Μη λεμε κουραφεξαλα τωρα! Εν ετει 2007, εταιρια δραστηριοποιουμενη στο χωρο της πληροφορικης, να βρισκεται ακομα στην εποχη του φαξ και των φωτοτυπιων ταυτοτητας και για την πιο απλη διαδικασια! (Ζητησα τηλεφωνικως και μεσω e-email πιστωση του λογαριασμου μου με καποια οικονομικη διαφορα που ειχαμε και τελικα μου ζητησαν να το αιτηθω με φαξ συνοδευομενο απο την φωτοτυπια της ταυτοτητας μου!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΤΟΥΣ -ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ- ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!).
Στην τελικη εχουν ανακαλυφθει οι ψηφιακες υπογραφες, και μπορουν να τσεκαρουν κατ'ελαχιστον την IP απο την οποια στελνεται το e-mail.Δεν ειναι λοιπον "θεμα ασφαλειας" αλλα ειναι απλα ρεντικολα...
Εμφάνιση 16-19 από 19
-
27-04-07, 22:25 Απάντηση: Πόσο καιρό έχετε να δειτε διαφήμιση της Vivodi σε τηλεόραση ή να ακούσετε σε ραδ #16
-
28-04-07, 11:24 Απάντηση: Πόσο καιρό έχετε να δειτε διαφήμιση της Vivodi σε τηλεόραση ή να ακούσετε σε ραδ #17
Δεν καταλαβαίνω εννοείς ότι εταιρίες πάροχοι τηλ/ιντερνετ/ κτλ στο εξωτερικό κάνουν χρήση άλλων μεθόδων πέραν του φαχ και ID και τηλεφώνου;
Γιατι στο πλήθος τους θα διαφωνήσω μαζί σου και θα ήμουν και ξαφνιασμένος να ακούσω για πιθανή χρήση ηλ. ταυτότητας σε τέοια περίπττωση...
-
28-04-07, 11:34 Απάντηση: Πόσο καιρό έχετε να δειτε διαφήμιση της Vivodi σε τηλεόραση ή να ακούσετε σε ραδ #18
Οι ψηφιακές υπογραφές, που αναφέρεται ο φίλος, δεν είναι τόσο απλό πράγμα για τη συγκεκριμένη χρήση. Μπορεί τεχνολογικά να γίνεται, αλλά από άποψη κόστους δεν πρόκειται η Vivodi, και καμιά ελληνική εταιρία, να αντικαταστήσει τις απλούστατες και φθηνές λύσεις του fax και του courier με μια πιο ακριβή (και από την άποψη της αγοράς της τεχνολογίας, και από την άποψη του κόστους οργάνωσης, και από την άποψη της πρόσληψης προσωπικού για την διαχείριση του συστήματος αυτού). Οπότε προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν επιρρίπτω ευθύνες στη Vivodi και γι' αυτό.
Μπορεί να κάνει τα θεόστραβα πράγματα, αλλά όχι να την κατηγορούμε που δεν πληρώνει τη Verisign απλώς και μόνο για να λαμβάνει τις αιτήσεις μας...
-
28-04-07, 11:37 Απάντηση: Πόσο καιρό έχετε να δειτε διαφήμιση της Vivodi σε τηλεόραση ή να ακούσετε σε ραδ #19
Για αυτό ρωτάω και εγώ - και επιδή και επαγγελματικά έχω έρθει σε επαφή με τετοιές τεχνολογίες...ή΄γι ανα το πω σωστά με πελάτες που ονειρεύονταν τετοιες τεχνολογίες (ναι ακόμα και στην Ελλαδα μας!!!) δεν μου αρέσει να βάζουμε τη βιβο στο τοίχο για ότι δεν μας αρέσει...
Εξάλου έχουμε το πΟΤΕ για αυτο ;-) ;-)
Παρόμοια Θέματα
-
Πόσο καιρό μετά την ακύρωση σταμάτησε να εμφανίζεται η αίτηση σας στο site της forthnet;
Από zErO_cOoL στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 15:15 -
Πάλι μας ΘΑΜΠΩΣΕ (!!) η VIVODI με τη διαφήμισή της.
Από giannistrsl στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-07, 13:58 -
Πόσο έχετε μειώσει το χρόνο που παρακολουθείτε τηλεόραση;
Από cyberp στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 79Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 06:25 -
Δειτε τον καιρο... απο το firefox!
Από alexis2044 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-05, 11:39
Bookmarks