Σελ. 52 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 324247505152535457 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 766-780 από 874
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    κανεις δεν ξερει τι θα γινει με τις αποδειξεις συναλλαγων (ειτε τις κλασικες αποδειξεις) ειτε τις αποδειξεις απο το πλαστικο χρημα...

Περιοχή
    outer space
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    οι αποδείξεις εε από amazon, ebay κλπ έμπαιναν πάντως στη δήλωση εδώ κ κάποια χρόνια
    ο δρόμος του παραδείσου περνάει από τη κόλαση
    If it ain't broke, fix it 'til it is

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΚΟΖΑΝΗ
    BTW αγορά games, από Steam δεν πέρασε πιστωτική, από HumbleBundle Store πέρασε, go figure...

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aleex Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι αποδείξεις εε από amazon, ebay κλπ έμπαιναν πάντως στη δήλωση εδώ κ κάποια χρόνια
    Μόνον για αγορές από ΕΕ.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από narsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    BTW αγορά games, από Steam δεν πέρασε πιστωτική, από HumbleBundle Store πέρασε, go figure...
    εγω παντως επειδη προσφατα εκανα αγορες απο το Steam παιχνιδια περασε κανονικα χρεωστικη/πιστωτικη της τραπεζας πειραιως.

οπως περασε στο Google Play Store , Apple Store , Microsoft/Windows/XBOX Store.

μονο στο PAYPAL εχω φαει ακυρο

κανενα προβλημα με ελληνικες χρεωστικες/πιστωτικες καρτες της τραπεζας πειραιως η της εθνικης τραπεζας
    και φυσικα κανενα προβλημα με Revolut / Leupay

η μονη που δεν εχω χρησιμοποιησει ειναι της Viva Wallet.

Περιοχή
    Rhodes island
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    110/11
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    31(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αν σε κάποιον περισσεύουν 20 ευρώ στο paypal, δύναμαι να του τα δώσω με τη revolut ή με e-banking και λεφτά στο λεπτό.
    Βρέθηκαν τα χρήματα, ευχαριστώ πολύ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john_who : 01-03-16 στις 16:45.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    1€ προμήθεια κι η alpha για ριβολούτ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pakitis Εμφάνιση μηνυμάτων
    1€ προμήθεια κι η alpha για ριβολούτ.
    Και οι 4 τράπεζες το ίδιο χρεωνουν για έμβασμα στο εξωτερικό (με την επιλογή από κοινού χρεωσης/shared)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    καλησπερα παιδια..θελω να παραγγειλω απο ebay ενα λαπτοπ που εεχι 920 ευρω...μεσω paypal που εχω δηλωμενη τη καρτα μου απο τη πειραιως δεν γινεται..επισης εχω και μια προπληρωμενη της πειραιως στην οποια δεν γινεται επισης να προχωρησει η πληρωμη για να αγορασω το ρημαδι (μου εχει βγει η ψυχη!) υπαρχει κανενα ''κολπο'' η κατι τελος παντων για να πληρωσω?

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Πέραν των CC που συνήθως δεν επιτρέπονται τέτοιες αγορές από το εξωτερικό όπως παλαιότερα, η μόνη λύση είναι να στείλεις έμβασμα από τον λογαριασμό σου στο Paypal.
    Αλλά επιτρέπεται μόνο έως 500€ κάθε μήνα, άρα πρέπει να τα στείλεις σε 2 δόσεις και μετά να κάνεις την αγορά.
    Φυσικά, πρέπει αρχικά να συνδέσεις τον τραπεζικό λογαριασμό με το Paypal, που τώρα δεν γίνεται απευθείας αλλά με τηλεφωνική επικοινωνία.

Καλώς ήλθες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!εχω ενα paypal χωρις δηλωμενη καρτα και σκεφτομαι να στειλω εκει ολο το ποσο...αλλα εχει μια χρεωση γυρω στα 35 ευρω και δεν θελω να το ρισκαρω και να μην δουλεψει..ειστε σιγουρος οτι θα γινει η πληρωμη απο το wallet του paypal που το εχω χωρις καρτα?εχω επισης ενα φιλο που ζει στην αγγλια και εχει εγγλεζικη καρτα..σκεφτομαι να του πω εκεινου να το πληρωσει απο το paypal του και να του τα στειλω με εμβασμα...τι αξιζει πιο πολυ λετε?

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Για να κάνεις αγορές μέσω Paypal, τώρα με τα CC πρέπει να έχεις λεφτά στο wallet, διότι δεν περνούν απευθείας από την κάρτα, ακόμη και να την έχεις συνδέσει.
    Μπορείς όμως να στέλνεις χρήματα με έμβασμα, φορτίζοντας ουσιαστικά το wallet. Τα 35€ είναι αν κάνεις request money από το Paypal και όχι για τραπεζικό έμβασμα δικό σου.

Αν θέλεις να κάνεις συχνά αγορές από το εξωτερικό, καλύτερα είναι να συνδέσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό με το Paypal. Μπορείς να στέλνεις κάθε μήνα έως 500€ με έξοδα 1€.
    Άλλες περιπτώσεις είναι με χρήση κάποιων χρεωστικών καρτών εξωτερικού. Αλλά και πάλι πρέπει να στέλνεις τα χρήματα (έως 500€/μήνα) με έμβασμα.
    Αν όμως δεν σκοπεύεις να κάνεις συχνά αγορές και σε βολεύει ο φίλος σου, πάλι πρέπει να του στείλεις τα χρήματα με έμβασμα, με τον ίδιο ακριβώς περιορισμό (έως 500€/μήνα).

Περιοχή
    Αργυρούπολη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Fast Forward
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    ZTE931/RTAC66U
    SNR / Attn
    25(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bilcosbill Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα παιδια..θελω να παραγγειλω απο ebay ενα λαπτοπ που εεχι 920 ευρω...μεσω paypal που εχω δηλωμενη τη καρτα μου απο τη πειραιως δεν γινεται..επισης εχω και μια προπληρωμενη της πειραιως στην οποια δεν γινεται επισης να προχωρησει η πληρωμη για να αγορασω το ρημαδι (μου εχει βγει η ψυχη!) υπαρχει κανενα ''κολπο'' η κατι τελος παντων για να πληρωσω?
    Υπάρχουν δύο σχετικά γρήγορες λύσεις έτσι όπως το σκέφτομαι. Η πρώτη είναι να βγάλεις κάρτα skrill. Η ιδιαιτερότητα που έχει η Skrill είναι ότι έχουν λογαριασμό στην Πειραιώς και μπορείς θεωρητικά να την φορτώσεις με οποιοδήποτε ποσό χωρίς να έχεις τους περιορισμούς του εμβάσματος στο εξωτερικό. Κάνεις την κατάθεση στον λογαριασμό τους και τα λεφτά εμφανίζονται στην κάρτα διαθέσιμα μετά από 2-3 εργάσιμες. Η Skrill σου εκδίδει debit mastercard και περνάει παντού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένεις να στην στείλουν από την αγγλία (μία εβδομάδα έκανε εμένα) και το δεύτερο ότι πιθανό να μην δουλέψει στο paypal (εμένα δούλεψε αλλά έχω διαβάσει για άλλους που είχαν πρόβλημα).

Η δεύτερη λύση είναι να μην αγοράσεις το laptop από Ebay αλλά από άλλα καταστήματα όπου κάποιες κάρτες περνάνε όπως π.χ. Amazon. 3 στις 4 αγορές μου έχουν περάσει τελευταία εκεί και με ποσά μέχρι 500 ευρώ. Για τα 900 βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει..

Για άλλες λύσεις σου έγραψαν τα υπόλοιπα παιδιά..

Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΣΤΡΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michpan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ιδιαιτερότητα που έχει η Skrill είναι ότι έχουν λογαριασμό στην Πειραιώς και μπορείς θεωρητικά να την φορτώσεις με οποιοδήποτε ποσό χωρίς να έχεις τους περιορισμούς του εμβάσματος στο εξωτερικό.
    μια εταιρια μου εστειλε αναλογη ενημερωση για να "βαλω" λεφτα σε αυτους στο εξωτερικο...οτι σε αυτους μεσω Skrill μπορω (θεωρητικα) να μεταφερω "απεριοριστα" ποσα...

εχει δοκιμασει κανεις να μεταφερει μεσα απο Skrill παραπανω απο 500ευρω/μηνα (και αν ναι ποσο)?

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bilcosbill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμαζον δεν το βρίσκεις το μηχάνημα;
    Κάποιες κάρτες περνάνε αέρα εκεί.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Σελ. 52 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 324247505152535457 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-15, 08:19
  2. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 09:30
  3. Αγορές από EBAY και εφορία
    Από foisamoi στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες