Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν εμφανίζεται σωστά το σάιτ news.com του cnet όταν μπαίνω με forthnet?
Από τη δουλειά μου το βλέπω καλά, όπως επίσης και από τον ίδιο υπολογιστή μπαίνοντας με άλλο provider, ή όταν μπαίνω με forthnet και χρησιμοποιώ proxy server.
Τι μπορεί να έχουν κάνει και δεν εμφανίζεται σωστά?
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
12-09-04, 18:35 δεν βλέπω σωστά το site news.com #1
-
12-09-04, 22:17 #2
Εγω την βλεπω μια χαρα με forthnet μηπως καποιο firewall.
-
14-09-04, 11:54 #3
RSW και εγώ το βλέπω κανονικά,με 4rthnet,ειτε με proxy ειτε χωρίς.
-
14-09-04, 17:55 #4
Δεν πρέπει να φταίει το firewall γιατί έχω δοκιμάσει και έχοντάς το απενεργοποιημένο.
Το πρόβλημα πιο συγκεκριμένα είναι ότι στη συγκεκριμένη σελίδα, το κείμενο εμφανίζεται χύμα, unformatted, και χωρίς εικόνες.
Όταν στον IE, στο LAN Settings/Proxy Server, βάλω ένα ξένο proxy server (όχι της forthnet), η σελίδα εμφανίζεται μια χαρά.
(Επίσης, ίδια συμπεριφορά έχει και το netscape, άρα δεν είναι πρόβλημα του IE)
Παρατήρησα ότι και στο cnet.com έχει κάποιο μικρότερο πρόβλημα, δεν εμφανίζει ορισμένες εικόνες.
Για παράδειγμα ένα gifaki που βλέπω στο source της σελίδας http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/fd/topn..._desk2_off.gif
εμένα δε μου το δείχνει.
Καμιά ιδέα?
-
17-09-04, 12:34 #5
Μήπως και στα 2 μηχανήματα εχεις XP και στο 1 εχεις βάλει SP2 και στο άλλο όχι??
Στο γράφω διότι με το SP2 και στα 2 PC που εχω εχω ρυθμίσει τα pop-ups να μην ανοίγουν αν δεν πατήσω το Ctrl (CTRL To Override). Λοιπον ακόμα και στο λινκ που δίνεις πιό πάνω ,προσωπικά για να το δώ πρέπει να πατήσω το πλήκτρο Ctrl.(CONTROL).
Φιλικά ibok
Υ.Γ. Ευχομαι να σου έδωσα κάποια ιδέα!!
Αυτό δεν εννοείς??? (nav-fd_desk2_off{1}.gif
-
17-09-04, 22:18 #6
Thanks ibok
Δεν πρέπει να είναι η ίδια περίπτωση.
Σε μένα δεν είναι ότι δεν ανοίγει κάποιο λινκ, για παράδειγμα το παραπάνω λινκ που έγραψα ανοίγει window, αλλά βγάζει "the page cannot be displayed".
Όντως έχω xp sp2, αλλά έχω το popup blocker του IE απενεργοποιημένο. Και το βασικό, στον ίδιο υπολογιστή, όταν βάζω έναν proxy server, οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά.
Έχω την εντύπωση ότι δεν μεταφράζεται σωστά το domain i.i.com.com και αντί να δείχνει σε κάποιο κανονικό ip, μεταφράζεται στο 127.0.0.1 (localhost), όπου φυσικά δεν υπάρχουν τα ζητούμενα αρχεία.
Και εφόσον η σελίδα news.com περιέχει αρχεία .css και εικόνες με λινκς στο i.i.com.com, εγώ δε τα βλέπω και το κείμενο είναι χύμα.
Καμια ιδέα γιατί μπορεί να γίνεται αυτό?
-
19-09-04, 03:45 #7
Βρήκα τελικά που ήταν το πρόβλημα. Υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα hosts (στο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\) που είχε διάφορα domains να δείχνουν στο 127.0.0.1 (πέραν του localhost), μεταξύ των οποίων και το i.i.com.com. Δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα το είχε κάνει αυτό, αλλά μόλις τα έσβησα, δούλεψαν όλα οκ.
Παρόμοια Θέματα
-
MHΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ?
Από GeorgeNorth στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-07, 20:13 -
δεν ανοιγει σωστα το laptop?
Από mitsakos1981 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 20:39 -
Γιατι ελληνικα προγραμματα δεν δειχνουν σωστα με Segoe UI?
Από Nik_Gr στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-07, 22:59 -
βοηθεια στο προβλημα.Τι δεν κανω σωστα?
Από katdoc στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-07, 21:42 -
Η address toolbar δεν φαίνεται σωστά
Από kvas στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-06, 00:24
Bookmarks