Μια διευκρινηση θα ηθελα σχετικα με τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ
τι γινεται οσον αφορα την συμβατικη συσκευη CRT;
Θα παρω επιπλεον ξεχωριστο δεκτη, εαν θελω να εχω ληψη ή/και κατι αλλο
γιατι δεν βλεπω να αναφερεται στα χαρακτηριστικα κατι σχετικο;![]()
Εμφάνιση 61-75 από 121
-
19-04-07, 13:06 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #61Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
19-04-07, 14:23 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #62
οι περισσότερες δεν έχουν. γιατί το 2011 θα γίνει η μετάβαση, οπότε πως θα πουλήσουν ξανά τότε? νομίζω τώρα μονό στα high end over priced υπάρχουν και οι δύο
See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)
-
19-04-07, 18:00 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #63
Τι θα γινει το 2011;
Aκομη και "φθηνες"/μεσαιες LCD πχ SONY 26'-32' διαθετουν ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη
στις CRT γιατι να μην υπαρχει τετοια δυνατοτητα;
Οταν λεμε ψηφιακα της ΕΡΤ δεν μιλαμε για δορυφορικα, αλλα για επιγεια!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 19-04-07 στις 18:02.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
19-04-07, 18:05 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #64
-
19-04-07, 18:16 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #65
Υπάρχουν ψηφιακοί δέκτες στην αγορά για CRT.
Νομίζω ξεκινάνε από 40-50 ευρώ και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.
-
21-04-07, 18:59 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #66
Λοιπον επειδη το (και σας) παρακουρασα με το θεμα επιλογης τηλεορασης
θα ηθελα να ευχαριστησω ολους για τις κατατοπιστικες απαντησεις σας και
κανω -μαλλον- την τελευταια και πιο κρισιμη ερωτηση:
Κατεληξα σε αυτην που εξ αρχης προτιμουσα προσωπικα την CRT Philips 29pt9521
και μεσω skroutz/pathfinder στo perfectshop με 589-ε
ο wantilles ανεφερε κατι για 550- ε
υπαρχει καποιο μαγαζι εστω και με φυσικη παρουσια
που να την αγορασω σε παρομοια τιμη (συμπεριλαμβανομενων εξοδων, αντικαταβολης και φπα);;;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 21-04-07 στις 19:09. Αιτία: διευκρινηση
Μένανδρος:
-
21-04-07, 19:10 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #67
Κολομβουνης.
Εδω στο Ελληνικο εχει 610€ και λεει αυτος -10% μετρητοις
Αρα παμε στα 559 κατευθειαν. Νομιζω οτι με λιγο παζαρι (αν κανετε βεβαια) σιγουρα θα παει και πιο κατω.
Υ.Γ.
Ειναι απεναντι απο το σπιτι μου,θα ρωτησω τη Δευτερα και θα σας πω σιγουρα γιατι τα προαναφερθεντα τα ειδα πριν ενα μηνα,μπορει να εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
Υ.Γ.2
Επισης δεν εχετε να χασετε τιποτα να πατε σε καμια Ηλεκτρονικη Αθηνων ή καποιο αλλο παρεμφερες μαγαζι.
Εχουν χαμηλες τιμες σε αυτες γιατι τα προβατακια που πανε εκει παιρνουν LCD και τις διωχνουν οπως οπως.
Στο μαγαζι της Ηλεκτρονικης στην Γλυφαδα υπαρχει το wide μοντελο στα 560-580€ αν θυμαμαι καλα.Δεν χανετε να παρετε ενα τηλ μηπως εχουν τωρα και το "δικο σας" μοντελο εκει ή σε καποιο αλλο καταστημα
Υ.Γ.3
Ζηλευω.Την εχω βαλει στο ματι αλλα τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν. Δεν θα αργησω πολυ να κανω την αγορα ομως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 21-04-07 στις 19:17.
-
21-04-07, 19:33 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #68
Ευχαριστω πολυ. Θα το ψαξω κι εγω ειναι κομματι μακρυα
και δεν αναφερεται η συγκεκριμενη στο site τους,
αλλα κατι θα κανουμε εαν ειναι για τοση διαφορα!!!
Βασιζομαι κι εγω στο οτι ειναι λιγο "παλιομοδιτικη"
θα κοιταξω και στις αλυσιδες, τωρα που το αποφασισαμε
και με δημοκρατικες διαδικασιες μαλιστα....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 21-04-07 στις 19:36.
Μένανδρος:
-
21-04-07, 19:48 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #69
-
10-05-07, 16:54 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #70
Είδα σήμερα σε φυλλάδιο του Expert 37άρα Toshiba, full HD 1500 ευρώ. Για όποιον ενδιαφέρεται
-
10-05-07, 19:26 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #71
Καλα ρε WANtilles μια ερώτηση?
Στην 4:3 πως στο καλό βλέπεις WIDESCREEN DVD???
Μη μου πείς οτι έχεις εικόνα της προκοπής γιατί θα τρελαθώ!!
Δύο μαυρίλες και στη μέση εργάκι σε 15" θα δείχνει...
ΕΛΕΟΣ δηλαδή με τις 4:3 ΜΠΑΟΥΛΑ εν ετη 2007!!!
-
10-05-07, 19:55 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #72
Στην widescreen πως βλεπεις 4:3???
-
10-05-07, 19:55 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #73
Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο μακριά έχεις την τηλεόραση.
Δές ένα αναλυτικό μου ποστ πριν κάποιες σελίδες.
Απλά μαθηματικά λυκείου είναι με αναλογίες και ομοιοθεσία στο χώρο.
Δεν με λες;
Στην 16:9 πώς θα δεις περιεχόμενο 4:3;
Τί σχέση έχει το aspect ratio (4:3 ή 16:9) με τον τύπο της οθόνης (CRT ή LCD);
Πάρε τρεντομοδάτη LCD και σκάσε 2 χιλιάρικα (απλά και μόνο για να είναι λεπτεπίλεπτη και μουράτη με αεροτομή) - που είναι και για πέταμα μάλιστα γιατί δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα HD standards (είναι ακόμα draft και συνεχώς αλλάζουν).
Εγώ έχω σκάσει το 1/4 των χρημάτων από σένα και έχω την ίδια εικόνα και καλύτερη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 10-05-07 στις 19:57.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
11-05-07, 09:53 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #74
(1)Δειτε τους αναλυτικους καταλογους cons και pros των CRTs και LCDs εδω κι εδω
Spoiler:
καθως και την παραγραφο περι LucasFilms σε αυτο το αρθρο εδω και ξανασκεφτειτε λιγο μετα...
Spoiler:
(2)Πειτε μου ποσο πληρωνεις σημερα για μια LCD με τα χαρακτηριστικα
αυτων των "μπαουλων" της philips 29PT9521/12 και 32PW8751/12
Αντε, γιατι απ τη μια φωναζουμε για τα ευρω που πεταμε σε ISPs και OTE ομως
για μουρατες (?) τηλεορασαρες τα σκαμε κανονικα
Ενταξει το ποταμι δεν γυριζει πισω πια, αλλα οι gamers νοσταλγουν ακομα τις CRT οθονες τουςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 11-05-07 στις 09:57.
Μένανδρος:
-
13-05-07, 13:19 Απάντηση: Τι να προσεξω; Αγορα τηλεορασης lcd 26' ή 32' μονον #75
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Χτες αγόρασα την http://de.lge.com/prodmodeldetail.do...2LC2R&model=11
πολύ καλή και σε τιμή...649 €.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
Αγορα τηλεορασης LCD 37''
Από songless_bird στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-08, 13:55 -
Αγορά LCD τηλεόρασης
Από kotsalo στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-07, 15:08 -
Αγορά ( και πώληση ) τηλεόρασης στις 32''.
Από SpartanX στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-07, 11:41 -
Αγορα lcd τηλεορασης 32'...
Από DOU στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 19:44
Bookmarks