Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα!
Όποτε μπαίνει η αδερφή μου στο youtube από το laptop της, μου "ρουφάει" όλο το internet.
Δεν μου φορτίζει ούτε το google.
Το ρούτερ που έχω είναι το zte του οτε.
Η ταχύτητα που έχω είναι 16 mbps.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ρυθμίσω το ρούτερ έτσι ώστε να έχει περιορισμένη ταχύτητα;
Το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βρω καμιά τέτοια ρύθμιση.
Τουλάχιστον το ρούτερ από τις default ρυθμίσεις δεν θα έπρεπε να το μοιράζει 50-50;
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
30-06-15, 00:04 Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babaliaris : 30-06-15 στις 00:10.
-
30-06-15, 00:23 Απάντηση: Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #2
Λιγο περίεργο να το κάνει μόνο με youtube, μήπως στο φόρητο της τρέχει και τίποτα άλλο;
-
30-06-15, 00:23 Απάντηση: Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #3
To ρούτερ είναι για τα μπάζα και ειδικά σ' αυτό το θέμα. Μόνο αν αγοράσεις άλλο για να ρυθμίσεις σωστά το QoS ή να εγκαταστήσεις και στους δύο
υπολογιστές το NetLimiter και να το ρυθμίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
30-06-15, 00:30 Απάντηση: Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #4
-
30-06-15, 00:45 Απάντηση: Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #5
-
30-06-15, 01:42 Απάντηση: Πρόβλημα στο "μοίρασμα" του internet. #6
Ο δικός μου είναι συνδεδεμένος με καλώδιο. Η αδερφή μου μπαίνει με wifi.
Θα βάλω τώρα αυτό το πρόγραμμα NetLimiter να δω πόσο download speed χρησιμοποιεί το laptop της.
- - - Updated - - -
Τελικά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Συνολικά το λάπτοπ της αδερφής μου χρησιμοποιεί 200 kb ενώ ο δικός μου έχει τρομερό πρόβλημα.
Δηλαδή πως γίνεται να χρησιμοποιεί μόνο 200 kb (ενώ συνήθως όταν είμαι μόνος στο δίκτυο μπορώ να φτάσω και ταχύτητα έως και 1.7 MB)
και εγώ να μην παίρνω καθόλου. Έκανα και ένα testspeed στο pc μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα(ενώ όταν είμαι μόνο φτάνει μέχρι 16 mbps):
Είναι σαν το ρούτερ να δίνει πρόσβαση μόνο στην αδερφή μου.
Και το χειρότερο είναι ότι εγώ συνδέομαι ενσύρματα και η αδερφή μου ασύρματα, που το κάνει ποιο μυστήριο το πρόβλημα.
- - - Updated - - -
Έκανα κάτι στην τύχη και έφτιαξε xd.
Επειδή έχω βάλει σταθερό τοπικό ip στις ρυθμίσεις των windows πήγα και έβαλα και τους DNS του οτε(Το είχα στο αυτόματο).
Μετά έκλεισα το wifi και το ξανά άνοιξα από το ρουτερ. Έκανα και μια επανεκκίνηση το pc και έστρωσε.
Παρόμοια Θέματα
-
Ο "δημιουργός" του Locker Ransomware απολογείται και δίνει ελεύθερα τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-15, 14:32 -
Πρόβλημα (?) με "ταχύτητα" ίντερνετ εως 24mbps
Από captaind στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-15, 01:41 -
Πολύ πιθανή η οριστική "διαγραφή" του διαβήτη τύπου Ι
Από anon στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-14, 11:22
Bookmarks