Σελ. 95 από 95 ΠρώτηΠρώτη ... 758590939495
Εμφάνιση 1.411-1.420 από 1420
    Περιοχή
    ΜΑΡΟΥΣΙ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
    Router
    MODEM FRITZ
    Καλό μήνα,
    είναι η ιδέα μου ή πλέον η Revolut προσφέρει πολύ λιγότερα ETFs από παλιότερα ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Εχω Revolut εδω και 5+ χρόνια.
    Το πρώτο χρόνο την χρησιμοποιούσα συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα και με μεγάλα ποσά γιατι πλήρωνα το πανεπιστήμιο (διδακτρα και διαμονή) του γιού μου καθώς και για μεταφορες χρημάτων στην Revolut του γιου μου... απο εκεί και πέρα πολύ πολυ περιστασιακά για αγορές σε ξένο νόμισμα η για κάρτα μια χρήσης επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα...
    Πρόσφατα ξεκίνησα να ανεβάζω χρήματα λόγω επικείμενου ταξιδιού για αρκετές ημέρες σε χώρα εκτός ευρώ. Την πρώτη μέρα πήγα να ανεβάσω με καρτα 100 ευρώ και μου έλεγε οτι έχω υπερβεί το όριο και τελικά μ αφησε να ανεβασω 80. Αυτο συνεχίστηκε και τις επόμενες 2...3 ημέρες (μ αφηνε 80 ευρώ την ημέρα)
    Μίλησα με το ρομπότ και μου έλεγε οτι υπάρχουν αυτόματα όρια ασφαλειας που κρίνει αυτόματα το σύστημα και οτι δεν γνωρίζει τι ορια έχω και δεν υπάρχει και τρόπος εναντιωσης και να δοκιμάσω να ανεβάσω λεφτα με άλλο τρόπο (μεταφορά κλπ) .... μετα απο αυτο δεν ξέρω αν ηταν τυχαίο αλλα τις επόμενες ημέρες ανέβαζα κανονικά.
    Σημερα δοκίμασα πάλι να ανεβάσω δεν μου επιτρεπει καθόλου ( δοκίμασα κατεβαινοντας μεχρι 50 ευρω ) παλι το ίδιο μήνυμα. Το ωραιο ειναι οτι σου επιτρεπει κανονικά να το προχωρήσεις , παιρνεις την εγκριση απο την τράπεζα κλπ κλπ και εκει που ειναι να εμφανιστουν τα χρήματα σου λεει οτι αποριφθηκε η συναλλαγη λόγω οριου δοκικημαστε με αλλο τροπο η σε αλλη χρονική στιγμη.
    Ξαναμίλησα με το ρομπότ και μου ειπε πάλι τα ίδια....
    Εχω φθάσει σε σημείο να μην τους εμπιστευομαι... για την πιθανότητα να με κρεμάσουν σε κάποια συναλλαγη
    Εχει τύχει σε κάποιον αλλό το ιδιο η κατι αντίστοιχο και πως το ελυσε;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TeoT : 05-05-25 στις 14:08.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TeoT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω Revolut εδω και 5+ χρόνια.
    Το πρώτο χρόνο την χρησιμοποιούσα συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα και με μεγάλα ποσά γιατι πλήρωνα το πανεπιστήμιο (διδακτρα και διαμονή) του γιού μου καθώς και για μεταφορες χρημάτων στην Revolut του γιου μου... απο εκεί και πέρα πολύ πολυ περιστασιακά για αγορές σε ξένο νόμισμα η για κάρτα μια χρήσης επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα...
    Πρόσφατα ξεκίνησα να ανεβάζω χρήματα λόγω επικείμενου ταξιδιού για αρκετές ημέρες σε χώρα εκτός ευρώ. Την πρώτη μέρα πήγα να ανεβάσω με καρτα 100 ευρώ και μου έλεγε οτι έχω υπερβεί το όριο και τελικά μ αφησε να ανεβασω 80. Αυτο συνεχίστηκε και τις επόμενες 2...3 ημέρες (μ αφηνε 80 ευρώ την ημέρα)
    Μίλησα με το ρομπότ και μου έλεγε οτι υπάρχουν αυτόματα όρια ασφαλειας που κρίνει αυτόματα το σύστημα και οτι δεν γνωρίζει τι ορια έχω και δεν υπάρχει και τρόπος εναντιωσης και να δοκιμάσω να ανεβάσω λεφτα με άλλο τρόπο (μεταφορά κλπ) .... μετα απο αυτο δεν ξέρω αν ηταν τυχαίο αλλα τις επόμενες ημέρες ανέβαζα κανονικά.
    Σημερα δοκίμασα πάλι να ανεβάσω δεν μου επιτρεπει καθόλου ( δοκίμασα κατεβαινοντας μεχρι 50 ευρω ) παλι το ίδιο μήνυμα. Το ωραιο ειναι οτι σου επιτρεπει κανονικά να το προχωρήσεις , παιρνεις την εγκριση απο την τράπεζα κλπ κλπ και εκει που ειναι να εμφανιστουν τα χρήματα σου λεει οτι αποριφθηκε η συναλλαγη λόγω οριου δοκικημαστε με αλλο τροπο η σε αλλη χρονική στιγμη.
    Ξαναμίλησα με το ρομπότ και μου ειπε πάλι τα ίδια....
    Εχω φθάσει σε σημείο να μην τους εμπιστευομαι... για την πιθανότητα να με κρεμάσουν σε κάποια συναλλαγη
    Εχει τύχει σε κάποιον αλλό το ιδιο η κατι αντίστοιχο και πως το ελυσε;
    Αν νομίζεις ότι 100 και 80€ είναι μεγάλα ποσά, που να πιστέψεις ότι υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα μέσω Revolut.

Αυτό το πρόβλημα που έχεις ακούγεται σαν κάποιο όριο που έχεις θέσει εσύ και μήπως απλά σε κόβει για προστασία.
    Ψάξε λίγο τις επιλογές του λογαριασμού.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν νομίζεις ότι 100 και 80€ είναι μεγάλα ποσά, που να πιστέψεις ότι υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα μέσω Revolut.

Αυτό το πρόβλημα που έχεις ακούγεται σαν κάποιο όριο που έχεις θέσει εσύ και μήπως απλά σε κόβει για προστασία.
    Ψάξε λίγο τις επιλογές του λογαριασμού.
    Το ξερω οτι δεν ειναι μεγαλα ποσα για αυτο και με παραξενεψε... οταν την πρωτη χρονιά ειχα διακινήσει πολλαπλές φορες ποσα πανω απο 3500 για να κανω τις πληρωμες στο πανεπιστημιο και δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
    Δεν υπαρχει δικό μου οριο .... ηταν το πρωτο που εψαξα, αλλα και οταν μου επετρεψε (οπως εγραψα παραπάνω απο καποια στιγμη δουλεψε κανονικα) ανέβασα χωρις προβλημα 500 ευρω και 550 ευρω και θεωρηασα οτι λυθηκε το προβλημα, αλλα σήμερα παλι τα ιδια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TeoT : 05-05-25 στις 16:26.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    OTE FTTH
    Router
    Speedport Plus 2
    Με τι τρόπο στέλνεις λεφτά;

Περιοχή
    Νίκαια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έχει δοκιμάσει κανείς την υπηρεσία eSIM; Το κινητό μου δεν έχει ενσωματωμένη υποστήριξη eSIM και δεν επιτρέπει η εφαρμογή αγορά της υπηρεσίας (θέλω να τη χρησιμοποιήσω με μετατροπέα). Μίλησα με τη μηχανική υποστήριξη και λέει ότι η εφαρμογή απαιτεί την υποστήριξη eSIM εγγενώς από τη συσκευή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hostolis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τι τρόπο στέλνεις λεφτά;
    Παντα top up με την καρτα.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aangelis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει δοκιμάσει κανείς την υπηρεσία eSIM; Το κινητό μου δεν έχει ενσωματωμένη υποστήριξη eSIM και δεν επιτρέπει η εφαρμογή αγορά της υπηρεσίας (θέλω να τη χρησιμοποιήσω με μετατροπέα). Μίλησα με τη μηχανική υποστήριξη και λέει ότι η εφαρμογή απαιτεί την υποστήριξη eSIM εγγενώς από τη συσκευή.
    Υποθέτω εννοείς της Revolut ;
    Δεν έχει διάφορα από οπουδήποτε άλλη αγορά Esim.
    Θέλουν συνήθως ενσωματωμένη δυνατότητα esim όλες αυτές.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TeoT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντα top up με την καρτα.
    Η ελληνική τράπεζα σε κόβει
    Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
    Moksu στο γρασίδι
    παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
    Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
    Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmavro73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ελληνική τράπεζα σε κόβει
    Δεν με κόβει η τράπεζα ....
    Το μήνυμα απόρριψης οτι έχω υπερβεί το όριο κλπ κλπ ειναι της Revolut (και όχι της τράπεζας) και μάλιστα με προτρέπει να δω εναλλακτικούς τρόπους προσθήκης χρημάτων που είναι ακριβώς οι ιδιοι που με προτρέπει το ρομπότ (ψηφιακός βοηθός) οταν μου λέει οτι τα σύστημα τους βάζουν απο μόνα τους όρια.
    Και για την ιστορία .... χθες αργα το βραδυ μ αφησε κανονικα να ανεβάσω λεφτά.

Σελ. 95 από 95 ΠρώτηΠρώτη ... 758590939495

Παρόμοια Θέματα

1. Google Chrome - συζητηση, αποριες, προβληματα
    Από Gordito στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-25, 09:35
  2. Μηνύματα: 19950
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-25, 18:14
  3. Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
    Από DaveMurray στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-25, 17:06
  4. Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
    Από treli@ris στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTV