Σελ. 33 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1323283132333435 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 481-495 από 551
    Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Ο οτε ακομη χρεωνει εξτρα την αναγνωριση κλησης? Προσφατα που μεταφερθηκα σε πακετο dsl 4mbps με απλη τηλεφωνια με χρονοχρεωση δεν εχω αναγνωριση κλησεων οπως και παλια δεν ειχα.

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο οτε ακομη χρεωνει εξτρα την αναγνωριση κλησης? Προσφατα που μεταφερθηκα σε πακετο dsl 4mbps με απλη τηλεφωνια με χρονοχρεωση δεν εχω αναγνωριση κλησεων οπως και παλια δεν ειχα.
    οταν ειχα 4mbps δεν μου εδιναν καν αναγνωριση κλησης γιατι ειχαν πει ετσι ειναι το πακετο και δεν μπορουν να κανουν τιποτα, ουτε με χρεωση, αλλα μιλαω για εμπειρια πριν 1 χρονο ... μου ειπαν μονο στα πακετα με 24 δινουν αναγνωριση

Το avatar του μέλους MIKU
    MIKU Guest
    Στο πακέτο σου κοστίζει 1,23 ανά μήνα.Σε πιο μεγάλα πακέτα είναι δωρεαν,πχ έως 24

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παλαιότερα, εκτός του ISDN, χρεώνε την αναγνώριση 1€ (+ΦΠΑ) σε όλα τα πακέτα τηλεφωνίας ή DP.
    Εδώ και περίπου 1 χρόνο έχει αλλάξει την πολιτική και ισχύουν αυτά που αναφέρει ο MICU.

Περιοχή
    ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999/109998 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    1,24 με το νέο ΦΠΑ (24%).

Περιοχή
    Αθήνα -Ν.Ηράκλειο
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Cosmote
    Router
    Fritzbox 7590
    Ηρθάν και σε μένα αλλά εξαιτίας έλλεψης σε oxygen router ενεργοποιήθηκε μόνο η vdsl σύνδεση... Οπως μου είπαν οι τεχνικοί θα αργήσουν τα oxygen στο κέντρο του που καλύπτει βόρεια προάστια μου ανέφερε πως έχαν παραλάβει μόνο 5 τμχ.... Οποτε voip κτλ κτλ σε κανα χρόνο:-)
    Ilias

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6536
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    SNR / Attn
    10(dB) / 42.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Γεια σας και από εμένα. έκανα αίτηση για vdsl και ο οτέ μου έδωσε το speedport entry 2i. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην με γυρίσουν σε voip? Επίσης, πρέπει να το έχω επάνω για να γίνει η αλλαγή ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ.

Το avatar του μέλους MIKU
    MIKU Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από freebil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας και από εμένα. έκανα αίτηση για vdsl και ο οτέ μου έδωσε το speedport entry 2i. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην με γυρίσουν σε voip? Επίσης, πρέπει να το έχω επάνω για να γίνει η αλλαγή ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ.
    Πες ότι θες να χρησιμοποιήσεις δικό σου ρούτερ.Τότε δε θα σου κάνουν voip!Αλλά πρέπει να προλάβεις πριν αλλάξει!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από freebil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς θεου μην συνδεσεις το speedport με την τηλεφωνικη μπριζα. Απο εκει και περα συνδεσε ενα δικο σου modem και το speedport επεστρεψε το στον ΟΤΕ και ζητα (εαν εχουν) το προηγουμενο το zte.

Εαν δεις την συμβαση ευριζωνικης τηλεφωνιας (εαν υπεγραψες κατι τετοιο) γραφει ξεκαθαρα οτι για να γινει η γραμμη ευριζωνικη πρεπει να συνδεθει το speedport εαν οχι ο ΟΤΕ θα τροποποιησει την γραμμη.

Εμενα μου αλλαξαν τη γραμμη σε voip χωρις να υπογραψω τιποτα και μονο επειδη μου αντικατεστησαν το zte με το speedport και εγω (ας προσεχα) κοτσαρισα το speedport στην πριζα του τηλεφωνου μου.

Τωρα τρεχω και δεν φτανω...

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    τι σηζητατε δεν ξερω, θεμα χρονου ειναι ολοι οι πελατες του οτε να γυρισουν σε Voip τηλεφωνια. Παει προς πληρη καταργηση η PSTN.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν χρειάζεται πανικός για το voip. Και εγώ έχω πολύπλοκη εγκατάσταση στο σπίτι με συναγερμούς και patch panel κλπ. Μια χαρά είμαι με το voip.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    τι σηζητατε δεν ξερω, θεμα χρονου ειναι ολοι οι πελατες του οτε να γυρισουν σε Voip τηλεφωνια. Παει προς πληρη καταργηση η PSTN.
    Ετσι λεει και ο ΟΤΕ οτι ολες οι γραμμες θα γινουν voip ΑΛΛΑ απο την εμπειρια που ειχα μπορει καποιος να το καθυστερησει εαν :

1. Δεν κανει καμια αναβαθμιση συμβολαιου στη γραμμη του
    2. Δεν κανει αντικατασταση modem

Γενικως δεν αλλαξει κατι στην γραμμη του. Εν καιρω θα δουμε εαν ΟΛΕΣ οι γραμμες γινουν voip.
    Πρωσοπικα αμφιβαλω εαν οντως ολες οι γραμμες γινουν voip.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deuterium Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι λεει και ο ΟΤΕ οτι ολες οι γραμμες θα γινουν voip ΑΛΛΑ απο την εμπειρια που ειχα μπορει καποιος να το καθυστερησει εαν :

1. Δεν κανει καμια αναβαθμιση συμβολαιου στη γραμμη του
    2. Δεν κανει αντικατασταση modem

Γενικως δεν αλλαξει κατι στην γραμμη του. Εν καιρω θα δουμε εαν ΟΛΕΣ οι γραμμες γινουν voip.
    Πρωσοπικα αμφιβαλω εαν οντως ολες οι γραμμες γινουν voip.

Αμα δεις που εχουν γινει θα βεβαιωθεις. Εδω ειμαι στη Κρητη σε ενα χωριο δυτικά 100 κατοικων και παιζουμε voip. Η αναβαθμιση ποιοτητας στην υπηρεσια της τηλεφωνιας ηταν φοβερη. Δυνατα και καθαρα χωρις ιχνος θορυβου, φυσηματος. Οταν ημουν pstn και με παιρναν στο σταθερο δυσκολευομουν παρα πολυ να ακουσω και τους επερνα απο το κινητο μου.

Προβλημα με το voip εχεις μονο με τον εξης συνδιασμο: Εαν εχεις πολυωρες διακοπες ρευματος και υπαρχει ατομο στο σπιτι χωρις κινητο. Δεν ξερω εαν αυτο το ποσοστο ξεπερναει το 5 %. Και ουτε αυτος ειναι λογος για να μην επεκταθει αυτη η νεα και ποιοτικοτερη υπηρεσια.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Hellenic Cable Network
    SNR / Attn
    11(dB) / 27.3(dB)
    Προσωπικα δεν αμφιβαλω οτι σε πολλες περιπτωσεις δινονται λυσεις με υπηρεσιες voip που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν να δωθουν. Αλλα μη γελιεστε ο ενας στοχος των 80%-90% των συνολικων σταθερων αριθμων της χωρας παραειναι αισιοδοξος και αυτος σε βαθος αρκετων χρόνων. Υπαρχουν πολλα μεμονομενα θεματα που δε θα μπει στο κοπο να λυσει αξιοπρεπως κανενας παροχος.
    Στη δικια μου περιπτωση υπαρχει αγορασμενο τηλεφωνικο κέντρο isdn απο ΟΤΕ οχι στο πολυ μακρινο μέλλον με μηνιαιο παγιο για υποστηρηξη. Απλα δε μπορει να μου επιβαλει μετατροπη σε voip αν δε μου καλυψει το κοστος αντικαταστασης του εξοπλισμου και αν δε μου δωσει καλλιτερες υπηρεσιες σε χαμηλότερη τιμη.
    Τετοια θεματα δε μπορουν να λυθουν ουτε μεσω του 13888 ουτε μεσω του 13818.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Στην δικιά σου περίπτωση θα σου δώσει ένα modem/router με S0 θύρα (συνήθως Oxygen) μέσω της οποία θα συνδεθεί το ISDN PBX. Πρώτα έπαιρνες την τηλεφωνία μέσω του ΝΤ και τώρα μέσω του router. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν τα ίδια. Δεν θα είσαι η πρώτη περίπτωση ούτε η τελευταία.

Σελ. 33 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1323283132333435 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 1808
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55
  2. OTE VDSL and Access Points
    Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10
  4. Πρόβλημα με OTE VDSL router
    Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34