Χαιρετώ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.
Τι επιλογές έχουμε σε tablet με Android έκδοσης 4+ ως προς την ασφάλεια των παιδιών; Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να πάω στο Play Store και να το ρυθμίσω με ένα PIN που το ξέρω μόνο εγώ να κατεβάζει εφαρμογές και παιχνίδια για ηλικίες μέχρι 7 ετών. Αλλά ως εκεί, τι άλλα μπορούμε να κάνουμε; Βλέπω ότι υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη περιορισμένων δικαιωμάτων, αλλά δεν μπορώ να ορίσω ότι σε αυτό τον λογαριασμό θα μπαίνουν παιδιά και επίσης δεν λειτουργεί ούτε το play store, οπότε δώρο άδωρο. Επίσης τι γίνεται με τις διαφημίσεις; Μπορούμε να τις περιορίσουμε ή έστω να ορίσουμε κάπως ότι το tablet το χρησιμοποιούν παιδιά ώστε να μην πετάγονται ξεκάρφωτες διαφημίσεις αμφιβόλου ποιότητας; (ερωτικού περιεχομένου, στοιχηματικού, κλπ, για ενήλικες με λίγα λόγια). Εκτός από αυτά που ανέφερα είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις και επιπλέον είμαι σίγουρος ότι θα ενδιαφέρει κι άλλους, οπότε θα ήθελα να ακούσω απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
26-01-16, 15:15 Android και γονικός έλεγχος. #1
-
26-01-16, 17:31 Απάντηση: Android και γονικός έλεγχος. #2
Για τις διαφημισεις χρησιμοποιω το AdAway αλλα πρεπει να εχεις κανει root την συσκευη. http://d-h.st/5So
Οταν εγκαθιστας την εφαρμογη, πατας download & install hosts , κανεις ενα reboot τη συσκευη και εισαι ενταξει...
Το εχω κανει σε Android 4.4.2 . Aλλα οπως ειπα,προυποθεση ειναι να εχεις κανει root.
-
26-01-16, 22:50 Απάντηση: Android και γονικός έλεγχος. #3
Δυστυχώς η συσκευή δεν είναι δικιά μου και δεν θέλω να μπλέξω με root και συναφή. Στο Play Store έχω ρυθμίσει τον γονικό έλεγχο στο pegi 7 για να μην βγάζει ότι νάναι από εφαρμογές και παιχνίδια. Οι διαφημίσεις που πετάγονται μέσα στις εφαρμογές/παιχνίδια λαμβάνουν υπόψη αυτή την επιλογή; Τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν θα πετάγεται ότι νάναι.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέος χρήστης Android και lenovo A319
Από nodasz στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-15, 21:58 -
Το Skype για Windows, Android και iOS κρασάρει με ένα απλό μήνυμα κειμένου
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-15, 13:41 -
To Office Lens φέρνει στα Android και iOS η Microsoft
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-15, 22:03 -
Την διάθεση της Cortana για Android και iOS σχεδιάζει η Microsoft
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-15, 12:41
Bookmarks