Mάριε δεν ανέφερα κάτι τυχαίο, απλά το τελευταίο σχετικό exploit, πχ. υπάρχει και αυτό FreeType Integer Overflow and Underflow Vulnerabilities . Είναι πλήρως λανθασμένη η εντύπωση που καλλιεργείται στους χρήστες για την ασφάλεια τους, πιο πολύ σαν τρομολαγνεία μοιάζει.
Δεν θέλουμε τρομαγμένους χρήστες αλλά ενημερωμένους και με ανοικτό μυαλό, έτσι δεν είναι?
Τα είπε πιο γλαφυρά από εμένα ο BlingG ....![]()
Εμφάνιση 46-47 από 47
-
07-04-07, 13:30 Απάντηση: H Microsoft θα κυκλοφορήσει νωρίτερα patch για κενό ασφαλείας του κέρσορα. #46
-
09-04-07, 01:39 Απάντηση: H Microsoft θα κυκλοφορήσει νωρίτερα patch για κενό ασφαλείας του κέρσορα. #47
Δεν θέλω να ξεκινήσω flame για το κλασσικό Linux Vs Windows.
Εμένα μου αρκεί που τα 3 GNU/Linux μηχανήματα μου και οι 2 GNU/Linux 100Mbit Dedicated Servers μου είναι σταθερότατοι και ασφαλέστατοι. Από εκεί και μετά όλα αυτά μου ακούγονται βερεσέ.
Δεν υπάρχει πανάκεια με κανένα λειτουργικό, αυτό το παραδέχομαι.
Ακόμα και έτσι όμως, 9 χρόνια που ασχολούμαι με το GNU/Linux δεν έχω αντιμετωπίσει τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση οι χρήστες Windows.
Δεν είμαι ούτε γκουρού ούτε σκληροπηρυνικός χρήστης.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει ότι άποψη γουστάρει.
Τέλος με το θέμα Linux. Η είδηση αφορά τα Windows.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nekys : 09-04-07 στις 01:41. Αιτία: ορθογραφικά λάθη!
Παρόμοια Θέματα
-
«Μπάλωμα» για κενό ασφάλειας στο σύστημα δρομολόγησης του Διαδικτύου
Από killer_instinct στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-08, 16:13 -
H Microsoft "έκλεισε" σοβαρό κενό ασφαλείας στα Windows
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-08, 17:00 -
To κενό ασφαλείας του Firefox ήταν απλά ένα αστείο;
Από anon στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-06, 10:33 -
Νέο κενό ασφαλείας στον κώδικα της Microsoft
Από ibok στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-05, 15:11
Bookmarks