Ο οτε ακομη χρεωνει εξτρα την αναγνωριση κλησης? Προσφατα που μεταφερθηκα σε πακετο dsl 4mbps με απλη τηλεφωνια με χρονοχρεωση δεν εχω αναγνωριση κλησεων οπως και παλια δεν ειχα.
Εμφάνιση 481-495 από 551
-
14-07-16, 14:27 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #481
-
14-07-16, 14:36 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #482
-
14-07-16, 14:43 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #483
-
14-07-16, 15:20 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #484
Παλαιότερα, εκτός του ISDN, χρεώνε την αναγνώριση 1€ (+ΦΠΑ) σε όλα τα πακέτα τηλεφωνίας ή DP.
Εδώ και περίπου 1 χρόνο έχει αλλάξει την πολιτική και ισχύουν αυτά που αναφέρει ο MICU.
-
14-07-16, 17:16 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #485
1,24 με το νέο ΦΠΑ (24%).
-
16-07-16, 18:56 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #486
Ηρθάν και σε μένα αλλά εξαιτίας έλλεψης σε oxygen router ενεργοποιήθηκε μόνο η vdsl σύνδεση... Οπως μου είπαν οι τεχνικοί θα αργήσουν τα oxygen στο κέντρο του που καλύπτει βόρεια προάστια μου ανέφερε πως έχαν παραλάβει μόνο 5 τμχ.... Οποτε voip κτλ κτλ σε κανα χρόνο:-)
Ilias
-
19-07-16, 16:02 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #487
Γεια σας και από εμένα. έκανα αίτηση για vdsl και ο οτέ μου έδωσε το speedport entry 2i. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην με γυρίσουν σε voip? Επίσης, πρέπει να το έχω επάνω για να γίνει η αλλαγή ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ.
-
19-07-16, 16:12 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #488
-
20-07-16, 00:11 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #489
Προς θεου μην συνδεσεις το speedport με την τηλεφωνικη μπριζα. Απο εκει και περα συνδεσε ενα δικο σου modem και το speedport επεστρεψε το στον ΟΤΕ και ζητα (εαν εχουν) το προηγουμενο το zte.
Εαν δεις την συμβαση ευριζωνικης τηλεφωνιας (εαν υπεγραψες κατι τετοιο) γραφει ξεκαθαρα οτι για να γινει η γραμμη ευριζωνικη πρεπει να συνδεθει το speedport εαν οχι ο ΟΤΕ θα τροποποιησει την γραμμη.
Εμενα μου αλλαξαν τη γραμμη σε voip χωρις να υπογραψω τιποτα και μονο επειδη μου αντικατεστησαν το zte με το speedport και εγω (ας προσεχα) κοτσαρισα το speedport στην πριζα του τηλεφωνου μου.
Τωρα τρεχω και δεν φτανω...
-
20-07-16, 10:47 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #490
τι σηζητατε δεν ξερω, θεμα χρονου ειναι ολοι οι πελατες του οτε να γυρισουν σε Voip τηλεφωνια. Παει προς πληρη καταργηση η PSTN.
-
20-07-16, 10:53 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #491
Δεν χρειάζεται πανικός για το voip. Και εγώ έχω πολύπλοκη εγκατάσταση στο σπίτι με συναγερμούς και patch panel κλπ. Μια χαρά είμαι με το voip.
-
21-07-16, 21:45 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #492
Ετσι λεει και ο ΟΤΕ οτι ολες οι γραμμες θα γινουν voip ΑΛΛΑ απο την εμπειρια που ειχα μπορει καποιος να το καθυστερησει εαν :
1. Δεν κανει καμια αναβαθμιση συμβολαιου στη γραμμη του
2. Δεν κανει αντικατασταση modem
Γενικως δεν αλλαξει κατι στην γραμμη του. Εν καιρω θα δουμε εαν ΟΛΕΣ οι γραμμες γινουν voip.
Πρωσοπικα αμφιβαλω εαν οντως ολες οι γραμμες γινουν voip.
-
22-07-16, 10:12 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #493
Αμα δεις που εχουν γινει θα βεβαιωθεις. Εδω ειμαι στη Κρητη σε ενα χωριο δυτικά 100 κατοικων και παιζουμε voip. Η αναβαθμιση ποιοτητας στην υπηρεσια της τηλεφωνιας ηταν φοβερη. Δυνατα και καθαρα χωρις ιχνος θορυβου, φυσηματος. Οταν ημουν pstn και με παιρναν στο σταθερο δυσκολευομουν παρα πολυ να ακουσω και τους επερνα απο το κινητο μου.
Προβλημα με το voip εχεις μονο με τον εξης συνδιασμο: Εαν εχεις πολυωρες διακοπες ρευματος και υπαρχει ατομο στο σπιτι χωρις κινητο. Δεν ξερω εαν αυτο το ποσοστο ξεπερναει το 5 %. Και ουτε αυτος ειναι λογος για να μην επεκταθει αυτη η νεα και ποιοτικοτερη υπηρεσια.
-
22-07-16, 14:51 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #494
Προσωπικα δεν αμφιβαλω οτι σε πολλες περιπτωσεις δινονται λυσεις με υπηρεσιες voip που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν να δωθουν. Αλλα μη γελιεστε ο ενας στοχος των 80%-90% των συνολικων σταθερων αριθμων της χωρας παραειναι αισιοδοξος και αυτος σε βαθος αρκετων χρόνων. Υπαρχουν πολλα μεμονομενα θεματα που δε θα μπει στο κοπο να λυσει αξιοπρεπως κανενας παροχος.
Στη δικια μου περιπτωση υπαρχει αγορασμενο τηλεφωνικο κέντρο isdn απο ΟΤΕ οχι στο πολυ μακρινο μέλλον με μηνιαιο παγιο για υποστηρηξη. Απλα δε μπορει να μου επιβαλει μετατροπη σε voip αν δε μου καλυψει το κοστος αντικαταστασης του εξοπλισμου και αν δε μου δωσει καλλιτερες υπηρεσιες σε χαμηλότερη τιμη.
Τετοια θεματα δε μπορουν να λυθουν ουτε μεσω του 13888 ουτε μεσω του 13818.
-
22-07-16, 17:18 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #495
Στην δικιά σου περίπτωση θα σου δώσει ένα modem/router με S0 θύρα (συνήθως Oxygen) μέσω της οποία θα συνδεθεί το ISDN PBX. Πρώτα έπαιρνες την τηλεφωνία μέσω του ΝΤ και τώρα μέσω του router. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν τα ίδια. Δεν θα είσαι η πρώτη περίπτωση ούτε η τελευταία.
Παρόμοια Θέματα
-
Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό;
Από doki στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 1808Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55 -
OTE VDSL and Access Points
Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07 -
OTE VDSL και ΟΤΕ TV σε δεύτερο απομακρυσμένο δέκτη
Από ApanCure στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10 -
Πρόβλημα με OTE VDSL router
Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34 -
ote vdsl 39,9€
Από kmyst στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-14, 23:08
Bookmarks