Χαλκός μπορεί να είναι, όχι πάνω από router δηλαδή, αλλά από πίσω τερματίζει σε MSAN. Ο πελάτης δε βλέπει καμιά διαφορά σε σχέση με το παρελθόν στην εγκατάστασή του, αλλά ουσιαστικά υπάρχει.
Άλλωστε όπως αναφέρθηκε, απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, όλα τα "ψηφιακά" αστικά κέντρα, ΑΧΕ-10 & EWSD έχουν απεγκατασταθεί.
Έτυχε μια μέρα όπως περνούσα από Κασσάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, στην αρχή της που είναι το κτίριο του ΟΤΕ, είχε παρκάρει φορτηγό και φόρτωναν τις καμπίνες του AXE, απογυμνωμένες από τα πάντα!!!
Εμφάνιση 1.801-1.809 από 1809
-
06-10-21, 10:04 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1801
-
06-10-21, 15:17 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1802
Κοινώς όπως λέω είναι emulated pstn / isdn όταν το παίρνεις μέσω msan, με πολύ basic λειτουργίες.. Κάποιος από βούλα/γλυφάδα νομίζω είχε αναφέρει κάπου στο φόρουμ ότι δεν έπαιζαν όλες οι λειτουργίες.. Κάτι τέτοιο θυμάμαι..
supplementary services μάλλον εννοείς για κάποιες από τις υπηρεσίες που υποστήριζε το netmod.. Δεν τις θυμάμαι όλες, είχε διάφορες μέσα στο βιβλιαράκι του.. Και data calls εννοείς τη κλήση για ίντερνετ σωστά; Μέσω επακ δεν πήγαιναν και οι isdn; Κοίτα που το ξέχασα..
Το 1 mbit που λες από που προκύπτει; Το λες απλά ότι καλύπτει το bandwidth του voip;
Σε pstn πάντως νομίζω ότι το καταλαβαίνεις πρπ από το αν είσαι σε msan, η από το dialtone η τις δυνατότητες των ψηφιακών ευκολιών.. Η από τα ηχογραφημένα μηνύματα σε διάφορες περιπτώσεις..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 06-10-21 στις 15:23.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-10-21, 16:11 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1803
Και επιπλεον, οι remote πορτες που βρισκοταν σε μικρες πολεις και χωρια, κρεμοταν πισω απο ewsd - axe10 που δεν υπαρχουν πια.
Ηταν κατι σαν remote enclosure, συνδεδεμενο με ινα με το βασικο κεντρο.
Η φωνη σε voip θελει περιπου 100Kbit, αρα και 1 mbit να συγχρονισει, παλι παιζει.
Μιλαμε επισης για user2user signaling αλλα και data calls, πχ για να μπεις remote σε siemens hipath εμπαινες απευθειας με κληση isdn.
Αυτο με msan δεν παιζει.
Επακ υπαρχει ακομα?
-
06-10-21, 18:31 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1804
Για το συγχρονισμό που λες εφόσον κάποιος έχει και ίντερνετ, αλλιώς εφόσον έχει μόνο τηλεφωνία δεν μας νοιάζει καθώς το κανονίζει ο πάροχος στο msan..
Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα να υπάρχει ακόμα επακ..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-10-21, 03:35 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1805
-
07-10-21, 06:49 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1806
Σιγουρα αυτα που απαιτουν και δυκτιο οχι. Το ειχα προσπαθησει οταν ειχαν μπει τα πρωτα. Τωρα αν παιζει κανενα ευκολο οπως network park δεν το εψαξα.
Εχεις δει πουθενα να παιζει advice of charge? (παλμοι χρεωσης). Καποτε εμφανιζοταν ολα αυτα ως παροχες στον αναλυτικο τιμοκαταλογο.
Τελευταια φορα τον βρηκα το 2018. Πλεον στις παροχες του και καλα isdn λεεν μονο την αναγνωριση κλησης, το msn και το ddi.
-
07-10-21, 13:34 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1807
-
07-10-21, 18:08 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1808
Τι μου θύμησες τώρα με το aoc... Θρυλικές εποχές..
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-10-21, 20:55 Απάντηση: Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό; #1809
Σε εμένα πάντως στο MSAN ISDN παίζει και το COLP (όταν καλείς πχ κάποιο 800XXXXXXX φαίνεται στην VoIP συσκευή μου ο γεωγραφικός αριθμός στον οποίο προωθείται η κλήση) και το παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα κλήσης από τις αναλογικές θύρες του NETMOD.
Και οι δύο υπηρεσίες παίζουν ακριβώς όπως έπαιζαν και όσο ήμουν στο κέντρο Siemens EWSD.
Είμαι στο ΑΚ Βούλας.
Παρόμοια Θέματα
-
Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking)
Από InVADeR στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 8775Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-24, 17:09 -
Μετά τον ΟΤΕ τι; :)
Από efkola στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-15, 20:34 -
Τι είναι αυτό το gap στο SNR ?
Από stel67 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-14, 12:27 -
DLNA - τι ειναι και που χρησιμευει
Από jimmys στο φόρουμ Λοιπές ΤεχνολογίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-14, 23:26
Bookmarks