Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-19 από 19
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100 Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Yiannis32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @lakedaimonios Φίλε μου, δικαιολογημένη η αγανάκτιση σου για τη καθυστέρηση, αλλά ασχέτως με ποιόν μιλάνε (ακόμα και σε καθημερινή βάση, ακόμα και αν σε ξέρει προσωπικά ο άλλος), σε περιπ΄τώσεις που ζητείται κάποια μετετροπή/ακύρωση κλπ, είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν φωτοτυπία της ταυτότητας. Ξέρεις οτι αν κάνουν την ακύρωση χωρίς να στείλεις ταυτότητα, πως μετά μπορείς να τους κάνει ο κάτοχος μύνηση;

Φιλικά Γιάννης
    Μη λεμε κουραφεξαλα τωρα! Εν ετει 2007, εταιρια δραστηριοποιουμενη στο χωρο της πληροφορικης, να βρισκεται ακομα στην εποχη του φαξ και των φωτοτυπιων ταυτοτητας και για την πιο απλη διαδικασια! (Ζητησα τηλεφωνικως και μεσω e-email πιστωση του λογαριασμου μου με καποια οικονομικη διαφορα που ειχαμε και τελικα μου ζητησαν να το αιτηθω με φαξ συνοδευομενο απο την φωτοτυπια της ταυτοτητας μου!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΤΟΥΣ -ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ- ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!).
    Στην τελικη εχουν ανακαλυφθει οι ψηφιακες υπογραφες, και μπορουν να τσεκαρουν κατ'ελαχιστον την IP απο την οποια στελνεται το e-mail.Δεν ειναι λοιπον "θεμα ασφαλειας" αλλα ειναι απλα ρεντικολα...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    24.320/1.021
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Speedtouch
    SNR / Attn
    7.5(dB) / 11.5(dB)
    Δεν καταλαβαίνω εννοείς ότι εταιρίες πάροχοι τηλ/ιντερνετ/ κτλ στο εξωτερικό κάνουν χρήση άλλων μεθόδων πέραν του φαχ και ID και τηλεφώνου;

Γιατι στο πλήθος τους θα διαφωνήσω μαζί σου και θα ήμουν και ξαφνιασμένος να ακούσω για πιθανή χρήση ηλ. ταυτότητας σε τέοια περίπττωση...

Περιοχή
    Dallas
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    940 Mbps/940 Mbps
    ISP
    Astound Broadband
    Οι ψηφιακές υπογραφές, που αναφέρεται ο φίλος, δεν είναι τόσο απλό πράγμα για τη συγκεκριμένη χρήση. Μπορεί τεχνολογικά να γίνεται, αλλά από άποψη κόστους δεν πρόκειται η Vivodi, και καμιά ελληνική εταιρία, να αντικαταστήσει τις απλούστατες και φθηνές λύσεις του fax και του courier με μια πιο ακριβή (και από την άποψη της αγοράς της τεχνολογίας, και από την άποψη του κόστους οργάνωσης, και από την άποψη της πρόσληψης προσωπικού για την διαχείριση του συστήματος αυτού). Οπότε προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν επιρρίπτω ευθύνες στη Vivodi και γι' αυτό.
    Μπορεί να κάνει τα θεόστραβα πράγματα, αλλά όχι να την κατηγορούμε που δεν πληρώνει τη Verisign απλώς και μόνο για να λαμβάνει τις αιτήσεις μας...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    24.320/1.021
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Speedtouch
    SNR / Attn
    7.5(dB) / 11.5(dB)
    Για αυτό ρωτάω και εγώ - και επιδή και επαγγελματικά έχω έρθει σε επαφή με τετοιές τεχνολογίες...ή΄γι ανα το πω σωστά με πελάτες που ονειρεύονταν τετοιες τεχνολογίες (ναι ακόμα και στην Ελλαδα μας!!!) δεν μου αρέσει να βάζουμε τη βιβο στο τοίχο για ότι δεν μας αρέσει...

Εξάλου έχουμε το πΟΤΕ για αυτο ;-) ;-)

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 15:15
  2. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-07, 13:58
  3. Μηνύματα: 79
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 06:25
  4. Δειτε τον καιρο... απο το firefox!
    Από alexis2044 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-05, 11:39