Τόσο καιρό στο forum και δεν είχα καταλάβει (ίσως είχα κολλήσει στα max
connections κλπ) πόσο σημαντικό είναι στο μουλάρι να κατεβάζεις [b]λίγα
αρχεία[b]και ιδίως να μοιράζεσαι μόνο αυτά
Ενώ κατέβαζα 4-5 αρχεία, είχα 100-150 paused/stopped αρχεία που το μουλάρι
τα ... μοίραζε. Εδώ και μια εβδομάδα, "σκούπισα" τα αρχεία μου και η λίστα
αρχείων που μοιράζω και κατεβάζω είναι ακριβώς ταυτόσημη (1-4 αρχεία)
Ε λοιπόν, όλη την εβδομάδα ...
α) Το μουλάρι πετάει. Είμαι με 256/128 και παίζει σαν ημίτονο από 16 ως 28
β) Δεν ξεπέρασε τα 15 connections (average estimation)
γ) Δεν με ενοχλεί στο σερφάρισμα καθόλου (έχω και netlimiter)
Mεταφέρω τα τελειωμένα αρχεία με ένα script σε άλλο κατάλογο (ξέρω ότι πολλοί
διαφωνούν σε αυτό, αλλά χρησιμοποιήσιμους πόντους από αυτά δεν παίρνεις τελικά
και το ζήτημα είναι να ανεβαίνεις στην queue αυτών που περιμένεις.
Btw, .44b MorphXT 5.00 rulez!!!
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
27-09-04, 12:43 Πετάει ο γάϊδαρός? Πετάει και παραπετάει ... #1Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People
-
27-09-04, 13:23 #2
zardoz αυτό που λες δε δουλεύει όταν τα 1-4 αρχεία που λες έχουν λίγα sources, κοινώς, άμα κατεβάζεις σπάνια αρχεία όπως εγώ, έχασες.
Επιπλέον, κι εγώ έχω στη λίστα μου πάνω από 500 συνολικά αρχεία, αλλά δεν ξεκινάω κανένα αν δεν τελειώσουν πρώτα τα 10-15 που έχω να κατεβαίνουν.
Έτσι από περιέργεια όμως θα το δοκιμάσω κι εγώ σε 4-5 αρχεία με πολλά sources, να δω αν έχεις δίκιο.You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
27-09-04, 13:39 #3Mεταφέρω τα τελειωμένα αρχεία με ένα script σε άλλο κατάλογο (ξέρω ότι πολλοί
διαφωνούν σε αυτό, αλλά χρησιμοποιήσιμους πόντους από αυτά δεν παίρνεις τελικά
και το ζήτημα είναι να ανεβαίνεις στην queue αυτών που περιμένεις.
Τα credits αφορουν τους χρήστες όχι τα αρχεία. Την επόμενη φορά που θα τύχει να κατεβάζεις ένα αρχείο και θα το έχουν οι ίδιοι χρήστες με αυτούς που μονάχα πήρες χωρίς να δώσεις τίποτα πάλι θα περιμένεις στην ουρά ατέλειωτα κια μετα θα παραπονιέσαι!
Ρύθμισε σωστά τον client σου , βάλε να κατεβαίνουν 4-5 αρχεία την φορά, τα υπόλοιπα όχι paused αλλά σταματημένα και θα έχεις τίς ίδιες ταχύτητες!
Ασε τα αρχεία σου διαθέσιμα για όσο καιρό χρειάζεται για να δώσεις 3 φορές αυτό που πήρες η ένα εύλογο λογικό διάστημα τέλος πάντων!
Τα παράπονα που εχεις απο το μουλάρι οφείλονται αποκλειστικά σε πρακτικές σαν και αυτές που περιγράφεις!
-
27-09-04, 14:08 #4
Αρχικό μήνυμα από AsGoodAsItGets
χρήστη, σταματά και ξαναπερνάς στην αναμονή. Καλό είναι να έχεις και αρχεία
με λίγα και αρχεία με πολλά sources στην αναμονή. Αν ήταν μόνο με λίγα
sources θα είχες ένα 10% κατέβασμα και το υπόλοιπο χρόνο αναμονή
Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
Έχω 256άρα, πρακτικά είμαι ο τελευταίος που φεύγει με το αρχείο τελειωμένο (παρατηρώντας
την μπάρα προόδου των άλλων που ολοκληρώνουν πετώντας, απορρώ τι γραμμές έχουν!).
Πρακτικά είναι σαν να το μοιράζω για διπλάσιο χρόνο από ότι και οι άλλοιΌλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
-
27-09-04, 15:18 #5
Κι εγώ 256 έχω αλλά ό,τι κατεβαίνει μένει μέσα στον κατάλογο για να το πάρουν και οι υπόλοιποι! Αυτή είναι και η φιλοσοφία του P2P εξάλλου!
Για να μην γονατίζει η γραμμή μου και να μπορώ να σερφάρω, έχω ένα Speed Limit στο Upload στα 8Κ. Τέλος έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα να ξεκινάει με την εκκίνηση του υπολογιστή, κατεβάζω δεν κατεβάζω κάτι, αφού ούτως ή άλλως το bandwidth διαφορετικά θα πάει ανεκμετάλευτο!
Έχω δε παρατηρήσει, ότι με πολλά μοιραζόμενα αρχεία τα downloads μου τελειώνουν πιο γρήγορα από ότι όταν το πρωτοεγκατέστησα και δεν είχα κανένα.
Όπως είπε κι ο ΚακοΓέρακας μάλλον δεν το χειρίζεσαι σωστά το θέμα
-
27-09-04, 15:50 #6
Λοιπόν, εδώ και μερικές ώρες το έχω σε 2 αρχεία με πολλά sources και τα connections μου κυμαίνονται από 30-50 (το έκοψα επίτηδες στα 50 γιατί ανέβαινε!) Το download αυτή τη στιγμή είναι κολημένο στα 5-6 ενώ το upload σταθερά κομένο στα 8.
Ξεκίνησα με 5 αρχεία και σιγά-σιγά έκοβα μέχρι να δω χαΐρι, αλλά δεν...
Τι άλλα settings έχεις; Μου κάνει εντύπωση μόνο 15 connections έστω και average!You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
27-09-04, 15:51 #7
EvilHawk πιστεύεις οτι 4-5 αρχεία με 40-50 πηγές το κάθε ένα είναι καλύτερα από 10 με ανάλογες πηγές;
Εγώ αν και ασχολούμε πολυ λίγο καιρό νομίζω ότι αυτό που μετράει ουσιαστικά είναι η συνολικές πηγές που έχεις κάθε φορά τώρα αν αυτές μοιράζονται σε 10 ή 30 αρχεία δεν παίζει μεγάλο ρόλο.
Zardoz αν εννοείς οτι δεν έχεις άλλα αρχεία shared εκτός απο αυτά που κατεβάζεις τότε η συμβουλή σου είναι οτι πρέπει γαι να καταστρέψεις το δίκτυο.
Η ταχύτητα δεν είναι αυτοσκοπός ειδικά με το always on. Το πολυ πολυ οτι κατεβάζεις σε 4 μέρες θα το κατεβάζεις σε 5. Αξίζει για αυτό το λόγο να μειώνεις την επάρκεια του δικτύου;
-
27-09-04, 16:49 #8
Παιδιά το 1ο δίμηνο P2P λειτουργίας ήταν κόλαση. Είχα ξεμείνει με τόνους
μισοτελειωμένα αρχεία, που έχουν (είχαν) πιά last seen complete: 60 days
χωρίς πιθανότητα να ξαναβγούν.
Για να καταλάβετε, τα μισοτελειωμένα videos (80-90%) τα "διόρθωσα" με
το virtualdub κόβωντας σκηνές. Τα άλλα πάνε
Δεν έχω σκοπό να καταστρέψω το P2P concept αλλά ούτε να ξαναγυρίσω στα ίδια
χάλια, ειδικά για τα "σπάνια" αρχεία που εγώ ψάχνω (ήτη: αν δεν προλάβεις
να το πάρεις με την 256άρα δεν υπάρχει περίπτωση να το τελειώσεις).
LABEL_10:
Άντε, να τα μοιράζω 1-2 ημέρες ολόκληρα στον κατάλογο είναι αποδεκτό.
Αν όμως δώ (γιατί την queue την κοιτάω τακτικά) ότι τα complete sources
χάνονται, κλείνω το μαγαζί και κατεβάζω/μοιράζω ένα αρχείο, το αρχείο
που τείνει να αφανιστεί.
Τώρα που το σκέφτομαι, αν βάλω ένα GOTO LABEL_10 εδώ, ικανοποιώ
και την επάρκεια του δικτύου
φίλε AsGoodAs έχω ...
Max sources/file: 400
Max connections: 50
Max con/5 sec: 16 full, 8 half
Το νούμερο (5-6Κ) που αναφέρεις δεν είναι λογικό.
Έτσι και καταφέρεις να κατεβάσεις ένα ολόκληρο chunk (συνεχόμενα 9.4M)
του αρχείου που κατεβάζεις, αυτόματα το μοιράζεσαι και το παίρνουν και
οι άλλοι από εσένα. Αφού και εσύ μοιράζεις, ανεβαίνεις στην queue τους
και τo spreading βοηθά όλοι να ολοκληρώσουν. Επειδή το μουλάρι ελέγχει
το QR περίπου κάθε 20-25 λεπτά, αφού κατεβάσεις 9Μ θα πρέπει
20-25 λεπτά μετά να πετάς.
Ειδικά αφού μιλάς για πολλά sources, δεν είναι λογικό το νούμερό σου.Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
-
27-09-04, 17:27 #9Max sources/file: 400
Max connections: 50
Max con/5 sec: 16 full, 8 half
Το νούμερο (5-6Κ) που αναφέρεις δεν είναι λογικό.
Τι εννοείς Max con/5 sec: 16 full, 8 half?
Ποιο mod χρησιμοποιείς; Εγώ έχω το morphxt και έχει μόνο μια ρύθμιση στο Max con/5 sec την οποία έχω στο 10.You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
27-09-04, 20:06 #10
[quote="AsGoodAsItGets"]
Τι εννοείς Max con/5 sec: 16 full, 8 half?
Ποιο mod χρησιμοποιείς; Εγώ έχω το morphxt και έχει μόνο μια ρύθμιση στο Max con/5 sec την οποία έχω στο 10.
Max new connections 5/secs: xx
και
Max half open connections: yy
Εγώ χρησιμοποιώ το .44b MOD MorphXT 5.0, γιατί είδα ότι
το κανονικό μουλάρι με "περιόριζε" που και που.
YΓ: Με μόνο 10 con/5sec αργείς να βρείς νέα sources,
βάλε τίποτις περισσότερο, έτσι κι αλλιώς την κόλαση
την δημιουργεί στο ξεκίνημαΌλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
-
28-09-04, 03:05 #11
Εγω πάντως με Morph 5, 25 αρχεία για κατέβασμα, 1800 συνολικές πηγές (επιμένω οτι αυτό το νουμερο παιζει ρόλλο γιατί τα αρχεία καθ' ενός μας είναι διαφορετικά), με 7GB επιπλέον shared files, default ρυθμίσεις, 256/128, 10ΚΒ/sec upload και το πρόγραμμα να τρέχει 1 μέρα και 8 ώρες έχω για τις τελευταίες 4 ώρες μέσο όρο download 21ΚΒ/sec.
Οι ρυθμίσεις βασικά είναι μόνο για παιχνίδι, για ουσία το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.
Πρώτη εντύπωση από Morph 5 εξαιρετική.
-
28-09-04, 03:25 #12
Αυτή ακριβώς τη στιγμή (3 η ώρα το βράδυ) πιάνω 25-30+ σε 256/128 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος φυσικά.
Τη μέρα θέλω να μου πείτε τι γίνεται κύριοι.
Παρεμπιπτόντως, τι παραπάνω έχει το morph 5 από το προηγούμενο;You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
28-09-04, 03:48 #13
Αν πιάνεις 25-30 μέσο όρο τι το ψάχνεις.
Τα πρωινά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά αλλά δεν το έχω ψάξει κιολας, ουτως ή άλλως αυτό δεν λύνεται με ρυθμίσεις.
Το προηγούμενο Morph δεν το ξέρω, το 5 πάντως είναι βασισμένο στο τελευταίο emule το οποίο απ΄ότι λένε είναι αρκετά βελτιωμένο στο θέμα των corrupted files και εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται σταθερότερο και ίσως και πιο γρήγορο, μπορει βέβαια να είναι και τυχαίο. Στο emule είχα πρόβλημα (65% failed Download sessions) ενώ τώρα έχω μόνο 26% εκτός και αν αιτία της μείωσης είναι το ότι άλλαξα H/Y.
-
28-09-04, 04:19 #14Τα πρωινά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά αλλά δεν το έχω ψάξει κιολας, ουτως ή άλλως αυτό δεν λύνεται με ρυθμίσεις.You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
28-09-04, 04:22 #15
Παρεμπιπτόντως, δεν το είχα κοιτάξει ποτέ, αλλά τώρα που το είδα κι εγώ έχω 64.9% failed download sessions!
Κάποιος άλλος να μας πει τι τιμές έχει...You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
Παρόμοια Θέματα
-
ΠΕΤΑΕΙ η Altec ΠΕΤΑΕΙ και η OTEnet! Τέλος καλό! όλα καλά!
Από CamClone στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-08, 16:15 -
Με πετάει συνέχεια!!!
Από Valek στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-07, 17:11 -
Το e-mule σήμερα σέρνεται και αύριο πετάει...
Από PanagiotisG στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-06, 21:57 -
Κατι καναν στην Θεσσαλονικη και πεταει
Από ace1774 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-05, 01:14
Bookmarks