Πάλι έπεσε το ιντερνετ. Τι συμβαίνει το τελευαίο 24 ωρο? Γνωρίζει κανεις κατι παραπάνω?
Εμφάνιση 20.146-20.160 από 20571
Θέμα: Inalan
-
02-11-24, 12:07 Απάντηση: Inalan #20146
-
02-11-24, 14:02 Απάντηση: Inalan #20147AΓAΠHTOI ΣYNΔPOMHTEΣ,
ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI EXEI ΠPOKYΨEI BΛABH KOPMOY ΣTHN ΠEPIOXH TOY XAΛANΔPIOY KAI APKETOI ΣYNΔPOMHTEΣ MAΣ ΔEN EXOYN YΠHPEΣIEΣ. TO ΣYNEPΓEIO MAΣ EINAI ENHMEPO KAI ΠPOΣEΓΓIZEI ΓIA NA KATABAΛΛEI KAΘE ΔYNATH ΠPOΣΠAΘEIA ΓIA THN AMEΣH AΠOKATAΣTAΣH THΣ BΛABHΣ.
ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME EK NEOY ΓIA XPONO AΠOKATAΣTAΣHΣ.
ME EKTIMHΣH,
INALAN TEAM
-
02-11-24, 16:54 Απάντηση: Inalan #20148
Απο το telegram.
"Αγαπητοί συνδρομητές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή την στιγμή
αντιμετωπίζουμε βλάβη σε κεντρικό μας κορμό και πραγματοποιήσαμε
διαφορετική προσωρινή δρομολόγηση, όπου ίσως εντοπίσετε αυξημένο ping.
Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας."
H cosmotetv δυσκολεύεται να παιξει σε ποιοτητα SD.
-
02-11-24, 20:10 Απάντηση: Inalan #20149There's no substitute for experience
CorollaClub
-
02-11-24, 20:26 Απάντηση: Inalan #20150
Πολλά τα προβλήματα τελευταία, και μόλις υπέγραψα για το Basic 1000 με την έκπτωση.
Στην περιοχή μου (Κάτω Τούμπα) πέρασαν την ίνα από το πεζοδρόμιο, ανάμεσα στις πλάκες
-
02-11-24, 20:52 Απάντηση: Inalan #20151AΓAΠHTOI ΣYNΔPOMHTEΣ,
ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΣXETIKA ME THN BΛABH KOPMOY ΣTHN ΠEPIOXH TOY XAΛANΔPIOY KAI ΠOΛΛOI ΣYNΔPOMHTEΣ MAΣ ΔEN EXOYN YΠHPEΣIEΣ. TO ΣYNEPΓEIO MAΣ EINAI HΔH ΣTO ΣHMEIO KAI H AΠOKATAΣTAΣH THΣ BPIΣKETAI HΔH ΣE EΞEΛIΞH. H OΛIKH AΠOKATAΣTAΣH THΣ BΛABHΣ YΠOΛOΓIZETAI ΣTIΣ 23:00 EKTOΣ AΠPOOΠTOY. KATABAΛΛOYME KAΘE ΔYNATH ΠPOΣΠAΘEIA ΠPOΣ EΠIΛYΣH.
ME EKTIMHΣH,
INALAN TEAM
-
02-11-24, 23:11 Απάντηση: Inalan #20152My AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
Other : TP-Link TL-R605, Poynting XPOL-1-5G, Samsung S20 FE & S21 FE, Cosmote TV Box, MI Box 2
New! : AVM 5690 Pro , Qnap: QHora-301W - 10GbE, AVM 7690
-
03-11-24, 14:28 Απάντηση: Inalan #20153
Καλησπέρα παιδιά!
Πρόσφατα έβαλα κι εγώ inalan 1gbps με την φοιτητική προσφορά.
Όσοι σας χρέωσαν τα 25 ευρώ έξτρα, λάβατε απόδειξη αργότερα μέσω email; Αν ναι μετά από πόσο καιρό;
Εμένα με χρέωσαν επικαλούμενοι έξτρα μέτρα, ωστόσο βρίσκομαι στον 5ο όροφο και η εγκατάσταση ήταν αρκετά απλή, με το καλώδιο να έρχεται από το πλάι της πολυκατοικίας, στην ταράτσα και μετά σε εμένα. Έχω διαβάσει εδώ σε κάποιους που ήταν ακόμη ψηλότερα δεν ζητήσανε τίποτα.
Απόδειξη δεν έχω λάβει εδώ και 10 ημέρεςKilling Jack Bauer doesn't make him dead. It just makes him angry.
-
03-11-24, 14:58 Απάντηση: Inalan #20154
-
03-11-24, 15:32 Απάντηση: Inalan #20155
-
03-11-24, 16:05 Απάντηση: Inalan #20156
Δεν χρειάστηκε καν να ανοίξουν τρύπα, χρησιμοποιήθηκε υφιστάμενη που πέρναγε η κεραία της τηλεόρασης. Έπειτα εσωτερικά μου άφησαν 5 μέτρα ίνα στο σημείο της τρύπας, όπου τοποθέτησαν και το router.
Η εγκατάσταση διήρκησε λιγότερο από 1 ώρα συνολικά.
Όχι προς το παρόν. Έχω ακούσει ότι σε καλούν κάποιες μέρες αφού κάνεις νέα σύνδεση για να τους δώσεις feedback σχετικά με την ικανοποίησή σου, και σκέφτηκα να τους ρωτήσω τότε (να γλιτώσω και την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο).
Σε γενικές γραμμές προσπαθώ να μην είμαι πλεονέκτης, και εκτιμώ ότι η σχέση κόστους/υπηρεσίας είναι εξαιρετική (εκμεταλλευόμενος το φοιτητικό πακέτο).
Απλά καμιά φορά ανακαλείς τα γεγονότα και σου μπαίνουν σκέψεις
Για να δώσω λίγο ακόμη context, μου ξένισε λίγο η υπερβολική ευγένεια ενός από των 2 τεχνικών.
Μπήκε μέσα, χειραψία με ένα τεράστιο χαμόγελο, συστήθηκε κ.λπ.. Φυσικά ανθρώπινο είναι αυτό, και σε καμία περίπτωση red flag από μόνο του.
Απλά το gut feeling ήταν ότι υπήρχε κάτι επιτηδευμένο. Αυτό τροφοδοτήθηκε από όλη την διάρκεια της συνάντησης.
Επίσης μου έδωσε από μόνος του admin κωδικό για το router. Νομίζω αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσω; Είχα διαβάσει ότι δεν στον δίνουν κανονικά ακόμη και να παρακαλάς.
Στο τέλος της εγκατάστασης, ο 2ος τεχνικός, που ταίριαζε άριστα στο προφιλ τεχνικών που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια (βαριεστημένος και τυπικός), χαιρέτησε και έφυγε πρώτος.
Τότε ο σούπερ ευγενικός τεχνικός μου ανέφερε και το κόστος των 25 ευρώ.Killing Jack Bauer doesn't make him dead. It just makes him angry.
-
03-11-24, 16:14 Re: Inalan #20157
Καλά αν υπάρχει κόστος αυτό δεν πρέπει να έρθει μαζί με τον 1ο λογαριασμό? Στο προφορικό το εισέπραξαν λες κι είναι ο μάστορας της γειτονιάς με τα μαύρα?
-
03-11-24, 16:45 Απάντηση: Inalan #20158
Τον "έκαψες" τον άνθρωπο
- - - Updated - - -
Η αλήθεια είναι ότι σου τονίζουν πάντα 2 πράγματα:
1. Να έχεις πρόσβαση στην ταράτσα και ενημέρωση διαχειριστή.
2. Να έχεις 25 ευρώ σε μετρητά σε περίπτωση που χρειασθεί "έξτρα" εγκατάσταση.
Εγώ σε 3 διαφορετικες εγκαταστάσεις δεν είχα καμία χρέωση (βασική 35 ή επιπλέον 25). Φρόντισα όμως να υποδείξω απλές και εύκολες οδεύσεις, που συμφώνησαν αμέσως οι τεχνικοί.
Προφανώς αυτά επειδή είναι "έξτρα" και όχι στις βασικές της εταιρίας, εισπράτονται επι τόπου. Ακόμα και τα βασικό κόστος των 35 ευρώ (όταν μπαίνει, γιατί εμείς ως πρώτοι ούτε αυτό πληρώσαμε) πληρώνεται άμεσα με το πέρας της εγκατάστασης. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι ΔΕΝ έχουν καν δέσμευση συμβολαίου !! Τώρα ποιος εκδίδει (και "εάν" και "πότε") απόδειξη, δεν ξέρω γιατί δεν χρειάσθηκε.
Κάποια βέβαια υπάρχουν και στα FAQ της εταιρίας.
-
03-11-24, 20:26 Απάντηση: Inalan #20159
Μια που το συζητάτε, έχει κανείς τον admin κωδικό του zte να μου τον στείλει πμ?
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
03-11-24, 20:45 Απάντηση: Inalan #20160
Πλήρωσε 25 ευρώ στον μάστορα να στον δώσει
Bookmarks