Καλησπέρα στην παρέα! Καινούριος στο θέμα των δικτύων οπότε θέλω τα φώτα σας. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1. Έχω το router ZTE 931VII του ΟΤΕ για vdsl κουμπωμένο σε adsl γραμμή και πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα!
2. Έχω τραβήξει etherner καλώδιο μέσα από το σπίτι μέχρι πάνω στη σκεπή και μέσω ενός CPE 210 TP LINK στέλνω σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα 1.3km σε άλλο cpe 210 που δουλεύει σε bridge και κατεβάζω μόνο στη lan θύρα του με κλειστό το wifi του receiver. Κάτω στο lan θέλω να βάλω switch με 8 πόρτες της tp link (οι 2 βασικά χρειάζονται), ένα για το καταγραφικό και ένα για ένα solar log 1200 απ το οποίο ελέγχω εξ αποστάσεως τις μετρήσεις. Πριν απ αυτό internet έδινε ένα router easy route 2n με κάρτα sim της cosmote.
3. Δοκίμασα μόλις σέταρα τα cpe και κούμπωσα το ethernet του solar log 1200 (αυτό με καίει πιο πολύ) για να δω αν δουλέψει χωρίς κάτι άλλο. Αλλά τπτ. Να πω ότι το link είναι του στυλ: xxxxxxx.dyndns.org:8080.
Εχω τεσταρει με διάφορα sites τις πόρτες μου και λέει παντού closed. Δεν ξέρω αν κάνει λάθος.
Αυτό λοιπόν που θέλω να μάθω είναι πως να κάνω port forward την 8080? Γίνεται γενικά η συγκεκριμένη forward για όλες τις εφαρμογες-συσκευες που χρειάζονται την πόρτα ή κάθε φορά θέλει σεταρισμα για κάθε εφαρμογη-συσκευη ξεχωριστά?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Υ.γ.: Έχω κλείσει αυξημένη ασφάλεια.
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
11-03-16, 17:58 Zte 931vii port forwarding #1
-
11-03-16, 18:00 Απάντηση: Zte 931vii port forwarding #2
Με την τοπική ip σου δουλεύει; πχ 192.168.1.200:8080
-
11-03-16, 18:04 Απάντηση: Zte 931vii port forwarding #3
Αυτό πως ακριβώς το τσεκαρω??? Να δω στο router την ip που του δίνει με :8080 στο τελος? Είμαι άσχετος όπως είπα...:/
-
11-03-16, 21:42 Απάντηση: Zte 931vii port forwarding #4
Oι οδηγίες για Port Forwarding είναι εδώ. Είχες συνδέσει το μηχάνημα σε άλλο ρούτερ με την πόρτα που λες και λειτουργούσε κανονικά;; τι IP έχει το ρούτερ και τι η συσκευή;; ανέβασε και ένα screenshot από την κάρτα με τις ρυθμίσεις του Network της συσκευής. Κανονικά ή πόρτα θα πρέπει να δείχνει ανοικτή εφόσον είναι το μηχάνημα συνδεδεμένο και ανοικτό.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
12-03-16, 03:12 Απάντηση: Zte 931vii port forwarding #5
Λοιπόν παιδιά τον δοκίμασα για το laptop μου τον οδηγό. Έβαλα την ip που ήταν η 192.168.1.1, πόρτα εκεί που έλεγε σε 4 σημεία την 8080 και ναι άνοιξε! Τώρα για τη συσκευή που θέλω επειδή την σκάλισα και την έβγαλα τελείως εκτός, θα έρθει ο τεχνικός να τη σετάρει αλλά μάλλον δεν το χει σε βάθος με τις ports, θέλω να ρωτήσω το εξής: Πρέπει να ρυθμίσω και port και για τους CPE 210 που κάνουν τη μετάδοση του σήματος ή δεν παίζει ρόλο; Επίσης όταν συνδέω τη συσκευή που βρίσκεται στο πάρκο μέσω lan στον receiver θα πρέπει να μου την εμφανίσει και στο router μιας κ θεωρείται τοπικό δίκτυο;
-
18-03-16, 19:05 Απάντηση: Zte 931vii port forwarding #6
Λοιπόν σεταραμε με τον τεχνικό την dyndns και ενημερώθηκε κανονικά στο site στο account. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τώρα σεταραμε το solarlog με στατική ip 192.168.1.102, gateway του router, ανοιξαμε στο router όλες τις ports από 1-8080 για σιγουρια αλλά το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά η ip στο router. Επίσης για κάποιο λόγο όταν συνδεω μέσω ethernet στο receiver cpe 210 το laptop π.Χ μου δείχνει χωρίς πρόσβαση στο internet ενώ αν συνδεσω το καλωδιο σε μία πριζα-repeter και συνδεθω σ αυτό ασυρματα έχω κανονικά internet. Άρα παίζει κάτι με τα cpe ή θέλει κάτι στο ρόστερ? Sos παιδιά θα πάνε τσαμπα 100€ αν δε βρω άκρη...
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με zte port forwarding
Από sakis94 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-16, 22:48 -
[Other] Πρόβλημα στο port forwarding για ΖΤΕ H108ns
Από kran στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-15, 16:36 -
Πρόβλημα στο port forwarding για ΖΤΕ H108ns
Από kran στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-15, 13:13 -
port forward cellpipe 7130rg
Από xaldupis στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-15, 12:29 -
[Baudtec] port forward και κάμερες
Από fevgatoz στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-15, 11:57
Bookmarks