Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 109
    Περιοχή
    Ιωαννινα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ
    Κοίτα μπέρδεμα.

Νόμιζα ότι MOZILLA και MOZILLA FIREFOX είναι το ίδιο!

Υπάρχει περίπτωση κατα λάθος να έχω εγκαταστήσει
    extension του Mozilla στον Firefox;

(ή δεν το δέχεται αν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Mozilla.
    To πράγμα βάρυνε πολύ όμως όποτε αποφάσισαν να το σπάσουν στα δύο.
    Έτσι γεννήθηκαν τα FireFox(browsing) και Thunderbird(mail client).
    Ακόμα βέβαια υπάρχει ο Mozilla, για όσους βαριούνται να έχουν δυο προγράμματα
    .

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παραπάνω έχει αυτή η έκδοση από την προηγούμενη??
    Γιατί τόσος ντόρος?
    Εγώ δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό.

Περιοχή
    Χανιά/Ηράκλειο
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wintech2003
    1. Δεν παρεξηγήθηκες.. Ουτε είπα πως ο IE ειναι καλός (πάντως τις σελίδες του adslgr.com τις ανοίγει ΠΑΝΤΑ - και είμαι συχνός επισκέπτης έτσι..?).
    Θέμα τύχης είναι τότε.

Απλά μου κάνει την δουλειά μου όπως την θέλω και όπως έχω μάθει να την κάνω. (όπως βλέπεις παραδέχομαι ότι ειναι καθαρά θέμα συνήθειας η χρηση του IE)
    2. Δεν θεωρώ το PC μου ασφαλές από την στιγμή που συνδέετε σε ενα παγκόσμιο δίκτυο. Ασφαλές PC, ειναι το PC που δεν ειναι κάν στην πριζα (για να μην πω οτι πρέπει να ειναι και χωμένο 50 μέτρα κάτω από το έδαφος και σκεπασμένο με τσιμέντο ).
    Καλά αυτό είναι πασίγνωστο/αυτονόητο/"το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς". (άσχετο)Το ενδιαφέρον είναι οτι πολοί υπέρμαχοι του IE το ξεχνάνε πολύ εύκολα αυτό(/άσχετο).

Το οτι τα δεδομένα μου δεν ειναι ευαίσθητα δεν ειναι δικαιολογία, αλλα πραγματικότητα, και γι'αυτό δεν καίγομαι για security. Υπολογιστή με ευαίσθητα δεδομένα απλά δεν τον συνδέω στο Internet.
    Μα η ασφάλεια του υπολογιστή σου, δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Υπάρχουν άπειρα κακά πράγματα που μπορούν να πάθουν άλλοι λόγω κακής ασφάλειας του pc σου. Είναι σαν να λές, "ε εντάξει, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πεθάνω ή όχι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν οδηγώ χωρίς δίπλωμα και/ή μεθυσμένος".

Μα το μόνο που λέει αυτός είναι οτι δέν είναι κακό να συνδυάζεις λίγο obscurity μαζί με security, αρκέι να μην βασίζεσαι μόνο σε obscurity, μαζί με διάφορα άλλα φιλοσοφικά για το ό,τι τα passwords/κτλ είναι και αυτά obscurity (που κυριολεκτικά μιλώντας, είναι, αλλα δεν 'τα μετράμε' σαν τέτοιο όταν μιλάμε για security, εκτός αν το pass είναι η λέξη 'password'). Big deal, και εγώ που νόμιζα ότι θα έλεγε τπτ που δεν είναι αυτονόητο... (και που δεν είναι "το δεύτερο πράγμα που μαθαίνει κανείς")

3. Και τελευταίο για να μην παρεξηγηθώ εγώ στο τέλος...
    Αν σε ενα crash test, ενα αυτοκίνητο χτυπήσει πάνω σε τοίχο με 20kmh και το αυτοκίνητο γίνει φυσαρμόνικα και το crash dummy πολτος, τότε δεν προκειτε να ξαναδοκιμάσουν να κάνουν crash test. Και χωρις να κάνουν "αναλυτικά test drive" (τουλάχιστον όχι πριν την version 2 )
    Ατυχέστατος παραληλισμός. Και πάνω απ'όλα παραληλισμός. Το επιχείριμα δεν γίνεται κάν δεκτό...

Πάντα φιλικά,
    Γιώργος

Περιοχή
    Χανιά/Ηράκλειο
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pontifikas
    Live bookmarks, είναι γρηγορότερος, τα γνωστά bug fixes κτλ...

Γιατί τόσος ντόρος?
    Εγώ δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό.
    Έχεις δίκιο, δεν είναι κάτι το ουσιαστικό. Απλά τώρα που πλησιάζει την έκδοση 1.0 θέλουν να το προωθήσουν σε περισότερο κόσμο. Είναι θέμα marketing

Το avatar του μέλους KyR-X
    KyR-X Guest
    Είπα κι εγω να κατεβάσω το ρημαδιασμένο το Φαϊρφοξ(ε) και τι καλά που κατέβηκε αμέσως αλλά δε τρέχει ΛΟΛ!!!
    Τέσπα έπρεπε να ρίξω κι εγω το θάψιμο μου λοιπόν..είπα μέσα μου..μην έχωντας τι να κάνω έκατσα και παρατηρούσα τι εθνικότητες θύμιζαν τα ονόματα των developers αυτού και του αδελφού Σιβικσπεϊσε :P

Παράξενο όσοι "επώνυμοι" που το υποστήριξαν να έχουν ιδια καταγωγή με αυτούς που το δημιουργούν..και μιλάμε επώνυμοι με "καλά" ονόματα στο internet..ας το πουλήσουν πρώτα στους δικούς τους, :P αφού είναι τόσο συναδελφομένοι..εμάς τους Goyim τι μας έχουν..μόνο για να αγοράζουμε? :P

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Είπα κι εγω να κατεβάσω το ρημαδιασμένο το Φαϊρφοξ(ε) και τι καλά που κατέβηκε αμέσως αλλά δε τρέχει ΛΟΛ!!!
    Μήπως κατέβασες την έκδοση για linux και περιμένεις να τρέξει στα windows?

by default αν κάνεις click κατεβάζει την έκδοση για linux νομίζω.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μα η ασφάλεια του υπολογιστή σου, δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Υπάρχουν άπειρα κακά πράγματα που μπορούν να πάθουν άλλοι λόγω κακής ασφάλειας του pc σου. Είναι σαν να λές, "ε εντάξει, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πεθάνω ή όχι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν οδηγώ χωρίς δίπλωμα και/ή μεθυσμένος".
    Αν ο χρήστης είναι βλάκας, δεν τον σώζει τίποτα, (δεν τον σταματάει κάτι απο το να τρέξει πχ το myloveconfension.pif) οπότε δεν έχει να κάνει με τον τι browser έχει κάποιος.

Δεν είπατε όμως τίποτα για τα προβλήματα που είχε ο wintech2003 με το new tad, και μην ακούσω είναι beta γιατί θα σας δαγκώσω

Περιοχή
    EU
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    1 κόμμα κάτι
    Αυτά που παρατήρησα είναι, πιο εύχρηστη διαχείριση στα bookmarks και αλλαγές στο search στην σελίδα. Μπορείς να βάλεις λέξη και να σου κάνει highlight όποιες βρει, χωρίς να πρέπει να επιλέγεις search next. Σε μένα είναι πολύ χρήσιμο αυτό (διαβάζω μεγάλα κείμενα στην οθόνη) και δεν το έχω ξαναδεί σε browser. Μπράβο τους, πολύ καλή ιδέα.

Εγω ρε παιδια τι να πώ... ειπα να το δοκιμάσω...

Το κατέβασα..

Μπήκα στο adslgr.com.. κάνω δεξι κλικ σε ενα thread, open in new tab..

Το tab μετά από λίγη ώρα σταματάει το loading και μου λεει "the document contains no data"...

Κλεινω τον firefox, τον ξανανοίγω.. παω και κάνω το ίδιο πράγμα σε άλλο thread... ξανα τα ίδια..
    Αυτό wintech2003, στο δείχνει όταν έχει πρόβλημα ο server. Επίσης, όταν έχει πέσει ο server σου δείχνει "Connection refused". Εάν δεν το ξέρεις μπορεί να μπερδευτείς.
    Lupus pilum mutat, non mentem

Περιοχή
    EU
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    1 κόμμα κάτι
    wintech2003, προφανώς είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις όποιον browser θέλεις, αλλά επειδή χρησιμοποιώ πολλούς θα σου πω ότι ο IE είναι εμφανώς πιο αργός από τον firefox. Προσωπική εκτίμηση από τις ταχύτητες, ξεκινώντας από τον πιο γρήγορο είναι:
    Opera
    Firefox
    Mozilla (σουΐτα)
    IE

Ο ΙΕ6 παραμένει στα επίπεδα του Netscape Communicator 4, που μέχρι πρότινος εγκαθιστούσα σε κάθε καινούριο setup που έκανα. Μόνον στο τελευταίο δεν τον έχω βάλει, αφού πλέον με καλύπτουν οι mozilloειδής.

Έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω κατά καιρούς διάφορους browser, amaya, cello, lynx, πέραν των αμιγώς linuxoειδών, konqueror κλπ.

Πολύ σωστό αυτό tvelocity, αλλά τι σε νοιάζει; Ούτως ή άλλως επιθέσεις στην microsoft και την sco κάνουν μέσα από τα δικτυωμένα pc ( just kidding of course)
    Lupus pilum mutat, non mentem

Το avatar του μέλους KyR-X
    KyR-X Guest
    [quote="sandman"]
    Μήπως κατέβασες την έκδοση για linux και περιμένεις να τρέξει στα windows?

by default αν κάνεις click κατεβάζει την έκδοση για linux νομίζω.
    Το ξανατσέκαρα, είναι για τα Winblows, το app δεν ανοίγει.

Παρατήρησα και κάτι άλλο σχετικά με το community του Firefox. Αν καθίσεις και διαβάσεις τις αναφορές των developers που σχετικά αναφέρωνται σε χρήστες που ψάχνουν open source δικές τους εφαρμογές για ποιό φτηνό κόστος τις εργασίας τους, εντύπωση μου έκανε οτι αργά η γρήγορα φτάνεις στο Civicspace, ως εκεί ολα καλά, απο το Civicspace όμως και μετά το πράγμα θολώνει, ολα τα sites που αναφέρει οτι χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή στη λίστα τους είναι sites των Δημοκρατικών, (εκτός απο ενα που υποστηρίζει τους γάμους μεταξύ ετεροφυλόφυλων κάποιο activists page) που στην ουσία σημαίνει οτι είναι πλάγια διαφήμηση για κάποιο κόμμα στις εκλογές της Αμερικής.
    Go figure..

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Windows Update γίνεται μέσα από τον Firefox?
    <? while (!$success) { $try++; } ?>

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΛΑΜΙΑ
    Όχι...

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Zong!

<? while (!$success) { $try++; } ?>

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Και εγώ συνάντησα παρόμοια προβλήματα στο admin panel του vBulletin άλλες σελίδες τίς έδειχνε άλλες όχι , ρυθμίσεις που πρίν απο λίγο τίς είχα δεί ξαφνικά εξαφανιζόντουσαν!

Είναι η πρώτη φόρά που δεν τον εκανα απεγκατάσταση μετα απο τίς δοκίμές μου!
    Δεν κατάφερε όμως σε καμμια περίπτωση με αυτά να γίνει ο default browser μου!

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KyR-X
    Τέσπα έπρεπε να ρίξω κι εγω το θάψιμο μου λοιπόν..είπα μέσα μου..μην έχωντας τι να κάνω έκατσα και παρατηρούσα τι εθνικότητες θύμιζαν τα ονόματα των developers αυτού .....................
    Είναι ή δεύτερη φορά, που αφήνεις παρόμοιο μήνυμα μίσους για την καταγωγή καποιου, σε ένα thread που ασχολείτε με software!
    Μάλλον έχεις διαλέξει λάθος forum για τέτοιου είδους μηνύματα!
    Πήγαινε αλλού να παίξεις τον ρόλο του troll!

Περιοχή
    Χανιά/Ηράκλειο
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazar
    Πολύ σωστό αυτό tvelocity, αλλά τι σε νοιάζει; Ούτως ή άλλως επιθέσεις στην microsoft και την sco κάνουν μέσα από τα δικτυωμένα pc ( just kidding of course)
    Κατα πρώτον αυτό μόνο καλό δεν είναι, γιατί δίνουν κακό όνομα στο open source, αδίκως μάλιστα. Κατα δεύτερον, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι μετά δουλεύουν σαν spam relays και γεμίζουν το inbox μου με junk. Αλλα η αλήθεια είναι οτι δεν φοβάμαι τέτοιο ενδεχόμενο απο πλευράς wintech

Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 500.000.000 DOWNLOADS
    Από STILO στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 10:55
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 12:24
  3. 30.000 υπογραφές μέσα σε 4 μέρες για τα Windows XP
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 17:51
  4. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-06, 22:45