Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 40
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Exclamation
    Πολυ καλημερα.

Εχω φορθνετ εδω και 3-4 χρονια και τους τελευταιους 3-4 μηνες ''πεφτει'' το ιντερνετ καθε βραδυ μεταξυ 11:00μμ και 02-03:00π.μ. Δεν ειναι στανταρ οι ωρες, μπορει να πεσει και στις 11 αλλα μπορει και στη 1.

Οταν λεω πεφτει εννοω:
    1)στο μοντεμ, η πρασινη ενδειξη του ιντερνετ γινεται κοκκινη (δηλαδη δεν υπαρχει συνδεση)
    2)στο λαπτοπ, στο εικονιδιο της ασυρματης συνδεσης εμφανιζεται ενα θαυμαστικο με το μηνυμα της παρακατω εικονας:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Untitled.png 
Εμφανίσεις:  7 
Μέγεθος:  6,1 KB 
ID: 161186

Το modem μου ειναι ενα Technicolor TG582n (ειναι αυτο που δινει η φορθνετ)

Αν καποιος μπορει να γνωριζει κατι (οπως καποια ρυθμιση ή αν το reset μπορει να με βοηθησει) παρακαλω ας το κανει Αλλιως να μπω στη διαδικασια να τους παρα κανα τηλεφωνο.

Επισης να το ρωτησω το εξης απλο ασχετα απο το προβλημα: Αν προμηθευτω καποιο modem καινουριο απο καταστημα θα εχω καλυτερη εμπειρια ιντερνετ γενικα? (υψηλοτερες ταχυτητες, καλυτερο ms σε mmogames)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κάνε μια επανεκκίνηση στο ρούτερ από το ρεύμα, βγάλτο, περίμενε 2~3 λεπτά και μετά σύνδεσε το πάλι και ανέβασε όλα τα στοιχεία της γραμμής.
    Όταν γίνεται η αποσύνδεση κάνεις κάτι ιδιαίτερο στο Internet(κατέβασμα, κ.λ.π.);;; Mετά την αποσύνδεση τι γίνεται;;;; επανέρχεται μόνο του ή κάνεις εσύ επανεκκίνηση;;;
    Σιγουρα τα modem/router του εμπορίου είναι καλύτερα και με περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι δεν φταίει η γραμμή για τις αποσυνδέσεις γιατί οι ίδιες ώρες αποσύνδεσης μπερδεύουν την κατάσταση. Αν έβρισκες κάποιο άλλο ρούτερ για να κάνεις δοκιμή και με εκείνο θα βοηθούσε. Επίσης κάνε και τα βασικά από τον γρήγορο έλεγχο της γραμμής.
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

Albert Einstein

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Welcome to the club. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ κάθε μερικούς μήνες τα 2 χρόνια που έχω forthnet. Όλο το καλοκαίρι αυτή η δουλειά γινόταν καθημερινά, κάποια διαστήματα το βράδυ τέτοιες ώρες που λές περίπου, και αλλά νωρίς το πρωί(κατά τις 7) για λιγότερο χρόνο. Έχω 2 ρούτερ και τα ενάλλασα αρκετές φορές όταν παρουσιαζόταν το πρόβλημα, καμία διαφορά μιας και το πρόβλημα είναι από την εταιρεία. Είχα tellas για 7-8 χρόνια και καμία σχέση αναλογικά με τη forthnet. Τέτοιες συνεχόμενες αποσυνδέσεις καθημερινά και για τόσο χρόνο δεν υπήρχαν. Σύν του ότι 2 χρόνια forthet έχω ήδη τρεις αποσυνδέσεις 3ήμερες, 2 πέρισυ το καλοκαίρι και μία φέτος. Κρίμα γιατί την είχα για καλύτερη.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τηλέφωνο δεν τους έχεις πάρει;;;
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Για τις μεγάλες αποσυνδέσεις το είχαν ρίξει στον ΟΤΕ. Τώρα για τις πιο μικρές λένε συνήθως ότι υπάρχει βλάβη και θα διορθωθεί. Και τα τηλεφωνήματα χρεώνονται και κανείς αρκετή ώρα να βρεις κάποιον συνήθως, οπότε δεν μπορείς να τους παίρνεις καθημερινά.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Kατάλαβα..........
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Το avatar του μέλους MIKU
    MIKU Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zaxus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τις μεγάλες αποσυνδέσεις το είχαν ρίξει στον ΟΤΕ. Τώρα για τις πιο μικρές λένε συνήθως ότι υπάρχει βλάβη και θα διορθωθεί. Και τα τηλεφωνήματα χρεώνονται και κανείς αρκετή ώρα να βρεις κάποιον συνήθως, οπότε δεν μπορείς να τους παίρνεις καθημερινά.
    Σχετικά με τηλεφωνίματα που χρεώνονται.....αν έχεις νοβα ή 3play μπορείς να πέρνεις στο 2106602000 το οποίο καταλήγεις στο πενταψήφιο που σου λένε αυτοί!Βέβαια δε το χρεώνεσαι αφού έχεις απεριόριστα σταθερά!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sweet dreams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε μια επανεκκίνηση στο ρούτερ από το ρεύμα, βγάλτο, περίμενε 2~3 λεπτά και μετά σύνδεσε το πάλι και ανέβασε όλα τα στοιχεία της γραμμής.
    Όταν γίνεται η αποσύνδεση κάνεις κάτι ιδιαίτερο στο Internet(κατέβασμα, κ.λ.π.);;; Mετά την αποσύνδεση τι γίνεται;;;; επανέρχεται μόνο του ή κάνεις εσύ επανεκκίνηση;;;
    Σιγουρα τα modem/router του εμπορίου είναι καλύτερα και με περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι δεν φταίει η γραμμή για τις αποσυνδέσεις γιατί οι ίδιες ώρες αποσύνδεσης μπερδεύουν την κατάσταση. Αν έβρισκες κάποιο άλλο ρούτερ για να κάνεις δοκιμή και με εκείνο θα βοηθούσε. Επίσης κάνε και τα βασικά από τον γρήγορο έλεγχο της γραμμής.

Το εχω κανει πολλες φορες επανεκκινηση και καποιες φορες επανερχοταν κατευθειαν ενω καποιες αλλες οχι. Οτιδηποτε και να κανω πεφτει. Ειτε παιζω καποιο παιχνιδι ειτε ειμαι στο facebook. Οι ιδιες ωρες πτωσεις με κανουν να σκεφτομαι οτι φταιει η εταιρια. Δε ξερω αν φταιει το μοντεμ και δυστυχως δεν εχω δευτερο για να τα αλλαξω προσωρινα. Ξεχασα να αναφερω οτι χρησιμοποιω επισης ενα access point/range extender (TP Link TL730RE) Δε ξερω αν μπορει καπως να συσχετιστει αυτο.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gppapado Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το εχω κανει πολλες φορες επανεκκινηση και καποιες φορες επανερχοταν κατευθειαν ενω καποιες αλλες οχι. Οτιδηποτε και να κανω πεφτει. Ειτε παιζω καποιο παιχνιδι ειτε ειμαι στο facebook. Οι ιδιες ωρες πτωσεις με κανουν να σκεφτομαι οτι φταιει η εταιρια. Δε ξερω αν φταιει το μοντεμ και δυστυχως δεν εχω δευτερο για να τα αλλαξω προσωρινα. Ξεχασα να αναφερω οτι χρησιμοποιω επισης ενα access point/range extender (TP Link TL730RE) Δε ξερω αν μπορει καπως να συσχετιστει αυτο.
    Στην γειτονιά/περιοχή έχεις ρωτήσει αν έχουν και oι άλλοι προβλήματα;;; Ρώτησε επίσης αν έχουν και οι άλλοι πάροχοι τα ίδια προβλήματα, γιατί τότε θα είναι όλο το καλωδιακό δίκτυο χάλια.
    Aφού βλέπεις να αποσυνδέεται το modem, τότε δεν έχει σχέση το range extender.
    Κάνε και αυτό:
    για να δούμε ταχύτητα, Attenuation κ.λ.π.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    πως θα δω τα στοιχεια της γραμμης? Απο τις ρυθμισεις του μοντεμ? (σρυ λιγο ασχετος με δικτυακα)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα μπεις στο μενού και θα βρεις τέτοια Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Thomson-Link information.jpg 
Εμφανίσεις:  32 
Μέγεθος:  101,7 KB 
ID: 161282 σελίδα, μην ξεχάσεις να έχεις κάνει επανεκκίνηση πρώτα.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Λοιπον εκλεισα το μοντεμ και το ξανανοιξα. Επισης εβγαλα το σπλιτερ και το τηλεφωνο και εβαλα το μοντεμ ''καθαρο'' στην πριζα του τηλεφωνου.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Capture.PNG 
Εμφανίσεις:  77 
Μέγεθος:  47,8 KB 
ID: 161314

Δες την ταχυτητα μου. Θυμαμαι οτι επιανα μεχρι και 15mbps καποτε...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Για να γίνεται κόκκινο το λαμπάκι του Internet σημαίνει οτι για κάποιο λόγο δεν δέχεται τον κωδικό της σύνδεσης, αυτό μπορεί να γίνει αν χάσει τον συ χρονισμό και δεν το πάρουν χαμπάρι, συνήθως το Modem θα κάνει 3 προσπάθειες για σύνδεση, αν δεν περάσουν γιατί το σύστημα της forthnet σε βλέπει συνδεμένο, σταματάει να προσπαθεί.

Ναι πες τους φταίει ο ΟΤΕ, όπως θα φταίει όταν δεν θα λάβουν τα χρήματα τους στο τέλος του μήνα

Μια λύση είναι να βάλεις κάποιο modem Που να μην έχει τέτοιο θέμα (3 προσπάθειες)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Χθες το βραδυ ημουν στο ιντερνετ απο τις 11 περιπου μεχρι και τις 3 και δεν ειχα κανενα προβλημα. Τελικα μερικα βραδια συμβαινει και αλλα οχι. Τωρα εμενα αλλο με προβληματιζει. Μηπως εχει καποιο προβλημα το μοντεμ μου? Επειδη και το κουμπακι ενεργοποιησης-απενεργοποιησης WiFi δε φαινεται να λειτουργει πλεον. Δηλαδη το WiFi ειναι μονιμως ανοιχτο.

Πρεπει να βρω ενα εφεδρικο μοντεμ :P

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    Μην τρελαίνεσαι, η Forthnet έχει πρόβλημα, βάζει χαμηλό snr 6 για να εχει μεγαλύτερες ταχύτητες συγχρονισμού, και τα απογευματα μέχρι τις 12.00 που είναι όλοι μέσα κάνει αποσυνδέσεις.
    Κοινώς η φεύγουμε ή απολαμβάνουμε τις "διακοπές" μας
    My Personal Blog
    WordPress, web etc

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-15, 12:17
  2. Asus dsl-n55u και 12 η ωρα καθε βραδυ
    Από AthanasiosDim στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-15, 08:44
  3. Μηνύματα: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-15, 15:29