Εμφάνιση 16-30 από 47
-
22-04-07, 16:19 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #16
-
22-04-07, 16:22 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #17
αα εγω κατάλαβα το αντίθετο
-
22-04-07, 19:07 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #18
Ναι είναι πραγματικά πολλοί περισσότεροι: σε καφενέδες και άλλους ... παρεμφερείς ναούς σε ματς τσάμπιονς λίγκ (αλλά και ... τσόντες) μαζεύονται αρκετοί.
Είμαι αρνητικός με τη multichoice γιατί ήμουν συνδρομητής του filmnet - supersport και η ποιότητα στην περιοχή που μένω τώρα χάλια. Σε ενοχλήσεις μου, μου πρότειναν διάφορα και τελικά να πάω σε nova (με χάρισμα τον εξοπλισμό). Αρνήθηκα. Και δεν το μετάνοιωσα - ειδικά τώρα με το sky να εκπέμπει στη περιοχή μου (Ξάνθη). Πλήρωνα κοντά 40 ευρώ το μήνα (δεν θυμάμαι) και όχι μόνο εγώ και θεώρησα κοροϊδία το να μη βελτιώσουν το σήμα τους και εκβιαστικό το να περάσω σε nova.
-
22-04-07, 19:08 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #19
Να που ο φοβος του iptv οδηγει σε διεργασιες.Γιατι με το iptv οι δορυφορικες πλατφορμες εχουν πολυ σκληρο ανταγωνισμο( εκτος απο περιοχες δυσβατες και απροσιτες) και ψαχνουν απο τωρα συνεργασιες για να επιβιωσουν.
-
22-04-07, 19:13 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #20
Η ψηφιακη μεταδοση της nova ειναι απαραδεκτη.Κατω απο 2mbit τα περισσοτερα καναλια και οταν μεταδιδονται πολλοι αγωνες τα αλλα καναλια υποφερουν.Αλλωστε στο ταργκετ γκρουπ της Νοβα ποτε δεν ηταν αυτοι που θελουν να απολαυσουν καλο ηχο\εικονα.Μονο οι ποδοσφαιροφιλοι τους ενδιαφερουν.
-
22-04-07, 20:58 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #21
Εγώ ρε παιδιά που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο, αλλά με ενδιαφέρουν κάποια άλλα κανάλια (National Georgaphic) πάντα το θεωρούσα απαράδεκτο να δίνω τόσα λεφτά συνδρομή, για να τα παίρνουν οι ΠΑΕ,ΚΑΕ και άλλες αξιότιμες επιχειρήσεις. Είμαι υπέρ του pay per view, πληρώνεις ότι θέλεις.
-
22-04-07, 21:13 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #22
Η Nova είναι σαν τον ΟΤΕ πριν μερικά χρόνια. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ανταγωνιστές γιατί να βελτιώσει τις υπηρεσίες της ? Θα σκάτε ένα σωρό λεφτά, όταν με λιγότερα στην Ευρώπη απολαμβάνουν HD και πολλά περισσότερα κανάλια.
-
22-04-07, 23:16 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #23
Πάντως πραγματικά είναι εξωφρενικά υψηλό το ποσό για την Nova σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Σίγουρα η λύση της ενοικίασης ταινιών είναι συμφέρουσα και προσφέρει μακράν καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας.
Τώρα βέβαια για κατοίκους εξωτερικού είναι μονόδρομος και τα χρήματα δεν είναι σπουδαία με βάση τις μισθολογικές διαφορές.
-
22-04-07, 23:39 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #24
-
23-04-07, 00:12 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #25
Πουλάνε το μονοπώλιο όσο άκομα είναι μονοπώλιο , γιατί σε λίγο με το IPTV που θα προσφέρουν πολλοί πολλά δορυφορικά πιάτα θα γίνουν adsl ρουτεράκια.
Βύρων.
-
23-04-07, 00:21 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #26
-
23-04-07, 00:26 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #27
Στην Ελλαδα παντως μου φαινεται δυσκολο εως απιθανο να χτυπησει το ιντερνετ το δορυφορικο σημα.
Για ενα HD καναλι πχ , θες 10 Mbit κολλημενα. Ας φανταστουμε σε 2-3 χρονια, μερικες χιλιαδες ατομα ( μη πω πολυ παραπανω σε ωρες αιχμης , πχ ενα ποδοσφαιρικο ματς ) να θελουν ολοι bandwidth 10Mbit... Που θα το βρουνε?!?
Ενω με το δορυφορικο οσα πιατα και να βαλεις, θα βλεπουν
-
23-04-07, 01:02 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #28
-
23-04-07, 01:08 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #29
Μιας και μιλάμε για ανταγωνισμό μόνο εγώ θυμάμαι κάποια εταιρία ονόματι alpha digital?
-
23-04-07, 03:58 Απάντηση: 4 υποψήφιοι αγοραστές για τη Multichoice #30
Κι εγώ θα συμφωνήσω. Εξωπραγματικά υψηλές τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Και ακόμα πιο προκλητικό ότι θέλουν να χρεώνουν ακόμα περισσότερα για αγορά πανάκριβου εξοπλισμού, αλλά και μηνιαία κόστη (!) προκειμένου να δώσουν PVR υπηρεσίες που θα έπρεπε να είναι πλέον στάνταρ σε συνδρομητική τηλεόραση. Για το σήμα χαμηλής ποιότητας, τις ταινίες σε 4:3 και την χαμηλή ανάλυση τα είπαν ήδη πολλοί φίλοι.
Το ότι οι διάφοροι Ant1, Alpha, Mega κλπ προβάλλουν κυριολεκτικά σκουπίδια επί 24ώρου βάσεως δεν σημαίνει ότι θα πληρώσουμε σε χρυσό τις μέτριες υπηρεσίες της Nova. Υπάρχουν και τα βίντεο-κλαμπ (ιδιαίτερα τώρα που άρχισαν να φέρνουν ξένες σειρές σε DVD), το internet, αλλά και κάποιες ευχάριστες εξαιρέσεις στην τηλεόραση, όπως, σε μεγάλο βαθμό, το πρόγραμμα του Σκαϊ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 23-04-07 στις 03:59.
Παρόμοια Θέματα
-
Νοva: Οι υποψήφιοι αγοραστές
Από karavagos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-07, 14:47 -
Αγορα καρτας γραφικων: 2 υποψηφιοι για αποχωρηση!!!!
Από Sebu στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-07, 11:03 -
Περισσότεροι από 2 υποψήφιοι αγοραστές για την Club Internet στη Γαλλία
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-07, 23:23 -
Για τους πιθανους αγοραστες сonroe+asus p5w dh, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Από gallahant στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-06, 20:01 -
Υποψήφιοι αγοραστές των nvidia 6800 προσοχή.
Από BlindG στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-06, 00:24
Bookmarks