Tiesto-The_Parade_Of_The_Athletes-CD-2004-POW
βγήκε βγήκε!!
Εμφάνιση 1-15 από 23
-
17-09-04, 02:26 Tiesto-The_Parade _Of_The_Athletes- #1
-
17-09-04, 02:27 #2
χιχιχιχιχχιχιχιχιχι
edit κάποιος να το ποστάρει στα νέα! lol
-
17-09-04, 02:33 #3
http://bbs.clubplanet.com/showthread...66#post2382666
The CD will be released on October 18th and the rest of the world will follow shortly. The CD will contain 8 completely new tracks specially made for this event and 4 well known tracks, which Tiësto really wanted to play at the ceremony. The complete tracklist is as following:
Tiësto - Parade Of The Athletes (Magik Muzik CD 04)
1. Heroes
2. Breda 8pm (DJ Montana Edit)
3. Ancient History
4. Traffic
5. Euphoria
6. Athena
7. Olympic Flame
8. Lethal Industry
9. Coming Home
10. Adagio For Strings
11. Victorious
12. Forever Today
As we did with Tiësto’s latest artist album “Just Be”, Black Hole Recordings is pressing a 4 x 12” white and blue coloured vinyl album, containing the 8 new tracks on 1 side each:
Tiësto - Parade Of The Athletes (Magik Muzik LP 04)
A. Heroes
B. Breda 8pm (DJ Montana Edit)
C. Ancient History
D. Euphoria
E. Athena
F. Olympic Flame
G. Coming Home
H. Victorious
-
17-09-04, 02:57 #4
Aaaaa Yeeaaaa!!!
Just Fold it…. The humanitarian way straight to No 1
-
17-09-04, 11:04 #5
απο το nfo
What needs to be said ??hype has already started about this cd when it was announced last week...
Most of the tracks tiesto made just for the olympics...
[ T r a c k l i s t ]
²°
°² 01: The Parade Of The Athletes -- 72:25 -- 99.45MB
°± T O T A L T i M E -- 72:25 °
°²°° ° -- 99.45MB
ΘΕΟΟΟΟΣ
-
17-09-04, 11:56 #6
Ρε παιδιά ξεκολατε. Ο DJ Tiesto θεός; Θεωρείται καλλιτέχνης κάποιος που παίζει με μουσική άλλων; Ξεκολλάτε απο την νεο-DJ κουλτούρα γιατί στην ουσία οι DJ δοξάζονται παίζοντας μουσική άλλων. Προσωπικά μαρέσει η prog. trance και γενικότερα η ηλεκτρονική μουσική αλλά προσπαθώ να δίνω σημασία στους σημιουργούς τους ίδιους. Ξέρω ο Teisto βγάζει δικά του κομμάτι αλλά έγινε 1ος DJ στον κόσμο απο DJset με μουσική άλλων. Βασικά απο τότε που έβαλα dsl και με την βοήθεια του προγράματος p2p Soulseek βρήκα επιτέλους το φως μου. Σταμάτησα να ακούω εμπορική μουσική γιατί ανακάλυψα πόσα ανώνυμα μουσικά διαμάντια υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται για την μουσική αυτή καθευατή και όχi την DJ-SHOW-Videoclip μουσική σκήνη ας κατευάσει το Soulseek απο το http://www.slsknet.org/ και θα χαρώ να ανταλάξω μουσική μαζί του αρκεί να προσθέσει στην userlist του το όνομα Sofa[]Surfer ο οποίος είμαι εγώ φυσικά.
-
17-09-04, 15:50 #7
το τελευταίο του album "just be" έχει μουσική δικιά του και μάλιστα έχουν ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια , όπως το love comes again , και για την τελετή έγραψε και έπαιξε δικά του κομμάτια , τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια απέχθεια για απλά τον καλύτερο dj στον κόσμο . Άν σου αρέσουν τα live sets κατέβασε ώπου βρείς Hed Kandi , ότι καλύτερο σε funky house μουσικούλα.
-
17-09-04, 15:57 #8
-
17-09-04, 16:06 #9
Μαμαει ο TIESTO...
-
17-09-04, 16:17 #10
Πέστα ρε tvelocity. Όσο για τους άλλους: Τοσα ξέρετε, τόσα λέτε. Εγώ εχώ ακούσει τουλάχιστον 1000+ albums ηλεκτρονικής μουσικής και κατατάσω τους καλοπληρωμένους DJ τελευταίους.
Υ.Γ. Ρε tvelocity πότε θα έρθεις να ανταλάξουμε κανένα mp3. Έχω πολλά καινούργια albums που σίγουρα θα θες. Να'ναι καλά η dsl
-
17-09-04, 16:20 #11
ok,τότε για προτείνετε κάποιον της αρεσκείας σας... μην πείτε τίποτα digweed,sasha,oakenfold,seaman etc...αυτοί και αν δεν είναι εμπορικοί! (ο seaman πολύ καλός πάντως)
-
17-09-04, 16:28 #12
Είδατε που κολλάτε στους DJs. Υπάρχουν πάρα πολλά σχήματα ηλεκτρονικής μουσικής (projects). Απο εκεί και πέρα ψάχτε μόνοι σας γιατί βαριέμαι να μιλώ με άσχετους για μουσική
-
17-09-04, 16:33 #13
-
17-09-04, 17:04 #14
προσωπική προτίμηση οι Piu, Zaffarano, Bailey, Cominotto, Le Roy...
κάντε καμιά πρόταση, κανένα link/name για projects, dj κλπ...¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
17-09-04, 17:05 #15
οκ τότε, αφου είσαι τόσο "ψαγμένο" άτομο και έχεις 1000+ albums υποκλίνομαι στις φοβερές σου μουσικές γνώσεις!
... lol
Bookmarks