Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Ημουνα στον οτε κι εκανα αιτηση σε ενα καταστηματα για να παω στην forthnet.Μετα με καλεσαν απο τον οτε να μου κανουν αντιπροσφορα και δεχτηκα.Μου εστειλαν μηνυμα την παρασκευη απο την forthnet οτι σημερα θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια.Εγω ομως ειχα κανει μια αιτηση ακυρωσης την δευτερα στο καταστημα οπου μου εδωσαν και ενα χαρτι οτι ακυρωσα.Σημερα μου εκοψαν το τηλεφωνο και το ιντερνετ που ειχα απο τον οτε και τωρα δεν εχω καθολου.Τους πηρα τηλεφωνο το πρωι για να με ενημερωσουν για ποιον λογο προχωρησαν στην ενεργοποιηση της υπηρεσιας ενω εγω ειχα ζητησει την ακυρωση της υπηρεσιας.
Η κυρια στο τηλεφωνο μου ειπε οτι δεν εισασταν εμπροθεσμος και για αυτο το λογο προχωρησαμε στην ενεργοποιηση της υπηρεσιας σας.Εγω οταν μου ειχε δωσει την αντιπροσφορα ο οτε μου ειπαν απο το τηλεφωνο να παω να κανω την αιτηση ακυρωσης την δευτερα την οποια και εκανα για να μην εχω κανενα προβλημα και να ειμαι εμπροθεσμος.
Σημερα εκατσα και διαβασα την νομοθεσια για αυτες τις περιπτωσεις αλλα δεν εβγαλα ασφαλη συμπερασματα.Η νομοθεσια λεει οτι εαν ειχα κανει την αιτηση μεσω τηλεφωνου θα ειχα 14 ημερες να κανω υπαναχωρηση ενω εγω που εκανα την αιτηση σε καταστημα εχω 3 εργασιμες ημερες πριν την ημερομηνια ενεργοποιησης της υπηρεσιας.Εγω ειχα οταν εκανα την αιτηση ακυρωσης την εκανα 3 εργασιμες πριν.Δηλαδη την εκανα την δευτερα ενω η υπηρεσια ενεργοποιηθηκε σημερα.
Ρε παιδια ειμαι σε καπου λαθος η εγω ειμαι χαζος που θεωρω οτι εχω δικιο?
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
03-03-16, 14:50 Σοβαρο προβλημα με την Forthnet. #1
-
05-03-16, 15:40 Απάντηση: Σοβαρο προβλημα με την Forthnet. #2
Η χαζομάρα που έκανες είναι ότι δεν ήσουν σίγουρος για την Forthnet.
Οσο "δουλευει" είναι μια χαρά η Forthnet. Ειδικά αν θέλεις και Nova.
Αλλα τέτοια πράγματα δεν τα κάνεις μαζί τους.
Είναι μπάχαλο.
Και εγώ θα πάω στην Forthnet απο την Wind τώρα, γιατί θέλω ντοκυμαντέρ της Nova. Αλλά ξέρω τι να περιμένω!
-
07-03-16, 05:52 Απάντηση: Σοβαρο προβλημα με την Forthnet. #3
Μίλα με το αρμόδιο τμήμα του ΟΤΕ για να σε καθοδηγήσουν.
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με την οθονη
Από ubi στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-16, 22:08 -
Πρόβλημα με γραμμή Forthnet
Από Stavrakas στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-15, 22:31 -
Σοβαρό πρόβλημα με Sapphire Radeon Nitro R9 380 4GB
Από DJTAZ13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-15, 13:35 -
Σοβαρό πρόβλημα με nexus 4
Από trd64 στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-15, 13:36 -
Πρόβλημα με γραμμή Forthnet ή κάτι άλλο?
Από Tsougis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-15, 00:25
Bookmarks