Σελ. 12 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314172232 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 166-180 από 874
    Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΣΤΡΙ
    κανένα νέο από αυτούς που έκαναν έμβασμα στο skrill μέσο ελληνικής τραπέζης (στον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό του skrill)?

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/9999 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    ZTE ZXHN H168N 3.1.
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 13.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KGP Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανένα νέο από αυτούς που έκαναν έμβασμα στο skrill μέσο ελληνικής τραπέζης (στον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό του skrill)?
    Το δικό μου έμβασμα δεν έχει πάει ακόμα και τα ξημερώματα έστειλα μέιλ με αποδεικτικά της κατάθεσης. Επίσης πρόσθεσα μια κάρτα την οποία αρνούνταν να επιβεβαιώσει και τελικά την μπλόκαρε οπότε καπάκι έστειλα και δεύτερο μέιλ. Όταν έχω απαντήσεις θα ενημερώσω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από al3x1k0 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικό μου έμβασμα δεν έχει πάει ακόμα και τα ξημερώματα έστειλα μέιλ με αποδεικτικά της κατάθεσης. Επίσης πρόσθεσα μια κάρτα την οποία αρνούνταν να επιβεβαιώσει και τελικά την μπλόκαρε οπότε καπάκι έστειλα και δεύτερο μέιλ. Όταν έχω απαντήσεις θα ενημερώσω.
    Δε μπορει να την προσθέσει επειδή λόγω CC δε γίνεται αποδεκτή η χρεωση της. Ειναι συστημα ασφαλείας που έχουν. Τα χρήματα δεν τα βάζουν επειδή μάλλον δε μπορούν να τα πάρουν απο την RbS της Αθήνας...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    38845/5000 Kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    Thomson TG788vn
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 14.7(dB)
    Είχα στείλει έμβασμα στις 08/08 αλλά δεν έχει ενημερωθεί το υπόλοιπο στην skrill. Έστειλα και εγώ email στο support αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/9999 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    ZTE ZXHN H168N 3.1.
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 13.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spartak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μπορει να την προσθέσει επειδή λόγω CC δε γίνεται αποδεκτή η χρεωση της. Ειναι συστημα ασφαλείας που έχουν. Τα χρήματα δεν τα βάζουν επειδή μάλλον δε μπορούν να τα πάρουν απο την RbS της Αθήνας...
    Δεν είναι όμως δικό μου πρόβλημα αυτό. Ας μου τα στείλουν πίσω να τελειώνουμε.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Έβγαλαν την ανακοίνωση αλλά στην πράξη δεν έκαναν τίποτα. Ας τα βρουν με την Worldpay ή ας απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα προσθήκης χρημάτων μέσω εμβάσματος από το site τους. Την RBS μην την μπλέκετε, ο λογαριασμός ανήκει στην Worldpay και αυτή τον διαχειρίζεται, όχι η τράπεζα. Σε αυτές τις στιγμές φαίνονται οι σοβαρές εταιρείες.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έβγαλαν την ανακοίνωση αλλά στην πράξη δεν έκαναν τίποτα. Ας τα βρουν με την Worldpay ή ας απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα προσθήκης χρημάτων μέσω εμβάσματος από το site τους. Την RBS μην την μπλέκετε, ο λογαριασμός ανήκει στην Worldpay και αυτή τον διαχειρίζεται, όχι η τράπεζα. Σε αυτές τις στιγμές φαίνονται οι σοβαρές εταιρείες.
    Εχεις απόλυτο δίκιο. Οι άνθρωποι διαφημιζαν ένα τρόπο κατάθεσης μέσω Ελληνικής τράπεζας με ένα περίεργο όρο: Μέχρι 60 ευρω/μέρα. Τα χρήματα δε μπορούν προφανώς να τα πάρουν μετά από τόσες μέρες και μάλιστα δε μας τα γυρίζουν πίσω ζητωντας περισσότερο χρόνο να δουν τι θα κάνουν!
    Χτες εμένα μου είπαν να ακυρωσω το έμβασμα που εκανα εδω και δεκα μέρες σε αυτούς! Οσοι εκαναν κατάθεση πρέπει να παίρνουν τηλ και να ζητανε επιστροφη τα χρήματα πίσω είτε αμεση καταθεση στο skrill....

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/9999 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    ZTE ZXHN H168N 3.1.
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 13.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για μπάτσες τελείως οι άνθρωποι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spartak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις απόλυτο δίκιο. Οι άνθρωποι διαφημιζαν ένα τρόπο κατάθεσης μέσω Ελληνικής τράπεζας με ένα περίεργο όρο: Μέχρι 60 ευρω/μέρα. Τα χρήματα δε μπορούν προφανώς να τα πάρουν μετά από τόσες μέρες και μάλιστα δε μας τα γυρίζουν πίσω ζητωντας περισσότερο χρόνο να δουν τι θα κάνουν!
    Χτες εμένα μου είπαν να ακυρωσω το έμβασμα που εκανα εδω και δεκα μέρες σε αυτούς! Οσοι εκαναν κατάθεση πρέπει να παίρνουν τηλ και να ζητανε επιστροφη τα χρήματα πίσω είτε αμεση καταθεση στο skrill....
    Θα τους πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα που θα επιστρέψω σπίτι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν υποτιθεται οτι με την τελευταια ΠΝΠ θα επιτρεπονταν οι δικτυακες συναλλαγες με εξωτερικο; Ή εγω καταλαβα λαθος;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υποτιθεται οτι με την τελευταια ΠΝΠ θα επιτρεπονταν οι δικτυακες συναλλαγες με εξωτερικο; Ή εγω καταλαβα λαθος;
    Οχι βέβαια. Από τις 18/7 ελάχιστα έχουν αλλάξει αναφορικά με τις συναλλαγες φυσικών προσωπων με το εξωτερικό. Μπορεί λίγο περισσότερες συναλλαγες να περνάνε με κάρτες αλλά αυτό δεν είναι σταθερό και δεν ισχύει για όλους.... Και όλα αυτα δεν πρόκειται να αλλάξουν σύντομα....

Περιοχή
    Αργυρούπολη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Fast Forward
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    ZTE931/RTAC66U
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε για εμάς είναι ότι επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500 ευρώ το μήνα από ιδρύματα πληρωμών (όχι τράπεζες όπως αρχικά νομίζαμε).. Δηλαδή western union κλπ

Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΣΤΡΙ
    σχετικά με την skrill μπορεί κάποιος να δώσει screenshot είτε να κάνει copy paste τον πληροφοριών που δίνει?

δεν είμαι μέλος της και από ότι κατάλαβα μονο στα μελη της δίνει τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michpan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε για εμάς είναι ότι επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500 ευρώ το μήνα από ιδρύματα πληρωμών (όχι τράπεζες όπως αρχικά νομίζαμε).. Δηλαδή western union κλπ
    εγώ νόμιζα ότι ήταν για φυσικά πρόσωπα "μερική απελευθέρωση" εμβασμάτων προς εξωτερικό μέχρι 500 euro / μηνα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    σχετικά με την skrill μπορεί κάποιος να δώσει screenshot είτε να κάνει copy paste τον πληροφοριών που δίνει?

δεν είμαι μέλος της και από ότι κατάλαβα μονο στα μελη της δίνει τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα
    Επίγουσα ανακοίνωση σχετικά με τον Skrill λογαριασμό σας

Οι πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας να επιβάλει έλεγχο κεφαλαίου στις ελληνικές τράπεζες έχει επίπτωση στην χαμήλωση της σταθερότητας της ελληνικής οικονομικής αγοράς.
    Δυστυχώς ως αποτέλεσμα αυτού η Skrill προσωρινά δεν θα δέχεται εργαλεία πληρωμής με εξαίρεση τις απευθείας μεταφορές χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες με όριο 60EUR ημερησίως.

Σημαντικό να γνωίρζετε ότι τα όρια αυτά μπορούν να αλλάξουν ως συνέπεια περαιτέρω οδηγιών από την Ελληνική κυβέρνηση και άλλους διεθνείς χρηματοικονομικούς θεσμούς. Ο σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε την χρήση των ελληνικών μεθόδων πληρωμής. Θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας όταν αυτό συμβεί.
    Ωστόσο, μπορείτε ελεύθερα να αναλάβετε οποιοδήποτε ποσό από τον Skrill λογαριασμό σας, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του.

- - - Updated - - -

Oλα τα παραπάνω μπορεί να τα δει ο καθένας στην Ελληνική σελίδα της skrill
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spartak : 24-08-15 στις 08:39.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Υπάρχει και ένα κακοδιατυπωμένο μακροσκελές email που έχω κάνει post σε spoiler παραπάνω.

Edit: Σε άλλο thread ήταν, εδώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jap : 24-08-15 στις 08:44.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Υπάρχει και ένα κακοδιατυπωμένο μακροσκελές email που έχω κάνει post σε spoiler παραπάνω.

Edit: Σε άλλο thread ήταν, εδώ.
    Είναι το ίδιο ακριβως μήνυμα που υπάρχει (ακόμα!) στην κεντρική σελίδα! Επίσης ακόμα και τώρα αν ζητήσει κάποιος να φορτωσει το λογαριασμό του μέσω τράπεζας τον παραπέμπει να κάνει κατάθεση στην Rbs Αθήνας! Ενώ γνωρίζουν ότι δε μπορουν να τα πάρουν....

Σελ. 12 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314172232 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-15, 08:19
  2. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 09:30
  3. Αγορές από EBAY και εφορία
    Από foisamoi στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-15, 02:24
  4. Αναπάντητη από εξωτερικό.
    Από antonis34 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-15, 01:49