ναι πανε πακέτο αυτά,μεγαλώνει το snr, πέφτει το attainable και πολλές φορές παρασέρνει και την ταχύτητα που έχει κλειδώσει (χωρίς αποσύνδεση)
και εγώ αυτό πιστεύω, παίζει να υπάρχει παρεμβολή στο χαλκό αλλά με την 50αρα δεν είχα κανένα θέμα. G.inp & SRA είναι ενεργά μέσα στο ρούτερ.
Ping statistics for 147.102.222.210:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 13ms, Maximum = 14ms, Average = 13ms
αυτό με fast. Θα ρίξω αργότερα τη γραμμή και αν προλάβω το interleaved θα συμπληρώσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
- - - Updated - - -
με interleaved εχει 10ms το ping
Μιλησα με vodafone: το θέμα με την εναλλαγή interleaved/fast μου ειπαν οτι ειναι θέμα ρυθμίσεων από τον πάροχο της καμπίνας (ΟΤΕ). Επιβεβαιώθηκε οτι υπάρχει θέμα (την ώρα που πήρα είχε χαμηλό συγχρονισμό,πολλά crc και τελικά κόλλησε το ρούτερ παλί). Μου ζήτησαν να κανω reset το ρούτερ και να το παρακολουθήσω. Η βλάβη έμεινε ανοιχτή έτσι ώστε όταν θα είμαι σπίτι (επειδή ενδέχεται να λέιψω για κάποιες μέρες) να έρθει τεχνικός για έλεγχο στο χώρο και πιθανόν για συνδυαστικό στη συνέχεια με οτε για να δουν τι παίζει στην καμπίνα.
Εμφάνιση 4.501-4.515 από 4867
-
06-06-23, 14:25 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4501
-
07-06-23, 04:07 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4502
Για το ping..
Αν είναι με καλώδιο δεν είναι πραγματικό fastpath.. Θα ήταν πιο κάτω.. 7-8 πρπ..
Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιου βαθμού interleaving..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-06-23, 05:16 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4503
-
07-06-23, 17:49 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4504
Είναι και αυτό.. Δεν το σκέφτηκα..
Τότε ένα ping uom.gr
- - - Updated - - -
Πλάκα στη πλάκα, εγώ στο παραπάνω, από τη vdsl του εξοχικού με g.inp προφίλ, χτυπάω 15-20ms μέχρι να βγω Μακεδονία... Από τα 10ms που είναι κανονικά Αθήνα..
Δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό το delay..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-06-23, 20:01 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4505
Εμενα στα 50 ηταν fast/interleaved στα 100 πηγε fast/fast άβυσσος η ψυχή των καφάο !!! και στις 2 περιπτώσεις το πρωτο hop ειναι ~4-5ms ping
-
07-06-23, 23:25 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4506
οπως μου ειπαν και το εγραψα παραπανω (γιατί και μένα αλλάζει σε fast από τότε που έβαλα την 100αρα), ειναι θεμα ρυθμισης στην καμπινα του οτε, οπου η vodafone δεν μπορει να παρέμβει. Στο μεταξυ μου ειχαν πει να κανω reset στο ρούτερ. Μετα απο αυτο συνεχισε η ιδια συμπεριφορα, μεχρι που "κρεμασε" και πάλι το ρούτερ. Το εκλεισα από το διακόπτη του ρεύματος για λίγα λεπτά, το ξανάνοιξα και απο τότε γράφει 33 ωρες με 0/3 crc και αρκετά fec βέβαια, αλλά παίζει μια χαρά. Η δε τηλ. εξυπηρετηση μου έδωσε πολύ καλή εντύπωση, με πηραν πάλι σήμερα να δουν πως πάει η γραμμή και θα τσεκάρουν και αύριο καθώς η βλάβη έχει μείνει ανοιχτή με πιθανή αποστολή τεχνικού, όταν θα μπορώ να είμαι σίγουρα παρόν. Πιθανόν όμως οι παρεμβολές εμφανίζονται υπο ορισμένες συνθήκες, ίσως και συγκεκριμένες μέρες,γιατί έχει ξανασυμβεί να "ηρεμεί" γι'αρκετο διάστημα η γραμμή μέχρι να έρθει η καταιγίδα των σκαμπανεβασμάτων και εν τελει των αποσυνδέσεων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kmpatra : 07-06-23 στις 23:34.
-
11-06-23, 12:11 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4507
Κάποιο θέμα παρατήρησα με τις ταχύτητες στο youtube. αρχικά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της android τηλεόρασης ίσως και switch
αλλά μετά από κάνα τρίωρο (χαμένο από τη ζωή μου) αλλάζοντας switch και κάνοντας και factory reset στην TV, Το βλέπω ότι το κάνει και σε άλλους δέκτες μέσα στο σπίτι oπότε κάτι παίζεται και κάνει σπασίματα και αναφέρει πολύ μικρή ταχύτητα… δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα με dns servers και να παίρνω λάθος servers για youtube…LL
15-06-23, 23:19 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4508
Το νεότερο είναι ότι τελικά ήρθε ο ΟΤΕ και έκανε αλλαγή ορίου η πόρτας. Μέχρι στιγμής πάει καλά το πράγμα. Η εντύπωση από την εξυπηρέτηση την τηλεφωνική αλλά και από τον τεχνικό της εταιρείας που ήρθε ήταν άριστες. Ελπίζω να μη μου ξανακάνει προβλήματα βέβαια, μόλις το Μάρτιο ανανέωσα με αναβάθμιση σε κατοστάρα για άλλα δύο χρόνια.
Απλώς το γράφω για όποιον τύχει να το χρειαστεί. Σε ΚΑΦΑΟ-καμπίνα ΟΤΕ αφού μου άλλαξαν την πόρτα και με κούμπωσε ο τεχνικός επάνω, είχα τηλέφωνο αλλά όχι ίντερνετ και έπαιρνα μία ip 172... Επί της ουσίας αυτή την ip την έπαιρνα επειδή υπήρχε λάθος username password. Στην περίπτωσή μου πού έγινε η αλλαγή έπρεπε να περαστούν νέα username password (αντι του guest) στο router τα οποία μετά απο επικοινωνία με την vodafone μου τα έστειλαν και δούλεψε κανονικά η γραμμή.
-
16-06-23, 15:48 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4509
Πήρα την vodafone για τεχνικό πρόβλημα κινητής μου λέει οτι υπάλληλος ότι θα με καλέσει τεχνικός και καλει και λέει κάτι αγαπητικούς πέλατες vodafone,τι θελουν να με παγιδευσουν ? εγω αμεα ειμαι
- - - Updated - - -
Επίσης μια φορά που κάλεσα το 100 για κάποιο θέμα το σήκωσε κάποια και δεν έλεγε θέση τάδε έλεγα παρακαλώ παρακαλω τίποτα μετά έβγαλε άχνα ήμουν στο κήπο, αμα το καλούσα μέσα στο σπίτι ίσως να με συνεδεε με το τηλεφωνικο κεντρο αυτό έγινε πριν 2 χρονια και 3-4 κλικς στο pc
-
17-06-23, 00:07 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4510
δε ξέρω τι παίχτηκε αλλά κατεβάζω με το ζόρι 8 Mbps και ανεβάζω με 30....
ticket στη vodafone.... για να δούμε...
- - - Updated - - -
όταν έχεις δικό σου εξοπλισμό δυσκολεύουν τα πράγματα... θα περάσει τεχνικός...
download 5 upload 30
και δεν φταίνε αυτοί σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη!!LL
17-06-23, 00:17 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4511
- Περιοχή
- ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- Τύπος
- VDSL2
- ISP
- Vodafone
Και εδω χάλια. Εγινε 10/5 η κατοσταρα με 30 ping.
-
17-06-23, 00:56 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4512
Sorry Παίδες, τα έχω ξαναπεί, τα βράδια κάνω backup το μαγαζί στην OVH...
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
17-06-23, 01:37 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4513
με ftth στην Θεσσαλονίκη τερματίζει κανονικά.
-
17-06-23, 11:12 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4514
Δεν είναι γενικό πρόβλημα αλλά το ηλεκτρικό κατάστημα είναι από το πρωί κάτω.
Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
-
17-06-23, 11:25 Απάντηση: γενικό πρόβλημα με το internet? #4515
σήμερα το πρωί επανήλθε τώρα έχω δίλημμα αν πρέπει να αφήσω το αίτημα ανοικτό ή να το κλείσω...αν ρίξουν μια ματιά στο backbone είμαι σίγουρος θα το βρουν το πρόβλημα γιατί να μην έχουν ένα σύστημα με αναφορές βλαβών...
το upload ήταν κανονικά στα 30Mbps γιατί να φταίω εγώ στο θέμα download και να πρέπει να ελέγξουν την εγκατάστασή μου;;;LL
γενικό πρόβλημα με τους servers του skype?
Από akisgr στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-15, 20:29 -
Πρόβλημα με το internet
Από Papazov στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-15, 22:38 -
Προβλημα με cosmote internet.
Από Prince Of Persia στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-15, 09:27 -
Data Center - Πως υλοποιείτε η Σύνδεση με το Internet ?
Από dtomgr στο φόρουμ Λοιπές ΤεχνολογίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-15, 21:46 -
Σοβαρό Πρόβλημα με ταχύτητα Internet
Από gmanias στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-14, 22:29
Bookmarks