Το Steam θα ξεκινήσει σύντομα την εφαρμογή της νέας πολιτικής δυναμικής κοστολόγησης (dynamic pricing) όταν προσφέρει game bundles προςπώληση σε μειωμένες τιμές.
Αν ένας παίκτης έχει ήδη στον λογαριασμό του κάποιο από τα παιχνίδια του πακέτου, θα του προσφέρονται για αγορά μόνο αυτά που του λείπουν από αυτό, σε μικρότερη τιμή από την τιμή που έχει οριστεί για το πακέτο παιχνιδιών. Ως τώρα, αν και τα game bundles προσφέρονται με μειωμένο κόστος, κάποιος χρήστης του Steam μπορεί να έχει ήδη στην κατοχή του κάποια, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να τα αγοράσει πάλι όλα.
Η νέα πολιτική δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από το Steam, αλλά έχει ήδη εφαρμοστεί σε ορισμένα bundles.
Πηγή : Techspot
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
03-03-16, 19:24 Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
03-03-16, 22:13 Απάντηση: Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #2
πιστευω καλη κινηση ειναι
εγω παντως ηδη εχω εκμεταλλευτει αρκετες προσφορες σε παιχνιδια τους και εχω αγορασει αρκετους τιτλους (ολοκληρωμενους)
-
03-03-16, 23:41 Απάντηση: Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #3
Πολύ σωστή κίνηση
-
04-03-16, 03:28 Απάντηση: Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #4
Τώρα χρειαζόμαστε 2 πράγματα μόνο, δουλειές για λεφτά και λήξη των Capital Control.
-
04-03-16, 10:07 Απάντηση: Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #5
καλημερα! πολυ καλη κινηση! και εγω εχω αγορασει μερικους τιτλους σε τιμες προσφορων.
Να βλεπουμε προσφορες ομως!
-
05-03-16, 09:08 Απάντηση: Εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης των game bundles από το Steam #6
παρα μα παρα πολυ καλη κινηση, για ακομη μια φορα μπροστα το steam, φαε σκονη για να μην πω τι αλλο να φας origin.
δυστυχως η ea εχει παιχνιδαρες κανεις δεν το αμφισβητει αυτο αλλα το customer support, τα μικρομεγαλοπροβληματακια σε παιχνιδια και στο origin πραγματικα σου χαλανε ολη την διαθεση και την ορεξη να δωσεις λεφτα. Κριμα πολυ κριμα.
ΚΑΙ ΔΕΝ τα πουλανε και στο steam τουλαχιστον οπως κανει to uplay.
επι χρονια μου την εσπαγε να πρεπει να αγορασω ολα τα παιχνιδια μαζι παλι, πραγμα που δεν εκανα και τα επαιρνα μεμονωμενα για να μην τα εχω διπλα.
τελειο
μια ακομα καλυτερη κινηση ειναι να περασουν και ακομα περισσοτερα παλαιοτερα παιχνιδια που δεν μπορω να παιξω λογω αλλαγης σχεδιασης των windows παιχνιδια πανω απο 10ετιας μιλαμε
Παρόμοια Θέματα
-
Η Microsoft ανοίγει data centers στην Γερμανία για την προστασία των δεδομένων των χρηστών της από τις αρχές των ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-15, 16:01 -
Το Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει νέους κανόνες δικτυακής ουδετερότητας και την "κατάργηση" των τελών περιαγωγής από το 2017
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-15, 22:01 -
Αφαιρέθηκε από το Play Store μεταμφιεσμένη κακόβουλη εφαρμογή που εμποδίζει την απεγκατάσταση της
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-15, 22:04 -
Νέα δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για παιχνίδια και DLC αγορασμένα από το Steam Store
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-15, 13:08 -
Οι αντιδράσεις των gamers αναγκάζουν την Valve να καταργήσει την πληρωμή των game mods
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-15, 10:51
Bookmarks