Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 41
    Το avatar του μέλους lonewolfevoVIIpower
    lonewolfevoVIIpower Guest
    Λοιπον παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα με corruption στο emule και γενικα σε ολα σχεδον τα p2p (overnet, shareaza, edonkey). Το προβλημα λοιπον αρχησε πριν 4 μηνες περιπου. Παλια κατεβαζα files κανονικα και μετα ξαφνικα αρχισε το corruption. Λοιπον βαση καποιων εισηγησεων απο emule forum εκανα τα εξης:

1. Memtest (Περασε χωρις Errors, και τα 12 tests)
    2. Scandisk (Χωρις Προβλημα)
    3. Defragmenter (Χωρις Προβλημα, το εχω να κανει καθε μερα)
    4. Ad-Aware Scan (Καθημερινα, χωρις προβλημα)
    5. Virus Scan (Χωρις Προβλημα)
    6. Registry Clean
    7. Το ιντερνετ μου δουλευει κανονικα απο το explorer και κατεβαζει κανονικα
    8. Δοκιμασα να το κανω install σε διαφορετικο directory αλλα ουτε αυτο κανει κατι
    9. Χρησιμοποιω ενα πολυ καλο IPfilter.dat (Pawcio's μαζι με κατι αλλα που βρηκα, γυρω στα 78000 IP filters)
    10. Δεν εχv στα queue μου MLDonkey clients, γιαυτο δεν νομιζω to corruption να οφειλεται σε αυτους
    11. Τα MP3 albums και γενικα files κατω των 100MB περιπου δεν κανουν corruption. Ταινιες ομως και παιχνιδια (BIN και AVI) κανουν τεραστιο. π.χ. Κανω transferred 2GB και completed 400ΜΒ. Πολυ μεγαλο προβλημα. Εκανα μεχρι τωρα 2 φορες format. Την πρωτη νομιζα οτι πετυχε, αλλα μετα απο καμια δεκαρια downloads αρχισε παλι. Μετα την δευτερη τα ιδια.
    12. Αλλο ενα παραξενο ειναι οτι κανω clean install του emule και κατεβαζω full για μερες. Κανονικα ομως δεν πρεπει ετσι?? Πρεπει να κανω μαζεψω credits. Ουτε το ιδιο nick χρησιμοποιω ουτε τιποτα.
    13. Αυτο συμβαινει και με to overnet που μου κανει loop συνεχεια, αλλα μεσα μεσα μου κατεβαζει κανενα.
    14. Ειμαι ο μονος που χρησιμοποιω το computer και ειμαι logged σαν administrator.

Λοιπον αυτα...θα παρακαλουσα οποιονδηποτε μπορει να βοηθησει η να εισηγηθει κατι γιατι δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση. Παν 2 μηνες να κατεβασω ενα εργο. Πιο κατω θα γραψω τα στοιχεια του emule και του pc μου. Ευχαριστω πολυ οποιον απαντησει.

eMule v0.44a (Δοκιμασα και προηγουμενα version και mods)
    --------------------------------------------------
    Download Limit: 115
    Upload Limit : 12
    Max Sources : 350
    Max Connections : 400
    TCP Port: 10345
    UDP Port: 12049
    Max conn./5sec : 20
    Max Half Open Connections: 9
    Queue Size : 5000
    File Buffer Size : 256.00KB

My PC
    -----
    Athlon XP2400+
    512 DDR RAMM
    Asus A7A266 Motherboard
    GeForce FX5200 256MB DDR RAMM
    Western Digital 80GB HDD 7200rpm
    IBM 60GB HDD 7200rpm
    D-Link DFE-530TX Ethernet Card
    B-Focus Multiport 400PR Ethernet Modem
    1024/128 ADSL Line
    Windows XP Pro + SP2 (Εβαλα patch για το προβλημα με τα connections και εχω unlimited τωρα)
    Nod32 AntiVirus (Εκανα exclude το emule.exe απο το IMON)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    για το shareaza εχεις ενημερώσει το πρόγραμμα με το τελευταίο security update 2.9 αυγούστου; εγώ χρησιμοποιώ μόνο το shareaza πλέον, κατεβάζω από όλα τα δικτυα από τα πιο μικρά αρχεία μέχρι τα πιο μεγάλα και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Αν δεν εχεις ενημερώσει το shareaza με το security update 2.9 βάλε το παραπάνω στο search και ψάξε μόνο στο G2, αν δεν ξέρεις πως να το εγκαταστήσεις πες μου

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Otenet, Forthnet, Tellas
    Path Level
    Interleaved
    Είχα αντιμετωπίσει προσωπικά το ίδιο πρόβλημα.

Εκανα τα ίδια όπως και εσύ (hardware OK, software OK), μόνο για να ταλαιπωρηθώ αρκετό καιρό. Εψαξα το θέμα και σε όσα ξένα sites/forums μπορούσα, τίποτα που να δίνει λύση δεν βρέθηκε.

Η λύση δόθηκε MONO όταν αποφάσισα να κάνω format & re-install τα windows.
    Εγκυρη ενημέρωση για την Ομοιοπαθητική, από γιατρούς, στο http://www.homeopathy.gr

Το avatar του μέλους elias24
    elias24 Guest
    Noob question : Υπάρχει 1024/128 DSL? :?

Format & reinstall γενικότερα είναι καλό να γίνεται ανα κάποια χρονικά διαστήματα. Δηλαδή καλύτερα να μη μένεις και έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς reformat.

Αν βαριέσαι να το κάνεις τότε δοκίμασε μπας και γίνει κάτι αν κάνεις:

- Τελευταίο Firmware στο router
    - Mainboard BIOS Update
    - Latest VIA Hyperion 4in1 drivers (μη βάλεις το VIA IDE performance driver που έρχεται χωριστά)
    - Latest NVIDIA display drivers
    - Ξαναβάζεις τα VIA Hyperion 4in1
    - Latest AUDIO drivers, κατα προτίμηση απο το site της ASUS για το board σου

Επίσης το σύστημα έλεγξέ το με ταυτόχρονη λειτουργία PRIME95(Blend) & 3DMark2001 για 6 ώρες (και πάλι αν δε βαριέσαι . . .)

Downloads
    11
    Uploads
    0
    να ρωτησω κατι δηλ. κατεβαζεισ τα albums σε μορφη zip,rar..
    και δε σου ανοιγουν ασπουμε(corrupte)??
    μιπως φταινε τα zip ειναι ηδη corrupte???

Πρωτα απο ολα ευχαριστω πολυ για τα replies σας

xtouloyp - Ναι στο shareaza ειχα το security update

nightmoon - Τα zip files κατεβαινουν κανονικα και δεν ειναι corrupted

BeholderX - Μαλλον για εκει ξαναπαω

elias24 - Ναι εχω 1024/128, Κυπρο μενω και μονο αυτη η ADSL υπαρχει. Nvidia drivers και sound drivers ειναι Ok. Τωρα αυτο δεν ξερω τι ειναι -> "VIA Hyperion 4in1 drivers". Mainboard BIOS Update δεν ξερω να κανω. Και firmware sto router δεν νομιζω να μπορω να βαλω επειδη εδω στην Κυπρο δεν αγοραζουμε τα modem μας τα δινει ο ISP και ειναι 'πειραγμενα'

Περιοχή
    Δέν σου λέω!
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    12031/975
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΑΛΑ
    Router
    Siemens CL 110
    SNR / Attn
    11.5(dB) / 27.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τι να σου πω, εγω ειχα το ιδιο προβλημα σε καινουριο pc ομως και ηταν ο επεξεργαστης. Δεν μπορουσε να κανει σωστο writeback στη μνημη... Αλλα εσενα δεν τα εκανε παλια. I dunno then

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE w300i
    Path Level
    Interleaved
    Φίλε lonewolfevoVIIpower, έχω ξαναπαραπονεθεί στο forum άπειρες (καλά, υπερβάλλω)
    φορές για το ζήτημα.

ΔΕΝ φταίει ούτε η μνήμη σου, ούτε το motherboard, ούτε... ο ανεμιστήρας σου.

Απλά γέμισε το edonkey με peppering bots, δηλαδή κλώνους του μουλαριού που
    στέλνουν χαλασμένα bytes σε σωστά πακέτα, με τελικό σκοπό να κάνουν το δίκτυο
    "άχρηστο".

Ισχύει ανάλογα με το τί κατεβάζεις. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω εξωτικά
    πράγματα (πολύ λίγοι χρήστες), δεν συμβαίνει ποτέ.

Προσωρινά τα μόνα που παίζουν σε εμένα σαν λύσεις είναι

α) Να έχεις πάντα το τελευταίο ipfilter.dat

β) Να ενεργοποιήσεις το [Save met/dat file writing: ALWAYS] ώστε σε περίπτωση
    που το μουλάρι σου πέσει, να έχει γράψει σωστά στα αρχεία.

Περιμένω να βγάλει ο τυπάς το MorphXT για 0.44a που κάνει αναλυτικό hashing και
    υποτείθεται θα λύσει το πρόβλημα.
    Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
    από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zardoz
    Φίλε lonewolfevoVIIpower, έχω ξαναπαραπονεθεί στο forum άπειρες (καλά, υπερβάλλω)
    φορές για το ζήτημα.

ΔΕΝ φταίει ούτε η μνήμη σου, ούτε το motherboard, ούτε... ο ανεμιστήρας σου.

Απλά γέμισε το edonkey με peppering bots, δηλαδή κλώνους του μουλαριού που
    "άχρηστο".

Ισχύει ανάλογα με το τί κατεβάζεις. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω εξωτικά
    πράγματα (πολύ λίγοι χρήστες), δεν συμβαίνει ποτέ.

Προσωρινά τα μόνα που παίζουν σε εμένα σαν λύσεις είναι

α) Να έχεις πάντα το τελευταίο ipfilter.dat

β) Να ενεργοποιήσεις το [Save met/dat file writing: ALWAYS] ώστε σε περίπτωση
    που το μουλάρι σου πέσει, να έχει γράψει σωστά στα αρχεία.

Περιμένω να βγάλει ο τυπάς το MorphXT για 0.44a που κάνει αναλυτικό hashing και
    υποτείθεται θα λύσει το πρόβλημα.

στο μουλάρι υπάρχουνε ακόμα και fake servers από τις εταιρίες, μάλλον θα εχει σε λίγο την κατάληξη του καζαα αναφορικά με την αξιοπιστία. όλοι οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούνε το protowall και τα security updates των προγραμματων p2p

μα χρησιμοποιαω τελευταιο ipfilter.dat και πολυ καλο μαλιστα. Δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα, αλλα φυσικα παλι δεν χερω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Otenet, Forthnet, Tellas
    Path Level
    Interleaved
    ...απλά γέμισε το edonkey με peppering bots, δηλαδή κλώνους του μουλαριού που
    "άχρηστο".Ισχύει ανάλογα με το τί κατεβάζεις. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω εξωτικά πράγματα (πολύ λίγοι χρήστες), δεν συμβαίνει ποτέ.
    Εαν ισχύει αυτό, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ένα format στα windows και επανεγκατάσταση έλυσε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ με corruption της τάξης του 40% ?

Εάν συνέβαινε ατο παραπάνω, οι οποιεσδήποτε τοπικές αλλαγές δεν θα είχαν κανένα αποτέλεσμα στο corruption, αντίθετα βεβαίως με τα πραγματικά αποτελέσματα.

Θεωρώ βέβαιο ότι υπάρχουν υπολογιστές στο δίκτυο που δημιουργούν προβλήματα στους υπολοίπους με τη διασπορά κατεστραμένωn/fake δεδομένων, αλλά το ότι όλα οφείλονται εκεί αναγκαστικά ΔΕΝ ισχύει (όπως αποδυκνείει η δική μου περίπτωση).

Λοιπον παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα με corruption στο emule και γενικα σε ολα σχεδον τα p2p
    Ας μας πει ο lonewolfevoVIIpower σε τι ποσοστό corruption αναφέρεται.
    Αν και ούτως ή άλλως, αποκλείεται να έχει πρόβλημα σε όλα τα p2p όπως αναφέρει, λόγω των όποιων 'peppering bots'.
    Μην βιάζεστε να γενικεύετε...
    Εγκυρη ενημέρωση για την Ομοιοπαθητική, από γιατρούς, στο http://www.homeopathy.gr

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE w300i
    Path Level
    Interleaved
    Φίλε BeholderX, δεν είπαμε ότι η δική σου περίπτωση είναι ίδια με την δική του.

Παρεπιπτόντως όμως που ανέφερες το format, αν σβήσεις ΟΛΑ τα μουλαρο-αρχεία που
    κατεβάζεις και τα ξαναξεκινήσεις από την αρχή, θα πάρεις νέα φρέσκα hashes από
    κάποιους άλλους χρήστες. Αν, όταν το κάνεις αυτό, έχεις και τελευταίο ipfilter.dat
    τότε θα πάρεις σωστά hashes και θα δείς ότι όλα πηγαίνουν τέλεια...
    μέχρι να σου την πέσουν ξανά οι corrupted posters.

Αν δείς την λίστα των future requests του μουλαριού, το re-hashing είναι πάντα εκεί.

H .44a υποτείθεται ότι μειώνει το πρόβλημα, γιατί τα chunks είναι μόνο 180Κ οπότε
    το να κάνει re-download 180Κ δεν τρέχει τίποτε, άσε που κάνει ban τον κακό poster.
    Το πρόβλημα είναι ότι περιμένουμε το morphxt και αυτό θα αργήσει να έρθει...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Otenet, Forthnet, Tellas
    Path Level
    Interleaved
    Παρεπιπτόντως όμως που ανέφερες το format, αν σβήσεις ΟΛΑ τα μουλαρο-αρχεία που κατεβάζεις και τα ξαναξεκινήσεις από την αρχή, θα πάρεις νέα φρέσκα hashes από κάποιους άλλους χρήστες. Αν, όταν το κάνεις αυτό, έχεις και τελευταίο ipfilter.dat τότε θα πάρεις σωστά hashes και θα δείς ότι όλα πηγαίνουν τέλεια... μέχρι να σου την πέσουν ξανά οι corrupted posters.
    To δικό μου ποσοστό ήταν πολύ υψηλό, και δεν έφταιγε remote παράγοντας, αλλά το ίδιο το σύστημα (windows). Αγνωστο το γιατί.

Σε αυτο που αναφέρεσε zardoz, γιατί δεν αρκεί να σβήσεις ένα συγκεκριμένο αρχείο στο οποίο έχεις corruption, και ξανά download από την αρχή αλλά ΟΛΑ μαζί όπως λες ? Κρατάει cache και δεν ξαναελέγχει αν σβήσεις μόνο ένα ?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE w300i
    Path Level
    Interleaved
    [quote="BeholderX"]

Σε αυτο που αναφέρεσε zardoz, γιατί δεν αρκεί να σβήσεις ένα συγκεκριμένο αρχείο στο οποίο έχεις corruption, και ξανά download από την αρχή αλλά ΟΛΑ μαζί όπως λες ? Κρατάει cache και δεν ξαναελέγχει αν σβήσεις μόνο ένα ?
    Φυσικά και παίζει και για ένα.

Btw, μόλις "έπιασε" 20% το ποσοστό των χρηστών .44a.
    Μόλις γίνει 30% θα το βάλω, είτε βγεί είτε δεν βγεί το morph .44a

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Otenet, Forthnet, Tellas
    Path Level
    Interleaved
    Φυσικά και παίζει και για ένα.
    Προσωπικά, ότι αρχεία και να είχα δοκιμάσει, νέα και παλιά (σβησμένα, και ξανά από την αρχή), αργούσαν πολύ να κατέβουν λόγω του τεραστίου corruption.
    Οπότε αν ο φίλος εδώ έχει τόσο μεγάλο corruption, ας τα ξεχάσει όλα. Aν από την άλλη είναι της τάξης του 5-10% ίσως παίζει κάτι από τα παραπάνω (bad IPs).

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Τεράστιο πρόβλημα με pc !
    Από yorke στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 19:10
  2. Τεραστιο προβλημα ταχυτητας με 10 Mbps
    Από kostass_ στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-07, 00:20
  3. Θεσσαλονικη Κ.Τ τεραστιο προβλημα 768
    Από Ocedeo στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-06, 16:34
  4. Τεράστιο πρόβλημα ταχύτητας !