Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Mozilla.Κοίτα μπέρδεμα.
Νόμιζα ότι MOZILLA και MOZILLA FIREFOX είναι το ίδιο!
Υπάρχει περίπτωση κατα λάθος να έχω εγκαταστήσει
extension του Mozilla στον Firefox;
(ή δεν το δέχεται αν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
To πράγμα βάρυνε πολύ όμως όποτε αποφάσισαν να το σπάσουν στα δύο.
Έτσι γεννήθηκαν τα FireFox(browsing) και Thunderbird(mail client).
Ακόμα βέβαια υπάρχει ο Mozilla, για όσους βαριούνται να έχουν δυο προγράμματα
.
Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παραπάνω έχει αυτή η έκδοση από την προηγούμενη??
Γιατί τόσος ντόρος?
Εγώ δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό.
Εμφάνιση 76-90 από 109
-
19-09-04, 02:44 #76
-
19-09-04, 03:13 #77
Αρχικό μήνυμα από wintech2003
Απλά μου κάνει την δουλειά μου όπως την θέλω και όπως έχω μάθει να την κάνω. (όπως βλέπεις παραδέχομαι ότι ειναι καθαρά θέμα συνήθειας η χρηση του IE)2. Δεν θεωρώ το PC μου ασφαλές από την στιγμή που συνδέετε σε ενα παγκόσμιο δίκτυο. Ασφαλές PC, ειναι το PC που δεν ειναι κάν στην πριζα (για να μην πω οτι πρέπει να ειναι και χωμένο 50 μέτρα κάτω από το έδαφος και σκεπασμένο με τσιμέντο).
Το οτι τα δεδομένα μου δεν ειναι ευαίσθητα δεν ειναι δικαιολογία, αλλα πραγματικότητα, και γι'αυτό δεν καίγομαι για security. Υπολογιστή με ευαίσθητα δεδομένα απλά δεν τον συνδέω στο Internet.
btw: Obscurity isn't THAT bad...
http://www.bastille-linux.org/jay/ob...revisited.html
3. Και τελευταίο για να μην παρεξηγηθώ εγώ στο τέλος...
Αν σε ενα crash test, ενα αυτοκίνητο χτυπήσει πάνω σε τοίχο με 20kmh και το αυτοκίνητο γίνει φυσαρμόνικα και το crash dummy πολτος, τότε δεν προκειτε να ξαναδοκιμάσουν να κάνουν crash test. Και χωρις να κάνουν "αναλυτικά test drive" (τουλάχιστον όχι πριν την version 2)
Πάντα φιλικά,
Γιώργος
-
19-09-04, 03:16 #78
-
19-09-04, 03:30 #79
Είπα κι εγω να κατεβάσω το ρημαδιασμένο το Φαϊρφοξ(ε) και τι καλά που κατέβηκε αμέσως αλλά δε τρέχει ΛΟΛ!!!
Τέσπα έπρεπε να ρίξω κι εγω το θάψιμο μου λοιπόν..είπα μέσα μου..μην έχωντας τι να κάνω έκατσα και παρατηρούσα τι εθνικότητες θύμιζαν τα ονόματα των developers αυτού και του αδελφού Σιβικσπεϊσε :P
Παράξενο όσοι "επώνυμοι" που το υποστήριξαν να έχουν ιδια καταγωγή με αυτούς που το δημιουργούν..και μιλάμε επώνυμοι με "καλά" ονόματα στο internet..ας το πουλήσουν πρώτα στους δικούς τους, :P αφού είναι τόσο συναδελφομένοι..εμάς τους Goyim τι μας έχουν..μόνο για να αγοράζουμε? :P
-
19-09-04, 05:22 #80Είπα κι εγω να κατεβάσω το ρημαδιασμένο το Φαϊρφοξ(ε) και τι καλά που κατέβηκε αμέσως αλλά δε τρέχει ΛΟΛ!!!
by default αν κάνεις click κατεβάζει την έκδοση για linux νομίζω.
-
19-09-04, 05:33 #81Μα η ασφάλεια του υπολογιστή σου, δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Υπάρχουν άπειρα κακά πράγματα που μπορούν να πάθουν άλλοι λόγω κακής ασφάλειας του pc σου. Είναι σαν να λές, "ε εντάξει, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πεθάνω ή όχι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν οδηγώ χωρίς δίπλωμα και/ή μεθυσμένος".
Δεν είπατε όμως τίποτα για τα προβλήματα που είχε ο wintech2003 με το new tad, και μην ακούσω είναι beta γιατί θα σας δαγκώσω
-
19-09-04, 09:47 #82Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παραπάνω έχει αυτή η έκδοση από την προηγούμενη??
Εγω ρε παιδια τι να πώ... ειπα να το δοκιμάσω...
Το κατέβασα..
Μπήκα στο adslgr.com.. κάνω δεξι κλικ σε ενα thread, open in new tab..
Το tab μετά από λίγη ώρα σταματάει το loading και μου λεει "the document contains no data"...
Κλεινω τον firefox, τον ξανανοίγω.. παω και κάνω το ίδιο πράγμα σε άλλο thread... ξανα τα ίδια..Lupus pilum mutat, non mentem
-
19-09-04, 10:03 #83
wintech2003, προφανώς είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις όποιον browser θέλεις, αλλά επειδή χρησιμοποιώ πολλούς θα σου πω ότι ο IE είναι εμφανώς πιο αργός από τον firefox. Προσωπική εκτίμηση από τις ταχύτητες, ξεκινώντας από τον πιο γρήγορο είναι:
Opera
Firefox
Mozilla (σουΐτα)
IE
Ο ΙΕ6 παραμένει στα επίπεδα του Netscape Communicator 4, που μέχρι πρότινος εγκαθιστούσα σε κάθε καινούριο setup που έκανα. Μόνον στο τελευταίο δεν τον έχω βάλει, αφού πλέον με καλύπτουν οι mozilloειδής.
Έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω κατά καιρούς διάφορους browser, amaya, cello, lynx, πέραν των αμιγώς linuxoειδών, konqueror κλπ.
Μα η ασφάλεια του υπολογιστή σου, δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Υπάρχουν άπειρα κακά πράγματα που μπορούν να πάθουν άλλοι λόγω κακής ασφάλειας του pc σου. Είναι σαν να λές, "ε εντάξει, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πεθάνω ή όχι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν οδηγώ χωρίς δίπλωμα και/ή μεθυσμένος".just kidding of course)
Lupus pilum mutat, non mentem
-
19-09-04, 11:28 #84
[quote="sandman"]
Μήπως κατέβασες την έκδοση για linux και περιμένεις να τρέξει στα windows?
by default αν κάνεις click κατεβάζει την έκδοση για linux νομίζω.
Παρατήρησα και κάτι άλλο σχετικά με το community του Firefox. Αν καθίσεις και διαβάσεις τις αναφορές των developers που σχετικά αναφέρωνται σε χρήστες που ψάχνουν open source δικές τους εφαρμογές για ποιό φτηνό κόστος τις εργασίας τους, εντύπωση μου έκανε οτι αργά η γρήγορα φτάνεις στο Civicspace, ως εκεί ολα καλά, απο το Civicspace όμως και μετά το πράγμα θολώνει, ολα τα sites που αναφέρει οτι χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή στη λίστα τους είναι sites των Δημοκρατικών, (εκτός απο ενα που υποστηρίζει τους γάμους μεταξύ ετεροφυλόφυλων κάποιο activists page) που στην ουσία σημαίνει οτι είναι πλάγια διαφήμηση για κάποιο κόμμα στις εκλογές της Αμερικής.
Go figure..
-
19-09-04, 12:15 #85
Windows Update γίνεται μέσα από τον Firefox?
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
19-09-04, 12:19 #86
-
19-09-04, 12:21 #87
Zong!
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
19-09-04, 12:29 #88
Και εγώ συνάντησα παρόμοια προβλήματα στο admin panel του vBulletin άλλες σελίδες τίς έδειχνε άλλες όχι , ρυθμίσεις που πρίν απο λίγο τίς είχα δεί ξαφνικά εξαφανιζόντουσαν!
Είναι η πρώτη φόρά που δεν τον εκανα απεγκατάσταση μετα απο τίς δοκίμές μου!
Δεν κατάφερε όμως σε καμμια περίπτωση με αυτά να γίνει ο default browser μου!
-
19-09-04, 12:36 #89
Αρχικό μήνυμα από KyR-X
Μάλλον έχεις διαλέξει λάθος forum για τέτοιου είδους μηνύματα!
Πήγαινε αλλού να παίξεις τον ρόλο του troll!
-
19-09-04, 15:27 #90
Αρχικό μήνυμα από lazar
Παρόμοια Θέματα
-
500.000.000 DOWNLOADS
Από STILO στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 10:55 -
Συγχρονίζω στα 11.000-12.000, κατεβάζω με 512-5.000
Από djntinos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 12:24 -
30.000 υπογραφές μέσα σε 4 μέρες για τα Windows XP
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 306Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 17:51 -
14.000.000 πόντους και 100.000 work units η ομάδα του ADSLgr στο Folding@Home !!
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-06, 22:45
Bookmarks