Εμφάνιση 16.381-16.395 από 17195
Θέμα: Inalan
-
22-09-23, 17:45 Απάντηση: Inalan #16381Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.
-
22-09-23, 17:56 Απάντηση: Inalan #16382
Η δικαιολογία που μου έδωσαν ήταν ότι μπορεί στο μέλλον να θέλω να το μετακινήσω. Τους είπα πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και το κόψανε.
My Speedtest:
Spoiler:
-
22-09-23, 21:29 Απάντηση: Inalan #16383
-
22-09-23, 22:11 Απάντηση: Inalan #16384
Καλησπέρα σας. Παρακαλούμε πολύ να μας προωθήσετε τα στοιχεία σας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Ευχαριστούμε
- - - Updated - - -
Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να κάνετε τη χρήση της υπηρεσίας "Ομαλή Μετάβαση ", όπου πληρώνετε τη ρήτρα στον πάροχο που έχετε και σας την επιστρέφουμε σε δωρεάν μήνες *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
- - - Updated - - -
Καλησπέρα σας, έχουμε συνεργεία που προχωράνε σε διάφορες περιοχές της πόλης ταυτόχρονα. Όσον αφορά το συνάδελφό σας,μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας προωθώντας τα στοιχεία του να το ξαναδούμε με το αρμόδιο τμημα
-
22-09-23, 23:56 Απάντηση: Inalan #16385
Και εγώ που έκανα χρήση της υπηρεσίας "ομαλή μετάβαση", πρόκοψα. Αφού είναι άσχετοι εκεί στην υπηρεσία ή εκτός αν με κορόιδεψαν. Μού είπαν να στείλω την απόδειξη με το ποσό που πλήρωσα για την ομαλή μετάβαση και που μάλιστα μου είχαν πει στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω την εταιρία που ήμουν πριν και να τους το πω. Έτσι και έγινε. Στην εταιρία που ήμουν είχα πάγια εντολή για τον λογαριασμό μου, ο οποίος και εξοφλήθηκε λίγο πριν βγει ο τελικός λογαριασμός που είχε μέσα και την ρήτρα αποχώρησης. Όταν λοιπόν βγήκε ο τελικός λογαριασμός ξεκίνησε με μείον αφού στον προηγούμενο είχα πληρώσει υπηρεσίες που δεν είχα λάβει. Λογικό είναι το τελικό ποσό να είναι μικρότερο από το ποσό που πλήρωσα ως ρήτρα αποχώρησης. Οι κύριοι λοιπόν αυτοί μου πίστωσαν αυτό το μικρότερο ποσόν που έγραφε ή απόδειξη ή τελευταία και όχι το ποσό που αναλογεί στην ρήτρα αποχώρησης, παρ' ότι τους είχα επισυνάψει και τον λογαριασμό που φαινόταν καθαρά ότι υπήρχε αρνητικό πρόσημο πριν το τελικό σύνολο και παρ' ότι τους έστειλα κατόπιν ότι και τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα πληρώσει, την ώρα που ήμουν ήδη πελάτης της INALAN. Έχω πάρει αρκετές φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και συνέχεια μου λένε ότι έχουν προωθήσει το αίτημα μου και ότι κάποιος αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινώνησε με σας; άλλο τόσο επικοινώνησε κα με εμένα. Θεωρώ ότι εξαπατήθηκα ως προς το θέμα της "ομαλής μετάβασης", γι' αυτό λοιπόν συνφορουμίτες σας συνιστώ μεγάλη προσοχή στο θέμα αυτό.
-
23-09-23, 01:26 Re: Απάντηση: Inalan #16386
Κι άλλες εταιρείες ήταν μικρού μεγέθους σε θέμα κάλυψης αλλά δεν έκαναν τέτοια αστεία
και μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από εποχές 20 χρόνια πριν, όταν δούλευα στην τεχνική υποστήριξη DSL της Vivodi Telecom όταν έδινε ADSL σε μια χούφτα περιοχές πριν δώσει καν ο ΟΤΕ για πρώτη φορά...
Θα πρότεινα να βάλετε σε προτεραιότητα το να απεικονίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο το πού καλύπτετε ως περιοχή όσο και ως οδούς - γιατί το να εμφανίζει ο χάρτης κάτι με κάλυψη (ή με μελλοντική κάλυψη) δεν δίνει σαφή πληροφόρηση, μάλλον χρόνια τώρα.
Καλός φίλος που βρίσκεται σε διεύθυνση του Α/Κ Άρεως, άτυχος γιατί στην περιοχή δεν έχει περάσει οπτικές ίνες κανείς, είδε ότι είναι σε μελλοντική κάλυψη στην Inalan και αφόδευσε η φοράδα στ' αλώνι - δεν καλύπτεται και κανείς δεν ξέρει αν θα καλυφθεί.
Στη δε Ν. Φιλαδέλφεια, υπήρχε αρχικά όλος ο δήμος σε μελλοντική κάλυψη και μετά ο μισός εξαφανίστηκε - αλλά έχει σκάψει η Inalan σε σημεία που τα έβγαλε από την μελλοντική κάλυψη. Ποιος ξέρει γιατί; Κανείς δεν ξέρει
Λοιπόν, πέρα απ' την πλάκα, θα άξιζε να ξοδέψετε λίγες χιλιάδες € για να σας φτιάξει κάποιος μια πιο πλήρη web εφαρμογή η οποία θα ανέφερε σε επίπεδο οδού και αριθμού πού έχετε κάλυψη σήμερα (πράσινο), πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη σύντομα (κίτρινο- σε εκείνη την περίπτωση θα αναφερόταν και η εκτιμώμενη ημερομηνία ή έστω το τρίμηνο κάλυψης) και πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη κάποτε, χωρίς ημερομηνία (κόκκινο).
Οτιδήποτε άλλο απαιτεί μαντικές ικανότητες από τους δυνητικούς πελάτες και ειλικρινά δεν έχει νόημα - αν δε μπορείτε να υλοποιήσετε ένα ορθό availability check εσωτερικά, δεν είναι ντροπή, κάντε το με web application και ας σας το παραδόσει τρίτος.Το avatar μου προς τιμήν των 25 χρόνων του Command & Conquer (1995 - 2020).
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
23-09-23, 12:13 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #16387
Σκάβουν πολλά συνεργεία ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της πόλης λένε,όταν αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο.Στην περιοχή μου έσκαψαν δύο δρόμους και σταμάτησαν.Τελος.Καλυτερα να μην λέτε τίποτα ρε παιδιά αν αν με τις απαντήσεις σας δεν προσφέρετε τίποτα στη συζήτηση.Εγω ήθελα να μάθω αν υπάρχει σχεδιασμός ,πχ ότι μετά από αυτόν τον δρόμο θα πάμε σε εκείνον και μετά στον άλλον και σκάβουμε έτσι για τον Χ ψ λόγο.Προφανως δεν ξέρετε ούτε οι ίδιοι καλα που θα σκάψουν τα συνεργεία και με τι πλάνο.Ειχα μια ελπίδα από εσάς,πάει και αυτή.
-
23-09-23, 12:25 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #16388
Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της Inalaln. Αν έσκαβαν σειριακά σε όλους τους δρόμους μιας περιοχής, κανείς δεν θα μπορούσε να πει κάτι. Τώρα όμως κάνουν τη χαζομάρα και μάλιστα διπλή: ΚΑΙ σκάβουν σε περιοχή που έχει ήδη σκάψει άλλος (συνήθως η Cosmote) ΚΑΙ σκάβουν μόνο σε επιλεγμένους δρόμους, προφανώς εκεί που έχουν αιτήσεις. Τα ίδια ακριβώς έκαναν και στη δική μου περιοχή. Ένα - δυο μήνες αφού τελείωσε τα σκαψίματα η Cosmote και είχε πέσει φρέσκια άσφαλτος στους δρόμους, σκάει μύτη η Inalan, ανοίγει αυλάκια σε 10-20 επιλεγμένες οδούς και μην τους είδατε.
-
23-09-23, 16:18 Απάντηση: Inalan #16389
Ρε παιδια έχει κανεις ιδέα πως παίρνουμε καινούρια IP? Οσες φορές επανεκκίνηση και να κάνω παίρνω την ίδια
-
23-09-23, 16:48 Απάντηση: Inalan #16390
Έχω ακούσει ότι η IP δύσκολα αλλάζει, τουλάχιστον σε σχέση με τους κλασικούς παρόχους. Αν δοκίμαζα κάτι αυτό θα ήταν να το αφήσω για κανά δύωρο offline να λήξει το lease και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα σου δώσει άλλη.
My Speedtest:
Spoiler:
-
23-09-23, 17:17 Απάντηση: Inalan #16391
-
23-09-23, 17:25 Απάντηση: Inalan #16392
Οι "αλλοι" ειναι με pppoe, οποτε ειτε vdsl ειτε ftth ειναι το ιδιο και το ip rotation γινεται by default. Στο dhcp προσπαθει να δινει την ιδια ip
-
24-09-23, 09:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Inalan #16393
Αυτο ειναι το λαθος τους...
Πριν ηταν μονοπωλιο σε πολλες περιοχες και ετσι εφτιαξαν και ονομα και πελατολογιο..
Τωρα σε περιοχες που εχει παει αλλος παροχος δυσκολα ενας μεσος χρηστης θα φυγει απο COSMOTE,Vodafone,NOVA για να παει σε Inalan.
Πολλοι εχουν και τα πακετα με την κινητη σε ενα λογαριασμο με εκπτωση.
Ακομα και με το τυρακι του Upload που μπορει να ενδιαφερει πολλους το χανει σε θεματα βλαβης που οι κλασσικοι παροχοι σε καλυπτουν με data στο κινητο..
Εαν θελουν νεους χρηστες ανοιγουν τον χαρτη βλεπουν που δεν υπαρχει καλυψη και ξεκινανε για αυτες τις περιοχες...KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
24-09-23, 09:34 Απάντηση: Inalan #16394
Στη θεωρια, ναι. Στη πραξη ομως, με τον οτε κυριως, τους υπολοιπους και τη Δεη να σκαβουν με πολλαπλους εργολαβους, σε συνδιασμο με το χρονο της αδειοδοτησης, ευκολα καταληγεις να σκαβεις εκει που περασαν και οι αλλοι.
Δεν σου λενε που θα σκαψουν οι αλλοι παροχοι.
Μονο το upload δεν αρκει.
Μεσα στον επομενο χρονο ολοι οι αλλοι μαζι θα πλησιαζουν το εκατομυριο ενεργες ftth. Εδω μιλαμε για 10.000 πελατες και να γινουν 15 σε τρελη επιτυχια.
Τι ψαχνεις?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος netblues : 24-09-23 στις 09:40.
-
24-09-23, 10:14 Απάντηση: Inalan #16395
Υπαρχουν ακομα περιοχες που δεν εχει σκαψει κανενας.... κυριως η VODAFONE ....
Για αυτο υπαρχει ο χαρτης με τις FTTH συνδεσεις...
Ας περασουν την Εθνικη απο την αλλη πλευρα , ας κατεβουν στο κεντρο και στην Καλλιθεα...KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
Bookmarks