Σελ. 6 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 763
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    περιμενε τι δεν παιζει λες? εμενα παιζει σου ειπα, καταρχην και στο κινητο περναω μεσω ιντερνετ και βλεπω καμερες, το εχω κανει και με CCTV DVR, και με linksys ip camera και με VPN, ολα περνανε τελεια.
    Αλλα σου ειπα το W.U δεν παιζει ποτε πισω απο ΝΑΤ.
    Tι ips παιρνεις απο wind? απο 10 ξεκινανε ?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 09-02-16 στις 22:39.

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    TP LINK TD-W9980
    Καλημερα αυτο ειναι το θεμα για καποιο λογο στα routes δειχνει με 10 στο speed τη δειχνει με εξωτερικη θα το ξαναδω ολο απο την αρχη . Αν σου παιζει εσενα δεν ειναι το στικ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blue1975 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα αυτο ειναι το θεμα για καποιο λογο στα routes δειχνει με 10 στο speed τη δειχνει με εξωτερικη θα το ξαναδω ολο απο την αρχη . Αν σου παιζει εσενα δεν ειναι το στικ
    καλησπέρα! να σου πω την καρτα σου την δοκιμασες απο αλλου πχ απο κινητο?
    εμενα η ιδια καρτα με την ιδια συνδεση (οπως ειπα ειναι διδυμες twin sim whats up cosmote δλδ) και μπαινω κανονικα στις καμερες μεσω ιντερνετ που εχω ανοιξει πορτες στο router στο σπιτι. Αλλα και τo VPN μου παιζει, ετσι συνδεομαι και στον asterisk nas server αυτον δεν τον βγαζω online για λογους ασφαλειας.
    Α ρε συ οταν ειμαι στο εξοχικο στο 951 με το στικακι αφου οι καμερες ειναι τοπικα! δεν περνανε απο ιντερνετ κινητης.
    VPN ομως περναει κανονικα και συνδεση και ομιλια με τον asterisk, απο το κινητο ισχυει ομως.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 10-02-16 στις 14:25.

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    TP LINK TD-W9980
    ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Τελικα ηταν απο τον παροχο το σφαλμα μετα απο 2 μερεσ και το ψαξιμο κατι αλλαξαν για 3 φορα και δουλεψε

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλησπερα! δεν κανει τπτ, απλα να ελεγχεις την public ip που σου δινουν, αν ειναι πχ απο 10 τοτε ειναι πισω απο ΝΑΤ και αυτο δημιουργει προβλημα σε οσες υπηρεσιες δουλευουν με πορτες κτλ.
    Ευτυχως τοσο στην 4νετ οσο και στην cosmote με whats up ΠΟΤΕ δεν εχει συμβει αυτο.
    Η wind συνηθιζει να δινει πισω απο ΝΑΤ τοσο σε κινητο ιντερνετ οσο και στις ADSL....αμα δεις στο θεμα τους τα λενε και εκει.
    Αυτο θα ηταν το προβλημα σου.

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    TP LINK TD-W9980
    Ναι το ξερω αυτο και η κοσμοτε το κανει και θελουν μια τηλ. Αιτηση απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν και κατι αλλο που δεν εμαθα τι που στην ουσια φτιαχτηκε μετα απο 2-3 επικοινωμιες και αλλαγες απο μερια τους

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλημερα, ναι το ξερω η cosmote το κανει στα πακετα δεδομενων....οχι σε W.U ομως απ οσο ξερω.
    Τωρα για τους αλλους δεν γνωριζω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    NOKIA
    Path Level
    Interleaved
    Αφού μετέτρεψα το huawei E3372 να δουλεύει σε ppp-mode , το έχω σετάρει κ εχω κανονικά ιντερνετ αλλά δεν μπορώ να το δω απομακρυσμένα επειδή θέλω να βλέπω τις κάμερες μου.
    Εχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία ddns cloud κ ενώ φαίνεται να παίρνει public ip (188.73.xx.xx) στo mikrotik δίνει 10.206.xxx.xx) κ μου βγάζει το μηνυματάκι που φαίνεται στην φωτο.
    Καμμιά ιδέα πριν μιλήσω μ τον πάροχο μου??

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  cloud ddns.jpg 
Εμφανίσεις:  11 
Μέγεθος:  30,3 KB 
ID: 167836

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλημερα! πως το εκανες μετατροπη να δουλεψει σε PPP? εμενα απο την αρχη δουλευε με PPP interface, δεν το εβλεπε αυτοματα σαν LTE interface οπως γινεται με αλλα.

αυτο το προβλημα που λες μπορει και να μην εχει σχεση με τον παροχο σου, το ιδιο ειχα παθει και εγω θα σου πω πως.
    Εχω το adsl router απο την 4νετ το ΖΤΕ και το εχω σεταρει σε bridge mode αρα ειναι πλεον modem.
    Eχω ενα routerboard CRS109 κατι και ειναι εσωτερικο εδω ειναι το ιντερνετ ρουτερ που εχω το PPOE client δλδ αρα εχει επανω του το ιντερνετ.
    Εχω αλλο ενα routerboard (433ΑΗ) εξωτερικο στην ταρατσα με ασυρματες ζευξεις για το ασυρματο δικτυο AWMN ολα αυτα ειναι στο ιδιο subnet οποτε δεν εχει σχεση με αυτο.
    Οταν εχω το ip cloud στο 109 που εχει δλδ επανω του το ιντερνετ τοτε ειμαι οκ δουλευει.
    Αν το βαλω στο 433ΑΗ τοτε βγαζει το ιδιο μυνημα με το δικο σου! ειναι καθαρα θεμα ΝΑΤ, καπου ειχε αναλυθει παλι αλλα δεν ειχαμε βρει λυση, στο γενικο θεμα.

Στο εξοχικο δινω ιντερνετ μεσω openvpn server στο 951 εκει μεσω ασυρματων δικτυων (awmn), εχω ετοιμο το PPP του usb 4g modem, και ενα VPN ωστε αμα πεσει η διαδρομη τοτε παιζει με το PPP και εχει ιντερνετ και μεσω αυτου παιζει και το VPN για να εχω awmn μεσω του ιντερνετ.
    Τα εχω κανει με νουμερα στο default route distance, ετσι δινω προτεραιοτητες.

Για εξηγησε ακριβως το setup σου. Που ειναι αυτο που κανεις το μηχανημα? οι καμερες που ειναι? πως συνδεεται το ενα σημειο με το αλλο?
    δεν μπορω να καταλαβω, δωσε περισσοτερα στοιχεια.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    NOKIA
    Path Level
    Interleaved
    Νικηφόρε είχα παραγγείλει το hilink (filmware 22.xx.....) κ με τη βοήθεια του πωλητή το έκανα να δουλεύει σε ppp mode(filmware 21.xxxx.....) για καλύτερη συμβατότητα πιστεύω κ ας χάνω λίγο σε ταχύτητα.
    Λοιπόν το στικάκι είναι συνδεδεμένο σε ένα rb751u έχει σεταριστεί σωστά (data-info-apn κλπ) κ είναι κανονικά σε connected status-evolved 3g(LTE).
    Το έχω βάλει σε mode (Home AP), απενεργοποίησα το firewall όρισα dhcp server k δίνω κανονικά ίντερνετ στο εσωτερικό μου δίκτυο.
    Αddress aqqusition έχω βάλει automatic k φαίνεται περιέργως να μην παίρνει σαν ip την εξωτερική (π.χ 188.xx.....) αλλά την εσωτερική που δίνει ο πάροχος μου (10.xxx....).
    Αυτό καταλαβαίνω από ότι βλέπω.
    Κάποια στιγμή συνδέθηκα μέσω ιντερνετ με το webfig του μικροτικ χωρίς να καταλάβω τι έκανα καθώς σκάλιζα κ στο ddns cloud εμφάνιζε μόνο το updated. Αλλά δυστυχώς η χαρά μου κράτησε για λίγο
    To mikrotik το έχω στο χώρο μου κ όχι εκεί που έχω τις καμερες για την ωρα καθώς θέλω να τεστάρω με την ησυχία μου.
    Είναι θέμα nat? λύνεται? κ αν ναι τι πρέπει να κάνω?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    ωπα περιμενε, τι ip παιρνει ακριβως απο τον παροχο? αν ειναι απο 10 τοτε δινει πισω απο ΝΑΤ γιαυτο εχεις προβληματα!
    τι καρτα εχεις? εμενα η cosmote με whats up δινει κανονικες public ips!
    οπως ειναι γνωστο τοσο σε στικακια οσο και μερικοι ISP πχ Wind δινουν πολλες φορες ΝΑΤ ips για να κανουν οικονομια προφανως στις ipv4 public με αποτελεσμα να εχουμε προβληματα!!!!
    ευτυχως ποτε δεν μου εχει τυχει εμενα.
    Αυτο ειναι φωτο απο την δικια μου δοκιμη http://i180.photobucket.com/albums/x...psju0sahbr.jpg
    το 951 εγω το εχω στο εξοχικο και εκει ειναι οι καμερες οποτε ειναι τοπικα, βεβαια η ιδια καρτα ειναι twin sim με του κινητου μου και απο εκει με δεδομενα μεσω ιντερνετ τις βλεπω μια χαρα.
    εσενα εκει που λει address τι νουμερο εχει? ειναι απο 10? αν ναι τοτε αυτο φταιει σου δινουν πισω απο ΝΑΤ!
    επισης ειχα βαλει ενα ΝΑΤ rule δες http://i180.photobucket.com/albums/x...psn4wjhdev.jpg
    action = masquerade
    μηπως σου λειπει αυτο?
    εδω βλεπουμε και το route που ειχε βαλει αυτοματα : http://i180.photobucket.com/albums/x...psww8uxwjm.jpg
    τωρα εχω εδω στην Αθηνα το CRS109 που εχει usb, αλλα δεν εχω ακομα δοκιμασει εδω το 4G stick.

Δοκιμασα τωρα ip cloud στο 951 στο εξοχικο που δινω εκει ιντερνετ μεσω openvpn server στο 109 Aθηνας, μεσω ασυρματων δικτυων AWMN και κανει και εμενα το ιδιο οπως σε εσενα, το ιδιο error....
    επειδη ομως εγω ειμαι συνδεδεμενος με ασυρματα δικτυα στα 2 σημεια δεν μου χρειαζεται εκει DDNS, τα βλεπω σαν να ειμαι τοπικα.
    Παντως γιαυτο το προβλημα σιγουρα θελει καποια καταχωρηση στο ΝΑΤ αλλα δεν ξερω τι......
    αμα ξερει κανεις ας μας πει!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 06-03-16 στις 23:58.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    NOKIA
    Path Level
    Interleaved
    Νικηφορε εβαλα το nat rule που προτεινεις κ δεν φαινεται να αλλαζει κατι, εξακολουθει στο address list να μου δειχνει address: 10.206.xxx.... Ενω εσενα δειχνει 149.210........
    Εχω ζητησει απο τη wind να μου δωσει public ip κ στο whatismyip μου δειχνει σωστα την 188.xxx...... Αλλα στο addres list μου δινει 10.xxx.....
    Όλα τα αλλα ειναι οπως στις φωτογραφιες που ποσταρες.
    Έχω απηυδήσει πλέον.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλημερα! wind εχεις? α καλα.....παρε τηλ και πες τους να μην σε βαζουν ΠΟΤΕ πισω απο ΝΑΤ γιατι δεν παιζουν οι υπηρεσιες που θες και απειλησε τους ευθεως οτι αμα δεν στο φτιαξουν πας σε αλλη εταιρια....αντε με τις βλακειες τους επιτελους!!!!
    αυτο φταιει μιλα μαζι τους!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλημέρα! το weekend ήμουν εξοχικό και λίγο πολύ είχε προβλήματα το ιντερνετ που οπως ειπαμε ειναι μεσω VPN και εξωτερικων ασυρματων δικτυων (awmn) που παιρνω απο την Αθηνα. Λογω κακης δρομολογησης, ποιοτητα δικτυων αλλα και αρκετου αερα ειχε καθυστερησεις και lag.
    Σκεφτηκα λοιπον αν γινεται να εχω μαζι το VPN internet αλλα και το usbstick 4G ωστε σε περιπτωση που υπαρχουν καθυστερησεις κτλ να δουλευει ΜΑΖΙ και 4G.
    Δεν κατεβαζω τιποτα, με ενδιαφερει μονο να ανοιγουν σωστα σελιδες, apps κοινωνικων δικτυων και youtube ή αλλες εφαρμογες streaming πχ απο το Nas server μου (Qfile κτλ). Εχω καταφερει μονο να το εχω ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ δλδ αν πεσει το δικτυο και χασω το VPN να παιζει απο 4G και μεσω αναποδου VPN να φτανω Αθηνα παλι. (με routes distance priorities).
    Ομως οχι να παιζει αθριστικα και με επιλογες αναλογα το lag κτλ. Για αυτο φανταζομαι θα θελει script να κανει ελεγχο των ms.
    Γνωριζει κανεις κατι γιαυτο που ρωταω? στο περιπου πως μπορει να γινει?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 25-04-16 στις 10:32.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Έχω ένα Vodafone K4203, για το οποίο στη λίστα της πρώτης σελίδας βλέπω:
    Not supported in ROS v6, but as this modem supports MBIM drivers support will be possible in ROS v7.
    . Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι και να το κάνω να δουλέψει σε 6.x?

Σελ. 6 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Εδώ μιλάμε για Mikrotik RouterBoard
    Από deniSun στο φόρουμ MikroTik
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-25, 16:23
  2. Mikrotik Routerboards με Openwrt
    Από Nikiforos στο φόρουμ MikroTik
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-24, 12:48
  3. Thomson 585 ADSL Bridge σε Mikrotik RB2011 set up
    Από jvam στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-14, 23:49
  4. Mikrotik RouterBoard RB2011U