Μα ακομα και στις adsl 2+ συνδεσεις σε ολες τις τηλεφωνικες πριζες που παει μονο τηλεφωνο πρεπει να βαλουμε φιλτρο αναμεσα σε τηλεφωνο και πριζα τηλεφωνου.
Δεν αλλαζει κατι απ' οτι βλεπω ετσι δεν ειναι?
Εμφάνιση 1.831-1.845 από 7784
Θέμα: Speedport Entry 2i
-
16-01-17, 13:11 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1831
-
16-01-17, 13:26 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1832
-
16-01-17, 14:52 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1833
Πρώτον, η αλήθεια είναι ότι σήμερα η πλειοψηφία των καμπίνων (και όχι όλες) δεν έχουν ακόμη μπαταρίες, αλλά θα μπουν κάποια στιγμή.
Δεύτερον, τους κωδικούς τους δίνουν πλέον (υπάρχουν αναφορές στο φόρουμ) αν τους ζητήσει κανείς. Στέλνουν νέους, που καταργούν αυτούς που υπάρχουν στη συσκευή, οπότε είτε τους περνάς ξανά στην ίδια είτε σε άλλη συμβατή.
-
16-01-17, 15:12 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1834
-
16-01-17, 18:30 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1835
Εξαρτάται την περίπτωση. Ανάλογα την εγκατάσταση και την υπηρεσία, μπορεί να αλλάζουν κάποια πράγματα.
Το VDSL είναι περισσότερο ευάλωτο από το ADSL και λανθασμένες ή προβληματικές εγκαταστάσεις το επηρεάζουν πολύ.
Βέλτιστη πρακτική (κανονικά ισχύει και σε ADSL) είναι να διαχωρίζεται η τηλεφωνία από το DSL σήμα, στην πρώτη πρίζα.
Σε PSTN τηλεφωνία ο διαχωρισμός γίνεται στο Splitter και αντίστοιχα σε VoIP στο modem/router. Έτσι έχουμε την ιδανική εγκατάσταση, με καθόλου φίλτρα στις τηλεφωνικές συσκευές.
Αντίστοιχα συμβαίνει και σε VoIP τηλεφωνία, όπου εκεί δεν υπάρχει ούτε το Splitter.
Συνήθως οι περισσότεροι έχουμε κατευθείαν πάνω στην γραμμή παράλληλα όλες τις συσκευές, οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιούμε splitter για το modem/router (αν υπάρχει τηλέφωνο δίπλα του) και φίλτρο σε κάθε τηλεφωνική συσκευή.
Στην VoIP τηλεφωνία, αυτό που κάνουμε σε τέτοιες εγκαταστάσεις είναι να επιστρέφουμε το τηλεφωνικό σήμα πίσω στην κεντρική γραμμή, από το PHONE του modem/router, στο splitter.
Όμως αυτό ακριβώς δημιουργεί προβλήματα στο DSL σήμα με αποτέλεσμα μείωση και κάποιες φορές αστάθεια του συγχρονισμού. Στο ADSL δεν γίνονται αντιληπτά, λόγω των λιγότερων συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται, αλλά στο VDSL είμαι εμφανή στην πλειοψηφία των εγκαταστάσεων.
Και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, αν το modem/router δεν είναι στην πρώτη πρίζα του σπιτιού, αλλά σε επόμενη και μάλιστα όταν στην πρώτη πρίζα υπάρχει τηλεφωνική συσκευή.
-
16-01-17, 21:08 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1836
-
16-01-17, 21:47 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1837
-
17-01-17, 00:26 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1838
-
17-01-17, 00:39 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1839
-
17-01-17, 11:20 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1840
Μήπως το DSL σήμερα, έρχεται στον χώρο μας με οπτική ίνα;
Από το DSLAM (αστικό κέντρο ή καμπίνα) εξακολουθεί να έρχεται με το υπάρχων χάλκινο καλώδιο, με ότι σημαίνει αυτό λόγω απόστασης και ποιότητας στην περιοχή. Επίσης χάλκινο καλώδιο χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας, που πολλές φορές αυτές προκαλούν τα όποια θέματα.
-
17-01-17, 16:48 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1841
απο AK που δεν εχουμε τοσο καλα νουμερα και εχουμε πολλα μετρα χαλκου και το vdsl ειναι γενικα πιο ευαισθητο , οντως πρεπει να ειμαστε πιο σχολαστικοι για το βελτιστο αποτελεσμα και απροβληματιστη συνδεση.
εγω παντως νομιζω οτι αν παιρνεις απο καμπινα και εισαι στη μεση αποσταση, δεν χρειαζονται τοση λεπτολογια και συγχωρει ανετα ακομα και αρκετα μεγαλες απωλειες λογω κακης εγκαταστασης/ καλωδιου. με τα atainable στα 100μ να ειναι γυρω στα100, πρεπει τα καλωδια καφαο-σπιτι να ειναι τελειως για τα μπαζα για να πεφτει κατω απο 50.
εγω και στη δευτερη πριζα εχω το ρουτερ, και 4 μετρα τηλεφωνικο καλωδιο, και πριζες οτε εχω που απλα αποσυνδεσα τον πυκνωτη, και τα adsl φιλτρα δεν μπηκα στον κοπο να αλλαξω-χωρις τηλ .συσκευες εχω ακριβως τα ιδια νουμερα.
το atten ειναι στο 3, και το sn στο 30.
Οταν θα δοθει vectoring και 100αρι, εκει ενα κακο καλωδιο η εγκατασταση θα προκαλει εμφανες προβλημα η ασταθεια στη συνδεση.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 17-01-17 στις 16:56.
-
17-01-17, 16:57 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1842
Να σου πω οταν συδεεσαι ασυρματα στο vdsl50 router σου ποιες ειναι οι μεγιστες ταχυτητες κατεβασματος που εχεις?
Και πως ακριβως συνδεεσαι ασυρματα?
-
17-01-17, 17:08 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1843
Αυτό ακριβώς. Μετά θα δει κάποιος την διαφορά.
Όταν ξεκίνησε το VDSL από αστικό κέντρο, πολλοί άρχισαν να γράφουν για προβλήματα, ρωτώντας γιατί τόσο καιρό με το ADSL δεν τα είχαν.
Αλλά και από καμπίνα παρουσιάζονται, θέματα. Δεν είναι όλοι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές με την καμπίνα σχετικά κοντά τους, αλλά υπάρχουν και αραιοκατοικημένες όπου η καμπίνα βρίσκεται μακρύτερα και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα 600-700 μέτρα.
-
17-01-17, 17:09 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1844
fits79 ιδεα δεν εχω απο wifi μονο browsing απο κινητo ταμπλετ κανω , λιγο download που δοκιμασα μια χαρα επιασε 5MB/sec
jkoukos , ξερω οτι αυτο ενοουσατε , και συμφωνω οτι το καλυτερο ειναι να τα εχουμε ολα σωστα για να εκμηδενισουμε την πιθανοτητα για προβληματα, και ιδιως ο μεσος χρηστης που δεν κανει σωστο troubleshooting.
Απλα αυτο που ηθελα να αναφερω ειναι οτι το 50αρι απο καμπινα στα 200 μ, ειναι πολυ μικρη και ανετη ταχυτητα που συγχωρει ακομα και κακη καλωδιωση και εγκατασταση, παραπερα συμφωνοι τα πραγματα αλλαζουνΤελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 17-01-17 στις 17:37.
-
17-01-17, 17:20 Απάντηση: Speedport Entry 2i #1845
Αυτα πεστα σε αυτο το τοπικ γιατι για τοσα ποστ μου λενε οτι δεν θα μπορω να ποιασω την μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος και με εχουν αγχωσει τσαμπα απ' οτι βλεπω.
Παρόμοια Θέματα
-
speedport w 724V σε bridged mode
Από mogsub στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 77Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-15, 17:00 -
VDSL, Speedport W724v και αποσυνδέσεις (αναζήτηση τεχνικού)
Από Prosektikos στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-15, 10:28 -
Speedport W 724V ci ερωτήσεις σχετικά με gigabit, ac και Voip
Από aphilgr1 στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-15, 11:12 -
Speedport W724 και Devolo powerlines
Από jpaudio στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-15, 17:12 -
Ρύθμιση Δύο "Speedport W 724V Type Ci" ως "Ρούτερ" και "Access point"
Από Gazanos στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-15, 06:03
Bookmarks