κανεις δεν ξερει τι θα γινει με τις αποδειξεις συναλλαγων (ειτε τις κλασικες αποδειξεις) ειτε τις αποδειξεις απο το πλαστικο χρημα...
Εμφάνιση 766-780 από 874
-
27-02-16, 19:20 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #766
-
28-02-16, 19:59 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #767ο δρόμος του παραδείσου περνάει από τη κόλαση
If it ain't broke, fix it 'til it is
-
28-02-16, 22:46 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #768
BTW αγορά games, από Steam δεν πέρασε πιστωτική, από HumbleBundle Store πέρασε, go figure...
-
29-02-16, 12:13 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #769
-
29-02-16, 22:06 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #770
εγω παντως επειδη προσφατα εκανα αγορες απο το Steam παιχνιδια περασε κανονικα χρεωστικη/πιστωτικη της τραπεζας πειραιως.
οπως περασε στο Google Play Store , Apple Store , Microsoft/Windows/XBOX Store.
μονο στο PAYPAL εχω φαει ακυρο
κανενα προβλημα με ελληνικες χρεωστικες/πιστωτικες καρτες της τραπεζας πειραιως η της εθνικης τραπεζας
και φυσικα κανενα προβλημα με Revolut / Leupay
η μονη που δεν εχω χρησιμοποιησει ειναι της Viva Wallet.
-
01-03-16, 16:10 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #771
Αν σε κάποιον περισσεύουν 20 ευρώ στο paypal, δύναμαι να του τα δώσω με τη revolut ή με e-banking και λεφτά στο λεπτό.
Βρέθηκαν τα χρήματα, ευχαριστώ πολύΤελευταία επεξεργασία από το μέλος john_who : 01-03-16 στις 16:45.
-
01-03-16, 16:21 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #772
-
01-03-16, 16:34 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #773
-
02-03-16, 02:04 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #774
καλησπερα παιδια..θελω να παραγγειλω απο ebay ενα λαπτοπ που εεχι 920 ευρω...μεσω paypal που εχω δηλωμενη τη καρτα μου απο τη πειραιως δεν γινεται..επισης εχω και μια προπληρωμενη της πειραιως στην οποια δεν γινεται επισης να προχωρησει η πληρωμη για να αγορασω το ρημαδι (μου εχει βγει η ψυχη!) υπαρχει κανενα ''κολπο'' η κατι τελος παντων για να πληρωσω?
-
02-03-16, 14:30 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #775
Πέραν των CC που συνήθως δεν επιτρέπονται τέτοιες αγορές από το εξωτερικό όπως παλαιότερα, η μόνη λύση είναι να στείλεις έμβασμα από τον λογαριασμό σου στο Paypal.
Αλλά επιτρέπεται μόνο έως 500€ κάθε μήνα, άρα πρέπει να τα στείλεις σε 2 δόσεις και μετά να κάνεις την αγορά.
Φυσικά, πρέπει αρχικά να συνδέσεις τον τραπεζικό λογαριασμό με το Paypal, που τώρα δεν γίνεται απευθείας αλλά με τηλεφωνική επικοινωνία.
Καλώς ήλθες.
-
02-03-16, 15:29 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #776
καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!εχω ενα paypal χωρις δηλωμενη καρτα και σκεφτομαι να στειλω εκει ολο το ποσο...αλλα εχει μια χρεωση γυρω στα 35 ευρω και δεν θελω να το ρισκαρω και να μην δουλεψει..ειστε σιγουρος οτι θα γινει η πληρωμη απο το wallet του paypal που το εχω χωρις καρτα?εχω επισης ενα φιλο που ζει στην αγγλια και εχει εγγλεζικη καρτα..σκεφτομαι να του πω εκεινου να το πληρωσει απο το paypal του και να του τα στειλω με εμβασμα...τι αξιζει πιο πολυ λετε?
-
02-03-16, 15:43 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #777
Για να κάνεις αγορές μέσω Paypal, τώρα με τα CC πρέπει να έχεις λεφτά στο wallet, διότι δεν περνούν απευθείας από την κάρτα, ακόμη και να την έχεις συνδέσει.
Μπορείς όμως να στέλνεις χρήματα με έμβασμα, φορτίζοντας ουσιαστικά το wallet. Τα 35€ είναι αν κάνεις request money από το Paypal και όχι για τραπεζικό έμβασμα δικό σου.
Αν θέλεις να κάνεις συχνά αγορές από το εξωτερικό, καλύτερα είναι να συνδέσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό με το Paypal. Μπορείς να στέλνεις κάθε μήνα έως 500€ με έξοδα 1€.
Άλλες περιπτώσεις είναι με χρήση κάποιων χρεωστικών καρτών εξωτερικού. Αλλά και πάλι πρέπει να στέλνεις τα χρήματα (έως 500€/μήνα) με έμβασμα.
Αν όμως δεν σκοπεύεις να κάνεις συχνά αγορές και σε βολεύει ο φίλος σου, πάλι πρέπει να του στείλεις τα χρήματα με έμβασμα, με τον ίδιο ακριβώς περιορισμό (έως 500€/μήνα).
-
02-03-16, 17:23 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #778
Υπάρχουν δύο σχετικά γρήγορες λύσεις έτσι όπως το σκέφτομαι. Η πρώτη είναι να βγάλεις κάρτα skrill. Η ιδιαιτερότητα που έχει η Skrill είναι ότι έχουν λογαριασμό στην Πειραιώς και μπορείς θεωρητικά να την φορτώσεις με οποιοδήποτε ποσό χωρίς να έχεις τους περιορισμούς του εμβάσματος στο εξωτερικό. Κάνεις την κατάθεση στον λογαριασμό τους και τα λεφτά εμφανίζονται στην κάρτα διαθέσιμα μετά από 2-3 εργάσιμες. Η Skrill σου εκδίδει debit mastercard και περνάει παντού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένεις να στην στείλουν από την αγγλία (μία εβδομάδα έκανε εμένα) και το δεύτερο ότι πιθανό να μην δουλέψει στο paypal (εμένα δούλεψε αλλά έχω διαβάσει για άλλους που είχαν πρόβλημα).
Η δεύτερη λύση είναι να μην αγοράσεις το laptop από Ebay αλλά από άλλα καταστήματα όπου κάποιες κάρτες περνάνε όπως π.χ. Amazon. 3 στις 4 αγορές μου έχουν περάσει τελευταία εκεί και με ποσά μέχρι 500 ευρώ. Για τα 900 βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει..
Για άλλες λύσεις σου έγραψαν τα υπόλοιπα παιδιά..
-
03-03-16, 00:49 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #779
-
03-03-16, 09:04 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #780Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
Παρόμοια Θέματα
-
Αγορές από ebay/amazon.co.uk και παράδοση στο "courier της γειτονιάς"... ;;;
Από anasm στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-15, 08:19 -
Σύνδεση VDSL όλα κανονικά, αργό download απο εξωτερικό
Από vejitto στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 09:30 -
Αγορές από EBAY και εφορία
Από foisamoi στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-15, 02:24 -
Αναπάντητη από εξωτερικό.
Από antonis34 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-15, 01:49 -
Xρυσοί κανόνες για τις αγορές από εξωτερικό
Από Slammer στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-14, 17:30
Bookmarks