Σελ. 15 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 211-225 από 551
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Συνδιαστική 2
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    Router
    Spdport+ & Vodafone Η300
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως είπα τα ΜΤ είναι καθαρά ρούτερ.
    Άρα μπορείς να σηκώσεις επάνω τους όσα wan θέλεις.
    Το "πανάκριβα" μάλλον για άλλο πράγμα θα ρο έγραψες γιατί τα ΜΤ σαν ρούτερ είναι μάλλον "πάμφθηνα".
    Για τα draytek του φίλου μας. Τα ΜΤ ως σκέτα ρούτερ, τι μου προσφέρουν?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babis3g Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αφου κανουν load balance εννοειτε οτι σηκωνουν 2 γραμμες και εχουν επιλογη να αφησεις την ταχυτητα της καθε συνδεσεις ως εχει η να βαλεις περιορισμο (σε μια απο τις 2 η και τις 2) ενω ηδη κανουν ταυτοχρονα το load balance και dlna & usb ταυτοχρονα ... αλλα οχι δεν διπλασιαζουν την ταχυτητα πχ 2 συνδεσεις η μια ταχυτητα 20 mbps + 10 mbps η αλλη συνδεση = 30
    Ναι αυτό εννοούσα. Δύο 24άρες να αθροιστούν. Οσο γίνεται........
    (fail over φαντάζομαι εννοείται πως κάνουν ε?)

Εχουν και dlna? Ποιά, αυτά με τα 500βάλε ευρά??

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από val_phoenix Εμφάνιση μηνυμάτων

οχι δεν γινεται με αυτα δυο 24αρες να αθροιστουν με τα draytek , αλλα και αν γινονταν νομιζω θα πρεπει να χακαρεις τους παροχους αν δεν κανω λαθος
    ναι failover φυσικα υποστηριζεται
    ολα εχουν usb για να βαλεις dlna η οτι χρειαζεσαι και αλλα εχουν και δυο usb

οχι δεν λεω τοσο ακριβα ξεκινας με μονο adsl ενσωματωμενο (στη δευτερη θυρα θα βαλεις αναγκαστηκα το ενα απο τα δυο μοντεμ του παροχου) το 2830
    http://www.draytek.com/index.php?opt...id=459&lang=en
    με vdsl 2860
    http://www.draytek.com/index.php?opt...d=3778&lang=en

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Για τα draytek του φίλου μας. Τα ΜΤ ως σκέτα ρούτερ, τι μου προσφέρουν?

- - - Updated - - -

Τα ΜΤ σου προσφέρουν ότι θα σου πρόσφερε ένα πολύ καλό ρούτερ.
    Γενικά δεν πρέπει να τα συγκρίνεις με τα modem/router ούτε με τα "ρούτερ" των γνωστών εταιρειών.
    Ανήκουν στην επαγγελματική κατηγορία.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Συνδιαστική 2
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    Router
    Spdport+ & Vodafone Η300
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ΜΤ σου προσφέρουν ότι θα σου πρόσφερε ένα πολύ καλό ρούτερ.
    Γενικά δεν πρέπει να τα συγκρίνεις με τα modem/router ούτε με τα "ρούτερ" των γνωστών εταιρειών.
    Ανήκουν στην επαγγελματική κατηγορία.
    Οκ, αυτό κατάλαβα.
    Επειδή εγώ ψάχνω διάφορα ψιψικόνια για σπιτική έκδοση, δε νομίζω πως είναι αυτό που χρειάζομαι.
    Άλλωστε ύστερα απο 10 μέρες που έχω τη γραμμή στο νέο μου σπίτι κ με το speedport του Οτε (ναι αυτό που δεν έχει usb) μετά απο κάτι ψαξίματα στις γραμμές κ στις ρυθμίσεις είδα σήμερα απο το pc που είναι καρφωμένο πάνω του αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Αλλα όπως είπα, θέλω κ άλλα καλούδια.

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    τα σπιντ πορτ του οτε ειναι τα καλυτερα σε σταθεροτητα και ταχυτητα για τις γραμμες του, ταιριαζουν με τα κεντρα του (στις περισσοτερες περιπτωσεις)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Συνδιαστική 2
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    Router
    Spdport+ & Vodafone Η300
    τα σπιντ πορτ του οτε ειναι τα καλυτερα σε σταθεροτητα και ταχυτητα για τις γραμμες του, ταιριαζουν με τα κεντρα του (στις περισσοτερες περιπτωσεις)
    Στην εδώ περίπτωση, όπως φαίνεται, μια χαρά πάνε......... Να πιάνω 23 στην 24άρα γραμμή το λες πολύ καλή απόδοση. Δε το περίμενα κ εγώ. (τουλάχιστον στο πι σι που είναι καρφωμένο απευθείς στο ρούτερ).

Οπότε μένει να βρω κάτι που να έχει διάφορα τσουμπλέκια να κολλήσω απο πίσω. Σαν ειδικός δοκιμαστής όπως βλέπω, μου λες ότι δεν αξίζει το asus για dual wan... Για ότι άλλο αξίζει?
    ΚΑνα Τp link?

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Στην εδώ περίπτωση, όπως φαίνεται, μια χαρά πάνε......... Να πιάνω 23 στην 24άρα γραμμή το λες πολύ καλή απόδοση. Δε το περίμενα κ εγώ. (τουλάχιστον στο πι σι που είναι καρφωμένο απευθείς στο ρούτερ).

Οπότε μένει να βρω κάτι που να έχει διάφορα τσουμπλέκια να κολλήσω απο πίσω. Σαν ειδικός δοκιμαστής όπως βλέπω, μου λες ότι δεν αξίζει το asus για dual wan... Για ότι άλλο αξίζει?
    ΚΑνα Τp link?
    Αν το κριτιριο σου ειναι load balance δεν τα συνηστω για αυτο τον σκοπο, θα δουλεψουν αλλα μπορει να σου κανουν προβλημα και να μην επανερχεται η γραμμη αν γινει αποσυνδεση
    Προς μη παρεξηγηση προς την εταιρια ... Εχουν dual wan να γινουν σκετα ραουτερ αν πασα στιγμη (πχ να βαλουμε το μοντεμ παροχου η αλλο και εχουν καλο fail over, σε αυτα δεν εχουν προβλημα ... αλλα μονο σε load balance (διαχειρηση 2 γραμμων) δεν ειναι τα καλυτερα, εχουν αναφερθει προβληματα ... το dual wan για αλλη χρηση ειναι πολυ καλο

Αυτο που αξιζει στα Ασος (που ρωτας τι αλλο αξιζει) ειναι να μπει πρωτα το ασος σαν μοντεμ (που στην περιπτωση σου φαινεται δεν οφελει) πλην του load balance, ειναι οτι τα εχουν καταφερει να κανουν την γραμμη (ασος για γραμμη, ασυρματο, ραυτινγκ, πιο καλο και ποιο πολλες επιλογες QoS αναλογα το μοντελο και ολες τις αλλες ρυθμισεις > σπιντπορτ σεταρισμενο μονο για τηλεφωνια αναγκαστηκα επανω, μιας και το ασος δεν εχει ενσωματωμενο voip)
    http://www.adslgr.com/forum/threads/...70#post5840970
    που επιτρεπει αν εχει πιο δυνατη μνημη η καλυτερο wifi, ρυθμισεις κλπ (σαν τα σκετα ραουτερ) αλλα με το πλεονεκτημα σε μερικους που πειραζουν την γραμμη για ταχυτητα να χρησιμοποιουν ας το πουμε το αγαπημενο τους μοντεμ (οσοι ειναι κοντα στο κεντρο/καμπινα σαν και σε εσενα δεν εχει οφελος το πειραγμα γραμμης γιατι ηδη τα τερματιζεις)

Δεν εχω δει μεχρι τωρα αλλο μοντεμ πλην των παροχων που να κανει την γραμμη με οτε voip ... αν καποιος θελει να εχει το δικο του μοντεμ μπροστα (μιλαω για συνδιασμο συσκευη οτε / και τριτο μοντεμ για την γραμμη μονο) ... ισως να εχει γινει και μην εχει εμφανιστει ακομα στο φορουμ ... ολοι μεχρι τωρα βαζουν ραουτερ πισω του σπιντπορτ για καλυτερο ασυρματο και ρυθμισεις ενω τα Ασος (μερικα) εχουν καλυτερες ρυθμισεις και ασυρματο σαν τα σκετα ραουτερ αλλα κανουν και την γραμμη οποτε του παροχου κανει την τλεφωνια μονο

Τα τπ λινκ δεν εχω εμπειρια με dual wan αλλα νομιζω πιο πανω αναφερθηκε καποιο συγκεκριμενο σιγουρα ειναι καλυτερο σε load balance απο τα ασος, βαση που δεν εχω δει τοσα παραπονα οσο με τα ασος

σε dual wan νομιζω εισαι περιορισμενος ... ειναι μια ρυθμιση που σε πολλους κατασκευαστες δεν δουλευουν σωστα και δεν θα αποδωσουν οπως πρεπει
    2-3 νομιζω τα καθως πρεπει ...το τπ λινκ που ανεφερθηκε, η ντρειτεκ η και καποια μικροτικ εχουν πολυ καλο load balance (δεν ξερω τα ΜΤ γιατι δεν ασχολουμε με σκετα ραουτερ αλλα μερικα εχουν πολυ καλο load balance, βασισμενος σε ανανφορες λενε οτι ισως ειναι καλυτερα ακομα και απο τα draytek σε load balance) θα σου ελεγα να παρεις καποιο απο αυτα τα 3 που εχω δει τα λιγοτερα προβληματα στην συγκεκριμενη διαχειρισει 2 γραμμων ... αφου εχεις 2 γραμμες
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 11-02-16 στις 15:45.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Fritz!Box 7590
    Έκανα αίτηση στον οτε και από βδομάδα περιμένω για την αλλαγή της γραμμης
    Router μου δώσαν το Speedport Entry 2i Υπάρχει κάπου οδηγός step by step για να το ρυθμίσω ώστε το speedport να είναι μονο για to voip και το asus για όλα τα υπόλοιπα?

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Deus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Router μου δώσαν το Speedport Entry 2i Υπάρχει κάπου οδηγός step by step για να το ρυθμίσω ώστε το speedport να είναι μονο για to voip και το asus για όλα τα υπόλοιπα?
    εδω ειναι με το 724 ... αν εχει ρυθμιση να μετατραπει σε wan τοτε το 2ι θα θελει μια μικρη παρομοια αλλαγη ... μαλλον θα εισαι ο πρωτος με το 2ι να το πετυχεις, θα ελεγα να αλλεξις το IP του 2ι μαις και θα ειναι μονιμα οι περισοττερε ςλειτουργεις του off ... το ασος αν του κανεις αναβαθμηση θα πρεπει μετα απο reset (που καλο ειναι να γινεται καποτε, θα αλλαξεις και τις IP αρα παραναω ρυθμισεις)
    ενημερωσε ... αν το καταφερεις

Περιοχή
    Αστρίς Θάσου
    Downloads
    37
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    350/100
    ISP
    Cosmote 4G - 5G - VDSL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΣΤΡΙΔΑ ΘΑΣΟΥ
    Router
    RB LHGG & ZTE MC 8020
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Deus Εμφάνιση μηνυμάτων
    για συγχρονισμό πιο θα έχεις?

- - - Updated - - -

εδω ειναι με το 724 ... αν εχει ρυθμιση να μετατραπει σε wan τοτε το 2ι θα θελει μια μικρη παρομοια αλλαγη ... μαλλον θα εισαι ο πρωτος με το 2ι να το πετυχεις, θα ελεγα να αλλεξις το IP του 2ι μαις και θα ειναι μονιμα οι περισοττερε ςλειτουργεις του off ... το ασος αν του κανεις αναβαθμηση θα πρεπει μετα απο reset (που καλο ειναι να γινεται καποτε, θα αλλαξεις και τις IP αρα παραναω ρυθμισεις)
    ενημερωσε ... αν το καταφερεις

μα το 2ι έχει επιλογή για wan...
    RB3011 & RB LHGG & ZTE MC8020 | ucm6202 | fritzbox 7390 | HP microserver gen8 | Raspberry pi 2 tvserver | ....και αρκετά ακόμη...

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Νομιζω ναι με το ασος πειραζει το σνρ και παιρνει παραπνω 5-10 mbps αν θυμαμαι απο φωτο σε αλλο τοπικ και σε αυτο του dsl ac68u, αναλογα που θα βαλει το σνρ

οκ πιστευω με παρομοιο τροπο του 724 θα το πετυχει και στο 2ι ... περιμενω οδηγο

Δεν εχω καποιο σπιντπορτ να δοκιμασω συνδυασμους , αλλιως θα εκανα εγω ειδικο αναλυτικο τοπικ και με φωτο για τα ασος να κανουν την γραμμη
    Ακομα εχω το W300 και προσωπικα επλιζω να ειμαι απο τους τελευταιους που θα δωσουν voip

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5499
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Fastpath
    Στο 13888 μου είπαν πως αν ενεργοποιηθεί το VoIP στη γραμμή μου, η τηλεφωνική συσκευή δεν είναι απαραίτητο να συνδεθεί πάνω στο router. Χρειάζεται κάποια αλλαγή στην υπάρχουσα συνδεσμολογία από μένα ή έναν τεχνικό;
    INTEL CORE i7 11700 WITH NOCTUA NH-D15S CHROMAX.BLACK | GIGABYTE Z490 AORUS PRO AX | G.SKILL RIPJAWS V DDR4-3200MHz CL14 32GB | SAPPHIRE RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 | CREATIVE SOUND BLASTER Z SE | WD_BLACK NVME SSD SN850X 1TB | WD_BLACK NVME SSD SN750 1TB | CORSAIR RM750 80+ GOLD | BE QUIET! PURE BASE 500DX

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Όχι δεν χρειάζεται.
    Δες τις παρακάτω τρεις περιπτώσεις:
    Spoiler:
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  quick_speedport_entry2i_Page_2.png 
Εμφανίσεις:  46 
Μέγεθος:  183,9 KB 
ID: 167084

Όνομα:  quick_speedport_entry2i_Page_5.png 
Εμφανίσεις:  37 
Μέγεθος:  160,0 KB 
ID: 167085

Όνομα:  quick_speedport_entry2i_Page_6.png 
Εμφανίσεις:  47 
Μέγεθος:  178,6 KB 
ID: 167086
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5499
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Fastpath
    Τόσο απλό, μάλιστα.. Ευχαριστώ!
    INTEL CORE i7 11700 WITH NOCTUA NH-D15S CHROMAX.BLACK | GIGABYTE Z490 AORUS PRO AX | G.SKILL RIPJAWS V DDR4-3200MHz CL14 32GB | SAPPHIRE RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 | CREATIVE SOUND BLASTER Z SE | WD_BLACK NVME SSD SN850X 1TB | WD_BLACK NVME SSD SN750 1TB | CORSAIR RM750 80+ GOLD | BE QUIET! PURE BASE 500DX

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Έκανε η σύζυγος ανανέωση συμβολαίου με την cosmote πλέον και επειδή ήρθε στο σπιτι ενα ups το έψαξα λίγο και ανακάλυψα οτι αύριο το πρωί με έχουν στο προγραμμα για την αναβάθμιση. Τηλεφώνησα απόψε για να το μπλοκάρω αν ειναι δυνατόν και μου είπαν οτι θα προσπαθήσουν να το προλάβουν! Το καλο που τους θέλω!
    Στο σπιτι μου η τηλεφωνική γραμμή μπαίνει σε ενα σημειο στο μηχανοστάσιο του σπιτιού και εν συνέχεια μοιράζει σε ενα διακλαδωτηρα με 10 συνδέσεις.
    Ρώτησαν τη σύζυγο αν έχουμε συναγερμό και προφανώς γι αυτο στέλνουν το ups αλλα δεν την ρώτησαν αν έχουμε fax και εσωτερικό ασανσέρ που έχει την παλιά τηλεφωνική συσκευή σε ντουλαπάκι ώστε αν κοπεί το ρεύμα και δεν λειτουργήσει ο απεγγλοβισμος να μπορείς να ειδοποιήσεις.
    Στο μηχανοστάσιο δεν ειναι δυνατόν να τοποθετηθεί router γιατι δεν θα μπορεί να μοιράσει σήμα στο υπόλοιπο σπιτι, ενω αν θυμάμαι καλα δεν υπάρχουν παροχές ρεύματος για να τοποθετηθούν router και ups.
    Τι προτείνει ο ΟΤΕ σε αυτές τις περιπτώσεις;
    Αναλαμβάνει την ευθύνη στην διακοπή ρεύματος;
    Μας ρωτούν αν ειναι εφικτό να αλλάξουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις έτσι απλά με ενα courier για το ups και ενα sms θα έχετε διακοπή μισή ωρα μετα κλείστε ξανάνοιξτε και μετα ΧΑΟΣ.

Νομίζω οτι για σπίτια με πιο ειδικές εγκαταστάσεις η προσέγγιση απο τον ΟΤΕ ειναι τελείως ερασιτεχνική.

Σελ. 15 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 1808
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55
  2. OTE VDSL and Access Points
    Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10
  4. Πρόβλημα με OTE VDSL router
    Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34