Η Samsung ξεκίνησε την μαζική παραγωγή των νέων 12Gb LPDDR4 DRAM modules. 12 Gigabits (1.5 GB) που οδηγούν σε RAM chips χωρητικότητας
6GB, αν συνδυαστούν 4 από αυτά μαζί.
Η νέα DRAM είναι παράλληλα σημαντικά ταχύτερη, 30% σύμφωνα με την Samsung και 20% αποδοτικότερη ενεργειακά.
Η Samsung άφησε υπόνοιες πως η επόμενη γενιά των flagship κινητών της, θα έρχεται με 6GB RAM.
Πηγή : Android Central
Εμφάνιση 1-15 από 57
-
09-09-15, 10:57 Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
09-09-15, 11:39 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #2
Κινητά με περισσότερη μνήμη από πολλούς υπολογιστές...
-
09-09-15, 12:15 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #3
Δεν νομίζω να λαγκάρει το επόμενο s7???
-
09-09-15, 12:47 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #4
-
09-09-15, 12:49 #5
Καλά ακόμα λαγκάρουν τα android κινητά;
Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
http://www.flickr.com/photos/120411235@N06/
-
09-09-15, 12:55 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #6
Αντί να συμμαζέψουν λίγο το android έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί αρμονικότερα με το hardware, φτάνουν στο Θεό τα specs για να φαίνεται λιγότερο buggy το - κατά τα άλλα - καλό λειτουργικό της "A" *
Και το κακό είναι ότι παρασύρουν και την κυρά Μήλω, και δίνει 2gb στα νέα iPhone, δίχως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (εκτός κι αν μου πει κανείς ότι το 6άρι μου δεν θα τρέχει smooth το iOS 9....).
* Alphabet
-
09-09-15, 14:36 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #7
Συμφωνω με προλαλησαντες.
Τι να τα κανεις 6GB RAM, να το στρωσουν λιγο σα λειτουργικο να μην μας σπαει τα νευρα.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι η Samsung δεν πρεπει να κανει την ερευνα της σε νεες τεχνολογιες, αλλα αν βαζουν τετοια τσιπακια στα κινητα θα ξεχασουν οτι το Android ειναι ενα προβληματικο (πλεον) λειτουργικο.
Εχω καταντησει να αρχιζω να θαυμαζω τα Windows Phone που κανουν αξιολογες προσπαθειες.
-
09-09-15, 14:44 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #8
Συμφωνώ, ότι 6 GB θα είναι περιττά, εδώ ολόκληροι υπολογιστές έχουν 4 και δουλεύουν μια χαρά, ακόμα και με βαριά παιχνίδια.
Πήγαινε ο άλλος ο ανεύθυνος, ο επιπόλαιος, ο αχρείος, με 180 στην Αττική Οδό.
Του τράβηξα κι εγώ μια μούντζα όπως τον προσπερνούσα για να μάθει...
ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ! ( ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ )
http://http://ta-anekdota-tou-internet.blogspot.gr/
-
09-09-15, 16:10 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #9
Γιατί το θεωρείς κατάντια (Παίζουμε με τις λέξεις τώρα)
. Είναι ένα αξιόλογο λειτουργικό που τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Για να επανέλθω στο θέμα, καλά κάνει η samsung και την ψάχνει τη δουλειά μιας και το κινητό έχει άλλες απαιτήσεις και εκτελεί και λειτουργιες Η/Υ πέραν των κλήσεων
ουδέν μονιμότερο του προσωρινού
-
09-09-15, 16:19 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #10
Android χρήστης είμαι στην ουσία και πλέον έχω και ένα windowsphone.
Όσο να ναι,με χαλάει που διαβάζω πως θέλει τουλάχιστον 2-3gb ram για να μη λαγκάρει,πάμε και 6,ενώ το lumia640 με 1gb μόλις δε κολλάει για κανέναν λόγο.
αντίθετα με το samsung s3 που μου έχει απομείνει,το κόλλημα είναι καθημερινότητα καθώς το 1gb δεν φτάνει ούτε για ζήτω.
-
09-09-15, 17:05 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #11
Δεν είμαι καθόλου fan του android. Μάλλον μου τη σπάει κιόλας. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι δε λαγκάρει το android (εδώ και 1-2 χρόνια), λαγκάρουν οι εκάστοτε υλοποιήσεις των εταιριών. Ένα nexus πχ δε λαγκάρει ούτε για πλάκα. Ωστόσο είναι πιο spec-ολάγνο από άλλα λειτουργικά είναι η αλήθεια. Τα 6 gb μπορώ να τα φανταστώ μόνο για χρήση desktop. Δηλαδή να βάζεις σε μια βάση το κινητό και να το λειτουργείς σαν desktop.
Εν τέλη αν λαγκάρει ελάχιστα σε σχέση με κλειδαμπαρωμένα ανάπειρα λειτουργικά, χαλάλι.
-
09-09-15, 18:05 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #12
Θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
Ο αλλος λεει τα 2gb αχρηστα στο iphone.
Αλλος μιλει για το 940, οτι ειναι καλο τηλεφωνο και κανει 'προσπαθειες η Microsoft'
To android λεει λαγκαρει (και εχει κινητο απο 2012)
Εχετε δει κανα σοβαρο android τηλεφωνο κυριοι;
Εγω αντιθετως βλεπω πολλα iphone που πηγαινει το stuttering συννεφο, θα τα πεταγα τα android τηλεφωνα μου αν μου συνεβαιναν αυτα.
-
09-09-15, 18:07 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #13
-
09-09-15, 18:11 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #14
Δεν υπαρχει ιχνος lag, αλλα το ui εφαρμογων και os ειναι 15 χρονια πισω.
-
09-09-15, 18:18 Απάντηση: Σε μαζική παραγωγή τα νέα DRAM modules της Samsung που θα φέρουν κινητά με 6GB RAM #15
Έχω iphone 5 από το 2012 και δεν έχει ίχνος lag στο UI του. Επιπλέον ακόμα δεν έχω συναντήσει εφαρμογή που να το κάνει να έχει lag μέσα στην ίδια την εφαρμογή (δεν παίζω παιχνίδια). Επιπλέον έχω up-to-date λογισμικό & λειτουργικό χωρίς να σπάω τα @@ μου!
Ναι ναι θα παίρνουμε τα hi-end android για να μη λαγκάρουν, για να τα αλλάζουμε στον 1,5 χρόνο που σταματάει να τα υποστηρίζει η κάθε εταιρεία & θα τρώμε στη μάπα το bloatware που βάζει ο κάθε κατασκευαστής μέσα.
Sorry, δεν είμαστε όλοι πρόβατα!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φανερός Πράκτωρ : 09-09-15 στις 18:27. Αιτία: typos
Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
http://www.flickr.com/photos/120411235@N06/
Παρόμοια Θέματα
-
Τον δρόμο για SSDs με χωρητικότητες πολλών terabytes ανοίγει η μαζική παραγωγή των νέων NAND της Samsung
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-15, 15:34 -
Η Samsung παρουσιάζει τα νέα Samsung Galaxy S6 και S6 edge
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 81Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-15, 17:03 -
Οι χάρτες HERE της Nokia θα διατεθούν σε όλα τα κινητά με Android και iOS πριν το τέλος του 2014
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-14, 20:56 -
i7 920+m/b 1366+6gb ram
Από XronisR στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-14, 14:37 -
Νέα Wi-Fi τεχνολογία της Samsung στα 60GHz υπόσχεται έως 4.6Gbits
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-14, 19:49
Bookmarks