![]()
![]()
![]()
Αύριο Κουνιέται![]()
Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση με πάντα πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις.
Βάζελος στην Λεωφόρο άυριο και μεθαύριο Γαύρος στο Ριαθόρ.
Άντε καλή τύχη στον Γαύρο.Ο βάζελος δεν χρειάζεται παραπάνω είναι ήδη αρκετά κωλόφαρδος.
Άντε και με το πρώτο μας Διπλό εκτός![]()
Περιμένω εκτιμήσεις, προτάσεις προβλέψεις.Να δουμε και κανένα ταμείο βρε παιδί μου. Από την Εθνική στην Πορτογαλία έχω να πάω.
Πάντως θα παίξω Χ τον Γαύρο και 1 τον Βάζελο(έτσι και κάνετε γκέλα θα σας σκίσω)
Εμφάνιση 1-15 από 53
-
13-09-04, 15:11 Champions League 2004-2005 #1
-
13-09-04, 15:31 #2
Η κλασσική ερώτηση της περιέργιάς μου:
Πόσοι γάβροι υποστηρίζεται βάζελο όταν παίζει με ξένη ομάδα (και αντίστροφά) ? ?
Εγω κάποτε υποστήριζα πάντα τις Ελληνικές. Τώρα όμως έχω ξεχάσει την έννοια του οπαδού και απλά βλέπω σαν φίλαθλος, αφήνοντας με αντελώς απαθή το ποιός θα κερδίσει
-
13-09-04, 15:37 Re: Champions Legue 2004-2005 #3
Αρχικό μήνυμα από pontifikas
-
13-09-04, 15:49 #4
εγώ πάντως τον υποστηρίζω
-
13-09-04, 16:02 #5
Οι κόκκινοι ποτέ δεν είχαν ομάδα Ευρωπαϊκών αξιώσεων, στόχων και προδιαγραφών.
Κατέβαιναν και έπαιζαν με τη Χερενφέιν (ο ΟΦΗ της Ολλανδίας) με έναν επιθετικό, και όλη την ομάδα να τρέμει από το φόβο.
Οι πράσινοι είχαν πολύ καλή ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αποδόσεων, νοοτροπίας και αποτελεσμάτων, μέχρι το Μάιο του 2002 που τη διέλυσαν ως δήθεν αποτυχημένη λόγω ενός εγχώριου καφροπαιχνιδιού.
Κανένας από τους 2 δεν έχει καλή ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Κανένας από τους 2 δεν θα πάει καλά.
Δεν θα περάσουν.
Ούτε θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
13-09-04, 16:08 #6
WAntilles σε βλέπω καταενθουσιασμένο με τις δυο ομάδες!
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
13-09-04, 16:23 #7
Wintech, Παναθηναϊκός ήμουν πάντα αλλά όχι ο απαράδεκτος Παναθηναϊκός των 2 τελευταίων ετών που κάποιοι ανεγκέφαλοι της διοίκησής του, τον... Ολυμπιακοποίησαν.
Είμαι ο Παναθηναϊκός του 1996, του 2000 που έπαιρνε 14-15 βαθμούς στον όμιλο, με στοιχεία μεγάλης ομάδας τότε όπως:
- κατέβαινε με νοοτροπία νικητή και επιθετικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας ή όχι, και αντιπάλου
- έπαιζε καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας ή όχι, και αντιπάλου
- με την σταθερά καλή απόδοση άρχισαν και λόγω της πείρας, να έρχονται και τα αποτελέσμα ανεξαρτήτως έδρας ή όχι, και αντιπάλου
- μετά άρχισε να κερδίζει και παιχνίδια που δεν έπαιζε καλά
- εκμεταλλευόταν πλήρως λάθη αντιπάλων και τελείωνε τις φάσεις (τσίμπησε τη μπάλα ο Κωνσταντίνου από το κέντρο και κατέληξε γκολ)
- κέρδιζε "μέσες" ομάδες μέσα έξω (Αμβούργα, Αρσενάλες, Σάλκες κλπ.) χωρίς να παίζει πάντα καλά
- είχε κύρος και φαινόταν και στις αποφάσεις των διαιτητών που ήταν σωστές ανεξαρτήτως έδρας ή όχι, και αντιπάλου (πέναλτι στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και ο διαιτητής το σφύριξε ΑΜΕΣΩΣ)
Ε δυστυχώς αυτός ο εκπληκτικός Παναθηναϊκός δεν υπάρχει τα τελευταία 2 χρόνια.
Γιατί ήθελαν να κερδίζουν οι ανεγκέφαλοι πρωταθλήματα.
Ε τώρα θα παίρνουν αυτά και μέχρις εκεί.
Ας όψονται.
Εγώ προτιμώ κάθε χρόνο να βγαίνει "εφαπτομενικά" (3ος - ή έστω 2ος χωρίς προκριματικά) στο Champions League, και εκεί να διαπρέπει. Δεν με νοιάζει τί γίνεται στην Ελλάδα. Ποτέ δεν με ένοιαζε τα τελευταία 10 χρόνια.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
13-09-04, 16:31 #8
Με συγχωρεις βρε Pontifika,αλλα που ειναι η κολοφαρδια του ΠΑΟ;Δεν αντιλεγω οτι δεν ειχε τυχη σε αρκετες περιπτωσεις ΑΛΛΑ χωρις τυχη δεν μπορεις να κανεις τιποτα στη ζωη.Επισης εκμεταλευεται ΠΑΝΤΑ οτι ευκαιρια του δοθει.Οπως ειχε γινει το 2001.
- Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...
-
13-09-04, 16:37 #9Άντε και με το πρώτο μας Διπλό εκτός
-
13-09-04, 17:55 #10
τι "κωλοφαρδία " λέτε ότι είχε ο Παναθηναϊκός ρε παιδιά ;;
Αφού ήταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και ο ΟΣΦΠ στο 4ο!
Λογικό και επόμενο ήταν να αποφύγει πολλά θηρία.
-
15-09-04, 08:44 #11
Αρχικό μήνυμα από profitis
Αν ο Ολυμπιακός έχει την μισή τύχη του ΠΑΟ σήμερα θα πάρει διπλό στο Ριαθόρ.
Νίκησε και η Μπάρτσα.Άντε ρε ομάδα.Κούπα φέτος
-
15-09-04, 10:03 #12
Αρχικό μήνυμα από WAntilles
-
15-09-04, 10:59 #13
Όντως έχει δίκαιο ο WAntilles.
Καθώς έβλεπα χτές αυτόν τον Θλιβερό παναθηναικό(παιδιά ο Μπασινάς πρέπει να έχει ξενερώσει πολύ που δεν έφυγε :? ), σκεφτόμουν ότι ο βάζελος του 2002 θα την είχε διαλύσει την Ροζεμποργκ.Δεν θα χρειαζόταν καν 2ο ημίχρονο.
-
15-09-04, 11:21 #14
Ο παναθηναικος φετος, ειναι και θα ειναι απαραδεκτος.
Δεν προκειται να βελτιωθει η κατασταση, χτες επρεπε να χασουμε, και θα χαιρομουνα να φαμε 10 γκολακια σε καθε ματσ, μπας και αλλαξει λιγο η κατασταση.
Διελυσαν την ομαδα...
-
15-09-04, 12:01 #15Βάζελος στην Λεωφόρο άυριο και μεθαύριο Γαύρος στο Ριαθόρ.
Ολυμπιακος ειμαι αλλα στην ευρωπη υποστηριζω και τις ελληνικες.
Δυσκολο το διπλο αποψε να μην πω απιθανο!...
Παντως οι βαζελοι εχουν Εκι εμεις εχουμε Ριμπο 8) (Ραμπο καλυτερα γιατι παιζει γαματα ο ανθρωπος!!) αρα γιατι να μη κερδισουμε και εμεις?
Παρόμοια Θέματα
-
UEFA Champions League...
Από Gordito στο φόρουμ Aθλητικά θέματα και γεγονόταΜηνύματα: 462Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-08, 01:24 -
Νικητής Champions League
Από lukasbayern στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-05, 22:35 -
Race Of Champions 2004 (Eurosport 2004/12/04-19:00 CET)
Από kubiak στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-04, 03:06
Bookmarks