Σελ. 30 από 97 ΠρώτηΠρώτη ... 1020252829303132354050 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 436-450 από 1454
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dosman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ταυτότητα με ελληνικούς χειρόγραφους χαρακτήρες με έκδοση του 1992 και με σταμάτησαν πρόσφατα για έλεγχο και όλα καλά...

Κανείς δεν μου είπε ότι είναι υποχρεωτική η αλλαγή της...

Ωστόσο κι εμένα μου τα ζαλίζει η Revolut για νέα ταυτοποίηση...
    Κι όμως, θεωρείται ληγμένη και άκυρη. Νομίζω το αναφέρει και στο site της αστυνομίας.

Έχεις δοκιμάσει πρόσφατα να ταξιδέψεις Ευρώπη με τη συγκεκριμένη ταυτότητα; Αν ναι, δεν είχες πρόβλημα;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από runner70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την ίδια λογική και εμένα με σταμάτησε η τροχαία να μην φοράω κράνος και δεν μου είπε τίποτα. Άρα είμαι νόμιμος. Να κρίνουμε δηλαδή την νομιμότητα από τις ατομικές πράξεις και προσωπικές εμπειρίες.
    Ακριβώς. Ειδικά σε τέτοιους ελέγχους, είναι σε πόσο "ψείρα" ή μη υπάλληλο θα πέσεις.

Το φάσμα περιλαμβάνει από σχεδόν κανένα σοβαρό έλεγχο μέχρι τον πλήρως εξονυχιστικό έλεγχο.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    Με την ίδια λογική και εμένα με σταμάτησε η τροχαία να μην φοράω κράνος και δεν μου είπε τίποτα. Άρα είμαι νόμιμος. Να κρίνουμε δηλαδή την νομιμότητα από τις ατομικές πράξεις και προσωπικές εμπειρίες.
    Με την μόνη διαφορά ότι το να μην φοράς κράνος είναι παράνομο. Το να έχεις παλιά ταυτότητα δεν είναι για την ώρα παράνομο. Η διάρκεια ισχύος των ταυτοτήτων έγινε 15ετης πριν από λιγότερο από 15 χρόνια, με την σημείωση ότι τα παλιά δελτία ταυτότητας ισχύουν μέχρι την αντικατάσταση τους. Όταν γίνει η μετάβαση στις νέου τύπου ταυτότητες, τότε θα πρέπει να αντικατασταθούν σταδιακά οι παλιές.
    Δεν ήθελαν να αναλάβουν το κόστος να τρέξουν όλοι μαζικά να βγάλουν νέα ταυτότητα απλά για την ημερομηνία.

Η συμβουλή από τις αεροπορικές είναι από την στιγμή που η ταυτότητα δεν λήγει, όταν ζητάει το site ημερομηνία λήξης να βάζουμε πχ 10 χρόνια από σήμερα. Είναι καθαρά τυπικό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως, θεωρείται ληγμένη και άκυρη. Νομίζω το αναφέρει και στο site της αστυνομίας.

Έχεις δοκιμάσει πρόσφατα να ταξιδέψεις Ευρώπη με τη συγκεκριμένη ταυτότητα; Αν ναι, δεν είχες πρόβλημα;
    Δεν θεωρείται ληγμένη. Προσωπικά ταξιδεύω ακόμα και εντός ΕΕ πάντα με διαβατήριο, καθαρά για λόγους ευκολίας (μου αρέσει να πηγαίνω στα αυτόματα μηχανήματα που διαβάζουν το τσιπάκι και δεν περιμένω στην ουρά). Όμως κάθε μα κάθε φορά που θα μπω ή θα βγω από Ελλάδα (ήδη 3 φορές φέτος πριν το lockdown) θα με σταματήσει η αστυνομία στον γκισέ στον Βενιζέλο (είτε στον γκισέ εξόδου είτε εισόδου) και θα ζητήσουν και ταυτότητα εκτός από το διαβατήριο που τους έχω δώσει ήδη. Η ταυτότητα μου είναι πάνω από 15 χρονών και χειρόγραφη.
    Την τελευταία φορά μάλιστα ρώτησα γιατί πάντα μα πάντα θα ζητήσουν και ταυτότητα, τόσο γκαντέμης είμαι που πέφτω πάντα στον "τυχαίο έλεγχο" ή μήπως μοιάζω με τρομοκράτη; Τελικά απ ότι μου είπαν είναι άλλος ένας με το ίδιο όνομα με εμένα στις λίστες απαγόρευσης εξόδου (ή κάτι τέτοιο) και πρέπει να τσεκάρουν και ταυτότητα για το πατρώνυμο καθώς δεν αναφέρεται στο διαβατήριο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, παρόλο που στην περίπτωση μου είναι "ψείρας" ο κάθε αστυνομικός.
    Μου έχουν ζητήσει και στο εξωτερικό 1-2 φορές ένα second proof of ID και δέχτηκαν κανονικά την ταυτότητα. Επίσης οι γονείς μου έχουν ταξιδέψει αρκετές φορές με παλιά χειρόγραφη ταυτότητα, πάλι χωρίς πρόβλημα (φτάνει να έχει και λατινικούς χαρακτήρες).
    Η απόφαση είναι καθαρά της revolut να μην δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα και εν μέρη είναι και λογικό.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την μόνη διαφορά ότι το να μην φοράς κράνος είναι παράνομο. Το να έχεις παλιά ταυτότητα δεν είναι για την ώρα παράνομο. Η διάρκεια ισχύος των ταυτοτήτων έγινε 15ετης πριν από λιγότερο από 15 χρόνια, με την σημείωση ότι τα παλιά δελτία ταυτότητας ισχύουν μέχρι την αντικατάσταση τους. Όταν γίνει η μετάβαση στις νέου τύπου ταυτότητες, τότε θα πρέπει να αντικατασταθούν σταδιακά οι παλιές.
    Δεν ήθελαν να αναλάβουν το κόστος να τρέξουν όλοι μαζικά να βγάλουν νέα ταυτότητα απλά για την ημερομηνία.

Η συμβουλή από τις αεροπορικές είναι από την στιγμή που η ταυτότητα δεν λήγει, όταν ζητάει το site ημερομηνία λήξης να βάζουμε πχ 10 χρόνια από σήμερα. Είναι καθαρά τυπικό.

Δεν θεωρείται ληγμένη. Προσωπικά ταξιδεύω ακόμα και εντός ΕΕ πάντα με διαβατήριο, καθαρά για λόγους ευκολίας (μου αρέσει να πηγαίνω στα αυτόματα μηχανήματα που διαβάζουν το τσιπάκι και δεν περιμένω στην ουρά). Όμως κάθε μα κάθε φορά που θα μπω ή θα βγω από Ελλάδα (ήδη 3 φορές φέτος πριν το lockdown) θα με σταματήσει η αστυνομία στον γκισέ στον Βενιζέλο (είτε στον γκισέ εξόδου είτε εισόδου) και θα ζητήσουν και ταυτότητα εκτός από το διαβατήριο που τους έχω δώσει ήδη. Η ταυτότητα μου είναι πάνω από 15 χρονών και χειρόγραφη.
    Την τελευταία φορά μάλιστα ρώτησα γιατί πάντα μα πάντα θα ζητήσουν και ταυτότητα, τόσο γκαντέμης είμαι που πέφτω πάντα στον "τυχαίο έλεγχο" ή μήπως μοιάζω με τρομοκράτη; Τελικά απ ότι μου είπαν είναι άλλος ένας με το ίδιο όνομα με εμένα στις λίστες απαγόρευσης εξόδου (ή κάτι τέτοιο) και πρέπει να τσεκάρουν και ταυτότητα για το πατρώνυμο καθώς δεν αναφέρεται στο διαβατήριο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, παρόλο που στην περίπτωση μου είναι "ψείρας" ο κάθε αστυνομικός.
    Μου έχουν ζητήσει και στο εξωτερικό 1-2 φορές ένα second proof of ID και δέχτηκαν κανονικά την ταυτότητα. Επίσης οι γονείς μου έχουν ταξιδέψει αρκετές φορές με παλιά χειρόγραφη ταυτότητα, πάλι χωρίς πρόβλημα (φτάνει να έχει και λατινικούς χαρακτήρες).
    Η απόφαση είναι καθαρά της revolut να μην δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα και εν μέρη είναι και λογικό.
    Το έχω αναφέρει και παλιότερα.
    Δεν είναι η αρχαία ταυτότητα παράνομη, απλά είσαι τυχερός.
    Σε κανένα σοβαρό έλεγχο του εξωτερικού δεν θα περάσει ταυτότητα που έχει περάσει τα 10 χρόνια.
    Πχ σύνορα, τράπεζα για άνοιγμα λογαριασμού, καζίνο, κλπ καλπ
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Τραχανοπλαγιά
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Fritz!Box 5530 AX Fiber
    Θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα που έγινε μόλις τώρα.

Αγόρασα κάτι δίσκους SSD από την Αγγλία μέσω Ebay. Το κόστος είναι 897.24GBP, στο PayPal έχω επιλογή σε τι νόμισμα θα πληρώσω και μου έβγαλε είτε να χρεωθώ 897.24GBP (και η κάρτα μου να χρεώσει την αλλαγή νομίσματος), είτε να χρεωθώ 1082,27EUR από το PP χωρίς αλλαγή νομίσματος.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  rev2.jpg 
Εμφανίσεις:  0 
Μέγεθος:  113,9 KB 
ID: 214589Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  rev1.jpg 
Μέγεθος:  110,9 KB 
ID: 214590

Την τρέχουσα στιγμή η ισοτιμία χωρίς interchange fee ήταν 897.24GBP > 1027.26EUR.

Όνομα:  rev4.jpg 
Μέγεθος:  160,4 KB 
ID: 214587

Πλήρωσα σε λίρες μέσω Revolut και χρεώθηκα 1027,46EUR (0,20EUR που λογικά άλλαξε η ισοτιμία εκείνη τη στιγμή), γλίτωσα δηλαδή 54,81EUR από την αλλαγή ισοτιμίας του PayPal.

Μην κοροϊδευόμαστε, όσοι κάνουν συναλλαγές σε ξένο νόμισμα συμφέρει να έχουν έστω την δωρεάν Revolut!

Όνομα:  rev3.jpg 
Μέγεθος:  118,1 KB 
ID: 214588
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gvard : 29-04-20 στις 12:56.
    Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έχω αναφέρει και παλιότερα.
    Δεν είναι η αρχαία ταυτότητα παράνομη, απλά είσαι τυχερός.
    Σε κανένα σοβαρό έλεγχο του εξωτερικού δεν θα περάσει ταυτότητα που έχει περάσει τα 10 χρόνια.
    Πχ σύνορα, τράπεζα για άνοιγμα λογαριασμού, καζίνο, κλπ καλπ
    Όπως πάντα καθόλου απόλυτος

Κάτοικος εξωτερικού εδώ και χρόνια. Η Ελληνική ταυτότητα περνάει κανονικά παντού. Έχω κάνει και τα τρία που λες, μαζί με πολλά άλλα.
    Μέχρι και το ελληνικό παλιό ροζ τρίπτυχο δίπλωμα χωρίς καν λατινικούς χαρακτήρες περνάει κανονικά στην ΕΕ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Υπάρχει το εξής παράλογο, να μπορείς να ταξιδέψεις ΗΒ με την παλιά ταυτότητα και να είναι όλα οκ μιας και είναι επίσημο έγγραφο ΄χώρας ΕΕ και να σου κάνουν συστάσεις στην χώρα σου

Μονο συστάσεις όμως, καθώς δεν έχει ακυρωθεί η παλιά ταυτότητα, όπως πχ είχανε ακυρώσει τα παλιού τύπου διαβατήρια.

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    ΣΤΟ ΗΒ (μέχρι τέλος του έτους γενικά ή και παραπάνω αν είσαι κάτοικος ΗΒ) και στην υπόλοιπη ΕΕ περνάει κανονικά η ταυτότητα γιατί αυτό που βλέπει ο κάθε υπάλληλος είναι ένα επίσημο έγγραφο κράτους μέλους της ΕΕ που δεν αναγράφει ημερομηνία λήξης. Δεν μπορούν να ξέρουν σε κάθε χώρα αν η Ελλάδα αλλάζει νόμους και διάρκεια ισχύς της ταυτότητας.
    Οι νέες ταυτότητες πάντως (θα) αναγράφουν ημερομηνία λήξης

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο συστάσεις όμως, καθώς δεν έχει ακυρωθεί η παλιά ταυτότητα, όπως πχ είχανε ακυρώσει τα παλιού τύπου διαβατήρια.
    Έχει βγει χρονοδιάγραμμα αλλαγής των παλιών τύπου, όταν βγουν οι νέου τύπου. Είναι οδηγία της ΕΕ

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Όπως πάντα καθόλου απόλυτος

Κάτοικος εξωτερικού εδώ και χρόνια. Η Ελληνική ταυτότητα περνάει κανονικά παντού. Έχω κάνει και τα τρία που λες, μαζί με πολλά άλλα.
    Μέχρι και το ελληνικό παλιό ροζ τρίπτυχο δίπλωμα χωρίς καν λατινικούς χαρακτήρες περνάει κανονικά στην ΕΕ.
    Είπαμε τυχερός.
    Και εγώ έχω να σου αναφέρω πρόβλημα σε συνοριακό έλεγχο, σε καζίνο κλπ με παλιά ταυτότητα.
    Δεν είναι θέμα σωστού και λάθος. αν θες να παίζεις τριγύρω και να λες τώρα θα την δεχτούν ή όχι, συνέχισε έτσι.
    Άλλοι χρησιμοποιούν μόνο διαβατήριο και δεν έχουν κάτι να αγχώνονται.

Επίσης μόνο στην Ελλάδα έχω ακούσει για 15 χρόνια ταυτότητα σε ισχύ. Εσύ που είσαι και κάτοικος εξωτερικού λογικά θα μιλάς και με κόσμο από άλλες χώρες, όπως και εγώ. Ξέρεις πολλούς Ευρωπαίους με ταυτότητα άνω των 10 ετών;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    Και γιατί να είμαι εγώ τυχερός και όχι εσύ άτυχος; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Δοκίμασες να τους πεις "είσαι υποχρεωμένος να την δεχθείς; Τύχη σε συνοριακό έλεγχο και μάλιστα τόσες φορές, δεν υφίσταται

Διαβατήριο χρησιμοποιώ για κάποια πράγματα, αλλά δεν θα το κουβαλάω μαζί μου πάντα. Ή πρόσφατα που θέλησα να αλλάξω το παλιό ελληνικό τρίπτυχο δίπλωμα με ένα της χώρα που κατοικώ (απλά ανταλλαγή, χωρίς εξετάσεις) ζήτησαν να τους στείλω μαζί με τα χαρτιά/παράβολα και το παλιό δίπλωμα, και ένα second proof of ID. Νομίζω θα ήταν χαζό να έστελνα με το ταχυδρομείο το διαβατήριο που αν χαθεί θα τρέχω σαν τρελός. Έτσι έστειλα την κλασική ελληνική ταυτότητα, χειρόγραφη με αγγλικούς χαρακτήρες. Θεώρησα ότι έχει πολύ μικρότερο ρίσκο.

Το υπουργείο συγκοινωνιών έκανε κανονικά την ταυτοποίηση και μου τα έστειλε όλα μαζί πίσω, μαζί με το καινούργιο δίπλωμα. Και ξέρω άλλους 3 Έλληνες που έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι επίσημο έγγραφο σε ισχύ, δεν έχουν δικαίωμα να μην το δεχθούν.
    Και δεν διαφωνώ. Μπορεί να είναι κουλό να μην έχει ημερομηνία λήξης η ταυτότητα, να έχεις δικαίωμα να ταυτοποιήσαι με φωτογραφία που έβγαλες στο γυμνάσιο, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ranger : 29-04-20 στις 15:24.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Το μόνο στο οποίο δεν μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου είναι όταν είπα να βγάλω μια πιστωτική που με 40€/χρόνο έδινε ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση κινητού από κλοπή/ατυχήματα, και έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο για Post Identification.
    Αυτό αυτή τη στιγμή για Έλληνες γίνεται μόνο με έγκυρο διαβατήριο και δεν ξέρω αν οι νέες ελληνικές ταυτότητες θα υποστηρίζονται.

Επίσης εννοείται ότι όταν περνάς έλεγχο διαβατηρίων σε αεροδρόμια/σύνορα, αν δεν έχεις διαβατήριο μπορεί να κολλήσεις για 1-2 λεπτά. Πχ πριν λίγα χρόνια που η Γαλλία είχε emergency λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και πετούσα Ιταλία-Basel-Αμβούργο με Easyjet, στο αεροδρόμιο της Βασιλείας (που είναι στη Γαλλία) ο Γάλλος συνοριοφύλακας επέμενε να δει διαβατήριο. Το είχα στην χειραποσκευή μου και το το έδωσα. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δεν το είχα μαζί μου, αλλά λογικά δε θα με έβαζαν φυλακή.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved

Φυσικά και είναι παράνομο το να έχεις "ληγμένη" ταυτότητα από τη στιγμη που υπάρχει νομος που ορίζει την διαρκεια της. Αλλιως δεν θα υπήρχε τετοιος νόμος. Και πριν απο αυτό το νομο υπήρχε διάρκεια ισχυος που ήταν τα 10 χρόνια τοτε. Είναι διάταξη που υπάρχει εδω και 50 χρόνια. Το οτι δεν εχει κυρωσεις επειδη ειναι κατι το απλό , είναι άλλο κεφάλαιο στο οποιο δεν διαφωνώ. Αλλά αυτό ομως δεν σημαινει οτι ειναι και νομιμο.

Ακόμα όμως και από τον πρόσφατο νόμο γράφει ξεκάθαρα:

Δελτία ταυτότητας των οποίων η ισχύς κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου έχει λήξει αντικαθίστανται σταδιακά μέσα σε διάστημα ενός (1) έτους, ανάλογα με το χρόνο έκδοσής τους. Μέχρι την αντικατάστασή τους τα ως άνω δελτία ταυτότητας θεωρούνται ως ισχυρά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner70 : 30-04-20 στις 20:35.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5

Φυσικά και είναι παράνομο το να έχεις "ληγμένη" ταυτότητα από τη στιγμη που υπάρχει νομος που ορίζει την διαρκεια της. Αλλιως δεν θα υπήρχε τετοιος νόμος. Και πριν απο αυτό το νομο υπήρχε διάρκεια ισχυος που ήταν τα 10 χρόνια τοτε. Είναι διάταξη που υπάρχει εδω και 50 χρόνια. Το οτι δεν εχει κυρωσεις επειδη ειναι κατι το απλό , είναι άλλο κεφάλαιο στο οποιο δεν διαφωνώ. Αλλά αυτό ομως δεν σημαινει οτι ειναι και νομιμο.

Ακόμα όμως και από τον πρόσφατο νόμο γράφει ξεκάθαρα:

Δελτία ταυτότητας των οποίων η ισχύς κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου έχει λήξει αντικαθίστανται σταδιακά μέσα σε διάστημα ενός (1) έτους, ανάλογα με το χρόνο έκδοσής τους. Μέχρι την αντικατάστασή τους τα ως άνω δελτία ταυτότητας θεωρούνται ως ισχυρά.
    Κάποια πράγματα τουλάχιστον σημαντικά, θα πρέπει να ανακοινώνονται κάπως... όχι να λέγονται μια φορά στις ειδήσεις πχ "θα βγουν νέες ταυτότητες μπλα μπλα μπλα" και τέλος...
    Ειδικά όταν πρόκειται για επίσημο έγγραφο. Εγώ που δεν πάω ταξίδια εξωτερικό και γενικά απλά την κουβαλάω μαζί μου έξω οπότε δεν θα μπορούσα να γνωρίζω κάτι τέτοιο αλλά ούτε και θα μπορούσα να ξέρω απ' έξω όλους τους νόμους...
    Νομίζω ότι είναι προφανές έτσι;

Ας ξεκινήσουν μια "εκστρατεία" ενημέρωσης με ένα Χ διάστημα που θα πρέπει με κάποια σειρά πχ τελευταίο νούμερο ΑΦΜ να τις αλλάζουν...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dosman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποια πράγματα τουλάχιστον σημαντικά, θα πρέπει να ανακοινώνονται κάπως... όχι να λέγονται μια φορά στις ειδήσεις πχ "θα βγουν νέες ταυτότητες μπλα μπλα μπλα" και τέλος...
    Ειδικά όταν πρόκειται για επίσημο έγγραφο. Εγώ που δεν πάω ταξίδια εξωτερικό και γενικά απλά την κουβαλάω μαζί μου έξω οπότε δεν θα μπορούσα να γνωρίζω κάτι τέτοιο αλλά ούτε και θα μπορούσα να ξέρω απ' έξω όλους τους νόμους...
    Νομίζω ότι είναι προφανές έτσι;

Ας ξεκινήσουν μια "εκστρατεία" ενημέρωσης με ένα Χ διάστημα που θα πρέπει με κάποια σειρά πχ τελευταίο νούμερο ΑΦΜ να τις αλλάζουν...
    Καλα ναι αυτα ειναι ψιλα γραμματα στο κρατος το οποιο ζουμε. Ισως και για αυτο υπαρχει και τετοια ανοχη στο συγκεκριμενο θεμα.

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    @runner70,
    Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι το δελτίο παραμένει ισχυρό μέχρι να αντικατασταθει.

Παρόλα αυτά, ο νόμος για τις νέου τύπου ταυτότητες ορίζει ότι θα γίνει σταδιακά και αλφαβητικά η υποχρεωτική αντικατάσταση, όταν ξεκινήσει η διάθεση τους. Και ευτυχώς αυτή την φορά θυμήθηκαν να βάλουν ξεκάθαρα πεδίο με ημερομηνία λήξης.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    [I]
    @runner70,
    Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι το δελτίο παραμένει ισχυρό μέχρι να αντικατασταθει.
    Ναι το έγραψα και εγω παραπάνω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπερνάς την πρώτη πρόταση και στηρίζεσαι μόνο στη δεύτερη όταν μιλάμε για το τυπικό-θεωρητικό της νομιμότητας.

Σόρρυ για το offtopic και κλείνει από την πλευρά μου.

Σελ. 30 από 97 ΠρώτηΠρώτη ... 1020252829303132354050 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 19957
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-25, 18:37
  2. Google Chrome - συζητηση, αποριες, προβληματα
    Από Gordito στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-25, 14:32
  3. Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
    Από DaveMurray στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-25, 12:17
  4. Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
    Από treli@ris στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTV