Σελ. 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12347 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 109
    Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Ο firefox σε αυτή την έκδοση είναι super fast.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazar
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
    Αυτή η έκδση μου φάνηκε αρκετά ώριμη και μάλλον θα με κερδίσει!
    Έπεσε και το τελευταίο προπύργιο του... αλήστου μνήμης browser.
    Και τώρα σε ποιόν θα τα χώνουμε; Θα τ' ακούει όλα ο sdikr.
    Ωχ μίσο να πάρω το κράνος μου! (κάπου το έβαλα εφόσον πήρα το αερόστατο! )

Πάντως σοβαρά, θα προσπαθήσω να μην ξαναμπώ σε διαμάχες, browsers,operating systems κλπ.
    Στο κάτω κάτω οτι βολέυει τον καθένα ας το δουλέυει

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GP
    Έχω μια χαζή ίσως ερώτηση. Αφού δεν είναι η final 1.0 version γιατί κάνουν ΤΩΡΑ αυτόν τον σαματά με το 1.000.000 d/ls και δεν περιμένουν την τελική; Κάτι δεν έχω καταλάβει...
    Όπως θα σου πουν όλοι οι open source-άδες (και έχουν δίκιο) κάθε open source project είναι έτοιμο για production environment πολύ πριν φτάσει στην 1.0 (ο Firefox είναι από την 0.6 τουλάχιστο).

Απλά βάζει το 1.0 ο συγγραφέας όταν κρίνει ότι έχει υλοποιήσει όλα τα features που είχε οραματιστεί στην αρχή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ήδη υπάρχοντα δεν λειτουργούν άψογα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazar
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
    Αυτή η έκδση μου φάνηκε αρκετά ώριμη και μάλλον θα με κερδίσει!
    Έπεσε και το τελευταίο προπύργιο του... αλήστου μνήμης browser.
    Και τώρα σε ποιόν θα τα χώνουμε; Θα τ' ακούει όλα ο sdikr.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UNDERTOW
    μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι το firefox?
    Καλά εσύ στρατηγέ Πλαστήρα, έφυγες νωρίς.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Καβρός Δ. Αποκόρωνα Χανίων
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    4096/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
    Router
    tp-link td-w8980
    SNR / Attn
    (dB) / 51(dB)
    είναι το ηλετρικό σκουπάκι που διαφημίζουν στο τελεμάρκετινγκ παρέα με τα μαχαιροπίρουνα solingen Γερμανίας

Περιοχή
    Χονολουλού
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ενα προγραμμα που θα κανει τον internet explorer να σου φαινεται απολίθωμα μιας άλλης εποχής

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Knorcedger
    Ενα προγραμμα που θα κανει τον internet explorer να σου φαινεται απολίθωμα μιας άλλης εποχής
    Συγνώμη δεν άντεξα!!

Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε απολίθωμα ο IE, μπορούσα άνετα με το ποντίκι να τον κάνω resize!

Περιοχή
    Χονολουλού
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλά μια πλάκα έκανα, μην τα παίρνεις όλα τις μετρητής.
    Απλά θέλω να πω ότι κατα τη γνώμη μου, το firefox είναι πολύ καλύτερο από τον ie

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

sdikr Guest
    Απλά θέλω να πω ότι κατα τη γνώμη μου, το firefox είναι πολύ καλύτερο από τον ie
    Μα και εγώ με αστείο τόνο απάντησα!!

όσο για το τί είναι καλύτερο ...

Πάντως σοβαρά, θα προσπαθήσω να μην ξαναμπώ σε διαμάχες, browsers,operating systems κλπ.
    Στο κάτω κάτω οτι βολέυει τον καθένα ας το δουλέυει

Περιοχή
    Χανιά/Ηράκλειο
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Knorcedger
    Όχι απλά κατα τη γνώμη σου... ο firefox είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερος σε ένα προς ένα σύγκριση των χαρακτηριστικών! Να θεωρεί κάποιος οτι ο ie είναι έστω και ίσος με τον firefox, είναι τελείως αβάσιμο! Δεν υπάρχει ουτε _ένα_ χαρακτηριστικό όπου υπερέχει ο ie!!! Για όλους τους άλλους browsers το συζητάμε, όχι για τον ie όμως, το θέμα έχει λήξει απο την 0.7 έκδοση 8)

Άντε να φτάσουμε το 1.000.000!!! go, go, firefox!!!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    παιδιά ,
    τον κατέβασα και τον εγκατέστησα . Καλά καμία σχέση με τον ΙΕ . Η νύχτα με τη μέρα
    Μακράν ο καλύτερος φυλλομετρητής που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.
    Και πολύ γρήγορος.

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    UNDERTOW το Mozilla Firefox είναι ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιούμε για περιήγηση στο Internet (συγνώμη παιδιά αλλά εμένα δε μου μετράει φύλλα για να τον πω φυλλομετρητή :P ) Αν τώρα για να surfάρεις στο Internet χρησιμοποιείς τον Internet Explorer θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Mozilla Firefox είναι πιο γρήγορος, έχει περισσότερες λειτουργίες και είναι πιο ασφαλής από τον Internet Explorer.

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Καλά τώρα μην είστε και υπερβολικοί!
    Εχει ωριμάσει αρκετά, έχει κανει πιο εύκολη την μετάβαση απο τον ΙΕ!
    Αλλά ακόμα την ευχρηστία του Maxthon απο την εγκατάσταση του, δεν την έχει, και ας είναι ο MAxthon κάρα beta ακόμα! Για να κάνω τα ίδια πράγματα πρέπει να κατεβάσω ένα σωρό extensions που ο Maxthon τα έχει έτοιμα κλπ!

Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είναι η μοναδική έκδοση firefox που έχει κερδίσει μια θέση στον υπολογιστή μου, και αυτό για εμένα λέει πολλά!

Η φασαρία που έγινε παντως με το πόσοι θα τον κατεβάσουν κλπ είναι μια απλή μαρκετίστική εκμετάλευση της φασαρίας που εγινε το καλοκαίρι! No problem! Ετσι και αλλιώς ο ανταγωνισμός πάντα βοηθάει τον τελικό χρήστη!

ps.Μην Κάνετε τον κόπο να ανοίξετε κανένα ανώφελο browser flame war! Γιατί όπως είπε ο Σπύρος "Στο κάτω κάτω οτι βολέυει τον καθένα ας το δουλέυει.."

Περιοχή
    Χανιά/Ηράκλειο
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Τρίτη μέρα: πάνω απο 720.000 downloads!!! Ο πόλεμος των browsers έχει επιστρέψει σύμφωνα με το www.spreadfirefox.com:

72 hours later: Welcome to the new war
    Posted by sfx team on Fri, 09/17/2004 - 07:08

Internet Explorer susceptible to new market share vulnerability ... Firefox takes on IE ... Mozilla vs. Microsoft...

There's a meme infecting the Internet: the browser wars are back. And you are our vanguard in the new firefight.

It's been an astonishing and sleepless 72 hours since we released Firefox Preview Release. Thanks to your impressive efforts, over 720,000 people have downloaded Firefox in 3 days (the counter will update soon), bringing us within arm's length of our 1 million goal with a week to go! Over 4,700 people like yourself have joined Spread Firefox already and are poised to take back the web by storm. Over at c|net, Firefox enjoys the highest site rating possible and a staggering 92% approval rating. In the past three months alone, Internet Explorer lost another 2% of the browser marketshare—its largest drop in more than eight years.

With numbers like these, it's getting harder to ignore Firefox—and indeed, the browser is making its way into some very elite circles. Walt Mossberg, the Wall Street Journal columnist that Newsweek called "the most powerful arbiter of consumer tastes in the computer world," told over one million WSJ readers today to dump Internet Explorer and get Firefox. Robert Scoble, renowned Microsoft evangelist, now sports a shiny new Firefox button on his weblog. And Firefox enjoyed 24-hour coverage on the very front page of Google News.

Spread Firefox is enjoying some coverage of its own. It was featured on cable television as part of G4TechTv's Firefox Throwdown campaign. The site is now first in our roll call with over 16,000 referrals in 3 days! Other big name affiliates include Broadband Reports and WordPress, both of whom have been amazingly generous in spreading the word among their expansive clientele. A number of news sites, such as c|net, also wrote dedicated sfx stories. But before all this popularity could go to our head, it went to our servers—and they struggled. Please bear with us through outages and slowdowns as we work to manage the load; the counter has been configured to update very slowly during this period of heightened traffic.

We would particularly like to recognize a fiction writer named Kevin Karpenske. Kevin recently gave us his previous domain name, Firefox.com, for our use in promoting Firefox. And you might notice something familiar on his new site: four prominent Firefox buttons, linked to an sfx affiliate account. Thanks, Kevin!

We have some incredible things in store for you all over the coming weeks and months, and will be meeting tomorrow to discuss how and when we want to roll them out. Here's a sneak peek of some of the things you can expect in the near future:

* A chance to put your filming and digital video editing skills to good use.
    * Enhanced promotion of the ten individuals and companies that are making our roll call—and some prizes.
    * The birth of nearly a dozen marketing teams that will collaborate using sfx-provided tools and infrastructure to accomplish some very specific and some very critical jobs.
    * An expansion of our affiliate points system, as well as the meaning of these points. You'll earn points for joining the aforementioned teams, points for donating, points for promoting Firefox in your signature file—points for just about anything you can think of that gets Firefox in the hands of another person.
    * A sneak peak at some of the things we've been creating behind the scenes for the past few months—being a member of this community has its rewards. You're gonna love our new posters aimed at college students.
    * A community rating system for sfx blogs. The top rated blog will be promoted to the front page of sfx at regular intervals, and runners-up will enjoy prime placement in our "Featured" section on the right-hand side.
    * ...and we're unveiling plans for the largest Firefox promotion we've ever undertaken, but we're going to need your help.

Looks like fire is gonna be the weapon of choice in this second coming of the browser wars. Stay tuned, everyone—there's lots to come.

—Blake, on behalf of the sfx team

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Container.

Αγνοήστε το.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Μετά από πολύ καιρό χρήσης του Mozilla firefox 0.9.3 είπα να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Δεν λειτουργούν τα παλιά extension, theme που είχα. Κάθε φορά δηλαδή που θα αναβαθμίζω θα πρέπει να ξαναπερνάω ένα σωρό πράγματα από την αρχή? Γι'αυτό και δοκιμάζω τις τελυεταίες μέρες Mozilla 1.7.3 (μόνο browser) σε συνδυασμό με multizilla. Ολοκληρωμένος browser και γρήγορος σαν τον firefox!

Σελ. 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12347 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 500.000.000 DOWNLOADS
    Από STILO στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 10:55
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 12:24
  3. 30.000 υπογραφές μέσα σε 4 μέρες για τα Windows XP
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 17:51
  4. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-06, 22:45