Καλησπέρα σε όλους και όλες,
θα ήθελα σε αυτό το thread να γράψετε όλοι όσοι το επιθυμούν, τι θα θέλατε να είχε το adslgr από features, εικόνες, design, flash, λειτουργίες κλπ.
Από το πιο ασήμαντο έως και το πιο θεμελιώδες.
Ευχαριστώ πολύ,
Γιάννης - Νεκτάριος.
Εμφάνιση 1-15 από 8730
-
09-09-04, 18:19 Τι θα θέλατε να έχει το adslgr.com; #1
-
09-09-04, 18:26 #2
http://www.adslgr.com/forum/thread8018-0-asc-30.html
To κανάλι στο irc τι απόγινε;
-
09-09-04, 18:38 #3
να φτιάξει η ταχύτητα
Νέα έκδοση DSL : WARP-DSL 9.99999999999 (=10000000TerraByte/sec)
-
09-09-04, 19:18 #4
Νεκτάριος, να επανέλθει το clickable username.
-
09-09-04, 19:22 #5
Μια χαρά είναι όπως είναι Νεκτάριε.
Λίγο αν καταφέρεις και δεις γιατί κάνει πολλά timeouts, ειδικά τις πρωινές ώρες.
Επίσης, για να μην τα βάζεις από την τσέπη σου ή/και να έχουμε έναν ίσως καλύτερο server, προτείνω να δώσει κάθε μέλος ένα συμβολικό ποσό, π.χ. €1 με μέθοδο π.χ. PayPal.
Θα μαζευτεί ποσό υπεραρκετό για να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα του site και ίσως και για έναν πιο ανθεκτικό σε load server.
Δηλαδή προτείνω προαιρετική ετήσια συνδρομή €1 για κάθε μέλος.
Δεν νομίζω ότι σε κάποιον από εμάς εδώ λείπει €1.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
09-09-04, 19:35 #6
Να μπεί καμια ενότητα με τα διάφορα κέντρα του Οτε ώστε να μπορούμε να ζήτάμε, μας ζητάνε να κάνουμε δοκιμές (δεν λέει να ψάχνουμε κάθε φορα για νετκαρτες κλπ)
-
09-09-04, 19:35 #7
Να αλλάξουμε το software του forum.
phpBB sucks
-
09-09-04, 19:40 #8
ναι, όντως είναι μια χαρά...
(από τα πλέον όμορφα, εύκολα στην περιήγηση και λειτουργικά)...¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
09-09-04, 19:51 #9
Καλυτερο interface και logo.
-
09-09-04, 20:10 #10
Δε ξερω κατα ποσο θα γονατισει το site αλλα ενα download section με firmwares κτλ ή εστω links στις αντιστοιχες σελιδες θα βοηθουσε πολυ κοσμο.
-
09-09-04, 20:15 #11
πως και το σύνολο των μηνυμάτων του smartie δε φαίνεται; (όπως και η ημ/νία εγγραφής)
είναι επιλογή του προφίλ;¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
09-09-04, 20:27 #12
Εγώ πάλι θα ήθελα να αποκτήσει την ταχύτητα που είχε μέχρι πριν από μία εβδομάδα. Πλέον αργούν πολύ οι σελίδες να κατέβουν. Συμφωνώ και εγώ την πρόταση του WAntilles για συνδρομή (προαιρετική βέβαια, ώστε και ελεύθερο να είναι το site και να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια όσων πραγματικά πιστεύουν ότι αξίζει). Θα ήθελα όμως να υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος πληρωμής, πλην της χρήσης πιστωτικής κάρτας (ακόμα και αν αυτή είναι έμμεση μέσω PayPal εμένα δεν με βολεύει).
Πριν από λίγο διαπίστωσα ότι η Digital Sima στις οδηγίες που έχει σχετικά με το ADSL παραπέμπει όσους θέλουν λεπτομέρειες στο www.adslgr.com!!! Είδατε κύρος ε;
-
09-09-04, 21:03 #13
Ενα download section θα ήταν οτι πρέπει...
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το klip?
-
09-09-04, 21:09 #14
όπως έχω πει και σε προηγούμενο thread, θα ήθελα κάτω απο το μενου Προφίλ, να μου δείχνει ποιος "Φιλος" ειναι online. (κατι σαν το messanger ενα πράγμα )
Επίσης αυτό που ειπε ο WAntilles όσο αφορά τα timeouts.<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
09-09-04, 21:11 #15
- Εξειδίκευση σε περισσότερα θέματα με τη δημιουργία ξεχωριστών threads p.x. για PC hardware και υποκατηγορίες σε αυτό,
- απόλυτη εξειδίκευση στο θέμα του adsl και περισσότερα reviews προϊόντων ή ακόμη και συγκριτικά μεταξύ συσκευών ή υπηρεσιών ίδιας κατηγορίας (αν δεν είναι εφικτό ας δίνονται links από revies σε site του εξωτερικού),
- download section για τα firmwares από όσες εταιρίες γίνεται ή έστω τα links όπως προτάθηκε πιο πάνω (αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμη και για ένα section με χρήσιμα tools για adsl και γενικότερα για το internet),
- καλό θα ήταν να υπάρχουν και κάποιες συνεντεύξεις εκπροσώπων των ISP για τα θέματα που μας απασχολούν όπως είχε γίνει παλιότερα (απλά δε γνωρίζω πόσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό),
- καλύτερο interface και πιο φαντεζί σχεδιασμός ίσως με κάποια flash movies να δίνουν ζωντάνια (π.χ. το folding@home logo θα μπορούσε να είναι σε flash και να έχει κάποια animation),
- το σύστημα με το paypal (καλή πρόταση από το Wan)
- τομέας Ηοw to όπου θα υπάρχουν συγκεκριμένα articles όπου θα δίνονται οδηγίες για διάφορα θέματα π.χ. πως μπορεί κάποιος να κάνει την εγκατάσταση του εξοπλισμού μόνος του (αν περιείχε και photos ή σχέδια θα ήταν super, όπως ακριβώς super είναι τα link "Τι είναι το ADSL" ή το "Πως λειτουργεί")
είναι κάποια που μπορώ να σκεφτώ.
Κάποιες διαφημίσεις εταιριών ή προϊόντων ή άλλων ιστοσελίδων στο site (με την προϋπόθεση να διαφημίζεται το adslgr.com σε αυτές) θα έκαναν καλό επίσης.
Παρόμοια Θέματα
-
Τι θα θέλατε να έχει το adslgr radio!!!
Από gkimonas στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-08, 19:25 -
Τι θα θέλατε να έχει περισσότερο το ADSLgr;
Από NeK στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 47Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 14:42
Bookmarks