Εμφάνιση 13.546-13.560 από 21987
Θέμα: Inalan
-
02-06-22, 15:51 Απάντηση: Wind: Ανακοίνωση τροποποίησης συμβατικών όρων κινητής #13546
-
02-06-22, 16:01 Απάντηση: Wind: Ανακοίνωση τροποποίησης συμβατικών όρων κινητής #13547
-
02-06-22, 16:29 Απάντηση: Inalan #13548
Ποτέ! Και όσον αφορά την Inalan, το ότι μετά από τόσα χρόνια έχει μικρή επέκταση στους γειτονικούς δήμους απ' όταν ξεκίνησε, για μεγάλο μέρος της καθυστέρησης φέρει ευθύνη η ίδια λόγω του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσει το δίκτυο.
-
02-06-22, 16:44 Απάντηση: Inalan #13549
Αντιγραφω απο το διπλανο θεμα της WIND, με μια πολυ προχειρη ματια στη νομοθεσια antitrust της Ε.Ε. για το τι θεωρειται κρατικη ενισχυση, τι επιτρεπεται και τι οχι.
State Aid Overview
Άρθρο 107
(πρώην άρθρο 87 της ΣΕΚ)
1. Ενισχύσεις που χορηγούνται υπό οποιαδήποτε μορφή από τα κράτη ή με κρατικούς πόρους και που νοθεύουν ή απειλούν να νοθεύσουν τον ανταγωνισμό διά της ευνοϊκής μεταχειρίσεως ορισμένων επιχειρήσεων ή ορισμένων κλάδων παραγωγής είναι ασυμβίβαστες με την εσωτερική αγορά, κατά το μέτρο που επηρεάζουν τις μεταξύ κρατών μελών συναλλαγές, εκτός αν οι Συνθήκες ορίζουν άλλως.
2. Συμβιβάζονται με την εσωτερική αγορά:
α) οι ενισχύσεις κοινωνικού χαρακτήρος προς μεμονωμένους καταναλωτές, υπό τον όρο ότι χορηγούνται χωρίς διάκριση προελεύσεως των προϊόντων·
Ομως βλεπουμε το δεντρο κι οχι το δασος, και το προβλημα ειναι η ελλειψη ανταγωνισμου κι η γραφειοκρατια που εμποδιζουν την αναπτυξη των μικρων παροχων.
Η Inalan ποτε δεν πηρε boost συνδρομητων, παρολο που αναπτυσσει υποδομες οπτικης ινας μονη της.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hetfield : 02-06-22 στις 16:49.
-
02-06-22, 16:51 Re: Απάντηση: Inalan #13550
-
02-06-22, 16:53 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13551
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
02-06-22, 16:55 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13552
-
02-06-22, 16:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13553
Ναι ηταν λαθος η εκφραση μου, ομως το point μου ειναι οτι ο παροχος που εξυπηρετηθηκε ο συμφορουμιτης εχει εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση απο δημους, κρατος και χρηματοδοτικα προγραμματα.
Ειναι αθεμιτος ο ανταγωνισμος.
Εμενα μου φαινεται θαυμα που η Inalan εχει αναπτυξει τοσο το δικτυο της και συνεχιζει τις επεκτασεις.
-
02-06-22, 16:59 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13554
-
02-06-22, 17:02 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13555
Κακως ομως, γιατι ακομα και ενας τετοιος ορος θεωρειται διακριση.
Αν εγω σαν καταναλωτης επιδοτουμαι την χρηση οπτικης ινας, πρεπει να ειμαι ελευθερος να επιλεξω το προϊον που μου ταιριαζει.
Αλλιως θεωρειται (εμμεση) κρατικη ενισχυση βασει της νομοθεσιας που παρεθεσα.
Στο δια ταυτα, για μενα ειναι θαυμα η Inalan που συνεχιζει τις επεκτασεις εν μεσω τετοιου κλιματος.
Ο φιλος ειναι πικραμενος (και το δειχνει) γιατι δεν επεκτεινεται προς την περιοχη του, αλλα δεν φταιει παντα η Inalan για αυτο.
-
02-06-22, 17:10 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13556
-
02-06-22, 17:28 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13557
Οταν θες να επιδοτησεις τον τελικο καταναλωτη για τη χρηση ενος προϊοντος, δεν μπορεις εμμεσα ή αμεσα να τον περιορισεις στο ποιο προϊον θα επιλεξει.
Αναφερεται ρητα και ξεκαθαρα, χωρις αστερισκους στην antitrust νομοθεσια.
Εισαι λαθος, στο εχω ξαναπει αρκετες φορες, πλεον στο λεω με ξεκαθαρη παραθεση στον ορισμο της νομοθεσιας.
2. Συμβιβάζονται με την εσωτερική αγορά:
α) οι ενισχύσεις κοινωνικού χαρακτήρος προς μεμονωμένους καταναλωτές, υπό τον όρο ότι χορηγούνται χωρίς διάκριση προελεύσεως των προϊόντων·
Αν εγω ειχα να επιλεξω αναμεσα σε Inalan (χωρις επιδοτηση) και Cosmote (με επιδοτηση), ποιον νομιζεις οτι θα επελεγα;
Ποιος παροχος θα ειχε εναν παραπανω χρηστη, ποιος παροχος θα ειχε μεγαλυτερη αξια, ισχυροτερο cash flow κοκ...
-
02-06-22, 18:04 Απάντηση: Inalan #13558
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
ο τροπος χρηματοδοτησης απο το κρατος , ειναι εξωφρενικα προκλητικος , αντι να επιδοτει νεες τασεις ,νεους παιχτες, τροφοδοτει την κολασμενη και ξεπερασμενη κλικα των κλεπτο-παρόχων .
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
02-06-22, 18:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13559
-
02-06-22, 22:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #13560
Φυσικα και δεν ειπα αυτο.
Εγω λεω οτι λεει το γραμμα του νομου.
Αν θες να επιδοτησεις τον καταναλωτη για αγορα ενος προϊοντος (ή υπηρεσιας), οφειλεις να τον αφησεις ελευθερο να επιλεξει οποια οπτικη ινα θελει αυτος.
Τοτε και μονο τοτε η επιδοτηση ειναι συμβιβασμενη με την εσωτερικη αγορα.
Η χονδρικη που αναφερεις ειναι εντελως ασχετο σε ορους antitrust νομοθεσιας - δεν υποχρεουται ενας παροχος βασει της συγκεκριμενης νομοθεσιας να δινει και χονδρικη για να μπορει ο καταναλωτης να τον επιλεξει με επιδοτηση. Αυτη ειναι ελληνικη πατεντα (βασικα, πατεντα της ΕΕΤΤ). Αν εχεις αντιθετη αποψη, να μου την παραθεσεις απο τη νομοθεσια.
ΥΓ: Σε χονδρικη ωθουνται οι παροχοι με σημαντικη ισχυ στην αγορα. Καμια σημασια δεν εχει αν αυτη την ισχυ την χτιζουν με επιδοτουμενα πακετα (συμβιβασμενα με την εσωτερικη αγορα) ή οχι. Η Inalan δεν εχει τετοια ισχυ στην αγορα. Αν εχτιζε ισχυ στην αγορα, τοτε να 'σαι σιγουρος οτι θα την ωθουσαν σε χονδρικη.
Bookmarks