Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    γεια σας

ψαχνω για να αγορασω κινητο τηλεφωνο που να υποστηριζει Dual Sim καθως εχω Micro Sim απο Cosmote Whatsup / Wind F2G

τωρα εχω το Motorola Moto G 2nd Gen (XT1068) που υποστηριζει Dual Sim και ειναι 2G/3G το οποιο φοραει android 5.0.2 και συντομα θα αναβαθμιστει στην 6η εκδοση του android

ψαχνω για το νεο Motorola Moto G 3rd Gen εψαξα στην αμερικη και ευρωπη αλλα εκει πουλανε μονο μοντελα με Single Sim Card Support XT1540/XT1541

μοντελο με Dual Sim Card Support βρηκα στην ινδια και βραζιλια ΧΤ1550 (που υποστηριζει λεει 2G/3G/4G) δεν εψαξα σε κινα η αλλου

για αυτο ζηταω τα φωτα σας πανω σε αυτο το θεμα

πειτε μου κινητα που ειτε εχετε ειτε σκοπευεται να αγορασετε που να υποστηριζουν Dual Sim , να εχουν ενα λογικο κοστος (αν και θετω οριο τα 200 ευρω) αν προχωρησω τελικα στην αγορα του Motorola Moto G 3rd Gen (XT1550) απο ινδια μεσω Amazon/Ebay μαλλον θα το ξεπερασω αυτο το οριο.

μου ειπαν απο την Lenovo/Motorola οτι αν αγορασω συσκευη εκτος ελλαδας/ευρωπης δεν θα με καλυπτει εγγυηση (θα εχω καποιο αλλο θεμα?)

παρακαλω βοηθηστε με δωστε μου τα φωτα σας καθως ασχετος με τα κινητα τηλεφωνα.

Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΜΟ
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    ΖΤΕ H367N
    Path Level
    Fastpath
    Σιφούνι μου στραβόραδο παλιά καταβολάδα,
    Κρασάκι μου που σ' έπινα όλη την εβδομάδα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Fritz!box Fon 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Έχω το p8 lite και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό, υπόψη μονό ότι δέχεται ή δεύτερη sim ή micro sd, όχι και τα δύο μαζί (αν δεν κάνεις κατι ματσακονιές)

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vaggoulas Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ειδα αυτο που λες (φοβαμαι γμτ αυτα τα κινεζικα για αυτο εψαχνα το ατιμο Motorola Moto G 3rd Gen (Dual Sim Support) αλλα μπορω να το παρω μονο απο ινδια (ΧΤ1550) και μεσω Amazon/Ebay.

εκανα εγγραφη στην ιστοσελιδα αλλα δεν δεχεται για paypal (PayPal gateway has rejected request. Merchant not enabled for reference transactions (#11452: Merchant not enabled for reference transactions)).

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Δεν νομίζω αν αγοράσεις από Ευρώπη (Όχι Κινέζικη αποθήκη στην Ευρώπη) ότι δεν θα καλύπτεσαι από εγγύηση.... εφόσον το μοντέλο κυκλοφορεί και επίσημα Ελλάδα...

Επίσης αν η βασική σου κάρτα για 3g/4g θα είναι από wind, τότε να έχεις το νου σου να υποστηρίζεται η 800άρα 4g συχνότητα...

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leros2004 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω αν αγοράσεις από Ευρώπη (Όχι Κινέζικη αποθήκη στην Ευρώπη) ότι δεν θα καλύπτεσαι από εγγύηση.... εφόσον το μοντέλο κυκλοφορεί και επίσημα Ελλάδα...

Επίσης αν η βασική σου κάρτα για 3g/4g θα είναι από wind, τότε να έχεις το νου σου να υποστηρίζεται η 800άρα 4g συχνότητα...
    οχι ειναι της Cosmote η πρωτη καρτα και η δευτερη ειναι Wind ειναι και οι δυο καρτες νεες Micro Sim (οχι κομμενες) ειχα στην αρχη κομμενες και υποστηριζουν 3G/2G αλλωστε ετσι ειναι και σχεδιασμενο το Motorola Moto G (2nd Gen) να παρεχει το 3G στην Sim υποδοχη που εχεις DATA στην αλλη παρεχει 2G φανταζομαι οτι ετσι θα δουλευει και το νεο μοντελο τους.

βασικα αν δεις το μοντελο που εχω τωρα Motorola Moto G (2nd Gen) Dual Sim ΧΤ1068 θα δεις τα δικτυα που υποστηριζει βαση αυτου και της ιστοσελιδας http://willmyphonework.net/ επιλεξα το Motorola Moto G (3rd Gen) Dual Sim XT1550 From India

επειδη ρωτησα στην (ιστοσελιδα) Motorola μου απαντησαν οτι πουθενα στις ΗΠΑ η στην ΕΥΡΩΠΗ δεν εχουν μοντελο με υποστηριξη Dual Sim Cards αν λοιπον εγω αγορασω απο αλλου (εκτος ευρωπης) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ βεβαια αυτο που λενε ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεει το Amazon/Ebay για το συγκεκριμενο μοντελο απο την ινδια που θελω να αγορασω καθως το κανουν αποστολη στην ελλαδα και λενε οτι υπαρχει ΕΓΓΥΗΣΗ και φυσικα καλυψη DOA

δεν γνωριζω , δεν αγορασα αλλο κινητο για να ξερω αν ειναι καλο η οχι

γνωριζω βαση αυτου που εχω και μου αρεσει γιατι εχει καθαρο (pure) android και δεν εχει αχρηστο λογισμικο , παιρνει αναβαθμισεις και φυσικα δεχεται Micro SD Storage Card για παραπανω χωρο

προσωπικα με ενδιαφερει απο οπου αγορασω το νεο τηλεφωνο να εχω ΕΓΓΥΗΣΗ DOA

για αυτο ρωταω εσας και σας ευχαριστω εκ των προτερων να μου πειτε καποιο μοντελο κινητου τηλεφωνου που να υποστηριζει Dual Sim Card , να δουλευει στην ελλαδα

και φυσικα απο που το αγορασατε

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι ειναι της Cosmote η πρωτη καρτα και η δευτερη ειναι Wind ειναι και οι δυο καρτες νεες Micro Sim (οχι κομμενες) ειχα στην αρχη κομμενες και υποστηριζουν 3G/2G αλλωστε ετσι ειναι και σχεδιασμενο το Motorola Moto G (2nd Gen) να παρεχει το 3G στην Sim υποδοχη που εχεις DATA στην αλλη παρεχει 2G φανταζομαι οτι ετσι θα δουλευει και το νεο μοντελο τους.

βασικα αν δεις το μοντελο που εχω τωρα Motorola Moto G (2nd Gen) Dual Sim ΧΤ1068 θα δεις τα δικτυα που υποστηριζει βαση αυτου και της ιστοσελιδας http://willmyphonework.net/ επιλεξα το Motorola Moto G (3rd Gen) Dual Sim XT1550 From India

επειδη ρωτησα στην (ιστοσελιδα) Motorola μου απαντησαν οτι πουθενα στις ΗΠΑ η στην ΕΥΡΩΠΗ δεν εχουν μοντελο με υποστηριξη Dual Sim Cards αν λοιπον εγω αγορασω απο αλλου (εκτος ευρωπης) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ βεβαια αυτο που λενε ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεει το Amazon/Ebay για το συγκεκριμενο μοντελο απο την ινδια που θελω να αγορασω καθως το κανουν αποστολη στην ελλαδα και λενε οτι υπαρχει ΕΓΓΥΗΣΗ και φυσικα καλυψη DOA

δεν γνωριζω , δεν αγορασα αλλο κινητο για να ξερω αν ειναι καλο η οχι

γνωριζω βαση αυτου που εχω και μου αρεσει γιατι εχει καθαρο (pure) android και δεν εχει αχρηστο λογισμικο , παιρνει αναβαθμισεις και φυσικα δεχεται Micro SD Storage Card για παραπανω χωρο

προσωπικα με ενδιαφερει απο οπου αγορασω το νεο τηλεφωνο να εχω ΕΓΓΥΗΣΗ DOA

για αυτο ρωταω εσας και σας ευχαριστω εκ των προτερων να μου πειτε καποιο μοντελο κινητου τηλεφωνου που να υποστηριζει Dual Sim Card , να δουλευει στην ελλαδα

και φυσικα απο που το αγορασατε
    Θα έχεις εγγύηση αλλά από εκεί που τ αγόρασες.. δεν θα μπορείς να το πάς στη motorola ελλάς για παράδειγμα....
    Αν είναι απο Amazon και ειδικα αν είναι sold απο amazon και όχι απο 2ο πωλητή, τότε η εγγύηση είναι καλή και μην την φοβάσαι....

Για το 3g δεν θα έχεις θέμα.... το 4g της wind κατά 90% έρχεται απο την 800 (20) συχνότητα ιδιαίτερα εκτός Αθηνών....

Zer0c00L Guest
    Θα έχεις εγγύηση αλλά από εκεί που τ αγόρασες.. δεν θα μπορείς να το πάς στη motorola ελλάς για παράδειγμα....
    Αν είναι απο Amazon και ειδικα αν είναι sold απο amazon και όχι απο 2ο πωλητή, τότε η εγγύηση είναι καλή και μην την φοβάσαι....

Για το 3g δεν θα έχεις θέμα.... το 4g της wind κατά 90% έρχεται απο την 800 (20) συχνότητα ιδιαίτερα εκτός Αθηνών....
    για το 4G 800Mhz (Band 20) γιατι ομως στην ιστοσελιδα που εγραψα δεν το αναφερει για ελλαδα?

ασχετο οτι εγω με 2G/3G παιζω τωρα οπως ειδες

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    για το 4G 800Mhz (Band 20) γιατι ομως στην ιστοσελιδα που εγραψα δεν το αναφερει για ελλαδα?

ασχετο οτι εγω με 2G/3G παιζω τωρα οπως ειδες
    Προφανώς δεν έιναι ενημερωμένο ...

Αν δεν τα καταφέρεις με το Motorola υπάρχει το τίμιο Lenovo Vibe P1m 4G Dual Sim με την κτηνώδη μπαταρία .... στα 146€ (Πατάς στο κουμπί παζάρεψε το)

Zer0c00L Guest
    Προφανώς δεν έιναι ενημερωμένο ...

Αν δεν τα καταφέρεις με το Motorola υπάρχει το τίμιο Lenovo Vibe P1m 4G Dual Sim με την κτηνώδη μπαταρία .... στα 146€ (Πατάς στο κουμπί παζάρεψε το)
    δεν νομιζω να παω μετα απο Motorola (Pure Android) στην εταιρεια που συγχωνευσε την Motorola και την εκανε σαν τα μουτρα της και εννοω την Lenovo (γιατι μαλλον αυτη εβαλε το χερι της και δεν πουλανε συσκευες Dual Sim στις ΗΠΑ και στην ΕΥΡΩΠΗ.

για αυτο ψαχνω για συσκευες Dual Sim

μετα ως κριτηριο θετω το καθαρο (Pure Android) καθως θελω τις εφαρμογες που επιλεξω εγω οχι σαβουρα εφαρμογες που να πιανουν χωρο και για να τις βγαλεις θα πρεπει να κανεις Unlock τον Bootloader και Root την συσκευη

και στο τελος με ενδιαφερει επεξεργαστης/μνημη/αποθηκευτικος χωρος

τωρα αν δεν βρω αυτο που θελω (Motorola Moto G (3rd Gen) Dual Sim) τοτε ισως προτιμησω καποια συσκευη Google Nexus αν οχι Dual Sim , Single Sim.

ξερω οτι ζηταω πολλα για απειρος χρηστης...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 07-03-16 στις 01:15.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    δεν νομιζω να παω μετα απο Motorola (Pure Android) στην εταιρεια που συγχωνευσε την Motorola και την εκανε σαν τα μουτρα της και εννοω την Lenovo.
    Μια χαρά πάει η motorola στα χέρια της Lenovo.... Αν θυμάμαι καλά και το Moto G 2nd generation απο τα χεράκια της βγήκε.
    Βάζεις και google launcher και είσαι έτοιμος :P

Zer0c00L Guest
    Μια χαρά πάει η motorola στα χέρια της Lenovo.... Αν θυμάμαι καλά και το Moto G 2nd generation απο τα χεράκια της βγήκε.
    Βάζεις και google launcher και είσαι έτοιμος :P
    αρνητικο το κινητο που εχω στην κατοχη μου φτιαχτηκε καθαρα απο την Motorola

οτι αφορα την Lenovo μαλλον αυτη ευθυνεται απο οτι λενε στα φορουμς τους για την μη υποστηριξη Dual Sim
    βεβαια δυστυχως βλεπω οτι και η Google υιοθετησε την ιδια πολιτικη και δεν υποστηριζει στα νεα Nexus Dual Sim

αρα πολυ φοβαμαι οτι θα κανω ενα βημα πισω και θα αγορασω συσκευη με Single Sim Card και θα μπαινωβγαζω καρτες.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    αρνητικο το κινητο που εχω στην κατοχη μου φτιαχτηκε καθαρα απο την Motorola

οτι αφορα την Lenovo μαλλον αυτη ευθυνεται απο οτι λενε στα φορουμς τους για την μη υποστηριξη Dual Sim
    βεβαια δυστυχως βλεπω οτι και η Google υιοθετησε την ιδια πολιτικη και δεν υποστηριζει στα νεα Nexus Dual Sim

αρα πολυ φοβαμαι οτι θα κανω ενα βημα πισω και θα αγορασω συσκευη με Single Sim Card και θα μπαινωβγαζω καρτες.
    Πότε η google είχε nexus dual sim ?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    38845/5000 Kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    Thomson TG788vn
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 14.7(dB)
    Θα πρότεινα Lenovo K3 Note. Dual sim με 4g και στις 2 καρτες γρηγορο κινητό πολύ καλή μπαταρία και καλή τιμή.

Το βρίσκεις άνετα στα 130 ευρώ από διάφορα μαγαζιά. Το έχω αρκετό καιρό και είναι άψογο.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Οποιοδήποτε ΜΕΙΖU μπορείς να πληρώσεις.
    Δεν θέλει άλλες Ρομ, πειράγματα κλπ.
    Υποδειγματική μπαταρία και ελαφρύ λειτουργικό.

Το ροοτ το προσφέρει η ίδια η εταιρεία μέσα από τις ρυθμίσεις.
    Για Android 6 δεν ξέρω. 5.1 έχουν τώρα
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Microsoft Lumia 640 Dual Sim
    Από pgge3 στο φόρουμ Άλλες πλατφόρμες και συσκευές
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-16, 11:45
  2. nokia lumia 535 dual sim
    Από soulfreem στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 13:27