Σελ. 1093 από 1147 ΠρώτηΠρώτη ... 10731083108810911092109310941095109811031113 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.381-16.395 από 17195

Θέμα: Inalan

Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thanasakis11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    > Ήθελαν να μου αφήσουν 5+ μέτρα καλούμπα το περίσσευμα της ίνας μέσα στο σπίτι αλλά τους είπα να την κόψουν και να την κοντύνουν για να έρθει ακριβώς στο σημείο που ήθελα να μπει το ρούτερ χωρίς περίσσευμα όπου και το έκαναν άρα γλύτωσα από αυτό.
    Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για όποιον δε θέλει τη καλούμπα μέσα στο σπίτι του;... είμαστε πολλοί με αχρείαστη καλούμπα η οποία προφανώς και διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για να τσακίσει, πέρα από το γεγονός ότι αν δεν την κρύψεις είναι άσχημο να φαίνεται.
    Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓226 Mbps / ↑194 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Η δικαιολογία που μου έδωσαν ήταν ότι μπορεί στο μέλλον να θέλω να το μετακινήσω. Τους είπα πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και το κόψανε.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ 7530 AX
    Η δικαιολογία που μου έδωσαν ήταν ότι μπορεί στο μέλλον να θέλω να το μετακινήσω. Τους είπα πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και το κόψανε.
    Άντε, καλορίζικος!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1GB download/upload
    ISP
    inalan.gr
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ancogsxr Εμφάνιση μηνυμάτων
    προς INALAN TEAM και μην κανείς τον Αλέκο…

Τι θα γίνει με το μαύρο σου χαλί στο τηλεφωνικό κέντρο ?

Χθες βράδυ στην κασέτα…. είναι ανοιχτό μέχρι την τάδε ώρα… που νομίζεις ότι είσαι στο Δημόσιο ?

Και άντε και σήμερα από της 19:00 από αναμονή και οι εκπρόσωποι είναι όλλοι μη διαθέσιμοι…. στο 21:59 και ούτε καν κασέτα και πέφτει η γραμμή.

Δουλειά έτσι δεν κάνουμε, και την συνδρομή 1€ να την πας… με τις καθυστερήσεις που έχεις πλέον και οι σελίδες ανοίγουν παρά πολύ αργά… ζήσε Μαη μου να φας τρύφιλλι

καλά για το Latency έχουμε πει μέσο Χονολουλού…

Για πες μου τώρα… δεν σε πληρώνω στην ώρα σου ;

Φταίω εγώ να την σταματήσω την συνδρομή γιατί την έχεις κάνει ανάθεμα, και το μόνο που κανείς είναι αναρτήσεις στο Facebook, ενώ στην υποστήριξη είσαι 0 !
    Και μη νομίζεις ότι μου είναι δύσκολο με 5G και όλα απεριόριστα να το κάνω HotSpot (άντε να φορτίσω το κινητό 2 φορές την ημέρα)

Θέλω μόνο να με πάρεις τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τα ρέστα όταν διακόψω πριν την λήξη του συμβολαίου.

Και μην γράψεις καμία ατάκα στείλε email η Telegram (δεν γουστάρω social) , και για το email δεν είσαι Δημόσια υπηρεσία να στο στείλω γραπτώς !
    Καλησπέρα σας. Παρακαλούμε πολύ να μας προωθήσετε τα στοιχεία σας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Ευχαριστούμε

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ckbond Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκίνησαν να σκάβουν Άνω Πεύκη στην Νικολάου Πλαστήρα...

Δυστυχώς μετά από 6 χρόνια αναμονής να περάσει και από εδώ η Inalan βαρέθηκα να περιμένω και πριν μερικούς μήνες έκανα σύνδεση με Cosmote...
    Μιλάμε πάλι σε 2 χρόνια...
    Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να κάνετε τη χρήση της υπηρεσίας "Ομαλή Μετάβαση ", όπου πληρώνετε τη ρήτρα στον πάροχο που έχετε και σας την επιστρέφουμε σε δωρεάν μήνες *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paris2018 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στους φίλους.Κοιτωντας τον χάρτη και από τα σημεία που βλέπω πως σκάβουν κινούμενος σε όλη την Αθήνα καθημερινως,διακρίνω στην καλύτερη μια τσαπατσουλια ,στη χειρότερη δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα.Εχουν για παράδειγμα στο plan network το σταθμό Λαρίσης που ζω και συνεχίζουν Κολωνό κλπ μέχρι το ποτάμι.Ξεκινουν ,σκάβουν δύο δρόμους κάθετους στην Ιουλιανού και διακόσια μέτρα στην Ηπείρου και τέλος.Μετα πάνε και σκάβουν στην Ηλιούπολη,μετά στην Πεύκη μετά στην Κυψέλη.Δεν θα έπρεπε να τελειώσουν πρώτα μια περιοχή και μετά να πάνε σε άλλη;Δεν καταλαβαίνω.Επισης έχει αναφερθεί σε αρκετά ποστ πως πάνε όπου έχουν αιτήσεις.Αιτησεις δεν υπαρχουν αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.Μονο φόρμα ενδιαφέροντος που σου λένε ότι όταν επεκταθουμε στην περιοχή σου θα σε πάρουμε τηλέφωνο όπως κάνουν δηλαδή και οι άλλοι τρεις.Τελος,φίλος και συνάδελφος μου βρίσκεται σε σημείο κάλυψης και έχει κάνει αίτηση από το Μάιο.Ακομα έρχονται να του βάλουν το κουτί στην πολυκατοικία....Κρίμα δεν βλέπω καμιά ελπίδα και από αυτούς...ειδικά στην περιοχή μου πρώτα θα δούμε κεραίες ελεύθερη ενέργειας Τέσλα και μετά οπτική ίνα.Στο χάρτη που παρέθεσε τις προάλλες ο iris7 που αφορά όλες τις εταιρίες φαίνεται η ντροπή που συμβαίνει στα Α/Κ Άρης και Αλεξανδρας με μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της Αθήνας.Το ακόμα πιο ντροπιαστικό είναι πως αυτό το κομμάτι δεν έχει ούτε VDSL!Ακούει κανείς στη Vodafone;
    Καλησπέρα σας, έχουμε συνεργεία που προχωράνε σε διάφορες περιοχές της πόλης ταυτόχρονα. Όσον αφορά το συνάδελφό σας,μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας προωθώντας τα στοιχεία του να το ξαναδούμε με το αρμόδιο τμημα

Περιοχή
    Νέα Ιωνία
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από INALAN TEAM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας. Παρακαλούμε πολύ να μας προωθήσετε τα στοιχεία σας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Ευχαριστούμε

- - - Updated - - -

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να κάνετε τη χρήση της υπηρεσίας "Ομαλή Μετάβαση ", όπου πληρώνετε τη ρήτρα στον πάροχο που έχετε και σας την επιστρέφουμε σε δωρεάν μήνες *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

- - - Updated - - -

Καλησπέρα σας, έχουμε συνεργεία που προχωράνε σε διάφορες περιοχές της πόλης ταυτόχρονα. Όσον αφορά το συνάδελφό σας,μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας προωθώντας τα στοιχεία του να το ξαναδούμε με το αρμόδιο τμημα
    Και εγώ που έκανα χρήση της υπηρεσίας "ομαλή μετάβαση", πρόκοψα. Αφού είναι άσχετοι εκεί στην υπηρεσία ή εκτός αν με κορόιδεψαν. Μού είπαν να στείλω την απόδειξη με το ποσό που πλήρωσα για την ομαλή μετάβαση και που μάλιστα μου είχαν πει στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω την εταιρία που ήμουν πριν και να τους το πω. Έτσι και έγινε. Στην εταιρία που ήμουν είχα πάγια εντολή για τον λογαριασμό μου, ο οποίος και εξοφλήθηκε λίγο πριν βγει ο τελικός λογαριασμός που είχε μέσα και την ρήτρα αποχώρησης. Όταν λοιπόν βγήκε ο τελικός λογαριασμός ξεκίνησε με μείον αφού στον προηγούμενο είχα πληρώσει υπηρεσίες που δεν είχα λάβει. Λογικό είναι το τελικό ποσό να είναι μικρότερο από το ποσό που πλήρωσα ως ρήτρα αποχώρησης. Οι κύριοι λοιπόν αυτοί μου πίστωσαν αυτό το μικρότερο ποσόν που έγραφε ή απόδειξη ή τελευταία και όχι το ποσό που αναλογεί στην ρήτρα αποχώρησης, παρ' ότι τους είχα επισυνάψει και τον λογαριασμό που φαινόταν καθαρά ότι υπήρχε αρνητικό πρόσημο πριν το τελικό σύνολο και παρ' ότι τους έστειλα κατόπιν ότι και τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα πληρώσει, την ώρα που ήμουν ήδη πελάτης της INALAN. Έχω πάρει αρκετές φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και συνέχεια μου λένε ότι έχουν προωθήσει το αίτημα μου και ότι κάποιος αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινώνησε με σας; άλλο τόσο επικοινώνησε κα με εμένα. Θεωρώ ότι εξαπατήθηκα ως προς το θέμα της "ομαλής μετάβασης", γι' αυτό λοιπόν συνφορουμίτες σας συνιστώ μεγάλη προσοχή στο θέμα αυτό.

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από INALAN TEAM Εμφάνιση μηνυμάτων

Κι άλλες εταιρείες ήταν μικρού μεγέθους σε θέμα κάλυψης αλλά δεν έκαναν τέτοια αστεία και μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από εποχές 20 χρόνια πριν, όταν δούλευα στην τεχνική υποστήριξη DSL της Vivodi Telecom όταν έδινε ADSL σε μια χούφτα περιοχές πριν δώσει καν ο ΟΤΕ για πρώτη φορά...

Θα πρότεινα να βάλετε σε προτεραιότητα το να απεικονίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο το πού καλύπτετε ως περιοχή όσο και ως οδούς - γιατί το να εμφανίζει ο χάρτης κάτι με κάλυψη (ή με μελλοντική κάλυψη) δεν δίνει σαφή πληροφόρηση, μάλλον χρόνια τώρα.

Καλός φίλος που βρίσκεται σε διεύθυνση του Α/Κ Άρεως, άτυχος γιατί στην περιοχή δεν έχει περάσει οπτικές ίνες κανείς, είδε ότι είναι σε μελλοντική κάλυψη στην Inalan και αφόδευσε η φοράδα στ' αλώνι - δεν καλύπτεται και κανείς δεν ξέρει αν θα καλυφθεί.

Στη δε Ν. Φιλαδέλφεια, υπήρχε αρχικά όλος ο δήμος σε μελλοντική κάλυψη και μετά ο μισός εξαφανίστηκε - αλλά έχει σκάψει η Inalan σε σημεία που τα έβγαλε από την μελλοντική κάλυψη. Ποιος ξέρει γιατί; Κανείς δεν ξέρει

Λοιπόν, πέρα απ' την πλάκα, θα άξιζε να ξοδέψετε λίγες χιλιάδες € για να σας φτιάξει κάποιος μια πιο πλήρη web εφαρμογή η οποία θα ανέφερε σε επίπεδο οδού και αριθμού πού έχετε κάλυψη σήμερα (πράσινο), πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη σύντομα (κίτρινο- σε εκείνη την περίπτωση θα αναφερόταν και η εκτιμώμενη ημερομηνία ή έστω το τρίμηνο κάλυψης) και πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη κάποτε, χωρίς ημερομηνία (κόκκινο).

Οτιδήποτε άλλο απαιτεί μαντικές ικανότητες από τους δυνητικούς πελάτες και ειλικρινά δεν έχει νόημα - αν δε μπορείτε να υλοποιήσετε ένα ορθό availability check εσωτερικά, δεν είναι ντροπή, κάντε το με web application και ας σας το παραδόσει τρίτος.
    Το avatar μου προς τιμήν των 25 χρόνων του Command & Conquer (1995 - 2020).
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Router
    Asus
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι άλλες εταιρείες ήταν μικρού μεγέθους σε θέμα κάλυψης αλλά δεν έκαναν τέτοια αστεία και μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από εποχές 20 χρόνια πριν, όταν δούλευα στην τεχνική υποστήριξη DSL της Vivodi Telecom όταν έδινε ADSL σε μια χούφτα περιοχές πριν δώσει καν ο ΟΤΕ για πρώτη φορά...

Θα πρότεινα να βάλετε σε προτεραιότητα το να απεικονίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια τόσο το πού καλύπτετε ως περιοχή όσο και ως οδούς - γιατί το να εμφανίζει ο χάρτης κάτι με κάλυψη (ή με μελλοντική κάλυψη) δεν δίνει σαφή πληροφόρηση, μάλλον χρόνια τώρα.

Καλός φίλος που βρίσκεται σε διεύθυνση του Α/Κ Άρεως, άτυχος γιατί στην περιοχή δεν έχει περάσει οπτικές ίνες κανείς, είδε ότι είναι σε μελλοντική κάλυψη στην Inalan και αφόδευσε η φοράδα στ' αλώνι - δεν καλύπτεται και κανείς δεν ξέρει αν θα καλυφθεί.

Στη δε Ν. Φιλαδέλφεια, υπήρχε αρχικά όλος ο δήμος σε μελλοντική κάλυψη και μετά ο μισός εξαφανίστηκε - αλλά έχει σκάψει η Inalan σε σημεία που τα έβγαλε από την μελλοντική κάλυψη. Ποιος ξέρει γιατί; Κανείς δεν ξέρει

Λοιπόν, πέρα απ' την πλάκα, θα άξιζε να ξοδέψετε λίγες χιλιάδες € για να σας φτιάξει κάποιος μια πιο πλήρη web εφαρμογή η οποία θα ανέφερε σε επίπεδο οδού και αριθμού πού έχετε κάλυψη σήμερα (πράσινο), πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη σύντομα (κίτρινο- σε εκείνη την περίπτωση θα αναφερόταν και η εκτιμώμενη ημερομηνία ή έστω το τρίμηνο κάλυψης) και πού εκτιμάτε ότι θα υπάρχει κάλυψη κάποτε, χωρίς ημερομηνία (κόκκινο).

Οτιδήποτε άλλο απαιτεί μαντικές ικανότητες από τους δυνητικούς πελάτες και ειλικρινά δεν έχει νόημα - αν δε μπορείτε να υλοποιήσετε ένα ορθό availability check εσωτερικά, δεν είναι ντροπή, κάντε το με web application και ας σας το παραδόσει τρίτος.
    Σκάβουν πολλά συνεργεία ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της πόλης λένε,όταν αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο.Στην περιοχή μου έσκαψαν δύο δρόμους και σταμάτησαν.Τελος.Καλυτερα να μην λέτε τίποτα ρε παιδιά αν αν με τις απαντήσεις σας δεν προσφέρετε τίποτα στη συζήτηση.Εγω ήθελα να μάθω αν υπάρχει σχεδιασμός ,πχ ότι μετά από αυτόν τον δρόμο θα πάμε σε εκείνον και μετά στον άλλον και σκάβουμε έτσι για τον Χ ψ λόγο.Προφανως δεν ξέρετε ούτε οι ίδιοι καλα που θα σκάψουν τα συνεργεία και με τι πλάνο.Ειχα μια ελπίδα από εσάς,πάει και αυτή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ 7530 AX
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paris2018 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην περιοχή μου έσκαψαν δύο δρόμους και σταμάτησαν.
    Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της Inalaln. Αν έσκαβαν σειριακά σε όλους τους δρόμους μιας περιοχής, κανείς δεν θα μπορούσε να πει κάτι. Τώρα όμως κάνουν τη χαζομάρα και μάλιστα διπλή: ΚΑΙ σκάβουν σε περιοχή που έχει ήδη σκάψει άλλος (συνήθως η Cosmote) ΚΑΙ σκάβουν μόνο σε επιλεγμένους δρόμους, προφανώς εκεί που έχουν αιτήσεις. Τα ίδια ακριβώς έκαναν και στη δική μου περιοχή. Ένα - δυο μήνες αφού τελείωσε τα σκαψίματα η Cosmote και είχε πέσει φρέσκια άσφαλτος στους δρόμους, σκάει μύτη η Inalan, ανοίγει αυλάκια σε 10-20 επιλεγμένες οδούς και μην τους είδατε.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Ρε παιδια έχει κανεις ιδέα πως παίρνουμε καινούρια IP? Οσες φορές επανεκκίνηση και να κάνω παίρνω την ίδια

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓226 Mbps / ↑194 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Έχω ακούσει ότι η IP δύσκολα αλλάζει, τουλάχιστον σε σχέση με τους κλασικούς παρόχους. Αν δοκίμαζα κάτι αυτό θα ήταν να το αφήσω για κανά δύωρο offline να λήξει το lease και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα σου δώσει άλλη.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Έχω ακούσει ότι η IP δύσκολα αλλάζει, τουλάχιστον σε σχέση με τους κλασικούς παρόχους. Αν δοκίμαζα κάτι αυτό θα ήταν να το αφήσω για κανά δύωρο offline να λήξει το lease και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα σου δώσει άλλη.
    Α ωραια, να κατι τετοιο περιμενα να ακουσω.
    Στους παραδοσιακους παροχους, στις FTTH αλλαζει με απλη επανεκκίνηση;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    500 + 300 / 50 + 100
    ISP
    Vodafone / Ote
    Router
    PfSense plus
    SNR / Attn
    Ftth(dB) / 5G(dB)
    Οι "αλλοι" ειναι με pppoe, οποτε ειτε vdsl ειτε ftth ειναι το ιδιο και το ip rotation γινεται by default. Στο dhcp προσπαθει να δινει την ιδια ip

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    33000/5000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    TP-LINK TD-W9977
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgeole Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της Inalaln. Αν έσκαβαν σειριακά σε όλους τους δρόμους μιας περιοχής, κανείς δεν θα μπορούσε να πει κάτι. Τώρα όμως κάνουν τη χαζομάρα και μάλιστα διπλή: ΚΑΙ σκάβουν σε περιοχή που έχει ήδη σκάψει άλλος (συνήθως η Cosmote) ΚΑΙ σκάβουν μόνο σε επιλεγμένους δρόμους, προφανώς εκεί που έχουν αιτήσεις. Τα ίδια ακριβώς έκαναν και στη δική μου περιοχή. Ένα - δυο μήνες αφού τελείωσε τα σκαψίματα η Cosmote και είχε πέσει φρέσκια άσφαλτος στους δρόμους, σκάει μύτη η Inalan, ανοίγει αυλάκια σε 10-20 επιλεγμένες οδούς και μην τους είδατε.
    Αυτο ειναι το λαθος τους...
    Πριν ηταν μονοπωλιο σε πολλες περιοχες και ετσι εφτιαξαν και ονομα και πελατολογιο..
    Τωρα σε περιοχες που εχει παει αλλος παροχος δυσκολα ενας μεσος χρηστης θα φυγει απο COSMOTE,Vodafone,NOVA για να παει σε Inalan.
    Πολλοι εχουν και τα πακετα με την κινητη σε ενα λογαριασμο με εκπτωση.
    Ακομα και με το τυρακι του Upload που μπορει να ενδιαφερει πολλους το χανει σε θεματα βλαβης που οι κλασσικοι παροχοι σε καλυπτουν με data στο κινητο..
    Εαν θελουν νεους χρηστες ανοιγουν τον χαρτη βλεπουν που δεν υπαρχει καλυψη και ξεκινανε για αυτες τις περιοχες...
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    500 + 300 / 50 + 100
    ISP
    Vodafone / Ote
    Router
    PfSense plus
    SNR / Attn
    Ftth(dB) / 5G(dB)
    Στη θεωρια, ναι. Στη πραξη ομως, με τον οτε κυριως, τους υπολοιπους και τη Δεη να σκαβουν με πολλαπλους εργολαβους, σε συνδιασμο με το χρονο της αδειοδοτησης, ευκολα καταληγεις να σκαβεις εκει που περασαν και οι αλλοι.
    Δεν σου λενε που θα σκαψουν οι αλλοι παροχοι.
    Μονο το upload δεν αρκει.
    Μεσα στον επομενο χρονο ολοι οι αλλοι μαζι θα πλησιαζουν το εκατομυριο ενεργες ftth. Εδω μιλαμε για 10.000 πελατες και να γινουν 15 σε τρελη επιτυχια.
    Τι ψαχνεις?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος netblues : 24-09-23 στις 09:40.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    33000/5000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    TP-LINK TD-W9977
    Υπαρχουν ακομα περιοχες που δεν εχει σκαψει κανενας.... κυριως η VODAFONE ....
    Για αυτο υπαρχει ο χαρτης με τις FTTH συνδεσεις...
    Ας περασουν την Εθνικη απο την αλλη πλευρα , ας κατεβουν στο κεντρο και στην Καλλιθεα...
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Σελ. 1093 από 1147 ΠρώτηΠρώτη ... 10731083108810911092109310941095109811031113 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία