Σελ. 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 76
    Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτηκες όμως ότι το Google Maps μπορεί να έχει ήδη τα ίδια (ή και παραπάνω) δικαιώματα με αυτά που ζήτησε το Here Maps;
    Εμ, προς τα εκεί πάει το θέμα. Αντί να τα δίνουμε σε πολλούς, ας τα δίνουμε σε έναν!
    Spoiler:
    Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μετά κατηγορούμε την Google αδίκως..... εγώ παντως εχω βαλει nokia maps, δε νομιζω πως και αλλα αντιστοιχα προγραμματα ζητανε κατι λιγοτερο! το εχεις τσεκαρει με αλλα? εκτος Google maps φυσικά.
    Δες πχ αυτο https://play.google.com/store/apps/d...gic.aura&hl=el Αδειες και προβολη λεπτομερειων. Το κακο ειναι οτι δεν μπρουμε να ξερουμε ολα αυτα που ζηταει τι ακριβως χρειαζονται, εκτος απο περιπτωσεις πχ οπως του φακου που αναφερθηκε που δεν μπορει να ζητησει πολλα, πχ αμα ζηταει τον καταλογο μας να το κανει τι?
    Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει κάποτε μία είδηση, με μερικούς έλληνες που έφτιαξαν ένα application και κατάφεραν να μαζέψουν ένα σοβαρό αριθμό χρηστών.

Κάποια από τις απαντήσεις τους σε μία συνέντευξη, αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν (χρηματικά υποθέτω) τον αριθμό αυτό. Η απάντηση που είχαν λάβει ήταν, τι να τον κάνουμε τον αριθμό χρηστών, δώστε μας δεδομένα για αυτούς για να αποκτήσουν αξία. Οπότε πως αποκτάς πρόσβαση σε χρήσιμα στοιχεία? Με permissions :P
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Κλασικά, δύο χρόνια (και σε άλλα θέματα ακόμη πιό πίσω) το android σε σχέση με το iOS. Αναρωτιέμαι σε ποιές συσκευές θα περάσει το update. (άλλο γέλιο)

Εν τω μεταξύ αν πάρεις ένα iPhone-4 (λογικά το βρήσκεις με 50-100€) έχει hardware κρυπτογράφηση (που φέτος απέκτησαν τα android) και τα permissions (και πολλά άλλα) που θα τα βρήσκεις μόνο σε «ναυαρχίδες» του android.

Όσο για το cyanogenmod, καλύτερο από το stock, αλλά και αυτό έχει επικά bugs. Ούτε αυτό συγκρίνεται με το iOS. π.χ. σε μία έκδοση υποστήριζαν swap και loop filesystems και με ένα update: τσουπ. Εξαφανίστηκαν. Ωραία πράγματα. Τελικά αυτό που χρησιμοποιώ συχνά είναι η λειτουργία soft reboot, επειδή σε 7-15 ημέρες θα κολλήσει. Δεν ζητάει pin. Βολεύει λέμε.

Αυτοί που κάνουν δικές τους rom, παρακαλώ να γράψουν κάπου έναν οδηγό για kernel με loop filesystems για να γλυτώσουμε από τα άθλια μικρά partition που με αναγκάζουν να εγκαθιστώ προγράμματα με το σταγονόμετρο. Ποιό εύκολα βγάζω άκρη με το Slackware.

Επίσης και έναν οδηγό να μην εκκινούν αυτόματα οι εφαρμογές.

fharisto.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Η χρήση swap είναι ανούσια στα σύγχρονα κινητά με μεγαλύτερη από 1gb ram. Επίσης, επειδή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η sd η οποία είναι αργή , περισσότερο θα χάσεις παρά θα κερδίσεις. Το swap είναι εξίσου άχρηστο σε pc διότι όλα πλέον έχουν ram μεγαλύτερη των 2gb. Τα partitions είναι επίσης μια χαρά στις περισσότερες σοβαρές συσκευές. Το nexus 5 που έχω έχει 13gb διαθέσιμα στο χρήστη για όποια χρήση θέλει είτε για media είτε για εφαρμογές, το ίδιο έχει και το iPhone.Μέσω app ops μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα τρέχουν κατά την εκκίνηση, όπως και μέσω κάποιου module του xposed.

Αυτοί που χρησιμοποιούν iOS θα ήθελα να μου πουν, πώς μπορώ να αλλάξω governor στον cpu, τάση, να κάνω calibration στην οθόνη, να μπλοκαρω συγκεκριμένα services της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά ή να κάνω σοβαρό multitasking.
    Fxaristo telia

- - - Updated - - -

Σε theming και customization δεν αναφέρομαι καν, βλέπεις είμαι καλό παιδί.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από s.s Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοί που χρησιμοποιούν iOS θα ήθελα να μου πουν, πώς μπορώ να αλλάξω governor στον cpu, τάση, να κάνω calibration στην οθόνη, να μπλοκαρω συγκεκριμένα services της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά ή να κάνω σοβαρό multitasking.
    Fxaristo telia
    Με σηραγγοειδη μπορεις να τα αλλαξεις αυτα. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Για να το λες εσύ Illubinati κάτι θα ξέρεις.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585 v7
    Για να το λες εσύ Illubinati κάτι θα ξέρεις.
    ελα ρε αρχοντα δεν το ηξερες;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Όχι μικρέ, τώρα μαθαίνω κι εγώ.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Η αλλαγή της τάσης και το calibration της οθόνης δείχνει ότι είσαι τεράστιος!

Στο θέμα μας, στο iOS υπάρχει καλύτερη διαχείριση δικαιωμάτων, επιλέγεις και δυο πράγματα, σε Android μόνο δείγμα σάλιου δεν ζητάει για να βάλεις facebook.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Μην μου κοβεις τα προσόντα τώρα, ξέρω και τι είναι το swap.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Η χρήση swap είναι ανούσια στα σύγχρονα κινητά με μεγαλύτερη από 1gb ram.
    Καλή η προσπάθεια να τα κάνεις κρεμαστάρια. Καθόλου ανούσια η swap. Σε σώζει όταν η μνήμη έχει τελειώσει. Και μπορεί να θέλω να κάνω hibernation. Open source λειτουργικό δεν είναι; Τί; Δεν γίνεται; Εδώ ο άλλος ROM φτιάχνει, στο hibernation θα κολλήσουμε; Α, τί; Δεν δουλεύουν οι drivers; Αφού Open Source είναι.

Καλύτερα μην μπλέκεις τα desktop, διότι απορώ πως θα κάνεις hibernation χωρίς swap.

Τίποτα για loop devices θα γράψεις για το 'open source' λειτουργικό;

fharisto.

Επίσης, επειδή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η sd η οποία είναι αργή , περισσότερο θα χάσεις παρά θα κερδίσεις.
    Ποιός το μαμεί το encryption και την ταχύτητα. Καλύτερα να μην γράφεις video σε 60fps, ούτε σε 1080p, να μην τραβάς φωτογραφίες την μία μετά την άλλη επειδή: εσύ θα χάσεις.

Βάλε αργή SD. Εσύ θα κερδίσεις.

Το nexus 5 που έχω έχει 13gb διαθέσιμα στο χρήστη για όποια χρήση θέλει είτε για media είτε για εφαρμογές, το ίδιο έχει και το iPhone.Μέσω app ops μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα τρέχουν κατά την εκκίνηση, όπως και μέσω κάποιου module του xposed.
    Ξέχασες να γράψεις όπως πως το iPhone είχε από πάντα ελεύθερο χώρο. Και επειδή το Nexus *σου* τυχαίνει να έχει χώρο για εφαρμογές, αυτό δεν ισχύει για άλλες συσκευές ακόμη και σήμερα. Όταν το Nexus S είχε 1G για εφαρμογές το iPhone είχε όσο μνήμη είχες για εφαρμογές. Ενώ στον κόσμο του android, ακόμη απορούν. Αλλά θα τους πούμε πως το Nexus 5 του s.s. δεν έχει αυτό το πρόβλημα και θα λυθεί το πρόβλημά τους.

Να ιδέες για να πουλήσεις android συσκευές. Αλλάζεις governon, τάση, calibration* (! στην οθόνη.

Μιλάμε για το abandonware λειτουργικό και απαντάς για τάση και governor; Δηλαδή αν η ferrari δεν σου δίνει OBD αλλά σου δίνει το Zastava, θα πάρεις Zastava για να ρυθμίσεις το Zastava να πάει ταχύτερα. (ή για να μην καίει βενζίνη; Σε έχω χάσει). Overclock θες ή downclock; Εγώ πάντως είμαι οπαδός του downclock.

Μιά χαρά σοβαρό multitasking έχει το iOS και μιά χαρά permissions. Στο android υπάρχει το χάος. Εδώ 9 στις 10 συσκευές δεν έχουν Lolipop, τί συζητάμε; Για τον βασιλιά του abandonware, τη ντροπή του Open Source.

Σε theming και customization δεν αναφέρομαι καν, βλέπεις είμαι καλό παιδί.
    Ακόμη μία χρήσιμη λειτουργία.

Ενώ ο low latency kernel είναι πράγματα που δεν χρειάζονται οι android users. Θα αλλάζουν governor στην CPU. Έτσι, για την φάση. Τί και αν έχουν lag, κολλήματα, low fps.

Τί και αν δεν έχουν real-time εφαρμογές, έχουν sand-box για πέταμα, έχουν abandonware λειτουργικό. Λεπτομέρειες. Να, άλλαξε την τάση στην CPU. Δεν χάρηκες τώρα;

* Προφανώς δεν ξέρεις πως τα iPhone / iPad έρχονται calibraρισμένα από το εργοστάσιο. Τώρα αν είσαι φωτογράφος και έχεις καλύτερη καλίμπρα: Δεν ξέρω φωτογράφο που να καλιμπράρει Mac συσκευή. (Ίσως εννοείς τον αυτόματο (σχετικό) φωτισμό που επίσης αντέγραψαν με τεράστια καθυστέρηση από το iOS).

- - - Updated - - -

Μία φορά έβαλα τον powersave governor και είδα και έπαθα να επαναφέρω το κινητό.

1η και τελευταία σκέψη: Μα τί στόκοι υπάρχουν στον πλανήτη να σου δίνουν επιλογή για κάτι που αχρηστεύει το κινητό.

cyanogenmod στόκοι.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Τι νόημα εχει το hibernation σε mobile συσκευές ; Εγώ πάντως δεν είμαι οπαδός του hibernation. Οι περισσότερες συσκευές δεν παίρνουν αναβαθμίσεις λόγω των εταιριών και όχι του ίδιου του android. Το nexus μου τρέχει 5.1.1. Η apple βγάζει μια δύο συσκευές το χρόνο, γιατί να μην αναφερθώ κι εγώ στο nexus που είναι η "επίσημη" συσκευή του android ; Τέλος, χρησιμεύει κάπου ο low latency kernel σε mobile συσκευές ;

Αναφέρεσαι συνέχεια στον "κόσμο του android ", αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα περισσότερα από αυτά που σε ενοχλούν οφείλονται στο λάθος χειρισμό των εταιριών του πλεονεκτήματος του ανοιχτού κώδικα. Για παράδειγμα, για το partitioning δεν φταίει το android, αλλά ο κατασκευαστής του κάθε κινητού που κάνει μαλακίες.

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλλαγή της τάσης και το calibration της οθόνης δείχνει ότι είσαι τεράστιος!

Στο θέμα μας, στο iOS υπάρχει καλύτερη διαχείριση δικαιωμάτων, επιλέγεις και δυο πράγματα, σε Android μόνο δείγμα σάλιου δεν ζητάει για να βάλεις facebook.

Γι' αυτό και τα περισσότερα δεδομένα/φωτογραφίες που έχουν κλαπεί, είναι από χρήστες Μηλοσυσκευών...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    * Προφανώς δεν ξέρεις πως τα iPhone / iPad έρχονται calibraρισμένα από το εργοστάσιο. Τώρα αν είσαι φωτογράφος και έχεις καλύτερη καλίμπρα: Δεν ξέρω φωτογράφο που να καλιμπράρει Mac συσκευή. (Ίσως εννοείς τον αυτόματο (σχετικό) φωτισμό που επίσης αντέγραψαν με τεράστια καθυστέρηση από το iOS).

Αυτόματη φωτεινότητα υπήρχε πάντα, τώρα βελτιώθηκε.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MitsosDaBest13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γι' αυτό και τα περισσότερα δεδομένα/φωτογραφίες που έχουν κλαπεί, είναι από χρήστες Μηλοσυσκευών...
    Οτι να 'ναι αν μιλας για τις φωτογραφιες των celebrity (δεν εχω ακουσει για αλλη κλοπη), γιατι η επιθεση εγινε με phishing και brute-force! Πληροφοριακα φωτογραφιες δεν κλαπηκαν μονο απο το iCloud. Τελος με αυτο εισαι ασφαλης: https://support.apple.com/en-us/HT204152

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ludist Εμφάνιση μηνυμάτων

Μία φορά έβαλα τον powersave governor και είδα και έπαθα να επαναφέρω το κινητό.

1η και τελευταία σκέψη: Μα τί στόκοι υπάρχουν στον πλανήτη να σου δίνουν επιλογή για κάτι που αχρηστεύει το κινητό.

cyanogenmod στόκοι.
    Ειμαστε στο 2015 και ασχολουμαστε με CPU governors (που αν δεν υπηρχε το XDA, οι περισσοτεροι θα νομιζαν οτι μιλαμε για κυβερνητες των ΗΠΑ), με calibration της οθονης (!!!) και ταση! Πραματα που γινονται μονο αν εισαι σε root. Και ποσοι νομιζουν ειναι οι android users που αγοραζουν smartphone για να τον κανουν root και να περασουν custom rom; Ενας νορμαλ χρηστης θελει να κανει την δουλεια του. Οποια και αν ειναι αυτη. Απο facebook μεχρι να τσεκαρει τον server της εταιριας του. Τωρα που κολλανε τα παραπανω ενας θεος ξερει.
    Η μονη εξηγηση ειναι οτι για να φτανεις στο σημειο να βαλεις custom rom και να ζητας ολα τα παραπανω, σημαινει οτι εσκασες λεφτα και πηρες συσκευη που δεν σε καλυπτει(τσαμπα τα λεφτα) αλλιως μονο αν εισαι geek (παω πασο σε αυτο) το κανεις. Εγω τελευταια φορα που αλλαξα ROM ηταν σε ενα HTC Touch HD οταν ημουν σε windows mobile και σε ενα HTC Wildfire. Απο εκει και περα πηρα το μαθημα μου και προσεχω τι αγοραζω.

Σελ. 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-15, 23:17
  2. Μηνύματα: 35
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-15, 03:35
  3. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-14, 17:02
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-14, 19:29
  5. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-14, 11:35