Σελ. 904 από 1466 ΠρώτηΠρώτη ... 884894899902903904905906909914924 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 13.546-13.560 από 21987

Θέμα: Inalan

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η οποια ομως προυποθεση αποτελει σαφης διακριση προελευσεως του προϊοντος. Οτι λεει το αρθρο.
    Δεν εχει νόημα, άστο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχει νόημα, άστο
    Εγω να το αφησω, ομως ο κανονισμος ειναι σαφης και χωρις αστερισκο.

"Χωρις διακριση προελευσης του προϊοντος". Καμια εξαιρεση, καμια προυποθεση χονδρικης βασει antitrust νομοθεσιας Ε.Ε.
    Να μπορω εγω σαν καταναλωτης να επιλεξω απο ποιον θα παρω οπτικη ινα κι ας ειναι η Inalan.
    Γι αυτο το προγραμμα δεν ανανεωθηκε (τα χρηματα δεν εξαντληθηκαν στο 100%).

Εν τελει, πισω στον συλλογισμο μου, η WIND βρισκει πατηματα και τα κανει αυτα.
    Η ΕΕΤΤ ειναι για αλλη μια φορα απουσα.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Ποτέ! Και όσον αφορά την Inalan, το ότι μετά από τόσα χρόνια έχει μικρή επέκταση στους γειτονικούς δήμους απ' όταν ξεκίνησε, για μεγάλο μέρος της καθυστέρησης φέρει ευθύνη η ίδια λόγω του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσει το δίκτυο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πότε πήραν οι πάροχοι επιδότηση για έργα FTTC εντός πόλεων?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ! Και όσον αφορά την Inalan, το ότι μετά από τόσα χρόνια έχει μικρή επέκταση στους γειτονικούς δήμους απ' όταν ξεκίνησε, για μεγάλο μέρος της καθυστέρησης φέρει ευθύνη η ίδια λόγω του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσει το δίκτυο.
    Αντιγραφω απο το διπλανο θεμα της WIND, με μια πολυ προχειρη ματια στη νομοθεσια antitrust της Ε.Ε. για το τι θεωρειται κρατικη ενισχυση, τι επιτρεπεται και τι οχι.

State Aid Overview
    Άρθρο 107

(πρώην άρθρο 87 της ΣΕΚ)

1. Ενισχύσεις που χορηγούνται υπό οποιαδήποτε μορφή από τα κράτη ή με κρατικούς πόρους και που νοθεύουν ή απειλούν να νοθεύσουν τον ανταγωνισμό διά της ευνοϊκής μεταχειρίσεως ορισμένων επιχειρήσεων ή ορισμένων κλάδων παραγωγής είναι ασυμβίβαστες με την εσωτερική αγορά, κατά το μέτρο που επηρεάζουν τις μεταξύ κρατών μελών συναλλαγές, εκτός αν οι Συνθήκες ορίζουν άλλως.

2. Συμβιβάζονται με την εσωτερική αγορά:
    α) οι ενισχύσεις κοινωνικού χαρακτήρος προς μεμονωμένους καταναλωτές, υπό τον όρο ότι χορηγούνται χωρίς διάκριση προελεύσεως των προϊόντων·
    Ειναι οτι πιο ευκολο να κατακρινεις εναν μικρο παροχο για τη μη καλυψη.
    Ομως βλεπουμε το δεντρο κι οχι το δασος, και το προβλημα ειναι η ελλειψη ανταγωνισμου κι η γραφειοκρατια που εμποδιζουν την αναπτυξη των μικρων παροχων.
    Η Inalan ποτε δεν πηρε boost συνδρομητων, παρολο που αναπτυσσει υποδομες οπτικης ινας μονη της.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hetfield : 02-06-22 στις 16:49.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Αντιγραφω απο το διπλανο θεμα της WIND, με μια πολυ προχειρη ματια στη νομοθεσια antitrust της Ε.Ε. για το τι θεωρειται κρατικη ενισχυση, τι επιτρεπεται και τι οχι.

State Aid Overview

Ειναι οτι πιο ευκολο να κατακρινεις εναν μικρο παροχο για τη μη καλυψη.
    Ομως βλεπουμε το δεντρο κι οχι το δασος, και το προβλημα ειναι η ελλειψη ανταγωνισμου κι η γραφειοκρατια που εμποδιζουν την αναπτυξη των μικρων παροχων.
    Η Inalan ποτε δεν πηρε boost συνδρομητων, παρολο που αναπτυσσει υποδομες οπτικης ινας μονη της.
    Ρε συ, γράφουμε για FTTC, όχι FTTH...

Πέρα από το RURAL που ήταν ΣΔΙΤ για "άγωνες" περιοχές, δεν έχει δωθεί επιδότηση για FTTC/VDSL σε αστικά κέντρα.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    το πλαισιο του ανταγωνισμου δεν αλλαζει με το αντικειμενο του ανταγωνισμου , ως προς το τι ειναι υγιης ανταγωνισμος
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πλαισιο του ανταγωνισμου δεν αλλαζει με το αντικειμενο του ανταγωνισμου , ως προς το τι ειναι υγιης ανταγωνισμος
    Αλλάζει όμως η συζήτηση όταν γράφει κάποιος ότι δώθηκε κρατική επιδότηση στο FTTC, αλλά τελικά ήταν η έμμεση για το FTTH...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan

Πέρα από το RURAL που ήταν ΣΔΙΤ για "άγωνες" περιοχές, δεν έχει δωθεί επιδότηση για FTTC/VDSL σε αστικά κέντρα.
    Ναι ηταν λαθος η εκφραση μου, ομως το point μου ειναι οτι ο παροχος που εξυπηρετηθηκε ο συμφορουμιτης εχει εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση απο δημους, κρατος και χρηματοδοτικα προγραμματα.
    Ειναι αθεμιτος ο ανταγωνισμος.
    Εμενα μου φαινεται θαυμα που η Inalan εχει αναπτυξει τοσο το δικτυο της και συνεχιζει τις επεκτασεις.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Ναι ηταν λαθος η εκφραση μου, ομως το point μου ειναι οτι ο παροχος που εξυπηρετηθηκε ο συμφορουμιτης εχει εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση απο δημους, κρατος και χρηματοδοτικα προγραμματα.
    Ειναι αθεμιτος ο ανταγωνισμος.
    Εμενα μου φαινεται θαυμα που η Inalan εχει αναπτυξει τοσο το δικτυο της και συνεχιζει τις επεκτασεις.
    Καλώς ή κακώς ένας από τους βασικούς, αν όχι ο βασικότερος όρος του SFBB ήταν να μπορεί να δώσει χονδρική σε άλλους.

Προφανώς με τον τρόπο που αναπτύσσεται η Inalan δεν ήταν τεχνικά δυνατό κάτι τέτοιο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Καλώς ή κακώς ένας από τους βασικούς, αν όχι ο βασικότερος όρος του SFBB ήταν να μπορεί να δώσει χονδρική σε άλλους.

Προφανώς με τον τρόπο που αναπτύσσεται η Inalan δεν ήταν τεχνικά δυνατό κάτι τέτοιο.
    Κακως ομως, γιατι ακομα και ενας τετοιος ορος θεωρειται διακριση.
    Αν εγω σαν καταναλωτης επιδοτουμαι την χρηση οπτικης ινας, πρεπει να ειμαι ελευθερος να επιλεξω το προϊον που μου ταιριαζει.
    Αλλιως θεωρειται (εμμεση) κρατικη ενισχυση βασει της νομοθεσιας που παρεθεσα.

Στο δια ταυτα, για μενα ειναι θαυμα η Inalan που συνεχιζει τις επεκτασεις εν μεσω τετοιου κλιματος.
    Ο φιλος ειναι πικραμενος (και το δειχνει) γιατι δεν επεκτεινεται προς την περιοχη του, αλλα δεν φταιει παντα η Inalan για αυτο.

sdikr Guest
    Κακως ομως, γιατι ακομα και ενας τετοιος ορος θεωρειται διακριση.
    Αν εγω σαν καταναλωτης επιδοτουμαι την χρηση οπτικης ινας, πρεπει να ειμαι ελευθερος να επιλεξω το προϊον που μου ταιριαζει.
    Αλλιως θεωρειται (εμμεση) κρατικη ενισχυση βασει της νομοθεσιας που παρεθεσα.

Στο δια ταυτα, για μενα ειναι θαυμα η Inalan που συνεχιζει τις επεκτασεις εν μεσω τετοιου κλιματος.
    Ο φιλος ειναι πικραμενος (και το δειχνει) γιατι δεν επεκτεινεται προς την περιοχη του, αλλα δεν φταιει παντα η Inalan για αυτο.
    Δεν είναι διάκριση απο την στιγμή που όσοι συμμετάσχουν πρέπει να το τηρούν, αν μου έλεγες οτι πχ δεν το είχε σαν κανόνα για κάποιον πάροχο ενώ το είχε για άλλους θα ήταν.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Δεν είναι διάκριση απο την στιγμή που όσοι συμμετάσχουν πρέπει να το τηρούν, αν μου έλεγες οτι πχ δεν το είχε σαν κανόνα για κάποιον πάροχο ενώ το είχε για άλλους θα ήταν.
    Οταν θες να επιδοτησεις τον τελικο καταναλωτη για τη χρηση ενος προϊοντος, δεν μπορεις εμμεσα ή αμεσα να τον περιορισεις στο ποιο προϊον θα επιλεξει.
    Αναφερεται ρητα και ξεκαθαρα, χωρις αστερισκους στην antitrust νομοθεσια.
    Εισαι λαθος, στο εχω ξαναπει αρκετες φορες, πλεον στο λεω με ξεκαθαρη παραθεση στον ορισμο της νομοθεσιας.
    2. Συμβιβάζονται με την εσωτερική αγορά:
    α) οι ενισχύσεις κοινωνικού χαρακτήρος προς μεμονωμένους καταναλωτές, υπό τον όρο ότι χορηγούνται χωρίς διάκριση προελεύσεως των προϊόντων·
    Μπορεις ευκολα να καταλαβεις το γιατι η νομοθεσια οριζει κατι τετοιο.
    Αν εγω ειχα να επιλεξω αναμεσα σε Inalan (χωρις επιδοτηση) και Cosmote (με επιδοτηση), ποιον νομιζεις οτι θα επελεγα;
    Ποιος παροχος θα ειχε εναν παραπανω χρηστη, ποιος παροχος θα ειχε μεγαλυτερη αξια, ισχυροτερο cash flow κοκ...

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ο τροπος χρηματοδοτησης απο το κρατος , ειναι εξωφρενικα προκλητικος , αντι να επιδοτει νεες τασεις ,νεους παιχτες, τροφοδοτει την κολασμενη και ξεπερασμενη κλικα των κλεπτο-παρόχων .
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

sdikr Guest
    Οταν θες να επιδοτησεις τον τελικο καταναλωτη για τη χρηση ενος προϊοντος, δεν μπορεις εμμεσα ή αμεσα να τον περιορισεις στο ποιο προϊον θα επιλεξει.
    Αναφερεται ρητα και ξεκαθαρα, χωρις αστερισκους στην antitrust νομοθεσια.
    Εισαι λαθος, στο εχω ξαναπει αρκετες φορες, πλεον στο λεω με ξεκαθαρη παραθεση στον ορισμο της νομοθεσιας.

Μπορεις ευκολα να καταλαβεις το γιατι η νομοθεσια οριζει κατι τετοιο.
    Αν εγω ειχα να επιλεξω αναμεσα σε Inalan (χωρις επιδοτηση) και Cosmote (με επιδοτηση), ποιον νομιζεις οτι θα επελεγα;
    Ποιος παροχος θα ειχε εναν παραπανω χρηστη, ποιος παροχος θα ειχε μεγαλυτερη αξια, ισχυροτερο cash flow κοκ...
    Με λίγα λόγια εσύ λες να τον περιορίσει να έχει μόνο Inalan και να μην μπορεί να βάλει κάποιον άλλον, καθώς το δίκτυο που στήνει η Ιναλαν δεν το παρέχει μέσω χονδρικής σε άλλους;

Το ποιος είναι λάθος άστο καλύτερα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Με λίγα λόγια εσύ λες να τον περιορίσει να έχει μόνο Inalan και να μην μπορεί να βάλει κάποιον άλλον, καθώς το δίκτυο που στήνει η Ιναλαν δεν το παρέχει μέσω χονδρικής σε άλλους;

Το ποιος είναι λάθος άστο καλύτερα
    Φυσικα και δεν ειπα αυτο.
    Εγω λεω οτι λεει το γραμμα του νομου.
    Αν θες να επιδοτησεις τον καταναλωτη για αγορα ενος προϊοντος (ή υπηρεσιας), οφειλεις να τον αφησεις ελευθερο να επιλεξει οποια οπτικη ινα θελει αυτος.
    Τοτε και μονο τοτε η επιδοτηση ειναι συμβιβασμενη με την εσωτερικη αγορα.

Η χονδρικη που αναφερεις ειναι εντελως ασχετο σε ορους antitrust νομοθεσιας - δεν υποχρεουται ενας παροχος βασει της συγκεκριμενης νομοθεσιας να δινει και χονδρικη για να μπορει ο καταναλωτης να τον επιλεξει με επιδοτηση. Αυτη ειναι ελληνικη πατεντα (βασικα, πατεντα της ΕΕΤΤ). Αν εχεις αντιθετη αποψη, να μου την παραθεσεις απο τη νομοθεσια.

ΥΓ: Σε χονδρικη ωθουνται οι παροχοι με σημαντικη ισχυ στην αγορα. Καμια σημασια δεν εχει αν αυτη την ισχυ την χτιζουν με επιδοτουμενα πακετα (συμβιβασμενα με την εσωτερικη αγορα) ή οχι. Η Inalan δεν εχει τετοια ισχυ στην αγορα. Αν εχτιζε ισχυ στην αγορα, τοτε να 'σαι σιγουρος οτι θα την ωθουσαν σε χονδρικη.

Σελ. 904 από 1466 ΠρώτηΠρώτη ... 884894899902903904905906909914924 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία