Το βήμα 15που στην ουσία είναι συνέχεια του βήματος 9< HTML:http://tinyurl.com/4nrdlmqείναι αναγκαίο και για ποιο λόγο....???< HTML:http://tinyurl.com/5wlesaq
Πραγματικά έχω χάσει την μπάλα σε αυτό το στάδιο,πράγμα που δεν είχα κάνει στην 32bit εγκατάσταση για να πω την μαύρη αλήθεια μου....![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω ότι έχει άμεση σχέση με τις ενημερώσεις του συστήματος η πέφτω πολύ έξω...???
Επίσης σε μια σημερινή εγκατάσταση arch σε σκληρό δίσκο 320gb το partition "/mnt/repos" τι μέγεθος θα πρέπει να έχει κατά την άποψη σας...???
Και κάτι ακόμα... Στο βήμα 9πάλι του οδηγού βλέπω και ένα partition "/mnt/data".< HTML:http://tinyurl.com/5wlesaq
Αυτό το partition δεν το έχω δημιουργήσει σε καμία άλλη μου εγκατάσταση linux μέχρι στιγμής... Είχα τα αρχεία μου (mp3.movies,etc.etc....) στο /home partition, έκανα λάθος...???
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και ειλικρινά συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός...!!!
Εμφάνιση 1.096-1.110 από 1110
-
03-02-11, 12:42 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1096
-
03-02-11, 19:03 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1097
λεωνίδα μην γράφεις με αυτό τον τρόπο τα links που θες να δώσεις
, μπερδεύει. Απλά κάνε copy paste την διεύθυνση όπως σου παρουσιάζεται στο address bar.
Το βήμα 15 που λες είναι για την δημιουργία τοπικού repository, αν θες το αφήνεις μέχρι να βγεις σε περιβάλλον εργασίας και κάνεις τις ρυθμίσεις για το τοπικό repo μετά, μέσα από το DE.
Τα partitions που θα δημιουργήσεις, είναι καθαρά δικό σου ζήτημα, καθαρά δικό σου θέμα οργάνωσης
-
23-03-11, 20:42 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1098
- προσθήκη του hdparm
- προσθήκη των wget, aria2, curl πολύ ενωρίτερα στη διαδικασία εγκατάστασης
-
28-08-11, 23:35 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1099
Ήθελα να επισημάνω ότι στη σελίδα 12, στην ρύθμιση του rc.conf, δεν υπάρχει πια το MOD_AUTOLOAD
Απόσπασμα από το wiki:
Spoiler:
-
29-08-11, 00:33 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1100
Σε ευχαριστώ για το input.
Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο και να ενημερώσω τον οδηγό με κάποιες αλλαγές που χρειάζεται στα conf αρχεία.
-
29-08-11, 00:39 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1101
Ναι, τώρα πια το rc.conf δεν θέλει καμία αλλαγή, εκτός από την προσθήκη του dbus και αν χρησιμοποιείς και του networkmanager ( αντί του network). Εκτός από την περίπτωση που τα πας καρφωτά και δεν χρησιμοποιείς dhcp.
-
04-09-11, 01:06 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1102
Προστέθηκε ειδικό τμήμα για SSDs.
-
07-10-11, 12:24 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1103
WAntilles εξαιρετικός οδηγός συγχαρητήρια...αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω το Arch στο laptop μου με Intel Core 2 Duo @ 1.66GHz και Νvidia GeForce GO 7300. Ήθελα να ρωτήσω....στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση του Arch, έχει 3.0.3 κernel...αυτό φαντάζομαι επηρεάζει τους drivers της κάρτας γραφικών...πως θα κάνω εγκατάσταση του non free Νvidia driver?
-
07-10-11, 12:29 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1104
Για το arch, ό,τι χρειάζεσαι υπάρχει στο wiki. Δες εδώ για nvidia. Για οποιαδήποτε απορία, υπάρχει το νήμα Περί Arch Linux... (v5) στην κατηγορία Unix-Linux.
Καλή αρχή
-
07-10-11, 15:16 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1105
-
19-11-11, 05:57 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1106
μπορείς να προσθέσεις και πληροφορίες για την εγκατάσταση χωρίς ενσύρματο δίκτυο, αλλά με ασύρματο;
πλέον υποστηρίζεται από ότι είδα στη wikiΣεβασμός & Απειθαρχία
δεν αντέχετε το 50-50
δεν το αντέχετε
-
19-11-11, 10:59 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1107
-
19-11-11, 23:16 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1108
-
20-11-11, 01:44 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1109
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
-
20-11-11, 16:59 Απάντηση: How To: Arch Linux - Στοχεύστε στο κέντρο του Desktop ή του file server #1110
Νά και κάποιος που καταλαβαίνει.
Το γιατί στέκει η απάντησή μου, βλέπε παραπάνω.
Όσες γραμμές δουλειά και να είναι, είσαι ελεύθερος, εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, να τις συντάξετε, και να μου τις στείλετε με ένα pm, ώστε να προστεθούν σε ένα νέο τμήμα.
Παρόμοια Θέματα
-
Μετάφραση του Arch Linux Wiki και του AUR στα Ελληνικά
Από flamelab στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 322Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-11, 14:48
Bookmarks