Login Form
IPv6 Ready
Εμφάνιση 1-15 από 15
 1. #1
  Εγγραφή
  12-11-2005
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  14.104
  Downloads
  12
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  5000/50000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  Router
  Asus N17U <-rules
  SNR / Attn
  20.0(dB) / 9.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Γεια σας παίδες.

  Μιας και έχω μία GTX 970 εδώ και λίγο καιρό και μιας και είχα και άλλα δύο συστήματα που μπορούσα να τη δοκιμάσω, είπα να κάτσω να κάνω κάνα benchmarkακι. Για εμένα τέτοιες μετρήσεις έχουν πάντα ενδιαφέρον. Ελπίζω και για εσάς.

  Έτσι λοιπόν, αυτό που έκανα είναι να μετρήσω την κάρτα σε διάφορα games, custom gameplays, built in benchmarks και demos, σε συνδυασμό με τρεις επεξεργαστές και να δω τι διαφορές θα πάρω.

  Για να λέω την αλήθεια μου, αρχικά δεν είχα σκοπό να κάνω τέτοιο τεστ. Απλά ήθελα να φτιάξω μία βάση δεδομένων με την 970@1,5Ghz και τον 2500k@4.8Ghz για να μην έχει CPU limits, ανεβασμένη στο κανάλι μου, ώστε να έχω κάτι πρόσφατο για να συγκρίνω μελλοντικές κάρτες.

  Υπό αυτή την οπτική, πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το τεστ ήταν αρχικά σχεδιασμένο για GPU tests και όχι CPU tests, αλλά μιας και μου ήρθε η έμπνευση, είπα να το μεταλλάξω λίγο. Άλλωστε μπορούμε ωραιότατα να δούμε πως τρέχουν παλαιότεροι επεξεργαστές, τα σύγχρονα (η και παλαιότερα games) αλλά με σύγχρονη και δυνατή κάρτα γραφικών. Επίσης μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το τεστ σαν φόρο τιμής σε παλαιότερο hardware που μας χάρισε όμορφες στιγμές.

  Έτσι λοιπόν μιας και αποφάσισα να προχωρήσω σε cpu testing, το πακέτο με τα benchmarks άλλαξε λίγο σε σχέση με τα αρχικά σχέδια, για αυτό και θα δείτε κάποια περίεργα τεστάκια, όπως πχ framerate capped παιχνίδια, τα οποία δοκίμασα για να δω αν οι παλαιότεροι επεξεργαστές θα μπορούσαν να τα τρέξουν έστω κοντά στο cap τους.

  Συνολικά δηλαδή είναι ένα μεικτό τέστ, φυσικά με εστιασμό στην κάρτα γραφικών. Όπως και να έχει, χρήστες με παλαιότερα συστήματα θα λάβουν μία πολύ καλή ιδέα για το μέχρι που φτάνει ο επεξεργαστής τους, τι κάρτα μπορεί να σηκώσει και τι settings μπορεί να χρησιμοποιήσει.

  Φυσικά το καλό με το όλο εγχείρημα, είναι το ότι τώρα που η βάση δεδομένων είναι έτοιμη, θα μπορέσω στο μέλλον να την προσαρμόσω σε ότι τεστάκι θέλω, απλά ανανεώνοντας τα υπάρχοντα benchmarks αν χρειαστεί, λόγω μεγάλης διαφοράς απόδοσης που θα προέρθει από νέα patches ή drivers. Θα μπορούσα για παράδειγμα στο μέλλον να κάνω AMD vs Nvidia tests, Intel vs AMD tests κλπ. Αλλά αυτά είναι ιστορίες για μια άλλη φορά. Προς το παρόν πρέπει να τελειώσω τούτο εδώ, γιατί έχω εκκρεμότητα με τον έναν επεξεργαστή (i7-860).

  Για τον σκοπό αυτού του τεστ, πολλά παιχνίδια και demos έχουν μετρηθεί, με διάφορες game engines. Cry Engine, Frostbite, Dunia, Unreal, Anvil, Unigine, Asura, IW6, Hammer, Chrome, EGO, τα πάντα όλα!

  Το τεστ περιλαμβάνει πάνω από 70 benchmarks (δεν ξέρω ακριβώς πόσα, βαριέμαι να τα μετρήσω ), τα οποία έχουν παράγει 108 αποτελέσματα.


  Τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ακόλουθα.


  Το σύστημα με τον 2500k

  Case: Coolermaster HAF 932
  Mobo: Asrock P67 Extreme 6
  RAM : 2X8GB TEAMGROUP Vulcan DDR3-2400 PC3 19200 CL 11-13-13-35
  CPU : Intel Core i5-2500k @4.8Ghz
  CPU cooler : Noctua NH D14
  GPU : Gigabyte G1 GTX 970 @1.5Ghz
  PSU : Coolermaster Silent Pro 1000W


  Το σύστημα με τον i7-860

  Case: Thermaltake Armor
  Mobo: MSI Big Bang Trinergy
  RAM : 2X4GB G.Skill Ripjaws DDR3-2000 PC3 16000 CL 9-11-9-29 1.60v
  CPU : Intel Core i7-860 @4Ghz
  CPU cooler : Noctua NH U12P SE2
  GPU : Gigabyte G1 GTX 970 @1.5Ghz
  PSU : Enermax Galaxy 850W


  Το σύστημα με τον Q9550

  Case: Coolermaster Elite 430 black
  Mobo: Asus P5Q Deluxe
  RAM : 4X2GB OCZ PC2-8000 Platinum DDR2 CL 5-5-5-18 2.10v
  CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 E0 @4GHz
  CPU cooler : Thermalright Ultra 120
  GPU : Gigabyte G1 GTX 970 @1.5GHz
  PSU : Nexus Silent Modular 850W PSU (RX-8500)

  Για όλες τις μετρήσεις, χρησιμοποιήθηκαν ίδιες ρυθμίσεις και ίδιες εκδόσεις των παιχνιδιών/benchmarks. Υπάρχει μόνο μία παραφωνία, όσον αφορά το Far Cry 4, για το οποίο χρησιμοποίησα την 1.8.0 για τον Q9550, την 1.7.0 για τον 2500k και την 1.9.0 για τον 860.

  Όμως, σύμφωνα με το changelog της 1.8.0, αυτό το Patch δεν περιέχει αλλαγές στις επιδόσεις, οπότε είμαστε εντάξει.
  http://www.guru3d.com/news-story/far...patch-1-8.html
  Επίσης η 1.9.0 από όσο ξέρω, απλά έφερε το Valley of the Yeti DLC.

  Το σχετικά άσχημο αυτών των μετρήσεων, είναι ότι μου πήραν πάρα πολύ καιρό και έτσι οι drivers έτρεχαν. Οπότε χρησιμοποίησα 4 driver releases για όλα αυτά τα τεστ, με διαφορετικούς drivers για το κάθε μηχάνημα.

  Για την ακρίβεια χρησιμοποίησα τους 347.25, 347.52, 347.71 και 347.88. Ο 350,12 χρησιμοποιήθηκε για τις μετρήσεις του GTA V σε όλα τα μηχανήματα, οπότε δεν πιάνεται. Έτσι για τον 2500k του οποίου τα benchmarks έγιναν πρώτα, χρησιμοποίησα κυρίως τους παλαιότερους drivers, για τον Q9550 τους μεσαίους και για τον 860, τον οποίο δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα τους τελευταίους.

  Επειδή όμως θέλω να είμαι καθαρός, παραθέτω τα release highlights, για να ξέρετε τι άλλαξαν αυτοί οι drivers και πως επηρέασαν τις μετρήσεις που παραθέτω.


  347.52 http://www.nvidia.com/download/drive...px/81877/en-us μόνο τα Alien Isolation, Dragon Age Inquisition και Grid Autosport έχουν αυξήσεις επιδόσεων, με πολύ μικρά ποσοστά αύξησης.
  347.71 http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html καμία αλλαγή στις επιδόσεις
  347.88 http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html Battlefield Hardline driver και μερικά νέα SLI profiles, άσχετα με την εγκυρότητα αυτού του τεστ
  350.12 http://www.nvidia.com/download/drive...px/83819/en-us GTA V driver, ο οποίος όπως είπαμε χρησιμοποιήθηκε για όλα τα GTA V tests ούτως ή άλλως.

  Οπότε όπως βλέπετε, είμαστε εντάξει. Καθόλου έως ελάχιστα δεν επηρεάζουν οι αλλαγές των drivers τα αποτελέσματα. Οι τρεις μικρές βελτιώσεις του 347,52 χαμένες πήγαν, μιας και ο Q9550 ήταν CPU limited σε αυτά τα παιχνίδια. Πιθανότατα θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα του 860, αλλά μέσα στα 70+ benchmarks, τα 3 δεν θα κάνουν διαφορά.

  Και επιτέλους ήρθε η ώρα για το καλό κομμάτι. Τα αποτελέσματα!

  Θα δούμε τα αποτελέσματα με διάφορους τρόπους. Πρώτα θα τα δούμε σε έναν vbulletin text based πίνακα, μετά με εικόνες από το αρχείο excel που έχω ετοιμάσει, το οποίο δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες, ποσοστιαίες διαφορές και φυσικά με τα απαραίτητα γραφήματα.

  Για το παρόν τεστ θα παραθέσω μόνο αποτελέσματα i5-2500k vs Q9550, αλλά σύντομα θα ανανεώσω και με αυτά που αφορούν τον 860. Στον 860 θα μετρήσω μόνο αυτά που έχουν τις μεγαλύτερες διαφορές ανάμεσα στον i5-2500k και τον Q9550, αυτά δηλαδή που είναι πιο CPU limited.


  Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα αποτελέσματα. Πρώτα όπως είπαμε, θα παραθέσω τον vbulletin text based πίνακα.

  Αυτός ο πίνακας έχει κάποιες ιδιομορφίες. Κάθε σκορ που θα δείτε, περιέχει ένα link που θα σας οδηγήσει στον αντίστοιχο βίντεο στο Youtube και θα δείτε πως ακριβώς προήλθε. Αν θέλετε φυσικά (φιλική προειδοποίηση για πικάντικες εικόνες φόντου στο desktop ). Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για πολύ upload, ειδικά αν αναλογιστείτε ότι ανεβάζω μεγάλα 20mbit αρχεία με 1mbit upload...!


  Όλα τα βίντεο, είναι γραμμένα με ψηφιακό εξωτερικό recorder (Elgato HD 60) και έτσι ότι δείτε στα βίντεο και κατά συνέπεια στα αποτελέσματα, είναι καθαρή απόδοση. Σε κάθε βίντεο ακολουθώ συγκεκριμένο format, σύμφωνα με το οποίο πάντα δείχνω το σύστημα, τις ρυθμίσεις που θα χρησιμοποιήσω, φυσικά το benchmark, το αποτέλεσμα και εκφώνηση κατά την οποία δείχνω τα γραφήματα του MSI Afterburner, με framerates, frametimes, cpu/gpu usage κλπ. Φυσικά στα Αγγλικά γιατί είμαι και International!

  Σε μερικά βίντεο, θα ακούσετε κάτι που θυμίζει coil whine. Ε, λοιπόν δεν είναι coil whine. Απλά μέσα στην απέραντη σοφία μου, είχα περάσει το καλώδιο του μικροφώνου κάτω από το τροφοδοτικό και έπιανε ότι ηλεκτρική παραμόρφωση υπήρχε, παρόλο που δεν ακούγεται φυσικά. Η 970 μου είναι πανήσυχη.


  Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο του πίνακα, είναι ότι στην στήλη quality/versus, πέρα από μία βασική περιγραφή των ρυθμίσεων που χρησιμοποίησα, ή ίδια η περιγραφή περιέχει hyperlink, το οποίο θα σας οδηγήσει στο Youtube doubler και θα δείτε side by side συγκριτικό, από τα σχετικά βίντεο.

  Η διαφορά των hyperlinks στις στήλες, έγκειται στο ότι αυτές με το αριθμητικό αποτέλεσμα (score/framerate), θα σας πάνε στην αρχή του βίντεο που περιέχει το benchmark, ενώ στη στήλη με το versus, θα σας πάει ακριβώς στο σημείο έναρξης του benchmark.

  Σε βίντεο που περιείχαν περισσότερα από ένα αποτελέσματα, (3dmark, AMD Demos, Lost Planet 2, Mafia, Call of Pripyat, Hitman Absolution, Just Cause 2, Rome II, UE4 demos) το hyperlink του αποτελέσματος θα σας πάει στην αρχή του βίντεο, άσχετα αν είναι πχ στο 10' λεπτό, αλλά το hyperlink θα σας πάει εκεί που ξεκινάει το benchmark.

  Όταν θα είσαστε στο Youtube doubler, μπορείτε φυσικά να μεγαλώσετε τα παράθυρα με ctrl+mouse whell up, να επιλέξετε μεγαλύτερη streaming ανάλυση αν την αντέχει η γραμμή σας και να χρησιμοποιήσετε το pause για να επανασυγρονήσετε τα βίντεο που αρχίζουν να χάνουν. Εντάξει ακολουθώ το ίδιο μονοπάτι σε όλα τα benchmarks φυσικά, αλλά άνθρωπος είμαι, όχι ο Terminator, δεν μπορώ να κάνω ακριβώς τα ίδια σε κάθε βίντεο.

  Ελπίζοντας ότι όλα τα παραπάνω είναι κατανοητά, ορίστε ο πίνακας.

  (Ειδικά για το ADSLGR ήθελα να φτιάξω κανονικό vbulleting πίνακα, όχι text based, αλλά σχεδόν κανένα site δεν υποστηρίζει τέτοια tables, οπότε θα έκανα διπλή δουλειά και ήδη έχει καεί ο εγκέφαλος )

  ------------------------------------------------------------------------------------
  |Game./.Benchmark ......................|.Quality.|..Gigabyte.G1.GTX.970@1.5GHz....|
  |#######################################|#########|CORE.i5-2500k@4.8GHz|.Q9550@4GHz|
  |#######################################|#VERSUS##|################################|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.API.Feature.test.(SP)...........|...DX11..|....2073693...|....1186114......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.API.Feature.test.(MT)...........|...DX11..|....2648000...|....1261697......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Fire.Strike.(GPU)...............|..normal.|......12830...|......13183......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Fire.Strike.Extreme(GPU)........|.extreme.|.......5909...|.......6106......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Fire.Strike.Ultra..(GPU)........|..ultra..|.......2896...|.......2899......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Fire.Strike.Extreme(CPU)........|.default.|.......8698...|.......6745......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Ice.Storm.Extreme(GPU)..........|.extreme.|.....290704...|.....184832......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Ice.Storm.Extreme(CPU)..........|.extreme.|......69902...|......51286......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Cloud.Gate.(GPU)................|.default.|......87082...|......64280......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Cloud.Gate.(CPU)................|.default.|.......6288...|.......4570......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Sky.Diver.(GPU).................|.default.|......43680...|......42923......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.Sky.Diver.(CPU).................|.default.|.......8706...|.......5694......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.11.Extreme.(GPU)................|.extreme.|.......5371...|.......5372......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |3dmark.11.Extreme.(CPU)................|.extreme.|.......8683...|.......4984......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |A.New.Dawn.Tech.Demo...................|.default.|.....43,756...|.....43,281......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Alan.Wake..............................|..high+..|....114,185...|.....92,224......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Alien.Isolation........................|..ultra..|....170,931...|....155,795......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Aliens.vs.Predator.....................|..maxed..|.....95,500...|.....93,800......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |AMD.Demo.HK.2207.......................|.default.|....105,440...|.....98,707......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |AMD.Demo.Ladybug.......................|.default.|.....69,525...|.....69,218......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |AMD.Demo.Leo...........................|.default.|.....65,471...|.....59,451......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Apollo.11.tech.demo....................|.default.|.....28,326...|.....27,952......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Assassin's.Creed.Black.Flag............|.v.high..|.....62,327...|.....54,032......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Assassin's.Creed.Rogue.................|..maxed..|.....62,462...|.....60,481......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Assassin's.Creed.Unity.................|.ultra(-)|.....70,064...|.....49,074......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Assetto.Corsa..........................|..maxed..|.....65,396...|.....66,254......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Batman.Arkham.Origins..................|.maxed(-)|.....89,000...|.....83,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Battlefield..3.........................|..maxed..|....120,386...|....112,487......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Battlefield..4.........................|.ultra(-)|....131,588...|.....77,273......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Bioshock.Infinite......................|..ultra..|....165,985...|....117,589......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Bulletstorm............................|..maxed..|....108,386...|....102,210......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Duty.Advanced.Warfare..........|.v.high..|....139,139...|.....81,284......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Duty.Ghosts.................|Ultra+2xMSAA|....124,167...|....114,704......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Duty.Black.Ops.II..............|..maxed..|....197,703...|....181,410......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Juarez.........................|high+4xAA|....203,300...|....172,100......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Pripyat.(Day)..................|..maxed..|....117,000...|....105,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Pripyat.(Night)................|..maxed..|....122,000...|....105,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Pripyat.(Rain).................|..maxed..|....132,000...|....115,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Call.Of.Pripyat.(Sunshafts)............|..maxed..|.....87,000...|.....83,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Crysis.3...............................|.v.high..|.....70,317...|.....66,431......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Crysis.................................|vhigh4xAA|.....88,280...|.....57,520......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Crysis.Warhead.........................|vhigh4xAA|.....87,340...|.....60,050......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Dawn.Of.War.II.........................|..maxed..|....106,980...|.....63,900......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Dead.Rising.3..........................|..high+..|.....74,522...|.....60,602......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Diablo.3...............................|..maxed..|....194,550...|.....95,790......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Dirt.Showdown..........................|ultra4xaa|....125,480...|.....95,310......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Dragon.Age.Inquisition.................|.ultra(-)|.....70,399...|.....47,888......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Dying.Light............................|..v.high.|.....69,979...|.....38,700......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Evolve.................................|vhighsmaa|.....75,960...|.....73,907......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |F1.2014................................|..maxed..|....128,000...|.....77,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Far.Cry.4..............................|..ultra..|.....89,196...|.....62,490......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Gothic.4...............................|..maxed..|.....80,081...|.....58,597......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Grand.Theft.Auto.IV....................|..maxed..|.....53,783...|.....32,521......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Grand.Theft.Auto.V.....................|.v.high..|.....96,758...|.....81,619......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Grey.Goo...............................|..maxed..|.....66,278...|.....35,473......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Grid.Autosport......................|Ultra+4xMSAA|....138,950...|.....69,680......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Hard.Reset.............................|..ultra..|....133,000...|.....85,300......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Hitman.Absolution...................|Ultra+4xMSAA|.....67,743...|.....57,674......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Hitman.Absolution...................|Ultra+noMSAA|.....95,567...|.....58,518......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Homefront..............................|..maxed..|....136,757...|....124,240......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Just.Cause.2.(The.Dark.Tower)..........|.maxed(-)|....129,820...|....115,270......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Just.Cause.2.(Desert.Sunrise)..........|.maxed(-)|....148,920...|....129,260......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Just.Cause.2.(Concrete.Jungle).........|.maxed(-)|....103,220...|.....70,370......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Lichdom.Battlemage.....................|.v.high..|.....84,109...|.....81,713......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Lost.Planet.2.(test.A).................|..maxed..|....144,300...|....124,600......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Lost.Planet.2.(test.B).................|..maxed..|.....92,800...|.....66,700......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Mafia.2.(no.physx).....................|..maxed..|....129,600...|....120,800......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Mafia.2.(high.physx)...................|..maxed..|.....73,500...|.....37,500......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Max.Payne.3............................|..maxed..|.....64,199...|.....62,918......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Medusa.tech.demo.......................|...4xAA..|....197,087...|....141,223......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Metro.Last.Light.Redux.................|.v.high..|.....93,100...|.....67,570......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Monster.Hunter.Online..................|...4xAA..|......13358...|......12710......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Next.Car.Game..........................|..maxed..|.....97,097...|.....65,953......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Pneuma.Breath.of.Life..................|..maxed..|....104,504...|.....56,366......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Prince.of.Persia.Forgotten.Sands.......|..maxed..|....253,316...|....184,152......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Project.Cars...........................|.maxed(-)|.....61,567...|.....34,032......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Red.Faction.Armageddon.................|..maxed..|.....97,907...|.....69,613......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Resident.Evil.6........................|..maxed..|......18043...|......11740......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Risen.3................................|..maxed..|....138,077...|....121,566......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Ryse.Son.of.Rome.......................|...high..|.....68,959...|.....39,579......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Saint's.Row.Gat.Out.Of.Hell............|..maxed..|....104,804...|.....85,616......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Serious.Sam.3..........................|..maxed..|....134,712...|....119,952......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Shadow.of.Mordor.......................|..ultra..|.....83,327...|.....62,431......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Shadow.Warrior.........................|..maxed..|.....75,772...|.....72,296......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Skyrim.(modded)........................|..maxed..|....130,127...|.....85,141......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Sleeping.Dogs.........................|extreme(-)|....130,100...|....104,634......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Sniper.Elite.3.........................|..ultra..|....153,860...|....151,148......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Starcraft.II...........................|..maxed..|.....83,913...|.....50,284......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Stone.Giant............................|.default.|....200,741...|....188,547......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Supersonic.Sled.Demo...................|..16xAA..|....133,399...|.....98,942......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Tessmark.0.3.0.........................|.insane8x|....160,000...|....159,000......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |The.Evil.Within........................|..maxed..|.....59,976...|.....57,017......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |The.Talos.Principle....................|..ultra..|....107,800...|....101,400......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Thief..................................|.v.high..|.....81,800...|.....46,300......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Thief..................................|.^noSSAA.|....106,400...|.....46,500......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Tomb.Raider............................|.ultimate|.....94,890...|.....93,730......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Total.War.Rome.II......................|.extreme.|.....72,100...|.....53,500......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Total.War.Rome.II......................|..maxed..|.....63,100...|.....48,700......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Trine.II...............................|..maxed..|.....87,311...|.....87,349......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Unigine.Heaven.4.......................|c.extreme|.....59,900...|.....58,900......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Unigine.Valley.........................|extremeHD|.....62,800...|.....59,800......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Unreal.Engine.4.Elemental.Demo.........|.default.|....108,021...|.....80,268......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Unreal.Engine.4.Mountains.&.Landscapes.|.default.|....152,934...|....134,364......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Unreal.Engine.4.Matinee.Demo...........|.default.|.....65,998...|.....40,964......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |WatchDogs..............................|..ultra..|.....65,220...|.....30,373......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Witcher.2..............................|.c.ultra.|....117,954...|.....96,627......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Woolfe.The.Red.Hood.Diaries............|..maxed..|....151,611...|....124,612......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|
  |Zombie.Army.Trilogy....................|..maxed..|....168,398...|....146,968......|
  |----------------------------------------------------------------------------------|


  Φυσικά αποτελέσματα χωρίς ποσοστιαίες διαφορές και με γενικότερο αποτέλεσμα, είναι άχρηστα, οπότε ορίστε για να μη λέτε.

  Αυτά είναι εικόνες από το excel αρχείο μου, το οποίο θα παραθέσω παρακάτω σε excel και pdf μορφή, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε τον πίνακα όπως εσείς θέλετε, σβήνοντας benchmarks που δεν θέλετε, κάνοντας sort όπως επιθυμείτε κλπ.

  Επίσης όπως βλέπετε περιέχουν και πληροφορίες για το ποιος driver έχει χρησιμοποιηθεί σε κάθε μηχάνημα και τεστ και φυσικά και αυτά έχουν τα ίδια hyperlinks με τον vbulletin πίνακα.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: all001.png 
Εμφανίσεις: 18 
Μέγεθος: 175,7 KB 
ID: 154109Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: all002.png 
Εμφανίσεις: 9 
Μέγεθος: 253,4 KB 
ID: 154110Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: all003.png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 253,7 KB 
ID: 154111Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: sorted002.png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 67,5 KB 
ID: 154114


  Εδώ παραθέτω τα 40 ποιο CPU limited benchmarks, ενώ έχω σβήσει τα υπόλοιπα, ώστε να προκύψει νέος μέσος όρος. Τα benchmarks του i7-860 θα βασιστούν (κυρίως) σε αυτά τα αποτελέσματα.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: sorted001.png 
Εμφανίσεις: 10 
Μέγεθος: 234,4 KB 
ID: 154113

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: all004.png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 38,3 KB 
ID: 154112

  Και εδώ θα βρείτε download links για το αρχείο excel και pdf, για δική σας διευκόλυνση. Το αρχείο excel περιέχει και παλαιότερα benchmarks μου στα tabs κάτω αριστερά.


  -Top 40 Benchmark results sorted by delta
  -Benchmark results alphabetical PDF
  -Benchmark results alphabetical Excel

  Και φυσικά για το τελείωμα, τα γραφήματα που σας υποσχέθηκα.

  Αυτά δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(1).png 
Εμφανίσεις: 27 
Μέγεθος: 23,9 KB 
ID: 154116Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(2).png 
Εμφανίσεις: 15 
Μέγεθος: 24,6 KB 
ID: 154117Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(3).png 
Εμφανίσεις: 12 
Μέγεθος: 22,8 KB 
ID: 154118Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(4).png 
Εμφανίσεις: 9 
Μέγεθος: 22,6 KB 
ID: 154119Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(5).png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 23,0 KB 
ID: 154120Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(6).png 
Εμφανίσεις: 4 
Μέγεθος: 23,1 KB 
ID: 154122Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(7).png 
Εμφανίσεις: 4 
Μέγεθος: 22,1 KB 
ID: 154123Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(8).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 21,8 KB 
ID: 154124Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(9).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 22,6 KB 
ID: 154125Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(10).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 21,7 KB 
ID: 154126Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(11).png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 21,6 KB 
ID: 154127Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(12).png 
Εμφανίσεις: 5 
Μέγεθος: 21,1 KB 
ID: 154128Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(13).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 22,1 KB 
ID: 154129Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(14).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 22,4 KB 
ID: 154130Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(15).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 23,2 KB 
ID: 154131Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(16).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 22,2 KB 
ID: 154132Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(17).png 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 22,6 KB 
ID: 154133Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(18).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 18,4 KB 
ID: 154135Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(19).png 
Εμφανίσεις: 3 
Μέγεθος: 22,7 KB 
ID: 154136Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(20).png 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 22,5 KB 
ID: 154137Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(21).png 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 23,6 KB 
ID: 154138Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(22).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 22,3 KB 
ID: 154139Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(23).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 21,6 KB 
ID: 154140Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(24).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 21,1 KB 
ID: 154141Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(25).png 
Εμφανίσεις: 4 
Μέγεθος: 21,4 KB 
ID: 154142Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(26).png 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 22,6 KB 
ID: 154143Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph(27).png 
Εμφανίσεις: 4 
Μέγεθος: 19,8 KB 
ID: 154144Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: graph.png 
Εμφανίσεις: 4 
Μέγεθος: 20,3 KB 
ID: 154146


  Και εδώ λοιπόν φίλοι μου, φτάνουμε στο τέλος αυτού του τεστ.

  Ελπίζω να έχει κάποια αξία για εσάς.

  Θα επιστρέψω για να προσθέσω τα αποτελέσματα του i7-860, για τα οποία λυπάμαι πολύ που δεν είναι έτοιμα ακόμα, αλλά παλεύω με αυτές τις μετρήσεις κάνα δίμηνο και έχω αρχίσει να τσαντίζομαι. Έπρεπε να ανεβάσω κάτι για να τα δω να παίρνουν μορφή.

  Φυσικά εννοείται ότι κάθε κριτική, ιδέα, πρόταση για benchmarks που θα θέλατε να δείτε (single player only please), είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.  Να είστε καλά.

  - - - Updated - - -

  reserved για i7-860

  Θα κάνω περισσότερο από 24 (240) ώρες που έχω περιθώριο για edit, οπότε θα επιλυφθεί κάποιος mod/admin.

  - - - Updated - - -

  Την πάτησα!
  PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
  PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
  Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
  Androids: Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
  Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

 2. #2
  Εγγραφή
  12-03-2006
  Μηνύματα
  1.399
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  FTTH
  Ταχύτητα
  100/100Mbps
  ISP
  INALAN
  Router
  HUAWEI HG8546M
  Βλέπω κάποια bench στα οποία ο Core quad είναι πολύ κοντά στον i5. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι σωστό ή αν το overclock/voltage κάνει τον i5 να υπολειτουργεί. Πέρα από αυτό, συγχαρητήρια για την δουλειά-υπομονή σου.

 3. #3
  Εγγραφή
  03-04-2005
  Περιοχή
  Πάτρα
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  4.742
  Downloads
  11
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49998/9999
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
  Router
  ΖΤΕ 168Ν
  SNR / Attn
  6(dB) / 15(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spulse Εμφάνιση μηνυμάτων
  Βλέπω κάποια bench στα οποία ο Core quad είναι πολύ κοντά στον i5. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι σωστό ή αν το overclock/voltage κάνει τον i5 να υπολειτουργεί. Πέρα από αυτό, συγχαρητήρια για την δουλειά-υπομονή σου.
  τιποτα απο αυτα, απλα αυτα τα παιχνιδια ειναι gpu limited, δηλαδη τερματιζει η καρτα.
  i7 6700K@4.5GHz + Prolimatech Genesis - MSI Z170A-G54 - 32GB Corsair 3000 DDR4 - Samsung 840 Evo 250GB - Samsung 830 128GB SSD - Sandisk Ultra II 240GB - Crucial 256GB - 2X OCZ Trion 480GB - Asus Strix GTX1080 - Benq GW2765HT

 4. #4
  Εγγραφή
  05-09-2005
  Περιοχή
  Norwich, UK (mostly)
  Ηλικία
  35
  Μηνύματα
  2.631
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  20480/1024
  ISP
  Sky Broadband
  Router
  TP-Link Archer D2
  SNR / Attn
  6(dB) / 10(dB)
  Path Level
  Fastpath
  Είναι απίστευτο το πόσο καλά αποδίδει ένας επεξεργαστής 7+ ετών και DDR2 συνδυασμένος με μια σύγχρονη καλή κάρτα.

  Πολύ καλό και χρήσιμο benchmark, μπράβο σου.
  Desktop: Ryzen 1700 - Asus Prime X370 Pro - MSI Quicksilver GTX 1070 - 32GB DDR4 - Samsung 850 EVO 750GB - Seasonic X750W - Noctua U12S - Corsair Strafe RGB - Logitech G502
  Research output: https://www.sciencedirect.com/scienc...76610217361647 , https://www.sciencedirect.com/scienc...76610217361714 , https://www.sciencedirect.com/scienc...7661021730927X

 5. #5
  Εγγραφή
  12-11-2005
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  14.104
  Downloads
  12
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  5000/50000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  Router
  Asus N17U <-rules
  SNR / Attn
  20.0(dB) / 9.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spulse Εμφάνιση μηνυμάτων
  Βλέπω κάποια bench στα οποία ο Core quad είναι πολύ κοντά στον i5. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι σωστό ή αν το overclock/voltage κάνει τον i5 να υπολειτουργεί. Πέρα από αυτό, συγχαρητήρια για την δουλειά-υπομονή σου.
  Μπα όχι καλά δουλεύει.

  Είναι αυτό που λέει ο Panoc. GPU Limited κυρίως.

  Μπορείς να δεις το CPU load στο τέλος κάθε βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

  Από υπομονή άλλο τίποτα! Ευχαριστώ!

  - - - Updated - - -

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
  Είναι απίστευτο το πόσο καλά αποδίδει ένας επεξεργαστής 7+ ετών και DDR2 συνδυασμένος με μια σύγχρονη καλή κάρτα.

  Πολύ καλό και χρήσιμο benchmark, μπράβο σου.
  Και εγώ εξεπλάγην σε μερικά από αυτά να σου πω την αλήθεια.

  Πέρα από την ωμή διαφορά απόδοσης, αν κάποιος παρατηρήσει σε πόσα παιχνίδια ο Q9550 πέφτει κάτω από τα 60fps λόγω CPU limits, θα δει ότι δεν είναι και πάρα πολλά.

  Φαντάζομαι ότι για τον 860 θα είναι ακόμα λιγότερα.
  PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
  PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
  Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
  Androids: Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
  Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

 6. #6
  Εγγραφή
  11-06-2010
  Περιοχή
  Πανω απο του Steven Seagal
  Ηλικία
  24
  Μηνύματα
  3.486
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  Wind
  Router
  Oxygen
  Path Level
  Fastpath
  Σε καρτες amd ειναι το ακριβως αναποδο, εχουν τεραστιο cpu overhead, οποτε στα ιδια benches μπορει να βλεπαμε ακομα μεγαλυτερη διαφορα. Αναμεσα στους 2 επεξεργαστες.


  Λευτερη πολυ καλη δουλεια, πως φαινεται ο επαγγελματιας.


  Τυχόν αναφορά σε γατούλη/γύρο/μπούρδα δικιά μου, έχει πάντα αυτό το βλέμμα.

 7. #7
  Εγγραφή
  12-11-2005
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  14.104
  Downloads
  12
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  5000/50000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  Router
  Asus N17U <-rules
  SNR / Attn
  20.0(dB) / 9.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  E όχι και επαγγελματίας! Καμμένος απλά.

  Ευχαριστώ πάντως.

  Γενικά αυτό το τεστ μου άναψε φωτιές για FX επεξεργατές vs Intel και φυσικά ανάλογη κάρτα της 970, δηλαδή 290Χ, με μετρήσεις στα ποιο CPU limited benchmarks.

  Θα έδινε πολλές απαντήσεις πιστεύω.
  PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
  PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
  Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
  Androids: Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
  Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

 8. #8
  Εγγραφή
  16-02-2006
  Περιοχή
  Grenoble
  Ηλικία
  34
  Μηνύματα
  1.228
  Downloads
  33
  Uploads
  13
  Τύπος
  FTTB
  Ταχύτητα
  102400/5120
  ISP
  Bouygues Telecom
  Router
  SMT-G7440

  Μπράβο πολύ καλό benchmark!

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
  Είναι απίστευτο το πόσο καλά αποδίδει ένας επεξεργαστής 7+ ετών και DDR2 συνδυασμένος με μια σύγχρονη καλή κάρτα.
  Άλλαξα έναν q9550 μόλις πρόσφατα (με έναν ι5-2500κ). Πετάει και κρατάει πολύ καλά ακόμα. Μόνο στο battlefield 4 ένιωσα ζόρι από τον επεξεργαστή, αλλά δεν τον ανέβασα ποτέ πάνω απο 3.4Ghz. Πχ στα ίδια ρολόγια linpack με sse μόνο ο Q9550 πιάνει ~38-40 gflops ενώ ο 2500 ~47! Φυσικά μετά αν δοκιμάσεις τον 2500 σε linpack με avx + overclock ξεφεύγει πολύ άνετα 2x+.

 9. #9
  Εγγραφή
  22-12-2008
  Περιοχή
  Greece
  Ηλικία
  33
  Μηνύματα
  1.859
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL OTE
  Ταχύτητα
  8880/1024
  ISP
  Conn-x OTE
  Απλα respect!!

  Χαρας την υπομονη σου, τρομερη δουλεια!!!
  cpu: i7- 4790K || m/b: maximus vi extreme || ram: g.skill TridentX 16gb 2400mhz cl10 || gpu: GTX 980Τi|| cpu cooler: Custom Watercooling || hdd: Samsung 850 250GB & 2X WD 1TB Caviar Black || Psu: EVGA 1300W G2 SUPERNOVA || monitor: ASUS MG279Q 144HZ/1440P || speakers: Edifier DA5000 Pro || case: corsair 600T

 10. #10
  Εγγραφή
  09-11-2008
  Περιοχή
  ΞΑΝΘΗ-δε touloumba εντ tsipouro city
  Ηλικία
  51
  Μηνύματα
  4.414
  Downloads
  4
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  6η-DSG
  ISP
  Γειτόνισσα
  Router
  Huawei-hg520c
  Λευτέρη μπράβο στην υπομονή σου και στο κουράγιο σου.
  Και απο μένα 1.000 γιατί αυτό το post που ξεκίνησες δείχνει μεράκι και όχι απλή περιέργεια.
  Tο σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσα χθές.
  Γυναίκα που χειροκροτείται....μπέσα δεν έχει.
  Το γενόσημο του Viagra και του Depon είναι......το τσίπουρο.!
  AΡΣΕΝΙΚΟΣ γίνεσαι λόγω γονιδίων...
  ΑΝΤΡΑΣ γίνεσαι λόγω ηλικίας...
  ΜΠΕΣΑΛΗΣ γίνεσαι λόγω της ανατροφής σου και...
  ΚΥΡΙΟΣ γίνεσαι λόγω της συμπεριφοράς σου.

 11. #11
  Εγγραφή
  11-06-2010
  Περιοχή
  Πανω απο του Steven Seagal
  Ηλικία
  24
  Μηνύματα
  3.486
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  Wind
  Router
  Oxygen
  Path Level
  Fastpath
  Λευτερη θα σου εστελνα πακετο τον fx αλλα θα εμενα χωρις pc.

  Να σε ρωτησω και κατι αλλο, εχεις δει καμια διαφορα με το max pre-rendered frames 1 vs 3.
  Εχω παρατηρησει και επισης εχω διαβασει στο ντερνετς οτι το 1 ανεβαζει το gpu usage λιγο.

  Υπαρχουν βεβαια και games οπου δεν χαμπαριαζουν Χριστο, οποτε και να το αλλαξεις δε μπαιζει σημασια.
  Εχω παιξει και σε cpu intensive games με τη ρυθμιση στο 3 vs 1 και δεν εχω δει καποια σημαντικη διαφορα, υποτιθεται οτι το 3 στα cpu intensive games θα επρεπε να δινει ποιο ομαλο game.


  Τυχόν αναφορά σε γατούλη/γύρο/μπούρδα δικιά μου, έχει πάντα αυτό το βλέμμα.

 12. #12
  Εγγραφή
  12-11-2005
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  14.104
  Downloads
  12
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  5000/50000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  Router
  Asus N17U <-rules
  SNR / Attn
  20.0(dB) / 9.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Να'στε καλά παιδιά!

  Γατούλη, δεν ανεβάζω το Pre-rendered frames λόγω input lag. Αν το παιχνίδι δεν έχει tearing, δεν βάζω κάν vsync. Απλά ενεργοποιώ το frame limited του MSI Afterburner @60fps.

  Ναι ρε μην αγχώνεσαι για τον FX.
  PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
  PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
  Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
  Androids: Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
  Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

 13. #13
  Εγγραφή
  11-06-2010
  Περιοχή
  Πανω απο του Steven Seagal
  Ηλικία
  24
  Μηνύματα
  3.486
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  Wind
  Router
  Oxygen
  Path Level
  Fastpath
  Καπως ασχετο με το παρον νημα, αλλα ειδα εχθες pic in game με fx 8320 και βαρουσαν ~60 ολα τα cores. Εκτος του πρωτου.

  To post του https://steamcommunity.com/app/27159...03999971118075

  Η ingame pic, βεβαια δε λεει πουθενα με τι καρτα τρεχει.

  http://i.imgur.com/NNDBXAm.png

  Και το λινκ της φωτο, διοτι δε φαινεται αρκετα καλα.

  http://i.imgur.com/NNDBXAm.png
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cranky : 24-04-15 στις 08:44. Αιτία: Μεγάλα γραφικά.


  Τυχόν αναφορά σε γατούλη/γύρο/μπούρδα δικιά μου, έχει πάντα αυτό το βλέμμα.

 14. #14
  Εγγραφή
  19-12-2008
  Μηνύματα
  25
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  ωραίος ! έκανες πολυ δουλειά ! και χρονοβόρα! και εγω θα ηθελα να έβλεπα intel vs amd.. και nvidia vs amd

 15. #15
  Εγγραφή
  12-11-2005
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  14.104
  Downloads
  12
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  5000/50000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  Router
  Asus N17U <-rules
  SNR / Attn
  20.0(dB) / 9.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Να'σαι καλά φίλε μου.

  Δυστυχώς δεν είχα άλλο hardware.

  Ψήνω ένα φίλο μου να πάρει εναν FX6300 και έναν άλλο μία 290!

  Τους βλέπω χλωμούς, αλλά αν τα καταφέρω θα επανέλθω!
  PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
  PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
  Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
  Androids: Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
  Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

Παρόμοια Θέματα

 1. Επιλογή GTX 970. Ποιά ?
  Από Vasilis 07 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
  Μηνύματα: 13
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-15, 06:08
 2. GTX 970 asus Strix Gaming PC ~ THANKS!
  Από bloodya στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
  Μηνύματα: 32
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-15, 22:21
 3. Asterisk 1.8 & Wind
  Από PROGRAMMERPC στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Software
  Μηνύματα: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-14, 02:00
 4. Asterisk 1.8 & Logs
  Από PROGRAMMERPC στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Software
  Μηνύματα: 10
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-14, 21:49
 5. vXR & Nexus 1000v images σε vmware/virtualbox
  Από Giorgos18 στο φόρουμ Networking
  Μηνύματα: 3
  Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-14, 17:21

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας