Εμφάνιση 736-750 από 1452
-
18-03-21, 14:47 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #736"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
18-03-21, 15:00 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #737Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
18-03-21, 15:28 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #738
Σου θυμίζει κάτι αυτό;
"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
18-03-21, 15:58 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #739
Ναι μου θυμίζει συζήτηση εδώ και πολλών βδομάδων για κάτι που λύθηκε μέσα σε 2 μέρες με επόμενη αναβάθμιση του Magisk.
Λες δηλαδή να είχε πρόβλημα τόσος κόσμος που έχει ροοτ και να μην υπήρχε λύση;
Έτσι όπως το έγραψες, νόμιζα ότι έπαθες κάτι καινούριο ή που συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη συσκευή.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
-
18-03-21, 16:37 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #740"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
18-03-21, 16:44 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #741Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
-
18-03-21, 17:50 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #742
τελικά όντως δεν είχα ενεργοποιησει το magisk hide για την revolut αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι το είχα κάνει.
Ξαναδουλευει, σε ευχαριστώ!"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
18-03-21, 20:34 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #743
Δουλεύει το root και στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής; Ρωτάω γιατί έχω μείνει με παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής και διστάζω να αναβαθμίσω.
Έχω κάνει φυσικά όλες τις προναφερόμενες ενέργειες στο magisk.
-
18-03-21, 20:47 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #744
Ναι δουλεύει
"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
18-03-21, 21:06 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #745
-
18-03-21, 21:30 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #746
Θα σας πω κάτι περίεργο που μου έκανε εμένα και δε ξέρω αν είναι σχετικό ή άσχετο με την περίπτωσή σας...
Αρχικά δεν έχει να κάνει με τη Revolut αλλά με ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ που είχα το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με ελληνική κάρτα που έχω πληρώσει άπειρες φορές...
Εγώ χρησιμοποιώ Google Chrome.
Δοκίμασα 3 φορές και στους παραπάνω 2 να πληρώσω και μου έριχναν άκυρο, οπότε είπα για το 1 στο μύριο να δοκιμάσω σε incognito παράθυρο την ίδια διαδικασία και μου το πήραν κανονικά και οι 2 μετά...
Δε ξέρω αν το κάνετε από κινητό ή υπολογιστή και αν έχετε Google Chrome ή όχι, αλλά δοκιμάστε και από incognito παράθυρο...
-
18-03-21, 22:15 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #747
-
21-03-21, 18:10 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #748
Υπάρχει τρόπος να γίνει ταυτοποίηση με ελληνική Ταυτότητα που δεν διαβάζεται αυτόματα (λόγω φθοράς υποθέτω
Είναι έντυπη και με λατινικούς χαρακτήρες, αλλά δεν. Δε μπορώ να βρω κάποιο support η κάτι άλλο για βοήθεια.
-
22-03-21, 10:00 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #749
Εάν θυμάμαι καλά, chat με εκπρόσωπο και αποστολή της ταυτότητας μέσα από εκεί.
-
03-04-21, 05:25 Απάντηση: Revolut : Συζήτηση, απορίες, προβλήματα και λύσεις #750
Λοιπόν μετά από ένα χρόνο πλέον κατάφερα να ταυτοποιηθω με χειρόγραφη ταυτότητα. Από τότε που έγινε revolut bank υποχρεωτικά δέχεται και τις χειρόγραφες. Το πρώτο βασικό είναι να μην έχει glare. Αν στείλεις και τη σελφι και δεν περάσεις θέλει μια σελφι με την ταυτότητα στο χέρι. Εμένα για κάποιο λογο που δεν ξέρω μετά από ένα σωρό σελφι που είχα στείλει δέχτηκε ταυτότητα. Βέβαια επειδή είχε σηκωθεί η ζελατίνα αναγκαστικα να βγάλω τη ζελατίνα. Κόλλησα διαφανή ταινία και μετά την τράβηξα. Οπότε ξεκόλλησε και βγήκε η ταυτότητα. Έτσι άνοιξα προσωπικό λογαριασμό.
Μετά είδα ότι δεν μπορώ να στείλω σε ένα λογαριασμό payoneer. Με εκείνον πληρώνω μια συνδρομή μειωμένη επειδή είμαι παλιός πελάτης σε ένα plugin. Επειδή όμως πλέον δεν μπορώ να στείλω λεφτά από PayPal ή θα πρέπει να αλλάξω κάρτα και αντί για απεριόριστα σαιτ να δώσω συνδρομή μόνο για 25 (και μάλιστα παραπανω).
Έκανα λοιπόν ως freelancer ένα business account. Εκεί η ταυτότητα δεν περνούσε. Μίλησα μέσα από το app με υποστήριξη. Πατάς το ερωτηματικό πάνω δεξιά. Μου λένε στην αρχή σελφι με την ταυτότητα στο χέρι. Μετά μου λένε είναι χειρόγραφη η ταυτότητα. Μα λέω μου είπατε ότι τις δέχεστε πλέον. Και έκανα προσωπικό λογαριασμό. Αφού είστε πλέον τράπεζα με άδεια στην Ελλάδα δεν πρέπει να δέχεστε όλα τα χαρτιά του ελληνικού κράτους; μέσα σε μισή ώρα μου τελείωσαν το λογαριασμόShotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
Παρόμοια Θέματα
-
Windows 10 Αναβάθμιση: Συζήτηση, προβλήματα, και λύσεις (;)
Από PopManiac στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 19954Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-25, 20:53 -
Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
Από DaveMurray στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14582Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-25, 12:17 -
Google Chrome - συζητηση, αποριες, προβληματα
Από Gordito στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2124Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-25, 13:56 -
Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
Από treli@ris στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 3138Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-24, 13:34
Bookmarks