Χμμμ... Αμα το ρίξω στον καταψύκτη;
![]()
Χμμμ... Αμα το ρίξω στον καταψύκτη;
![]()
SMP σε :
VmWare = 13,27 το 1%
WinXP = 13,26 το 1 %
Αφου εχουν ακριβώς την ιδια ταχυτητα γιατι καποιος που εχει Win να μπει σε τέτοιο κοπο???
Αυτο ρωτησα απο την αρχη
PS. θα με βαρεσει στο τέλος ο admin
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iannis : 30-03-07 στις 21:44.
Είναι θέμα σταθερότητας προφανώς . . . Ήδη το έχει αναφέρει ο Evil![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aria : 30-03-07 στις 21:46.
Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι
Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι δύσκολο, αλλά εύκολο να συμβουλεύεις τους άλλους
Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος
Οκ, άρα μένω όπως είμαι. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι
Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι δύσκολο, αλλά εύκολο να συμβουλεύεις τους άλλους
Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος
Εν μέρει άσχετο με το άρθρο, αλλά μπήκε επίσημα στο Portage του Gentoo (έστω και masked) ο amd64 SMP client:
http://packages.gentoo.org/ebuilds/?...home-5.91_beta
Με ένα package.unmask & package.keywords για όποιον ενδιαφέρεται είναι διαθέσιμος.
Με τους πάντες διορισμένους στο δημόσιο, για πάντα, ακούνητους, για μια ζωή, και "δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν".
είμαι σε αυτό το σημείο και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση που είναι η 4.0 stable, τι βάζω?Σβήνουμε τα πάντα και θέτουμε:
APT::Cache-Limit "83886080"; APT:efault-Release "unstable";
Σώζουμε και βγαίνουμε από το nano.
Μετά:
nano -w /etc/apt/sources.list
Σβήνουμε τα πάντα και θέτουμε ανάλογα με την αρχιτεκτονική μας:
deb ftp://ftp.de.debian.org/debian/ unstable main non-free contrib deb-src ftp://ftp.de.debian.org/debian/ unstable main non-free contrib deb ftp://ftp.de.debian.org/debian/ experimental main non-free contrib deb-src ftp://ftp.de.debian.org/debian/ experimental main non-free contrib
http://cybereddie.gr Το Τεχνολογικό ημερολόγιο μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iannis : 12-04-07 στις 10:13.
Και σε μένα στο 80% μένει, αλλά νομίζω οτι με renice δεν βελτιώνεται τίποτα (τουλάχιστον στο 3.26 LiveCD). Για να μην είναι niced, ξανατρέξε το configuration του FAH client και εκεί που σε ρωτάει για priority η κατι τέτοιο και σου προτείνει Idle πρέπει να διαλέξεις normal
Γίνεται...
Ως root
# ps -ef |grep Core (πρόσεξε τα κεφαλαία). Βρες το PID (πρώτη στήλη) από κάθε process που τρέχει.
Μετά
# renice 0 PIDnumber
για κάθε FahCore
PIDnumber αυτό που βρήκες από πριν.
Στην επανεκκίνηση θα έχει πάλι το παλιό priority
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexopth69 : 12-04-07 στις 13:42.
Bookmarks