Εμφάνιση 196-210 από 551
-
08-02-16, 16:41 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #196
-
08-02-16, 16:45 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #197
Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις αφήνεις το modem/router του παρόχου και συνδέεις επάνω του τα πάντα.
Αν έχεις κάποιες απαιτήσεις τότε αφήνεις το modem/router του παρόχου και από πίσω του συνδέεις ένα ρούτερ.
Προσωπικά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη συνδεσμολογία και προτιμώ την παρακάτω.
Αν έχεις απαιτήσεις τότε παίρνεις ένα ξεχωριστό modem/router ή ένα modem και ένα ρούτερ και από πίσω τους συνδέεις την συσκευή του παρόχου σου.
Με την σειρά που σου τα ανέφερα έχουν και την πολυπλοκότητά τους στο στήσιμο.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
09-02-16, 11:33 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #198
Έχω κάποιες απαιτήσεις.... (printer server, DLNA, dual wan- load balancing) και φυσικά usb. Αυτό δεν έχει ούτε ένα usb.....
Απλά με την τρίτη λύση, πρέπει να πάρω άλλες 2 συσκευές, συν του παρόχου μαζεύονται 3.... Μαζεύετε κόστος, όγκος, καλωδιομάνη κ πολύ πολυπλοκότητα που θέλει χρόνο να το ψάξεις. Κ λίγο ο χρόνος μου δεν είναι αρκετός. Σίγουρα πάντως είναι η καλύτερη λύση και πιστεψέ με, ειδικά λόγο του dual wan, το έχω σκεφτεί.
-
09-02-16, 15:23 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #199
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πας στις άλλες δύο λύσεις που σου αναφέρω (δεύτερη και τρίτη).
Πάντως usb σύνδεση έχουν και οι 3 συσκευές που δίνει αυτή την στιγμή η cosmote.
Για print server είμαι επιφυλακτικός.| "Anyone can build a fast CPU.
-
09-02-16, 15:34 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #200
Ναι το έχω καταλάβει. Απλά σκέφτομαι την πιο καλή κ πιο να τελειώνω..... Γιατί να πάρω κ μόντεμ κ ξεχωριστό ρούτερ κ του οτε (που ΔΕΝ έχει USB κ μπορώ να στο δείξω), γίνεται πολύ πολύπλοκο κ πολυέξοδο το πράμα.
Που θα την είχα αποκλείσει με τη μια, αν δεν είχα στην άκρη του μυαλού μου το σενάριο με το dual wan κ τους 2 isp's.............(τα οποία κ αυτά είμαι στο ψάξιμο για το πως θα το κάνω)
-
09-02-16, 15:53 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #201
Βάλε 2 speedport 724 για τις γραμμές σου (έχουν και usb) ή κάποιο άλλο αν δεν θες αυτά (πχ το 9980 είναι ωραίο) βάλε και ένα TL-470+ για το dual-wan και είσαι κομπλέ! όπως και να έχει, και usb και dual wan και και... δεν γίνονται με μία συσκευή!!!
RB3011 & RB LHGG & ZTE MC8020 | ucm6202 | fritzbox 7390 | HP microserver gen8 | Raspberry pi 2 tvserver | ....και αρκετά ακόμη...
-
09-02-16, 16:09 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #202
speedport τώρα μου δώσανε αυτή την αηδία. Δεν αλλάζει αδερφέ. Κ αυτό δεν έχει usb.
Νομίζω πως έχουμε μιλήσει. Το 470+ είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση αλλα δε πάει μόνη της.
Πιο κοντά το όλα σε ένα είναι απο ότι έχω δει το RT-AC68U ή πιο φθηνό το Asus RT-AC56U
-
09-02-16, 17:02 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #203RB3011 & RB LHGG & ZTE MC8020 | ucm6202 | fritzbox 7390 | HP microserver gen8 | Raspberry pi 2 tvserver | ....και αρκετά ακόμη...
-
09-02-16, 17:17 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #204
ta asus εχουν dual wan αλλα αν ειναι αυτος ο κυριος λογος αγορας δεν θα τα συνηστουσα
Τα απλο rule με μονο IP που παρεχουν, δεν δουλευει ουτε αυτο σωστα
πχ
εγω οταν ειχα 2 συνδεσεις (καλωδιακη / αδσλ) οταν επεφτε η πρωτη συνδεση δουλευε η δευτερη και οταν ενανερχονταν η δευτερη ποτε δεν γυριζε στην πρωτη, η αναποδα ... καποιες φορες αν εβγαζα / ξανα εβαζα το καλωδιο (για να αποφυγω επανακινηση) στα αναλογα wan, επιανε ... αλλα αυτο δεν ειναι λυση σε καποιυς που εχουν περιοροσμενο bandwidth σε καποιο 3/4G στικακι....
Αυτο πριν 2+ χρονια ... αλλα ακομα βλεπω παρομοια προβληματα στη συγκεκριμενη ρυθιμση ... θα ηταν καλυτερα να εχουν αφησει το απλο fail over που δουλευει καλα ... αλλα για load balance θελει πολυ δουλεια, δουλευει τις περισσοτερες φορες αλλα κανει τσαλιμια ... draytek απο πειρα, ειναι απαιχτα πανω σε αυτο
-
10-02-16, 00:47 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #205
-
10-02-16, 12:54 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #206
-
10-02-16, 13:06 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #207
κατα εμενα τα draytek απο τα καλυτερα se load balance, εχουν rules με tcp, udp, ip/ip range, ports
σε εμενα επεζαν αψογα (εχω καιρο ομως που δεν εχω πλεον 2 γραμμες)
http://www.draytek.com/index.php?opt...id=293&lang=en
http://www.draytek.com/index.php?opt...id=293&lang=en
ρυθμισεις πλουσιες, τοσες πολλες που κατανταει πολυ-πλοκο για πρωτη φορα χρηστη στα συγκεκριμενα
http://eu.draytek.com:12860/
αν εννοεις combined με το καινουριο voip ote οχι δεν εχω δει στο foroum καποιος να το εχει επιτυχει η το draytek να κανει την γραμμη η σκετο routing (οποτε θελει προσοχη και αυτο πανω σε αυτο) αλλα η Λεξις (αντιπροσωπος Ελλαδας) θα εχει λυση μιας και απευθυνετε σε μικρες επιχειρησεις και σιγουρα καποιος θα το εχει σεταρει στην επιχειρηση του
Τσεκαρε μαζι τους γιατι ειναι πανακριβα
-
10-02-16, 13:46 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #208
Τα ΜΤ είναι dual wan?
- - - Updated - - -
Πανάκριβα ρε φίλε μου τα σκασμένα κ θέλω κ άλλο ένα μετά για DLNA. Ασε που δεν είμαι κ ειδήμων σε αυτά αν είναι κ τόσο πολύπλοκο όπως λες.
Combined, εννοώ τις ταχύτητες. Τις 2 συνδέσεις.
Να ενώσω το οτενετ με το wind ρούτερ.
Απλά πάλι το οτενετ πρέπει να παίζει για την τηλεφωνία. Κ πρέπει να κοτσάρω κ κάτι άλλο να μου δώσει file sharing κλπ χαζομπουρδίτσες.
Μπέρδεμα μεγάλο κάνω ε?
-
10-02-16, 13:53 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #209
Ναι αφου κανουν load balance εννοειτε οτι σηκωνουν 2 γραμμες και εχουν επιλογη να αφησεις την ταχυτητα της καθε συνδεσεις ως εχει η να βαλεις περιορισμο (σε μια απο τις 2 η και τις 2) ενω ηδη κανουν ταυτοχρονα το load balance και dlna & usb ταυτοχρονα ... αλλα οχι δεν διπλασιαζουν την ταχυτητα πχ 2 συνδεσεις η μια ταχυτητα 20 mbps + 10 mbps η αλλη συνδεση = 30
-
10-02-16, 13:56 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #210
Όπως είπα τα ΜΤ είναι καθαρά ρούτερ.
Άρα μπορείς να σηκώσεις επάνω τους όσα wan θέλεις.
Το "πανάκριβα" μάλλον για άλλο πράγμα θα ρο έγραψες γιατί τα ΜΤ σαν ρούτερ είναι μάλλον "πάμφθηνα".| "Anyone can build a fast CPU.
Παρόμοια Θέματα
-
Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό;
Από doki στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 1808Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55 -
OTE VDSL and Access Points
Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07 -
OTE VDSL και ΟΤΕ TV σε δεύτερο απομακρυσμένο δέκτη
Από ApanCure στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10 -
Πρόβλημα με OTE VDSL router
Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34 -
ote vdsl 39,9€
Από kmyst στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-14, 23:08
Bookmarks