα παιχνίδια, το οποίο δεν έχει διαφορά στο παιχνίδι.

Ειδικά μετά από την αγορά PlayStation 5 x2 μαζί με OLED HDMI 2.1, Online παίζουν άνετα και οι 2 και στα ποιο γρήγορα παιχνίδια.

Για το Upload εκεί που το θέλω εγώ (PlayStation 5 και στις 2 συνδέσεις) , μια μικρή διαφορά προς την INALAN αλλά όχι ιδανική.

Άσχετος αν και είναι 200 όταν ζητήσεις Upload κάποια εγγραφή ή Live streaming 1080/60p ή 2160/60p στο YouTube, στην καλύτερη να παίξει 6 Mb/sec
    Όταν η COSMOTE παίζει 3 Mb/sec
    με το 1/10 ονομαστικό Upload bandwidth σε σχέση με την INALAN, κρατώντας το μέγιστο θεωρητικό των 2.5MB/s.

Εννοείται ότι το pixel πάει αεροπορία, και το βίντεο χάνει ποιότητα αισθητά και στις 2 συνδέσεις.

Για την INALAN με μέγιστο θεωρητικό 25MB/s , ανάλυση στα 1080/60p Live streaming έπρεπε να την έχει ρελαντί, αλλά δεν γίνεται με την καμία.

Πολλοί γράφουν διαφορά κατά καιρούς και λένε διαφορά ότι η SONY κρατά χαμηλό το Upload και μην αγχώνεστε.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί πολλές φορές 5-6 το πρωί έχω δει 120-150Mbps Upload και αν ζητήσω να ανεβάσω βίντεο ή live streaming δείχνει real time ένα performance 8-10MB/s, κάπως καλύτερα αλλά τι να το κανείς … ο κόσμος κοιμάται τέτοιες ώρες και πάλι δεν είναι αρκετό.

Αντιθέτως στο Download η INALAN πάει κολλημένο στα 30MB/s - 31ΜB/s παραπάνω από το ονομαστικό συμβολαίου.

Θα μου πεις το μετράς τι κάνει στο PlayStation Network…
    εγώ για εκεί τις θέλω και τις 2, και αυτό με ευχαριστεί.

Στο δια ταύτα, άσχετος τι πληρώνω και για τις 2 μαζί… όλα σχετικά είναι.
    Κοινώς λαϊκά , αμα αγοράσεις αυτοκίνητο και λέει μέγιστη θεωρητική 200Khm/h , δεν σου λέει τα βγάζει μόνο σε δρόμο στην Ελλάδα … αλλά όπου έχει άσφαλτο.
    Σορρυ για αδιακρισία αλλά είσαι τίποτα σε κάποια ομάδα από pro gamers ή είσαι streamer, απλή περιέργια, αν θες απαντάς.

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από astbox Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορρυ για αδιακρισία αλλά είσαι τίποτα σε κάποια ομάδα από pro gamers ή είσαι streamer, απλή περιέργια, αν θες απαντάς.
    παιζω TrialsRising Ubisoft, Diablo 3, COD , και Gran7 αυτο τον καιρο.

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user2163 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά μην τα συγκρίνεις, η Microsoft έχει το Azure δικό της, θα ανοίξει και στην Ελλάδα datacenters δεν είναι το ίδιο, η sony παλεύει με την Akamai αλλά δεν μπορεί να σκάει και ένα σωρό λεφτά στην Akamai για να ανεβάζεις με 200mbps

https://azure.microsoft.com/en-us/gl...se-your-region

Γενικά Xbox > Playstation γιατί Microsoft > Sony σαν εταιρία.
    ναι αυτά που λες τα γνωρίζω

η MS έχει παρουσία στην ελλάδα έτσι είναι εύκολο και το online gaming και το online streaming στο xbox αρκεί να έχεις καλή γραμμή δεν το συζητώ καν σε FTTH.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    η MS έχει παρουσία στην ελλάδα έτσι είναι εύκολο και το online gaming και το online streaming στο xbox
    Servers στην Ελλάδα εννοείς; Πού ακριβώς;

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η MS από όσο ξέρω αν δεν έχει φτιάξει θα φτιάξει Data Centers στην ελλάδα καθώς πλέον έχει στενή συνεργασία και με την κυβέρνηση αλλά και με μεγάλες εταιρείες.

Δεν ξέρω σίγουρα εγώ απλά παρατηρώ ότι στο XBOX Live αν κάνεις μετρήσεις το ping που βγάζω σε όλες τις κονσόλες από το XBOX 360 έως το XBOX Series X είναι πολύ χαμηλό

Με τοποθεσία την Ελλάδα (από Αμερική που το είχα παλιότερα)

Δεν μου έχει δείξει ποτέ πάνω από 50ms

και στα παιχνίδια τύπου Battlefield - Call Of Duty δεν έχω παίξει ποτέ πάνω από 50ms

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Η MS από όσο ξέρω αν δεν έχει φτιάξει θα φτιάξει Data Centers στην ελλάδα καθώς πλέον έχει στενή συνεργασία και με την κυβέρνηση αλλά και με μεγάλες εταιρείες.

Δεν ξέρω σίγουρα εγώ απλά παρατηρώ ότι στο XBOX Live αν κάνεις μετρήσεις το ping που βγάζω σε όλες τις κονσόλες από το XBOX 360 έως το XBOX Series X είναι πολύ χαμηλό

Με τοποθεσία την Ελλάδα (από Αμερική που το είχα παλιότερα)

Δεν μου έχει δείξει ποτέ πάνω από 50ms

και στα παιχνίδια τύπου Battlefield - Call Of Duty δεν έχω παίξει ποτέ πάνω από 50ms
    Γιατί μπερδεύετε τους game servers με το Live streaming που αναφέρω ???

Που κολλάει το 1 με το άλλο ???

Στο Live streaming η σύνδεση σου ταυτόχρονα στέλνει στο YouTube και παράλληλα έχει να κάνει…
    Με τον game host : server ή και παίχτη ο οποίος φιλοξενεί το παιχνίδι
    Ποιότητα γραμμής και των άλλων παιχτών : αν οι μισοί έχουν PS5 και οι άλλοι μισοί τρέχουν PS4 (ούτε καν Pro με SSD) τότε οι παίχτες με τα PS5 overflood τις κάρτες γραφικών σε αυτούς με PS4 και ξεκινάει το παραλήρημα στο lag
    Να σημειώσω ότι κάτι GENIUS έχουν και τα PS4 με WiFi, εκεί ξεκινάει… κάποτε στο lag

Και παμε στο ρεζουμε
    Αν ο GAME HOST είναι κανένας Πολωνός η Ολλανδός με κάτι συνδέσεις 1/1Gbps και PS5 , τότε είναι παρά πολύ ΟΚ το παιχνίδι σε όλα
    aiming , fps , response time , και τα συναφή

Αλλά , εκεί έρχεται το αλλά…
    Όταν θέλεις ολοοο αυτό να το μεταδώσεις σε Live streaming στο YouTube, ΖΗΤΑΕΙΙΙΙΙ UPLOAD BANDWIDTH
    και λες έχω 200Mbps και είναι αρκετά για 1080/60p ή αλλιώς 60 frames per second…

Mας μένει το αλλά…

Δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια αργού gameplay, πες ότι θες να παίξεις Marvel VS Capcom 3
    Αυτό που θα στηλεις streaming αν και θα το κληδωσεις στα 1080/60p , θα έχει τρελό pixel και frame loss λόγο το Upload δεν είναι αρκετό την συγκεκριμένη στιγμή.

Εκεί δεν φταίνε τα PS5 ούτε το YouTube, εκεί φτάσει το Upload που δεν βγαίνει αληθινό 200.

Και μένα μου βγάζει 50ms στα ποιο πολλά , αλλά δεν έχει να κάνει ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ UPLOAD

Το ποιο ΣΚΛΗΡΟ ΤΕΣΤ στο Upload έρχεται στο Game share
    Βάλε το PlayStation 5 να στείλει το δικό σου παιχνίδι σε άλλον παίχτη στην άλλη άκρη της Γης
    Με COSMOTE 200/20 απλα ΔΕΝ , πάει το lag στο Θεό και δεν μπορείς να παίξεις άνετα
    Με INALAN λίγο καλύτερα αλλά όχι όπως πρέπει να είναι για το x10 Upload σε σχέση με COSMOTE

Τα έχω πει επανειλημμένως στο τηλέφωνο , ξέρετε εγώ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ firewall ή οποίο NAT έχετε , για τον λόγο PS5 τρέχει UNIX κλειστό και ούτε στο MODERN WARFARE δεν το έχουν σπάσει ακόμα στο firmware , το οποίο firmware από την SONY μέσα στα 6 χρόνια ζωής ενός PlayStation από γενιά σε γενιά θα πάρει 100 φορές update.

Το ίδιο γινόταν με την COSMOTE που τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα …
    Γιατί έχω υψηλό ping
    Και απάντησε μα η ποιότητα της COSMOTE είναι η καλύτερη κύριε.
    Όταν παίζαμε rocket league σε Ευρώπη το ping 60ms , και όταν ρώτησα τρέχει η γραμμή πίσω από CGNAT ???
    Μισό λεπτό να τσεκάρουμε …
    Α ναι …
    Το ping αμέσως στο 35-38ms

Εννοείται ξεκίνησαν τα παρατράγουδα περί ασφαλείας και τα συναφή
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ancogsxr : 01-05-22 στις 06:35.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει παρουσία, αλλά αν δεν έχει φτιάξει, θα φτιάξει.

Πολύ χαμηλό ping, ποτέ πάνω από 50.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Vodafone
    Router
    PFSense
    Path Level
    Interleaved
    H Microsoft έχει απευθείας διασύνδεση 200GBit με GR-IX

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TearDrop Εμφάνιση μηνυμάτων
    H Microsoft έχει απευθείας διασύνδεση 200GBit με GR-IX
    Χωρίς το datacenter όμως, κάτω από 10ms latency δεν βλέπουμε.

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς το datacenter όμως, κάτω από 10ms latency δεν βλέπουμε.
    ναι αν δεν φτιάξει στην ελλάδα datacenter ξέχασε το 10ms

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί μπερδεύετε τους game servers με το Live streaming που αναφέρω ???

Που κολλάει το 1 με το άλλο ???

Στο Live streaming η σύνδεση σου ταυτόχρονα στέλνει στο YouTube και παράλληλα έχει να κάνει…
    Με τον game host : server ή και παίχτη ο οποίος φιλοξενεί το παιχνίδι
    Ποιότητα γραμμής και των άλλων παιχτών : αν οι μισοί έχουν PS5 και οι άλλοι μισοί τρέχουν PS4 (ούτε καν Pro με SSD) τότε οι παίχτες με τα PS5 overflood τις κάρτες γραφικών σε αυτούς με PS4 και ξεκινάει το παραλήρημα στο lag
    Να σημειώσω ότι κάτι GENIUS έχουν και τα PS4 με WiFi, εκεί ξεκινάει… κάποτε στο lag

Και παμε στο ρεζουμε
    Αν ο GAME HOST είναι κανένας Πολωνός η Ολλανδός με κάτι συνδέσεις 1/1Gbps και PS5 , τότε είναι παρά πολύ ΟΚ το παιχνίδι σε όλα
    aiming , fps , response time , και τα συναφή

Αλλά , εκεί έρχεται το αλλά…
    Όταν θέλεις ολοοο αυτό να το μεταδώσεις σε Live streaming στο YouTube, ΖΗΤΑΕΙΙΙΙΙ UPLOAD BANDWIDTH
    και λες έχω 200Mbps και είναι αρκετά για 1080/60p ή αλλιώς 60 frames per second…

Mας μένει το αλλά…

Δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια αργού gameplay, πες ότι θες να παίξεις Marvel VS Capcom 3
    Αυτό που θα στηλεις streaming αν και θα το κληδωσεις στα 1080/60p , θα έχει τρελό pixel και frame loss λόγο το Upload δεν είναι αρκετό την συγκεκριμένη στιγμή.

Εκεί δεν φταίνε τα PS5 ούτε το YouTube, εκεί φτάσει το Upload που δεν βγαίνει αληθινό 200.

Και μένα μου βγάζει 50ms στα ποιο πολλά , αλλά δεν έχει να κάνει ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ UPLOAD

Το ποιο ΣΚΛΗΡΟ ΤΕΣΤ στο Upload έρχεται στο Game share
    Βάλε το PlayStation 5 να στείλει το δικό σου παιχνίδι σε άλλον παίχτη στην άλλη άκρη της Γης
    Με COSMOTE 200/20 απλα ΔΕΝ , πάει το lag στο Θεό και δεν μπορείς να παίξεις άνετα
    Με INALAN λίγο καλύτερα αλλά όχι όπως πρέπει να είναι για το x10 Upload σε σχέση με COSMOTE

Τα έχω πει επανειλημμένως στο τηλέφωνο , ξέρετε εγώ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ firewall ή οποίο NAT έχετε , για τον λόγο PS5 τρέχει UNIX κλειστό και ούτε στο MODERN WARFARE δεν το έχουν σπάσει ακόμα στο firmware , το οποίο firmware από την SONY μέσα στα 6 χρόνια ζωής ενός PlayStation από γενιά σε γενιά θα πάρει 100 φορές update.

Το ίδιο γινόταν με την COSMOTE που τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα …
    Γιατί έχω υψηλό ping
    Και απάντησε μα η ποιότητα της COSMOTE είναι η καλύτερη κύριε.
    Όταν παίζαμε rocket league σε Ευρώπη το ping 60ms , και όταν ρώτησα τρέχει η γραμμή πίσω από CGNAT ???
    Μισό λεπτό να τσεκάρουμε …
    Α ναι …
    Το ping αμέσως στο 35-38ms

Εννοείται ξεκίνησαν τα παρατράγουδα περί ασφαλείας και τα συναφή
    Εγώ μίλησα για ONLINE GAMING LIVE STREAMING (FULL HD 1920x1080) στο MS XBOX LIVE δεν μίλησα για ONLINE GAMING κάπου μπερδεύτηκες

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    Πέσαμε;

Καλογρεζα

Edit: ηθρε στα 2 -3 λεπτα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps/200Mbps
    ISP
    Inalan
    Πευκάκια, Νέα Ιωνία είμαι κάτω. Είναι κι αλλού;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200 Mbps
    ISP
    INALAN
    Λαμπρινή κάτω εδώ και ένα τέταρτο περίπου.

Επανήλθε. Όλα ΟΚ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johniq : 14-05-22 στις 14:34.

Σελ. 894 από 1466 ΠρώτηΠρώτη ... 874884889892893894895896899904914 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία