Εμφάνιση 151-165 από 245
-
22-07-16, 15:59 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #151
-
22-07-16, 16:36 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #152
-
23-07-16, 11:25 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #153
Από 7 Ιουλίου υπολογίστε και 0,50 €/μήνα αύξηση αφού αρχίζουν να χρεώνουν την αναγνώριση κλήσεων
-
29-07-16, 16:09 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #154
Επιδη τις τελευταίες μερες πραγματικα με βομβαρδιζουν απο την wind για να παω στο δυκτιο τους μου εκαναν την εξης προσφορα....
μεχρι 24αρα γραμμη
5 ωρες σε κινητα
5 ωρες σε wind
απεριοριστα σε σταθερα στο εξωτερικο και σε κινητα σε Αμερικη και Κανδα.
Δωρεαν τα τελη φορητοτητας
Ενα μηνα δωρεαν
τους πρωτους 6 μηνες με 23 και κατι και τους υπολοιπους με 28,50 (συμβολαιο 24 μηνων )
120 λεπτα σε καρτοκινητο της wind
1 giga data σε sim καρτα
Νομιζω οτι ειναι καλη προσφορα.Αλλα την γραφω ετσι για την ιστορια.
Τι πρεπει να προσεξω σε ενδεχόμενη υπογραφη του συμβολαιου?
Ο μηνιαίως λογαριασμος ξεκινα απο την ημερα της υπογραφης η απο την πρωτη του μηνα?
Εχει καλο ιντερνετ η wind?
Τωρα ειμαι cyta με 30 ευρω το μηνα.
Ευχαριστω για καθε συμβουλη.Φιλικα
satfoxy
-
29-07-16, 16:33 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #155
Δεν πρέπει να είναι η WIND, αλλά συνεργάτες. Η προσφορά φαίνεται καλούτσικη, ειδικά με τα Απεριόριστα Διεθνή. Ο λογαριασμός ξεκινάει από την ημερομηνία που θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από WIND και θα λάβεις μέσα σε 2 εβδομάδες έναν λογαριασμό, με προπληρωμή για 1 μήνα. Το καλό ίντερνετ εξαρτάται από πολλά. Εμένα η WIND με ADSL παίζει εξαιρετικά. Αν έχεις καλή γραμμή, πολύ πιθανό να παίζει και σ' εσένα καλά.
Αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν τα Διεθνή, κάνε την αίτηση από το ίντερνετ. Θα πληρώνεις σταθερά 23€ για 2 χρόνια, αλλά θα πληρώσεις Τέλη Ενεργοποίησης 35€, όμως και πάλι θα δίνεις πολύ λιγότερα από 28,50 το μήνα.
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idiot...e-doro-tablet/
-
29-07-16, 17:23 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #156
Eyχαριστω για τον χρονο σου και την απαντηση.Ναι με ενδιαφερουν τα διεθνη δεν γινετε χωρις.
Στο συμβολαιο πριν το υπογρψω εχει τιποτε ψηλα γραμματα που πρεπει να προσεξω ιδιαίτερα?Φιλικα
satfoxy
-
30-07-16, 00:47 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #157
Τα συμβόλαια της WIND, είναι κυριολεκτικά 10 σελίδες με ψιλά γράμματα... Ακόμα κι εγώ που είμαι 23, πονάνε τα μάτια μου να τα διαβάζω.
Δε νομίζω πως έχει τίποτα να προσέξεις. Απλά ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα, αν τα στοιχεία είναι σωστά, αν και δύσκολα θα υπάρχει κάποιο λάθος. Από 'κει και πέρα απλά περιμένεις το λογαριασμό. Το κακό με τους συνεργάτες είναι πως υπάρχει λίγο ρίσκο, γιατί μερικές φορές λένε ψέματα για τις τιμές ή επιλέγουν στα κρυφά επιπλέον προγράμματα (για να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους) και μετά οι πελάτες βρίζουν την εταιρία για το λογαριασμό, χωρίς να φταίει... Αν και σπάνια γίνεται αυτό και εξαρτάται από το συνεργάτη. Η τιμή που σου έδωσαν μοιάζει φυσιολογική.
-
30-07-16, 05:41 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #158
-
31-07-16, 02:21 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #159
Ειμαι σε ανανεωση μεσα στον αυγουστο.
Αν αρνηθει καποιος την προσφορα του συνεργατη και καλεσει απο μονος του στο 13888 και ζητησει προσφορα για ανανεωση παιρνει ακριβως την ιδια του συνεργατη;
Δηλαδη ειναι φιξ η προσφορα σε καποιο πελατοκεντρικο προγραμμα που μοιραζονται wind και συνεργατες, ή μπορει να παρει τελειως διαφορετικη προσφορα;
Σκεφτομαι μην μου δωσουν ακριβοτερη προσφορα απ'ευθειας απο την wind και επειτα δεν ισχυει η προσφορα του συνεργατη.:o Mozilla Firefox χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ποστ.
-
01-08-16, 09:18 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #160
Οχι, τις προσφορές τις χειρίζεται συγκεκριμένο άτομο, και πρέπει να απευθυνθείς στο τμήμα του. Το 13888 πιθανόν να σε παραπέμψει σε αυτούς. Μπορούν να σου δώσουν όμως στοιχεία αν ο συνεργάτης αυτός είναι έγκυρο πρόσωπο ή έπεσες σε απάτη.
-
01-08-16, 12:02 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #161
Μια υπενθύμιση: το 13888 είναι το παλιό 134 του ΟΤΕ. Η Wind έχει το 13800.
CPU: AMD Phenom ΙΙ X4 955, CPU Fan: CoolerMaster Hyper T4, MoBo: ASUS M3A78-T, RAM: 2x2GB Kingston Hyper-X + 2x2GB 800MHz, GPU: Gigabyte GTX 750 TI 2GB Windforce, Case: CoolerMaster HAF 922, PSU: SEASONIC G-550 GOLD 550W
-
06-08-16, 02:03 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #162
-
07-08-16, 14:38 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #163
Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς εμπειρία από την τρέχουσα προσφορά της Wind με το δωρεάν tablet και sim με 1Gb το μήνα δεδομένα μαζί με double play στα 23 ευρώ/μήνα; Ενεργοποιήθηκα στις 29/7 στο εν λόγω πρόγραμμα κι εξηγούμαι: Υποτίθεται ότι με την ενεργοποίηση της γραμμής θα με καλούσαν αυτοί για την παράδοση του δώρου. Αφού πέρασαν 5-6 μέρες και δεν είδα να επικοινωνούν αυτοί, τους κάλεσα εγώ. Καλώ την πρώτη φορά στο 13800. Την πρώτη φορά που πήτα τηλ. μου δώσανε ένα σταθερό τηλέφωνο του συνεργάτη τους Σαντέλ, Κατάστημα Wind 3ης Σεπτεμβρίου 48, για να συνεννοηθώ και καλά για παράδοση. Καλούσα συνέχεια σε διαφορετικές ώρες της ημέρας τον αριθμό που μου δώσαν αλλά δεν απαντούσε. Ξαναεπικοινώνησα δεύτερη φορά με το 13800 και μου λέει η κοπέλα ότι θα προωθήσει το αίτημά μου για να δρομολογηθεί αποστολή του δώρου με ACS. 1 μέρα μετά με παίρνουν τηλέφωνο από τη Wind για να μου πουν ότι λόγω αυξημένης ζήτησης δεν πρόκειται να μου στείλουν το τάμπλετ πριν τις 17 Αυγούστου. Βάλε και τη νέκρωση των πάντων του 15αύγουστου οπότε με βλέπω μετά της 29 Αυγούστου κι αν.
-
07-08-16, 14:55 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #164
-
07-08-16, 15:24 Απάντηση: Ανανεωση συμβολαιου. Τι προσφορα σας εκαναν; #165
Το έγραψα για να καταθέσω την εμπειρία μου και να διαβάσω ανάλογες εμπειρίες από φίλους που ενδεχομένως έκαναν χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς. Αυτό που με παρακίνησε να αναφέρω όσα έγραψα πριν είναι όπως ίσως μπορείς να καταλάβεις η μέχρι στιγμής ανακολουθία λόγων κι έργων από πλευράς Wind και η αναβλητικότητα που δείχνουν να επιδεικνύουν.
Όσο για την υπόδειξη να προτιμώ προσφορές χωρίς δώρα συσκευές, να υποθέσω ότι θεωρείς δεδομένο ότι σε ανάλογες περιπτώσεις γενικά κάποιο λάκκο έχει η φάβα;
Παρόμοια Θέματα
-
Moυσικά videos ή μεμονωμένες διασκευές (ή play-along) που σας έκαναν εντύπωση
Από BlindG στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 951Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-24, 22:40 -
Τηλεφωνική ανανέωση συμβολαίου. Ισχύει ή όχι αν δεν έχει γίνει η συνομιλία με τον κάτοχο?
Από Tylah στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-19, 16:52 -
Καλύτερη προσφορά που σας έκαναν;
Από jimger στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 441Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-15, 19:05 -
PC που σας έκαναν εντύπωση
Από sweet dreams στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 62Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-15, 20:53 -
Ανανέωση συμβολαίου στην Hol..
Από iliteo στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-15, 13:17
Bookmarks