Εμφάνιση 61-75 από 164
-
28-04-15, 15:27 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #61
-
28-04-15, 15:43 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #62
Από το πρωί περίπου στις 10 που έλαβα το sms έχω λιώσει το κινητό.
Ωραία ποιότητα εικόνας έχει, βέβαια είναι και 5 ίντσες η οθόνη του.Αλλοίμονο στον οδηγό που πάει γρήγορα επειδή έχει γρήγορο αμάξι και όχι επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ικανός να κινηθεί γρήγορα!
-
28-04-15, 15:58 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #63
<<Τι εννοείς "παιζει μια χαρα σε αλλο wifi" ;;>> μα προφανως οτι μπηκα με αλλο wifi και οχι οτε απλα στελνει μυνημα με το κινητο που πιστοποιει την ταυτοτητα
-
28-04-15, 16:04 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #64
-
28-04-15, 17:01 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #65
για μας που δεν έχουμε iphone, galaxy κλπ υπάρχει λύση?
επίσης στη συσκευή που βλέπεις OTE TV GO πρέπει να είναι αναγκαστικά η cosmote sim που έχεις δηλώσει?
-
28-04-15, 17:43 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #66
Αν πληροίς αυτές τις προδιαγραφές βλέπεις.
Για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας ελέγξτε ότι το κινητό ή το tablet σας ικανοποιεί τις υποχρεωτικά τις παρακάτω προδιαγραφές:
• iOS: 7.x , 8.x
• Android: 4.2 ή νεώτερο
• Ανάλυση οθόνης:
o Phone: 800*480 ή μεγαλύτερη
o Tablet : 1280×800 ή μεγαλύτερη
Για λόγους προστασίας των δικαιωμάτων περιεχομένου δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση κάποιου προγράμματος σε συσκευές που έχουν γίνει root ή jailbreakΑλλοίμονο στον οδηγό που πάει γρήγορα επειδή έχει γρήγορο αμάξι και όχι επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ικανός να κινηθεί γρήγορα!
-
28-04-15, 18:04 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #67
Ενεργοποίησα την υπηρεσια το πρωι τις Δευτερας μεσω του εμπορικου τμηματος στο 13888 . δηλωσα τον αριθμο του σταθερου που εχω την vdsl μαζι με το ote tv ( ιδια διευθυνση ,ιδιο ΑΦΜ) και για κινητό ενα καρτοκινητο cosmokarta που εχω σαν δευτερο νουμερο. Επειδη αργουσε πολύ να μου ερθουν οι κωδικοι τους ξανα πηρα τηλεφωνο και συνδεθηκα κατευθειαν με την τεχνικη υποστηριξη οπου μου τους κοινοποιησαν απο εκει. Το μηνυμα τελικα ήρθε στις 22:15 το βράδυ ενω το τηλεφωνο τις αιτησης ειχε γινει 08:04
.
Πρωτες εντυπώσεις παρα πολύ καλό ωραιο αν και βρισκόμαστε ακομη σε πιλοτικο μεχρι 31/12/2015 διοτι καμια φορα ορισμενα καναλια ειναι εκτος αλλες φορες καποιο otesport αλλες φορες καποιο απο τα 2 Οtecinemas.
Δοκιμες εγιναν με iPhone 6+ στο οποιο εκτος απο το σπιτι δοκιμαστηκε και σε wifi απο 2 καφετεριες με παροχο forthnet και cyta και επεξε κανονικα. Μολις ανοιξα την εφαρμογη μου εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να στειλει η εφαρμογη ενα μηνυμα δωρεαν για να μπορεσω να δω σε ξενο δικτυο εκτος ΟΤΕ Double play. Το εστειλε instant και instant τα καναλια ανοιξαν για θέαση.
Για κάποιον που εχει ΟΤΕTV+DOUBLE PLAY+COSMOTE ειναι Best OF best. Τα προβλημα ξεκινουν εκει που εχεις αλλου το otetv αλλου το double play αλλου το κινητό. Παντος επειδη λογο CL απο αυγουστο ευτηχως που 16/9/2015 ληγει το συμβολαιο μου στην WIND και θα κανω φορατοτητα στην Cosmote για τον λογο οτι επειδη βρισκομαι συνεχεια εξω και θελω να δω μπαλα πρεπει καθε φορα να βγαζω την sim απο το android κινητο που εχω και να το βαζω στο iPhone για να κανω την δουλεια μου με αποτελεσμα να μπαινω βγαζω καρτες καθε λιγο και λιγακι.
-
28-04-15, 18:24 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #68
εμενα μου λεει το εξης κουλο παροτι εχω adsl οτε στο σπιτι και συνδεομαι απο κει οτι η συσκευη δεν μπορει να στειλει το απαραιτητο sms για τη χρηση του wifi δικτυου και οτι για να μπορεσω να δω καποιο προγραμμα θα πρεπει να συνδεθω στο adsl του σπιτιου μου.οτε στο tablet συνδεεται ουτε στο κινητο λογικο αφου ειναι στο ιδιο δικτυο μου βγαζει το ιδιο μυνημα και στα δυο
-
28-04-15, 18:47 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #69
έτσι ακριβώς είναι...η ελπίδα που είχα ότι θα μπορούσα να το κάνω να παίξει στο iPad only wifi εξανεμίστηκε..."η συσκευή δεν μπορεί να στείλει το απαραίτητο SMS" άρα όποιος έχει iPad μπορεί να βλέπει μόνο μέσα στο σπίτι του...κρίμα...στο iPhone όμως που το έχω και jailbreak παίζει κανονικά και εκτός σπιτιού(σύνδεση wifi άλλου παρόχου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dynamitis : 28-04-15 στις 19:14.
-
28-04-15, 19:18 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #70
-
28-04-15, 19:41 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #71
το πιλοτικό τελειώνει τέλος του χρόνου....μεχρι τότε έχει ο θεος...το πρόβλημα δεν είναι αυτό...το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνουν στους κατόχους ipad να βγουν από το σπίτι τους....εχεις ipad κάτσε σπίτι σου λένε αν θέλεις να δεις...αν είναι να κάτσω σπίτι βλέπω και στην tv δεν θα δω στο ipad...τέλειος απαράδεκτο...η εφαρμογή τους για ipad μεσα στο apple store έχει γεμίσει με απαξιωτικά σχόλια...
-
28-04-15, 19:44 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #72
Με τους κωδικους που σου στελνουν μπορεις να μπεις απο οποιαδηποτε συσκευη τελικα, κατι ειναι και αυτο. Παιζει καλα λιγο που το ειδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 28-04-15 στις 19:49.
No Justice - No Peace
-
28-04-15, 22:28 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #73
οτε ειχα οτε εδωσα
-
28-04-15, 22:33 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #74
Αρχισαν τα οργανα της απατης...
Χαλ-Λιβερπουλ δεν μεταδιδεται στο οτε go (λογω δικαιωματων premier league?) και το γελιο συνεχιζεται!!!
-
28-04-15, 22:37 Απάντηση: Διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό πελατών ΟΤΕ TV η υπηρεσία ΟΤΕ TV GO #75
Τι κουλο ειναι αυτο παλι?
No Justice - No Peace
Παρόμοια Θέματα
-
Προσωρινά μη διαθέσιμη η Υπηρεσία Προσωπικού Τηλεφωνητή COSMOTE
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-16, 17:48 -
Στον ΟΤΕ TV οι αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League την τριετία 2015-2018
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 151Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-14, 13:26 -
Η υπηρεσία MailOnBoard της Otesat-Maritel διαθέσιμη και σε mobile application
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-14, 16:22 -
Στον ΟΤΕ TV αποκλειστικά όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ 2014-2015
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-14, 18:59 -
Πρεμιέρα για National Geographic Channel και National Geographic Channel HD στον ΟΤΕ TV στις 8 Μαΐου
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-14, 17:36
Bookmarks