Σελ. 28 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 81823262728293033 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 406-420 από 551
    Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσοι δεν το πήρατε χαμπάρι... ο ΟΤΕ έκανε κάποιες μικροαυξήσεις στις χρεώσεις προς κινητά τηλέφωνα, και δίνει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να καταγγείλουν το συμβόλαιο αζημίως για 1 μήνα. Για περισσότερες λεπτομέρεις, τσεκάρετε την 4η σελίδα του τελευταίου λογαριασμού (εμένα εκδόθηκε ηλεκτρονικά στις 8/6). Ανακοίνωση πάντως στο cosmote.gr δεν έχει βγει ακόμα.

Με λεπτούς χειρισμούς και αρκετή επιμονή, μπορείτε πετύχετε καλύτερες τιμές.
    Λόγω ΦΠΑ;
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Η αύξηση τιμών λόγω ΦΠΑ, δεν είναι μονομερής αλλαγή όρων του συμβολαίου.

Όπως είπα και πιο πάνω, έγιναν αυξήσεις χρεώσεων για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα (αν ξεπεράσεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας).

"Σας ενημερώνουμε ότι από 1η Αυγούστου 2016, μετά την εξάντληση του ανά μήνα παρεχόμενου χρόνου ομιλίας του προγράμματός σας, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,080€/λεπτό χωρίς ΦΠΑ ή 0,0992€/λεπτό με ΦΠΑ 24% σε 0,10569€/λεπτό χωρίς ΦΠΑ ή 0,1311€/λεπτό με ΦΠΑ24% και βήμα χρέωσης το λεπτό.Τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, θα υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.Έχετε δικαίωμα επιλογής κάποιου άλλου οικονομικού προγράμματος του ΟΤΕ ή καταγγελίας της σύμβασης του προγράμματός σας αζημίως εντός 1 μηνός από την ημερομηνία της ενημέρωσής σας μέσω αυτού του λογαριασμού".

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5494
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    18,7(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αύξηση τιμών λόγω ΦΠΑ, δεν είναι μονομερής αλλαγή όρων του συμβολαίου.

Όπως είπα και πιο πάνω, έγιναν αυξήσεις χρεώσεων για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα (αν ξεπεράσεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας).

"Σας ενημερώνουμε ότι από 1η Αυγούστου 2016, μετά την εξάντληση του ανά μήνα παρεχόμενου χρόνου ομιλίας του προγράμματός σας, η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,080€/λεπτό χωρίς ΦΠΑ ή 0,0992€/λεπτό με ΦΠΑ 24% σε 0,10569€/λεπτό χωρίς ΦΠΑ ή 0,1311€/λεπτό με ΦΠΑ24% και βήμα χρέωσης το λεπτό.Τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, θα υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.Έχετε δικαίωμα επιλογής κάποιου άλλου οικονομικού προγράμματος του ΟΤΕ ή καταγγελίας της σύμβασης του προγράμματός σας αζημίως εντός 1 μηνός από την ημερομηνία της ενημέρωσής σας μέσω αυτού του λογαριασμού".
    Δέν τό είχα προσέξει αυτό,καί τό γράφει καί εμένα στήν σελίδα 4
    Πήρα ένα τηλέφωνο τό 13888 νά ενημερωθώ και μού λένε η θά πάτε σέ κάποιο άλλο πρόγραμμα,η θα γίνει καταγελία σύμβασης,δηλαδη θα αλλαξετε πάροχο,αν πάς σε άλλο πρόγραμμα θά είναι μέ περισσότερα λεπτά σέ κινητά,πράγμα πού θά πληρώνει κάποιος περισσότερα,η θα φύγεις να πάς αλλού πού και αλλού θά είναι μιά απο τά ίδια,άρα στήν ουσία μηδέν είς τό πηλίκον,καί τό άφησα ώς έχει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Κατ'αρχάς εννοείται ότι κανένας πάροχος δεν πρόκειται να σου προσφέρει έκπτωση απλόχερα. Επίσης το 99% των υπαλλήλων στο 13888 ακολουθούν πιστά την πολιτική της εταιρίας και σου λένε ότι "Δεν υπάρχει ούτε αρμόδιο τμήμα, ούτε κάποιος υπάλληλος που να έχει την αρμοδιότητα να προσφέρει εκπτώσεις επί των εμπορικών πακέτων".

Στη δική μου περίπτωση τα πράγματα είχανε ως εξής:
    - Η γραμμή του ΟΤΕ βρίσκεται σε μαγαζί. Διστάζω να πάω σε άλλη εταιρία, διότι αν χτύπα ξύλο παρουσιαστεί καμιά βλάβη... κλάφτα Χαράλαμπε. Καλύτερα λοιπόν να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... παρά να έχω βλάβη στο τηλέφωνο (ή στο internet) και να πάθω ζημιά εκατοντάδων ευρώ σε 1 μέρα.
    - Μόλις πριν 3ς βδομάδες είχα κάνει αναβάθμιση πακέτου από Απλή Τηλεφωνία σε Double Play XL με 34.18ευρώ (το internet θα μου χρειαστεί για πληρωμές προμηθευτών και για μελλοντική σύνδεση της ταμειακής με την εφορία... κι επίσης χρειάζομαι απαραιτήτως τις 6 ώρες προς κινητά τηλέφωνα).
    - Παίρνω σήμερα λοιπόν τηλέφωνο στο εμπορικό τμήμα και τους λέω "Ή μου προσφέρετε άλλο πακέτο (ουσιαστικά το ίδιο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή), ή κάνω φορητότητα στη Vodafone. H υπάλληλος ήταν κάθετη πως αυτό που ζητάω δε γίνεται! Ζητάω λοιπόν να με συνδέσουν με το τμήμα ακυρώσεων.
    - Η υπάλληλος στο τμήμα ακυρώσεων μου λέει το ίδιο παραμύθι. Της εξηγώ λοιπόν (σε ήρεμο και όχι εκβιαστικό ύφος) ότι πριν 2 χρόνια είχα ακριβώς την ίδια συζήτηση με συνάδερφό της, όταν ζητούσα έκπτωση παγίου στη τηλεφωνική γραμμή τάδε του σπιτιού μου (της ζήτησα να το τσεκάρει κιόλας στον υπολογιστή της) όπου ήμουν πελάτης για 20 χρόνια! Ούτε και τότε μου έκαναν προσφορά για να παραμείνω, κι όταν τελικώς έκανα φορητότητα στη ΗΟL, την αμέσως επόμενη μέρα με πήρανε τηλέφωνο απ'τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά (την οποία απέρριψα). Τους ξεκαθάρισα ότι θα κάνω το ίδιο πράγμα και στη γραμμή του μαγαζιού γιατί η διαφορά στο πάγιο (21.20 η Vodafone και 34.18 o ΟΤΕ) είναι χαοτική. Αφού λοιπόν κατάλαβε ότι α)γνωρίζω τα δικαιώματα μου και β) δεν μπλοφάρω... μου λέει να περιμένω και με βάζει σε αναμονή για 10 λεπτά! Μόλις επιστρέφει μου δίνει προσφορά το Double Play XL στα 30,14 (προφανώς μίλησε σε κάποιον προϊστάμενο της)! Αποδέχτηκα την προσφορά και από σήμερα ξεκινάει το καινούργιο 2ετές συμβόλαιο.

Εννοείται πως αν όντως έκανα φορητότητα στη Vodafone θα έπαιρνα καλύτερη αντιπροσφορά (πιστεύω πως άνετα θα μπορούσα να το κατεβάσω γύρω στα 27ευρώ)... αλλά όπως είπα και πιο πάνω η γραμμή είναι σε μαγαζί... κι αν δεν προλάβαινα τις προθεσμίες για ακύρωση φορητότητας, θα μπορούσε να συμβεί μεγάλο μπάχαλο.

Το avatar του μέλους MIKU
    MIKU Guest
    Έκανα και εγώ αλλαγή προγράμματος παρόλο που είχα δέσμευση,πήγα στο cosmote double play 24 economy στα 26,11 από το xl στα 40....

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    +booster 50.7down/Up 5.35
    ISP
    COSMOTE Home SpeedBooster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    πως το εκανες αυτο; δεν θα πληρωσεις πεναλτυ ακυρωσης; λογω υποβαθμισης πακετου;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Μ'αρέσει που έβαλα και bold γράμματα.

MIKU Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnmegarythmos Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως το εκανες αυτο; δεν θα πληρωσεις πεναλτυ ακυρωσης; λογω υποβαθμισης πακετου;
    Όχι γιατι κάνανε αλλαγή στη χρέωση από σταθερό στο κινητό......

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ISP
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εγω που πηρα τηλεφωνο για την μεταφορα απο το πακετο 31,15 double paly m στο νεο double play m στα 26 ευρω δεν μου το κανουνε επειδη ειναι το ιδιο πακετο και πρεπει να γινει αναβαθμιση σε μεγαλυτερο πακετο..
    το μονο που μου προτειναν να παω στο προγραμμα με απεριοριστα και να γλωτωσω 1 ευρω μειον καθε μηνα αλλα με νεο 24 μηνο συμβολαιο. (δεν ειναι το 1 ευρω εκπτωση σημαντικη αλλα τα 26 ευρω απο τα 30 που πληρωνω τωρα ειναι .. ) .

MIKU Guest
    εγω που πηρα τηλεφωνο για την μεταφορα απο το πακετο 31,15 double paly m στο νεο double play m στα 26 ευρω δεν μου το κανουνε επειδη ειναι το ιδιο πακετο και πρεπει να γινει αναβαθμιση σε μεγαλυτερο πακετο..
    το μονο που μου προτειναν να παω στο προγραμμα με απεριοριστα και να γλωτωσω 1 ευρω μειον καθε μηνα αλλα με νεο 24 μηνο συμβολαιο. (δεν ειναι το 1 ευρω εκπτωση σημαντικη αλλα τα 26 ευρω απο τα 30 που πληρωνω τωρα ειναι .. ) .
    Πάρε ξανά και μίλα με άλλον!!Εμένα το δέχτηκαν αμεσως!!

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ISP
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    και να τους πω αμα μου πουνε οτι δεν θα το κανουνε; οτι αλλαξαν οι τιμες στα κινητα; .

MIKU Guest
    και να τους πω αμα μου πουνε οτι δεν θα το κανουνε; οτι αλλαξαν οι τιμες στα κινητα; .
    Ναι ακριβώς!Εμένα μου το έκαναν.....

- - - Updated - - -

Και πες αν θες!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    31.5(dB) / 4.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Στη σελίδα της Cosmote https://www.cosmote.gr/fixed/help-an....node5_1_OTEGR για την ευρυζωνική αναφέρει: "Στο πεδίο Password, πληκτρολογήστε το Token του συγκεκριμένου αριθμού."
    Ξέρει κανένας τι είναι αυτό το Token και από που το βρίσκω;

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ειχα διαβασει οτι καποιο voip pass νομιζω ερχεται στο κουτι του modem η δινεται σε καρτελα, η σε text? αλλα δεν ρωτησα αμεσως οταν το βρηκα και εχασα το link μιας και δεν εχω voip ακομα, ισως να ειναι το ιδιο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    31.5(dB) / 4.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Σε ευχαριστώ. Θα ψάξω στο κουτί μήπως είχε κάτι όταν το έστειλαν... αλλιώς θα τους τλφ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babis3g Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα διαβασει οτι καποιο voip pass νομιζω ερχεται στο κουτι του modem η δινεται σε καρτελα, η σε text? αλλα δεν ρωτησα αμεσως οταν το βρηκα και εχασα το link μιας και δεν εχω voip ακομα, ισως να ειναι το ιδιο
    - - - Updated - - -

Τελικά από μόνο του άναψε σήμερα το λαμπάκι της τηλεφωνίας και γύρισε σε VoIP...
    Απλά η βλακεία ήταν ότι δε με ειδοποίησαν και απλά το παρατήρησα από το λαμπάκι και άλλαξα και τη συνδεσμολογία για να παίξει το ΤΛΦ..

Σελ. 28 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 81823262728293033 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 1808
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55
  2. OTE VDSL and Access Points
    Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10
  4. Πρόβλημα με OTE VDSL router
    Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34