Αχ γιατί δεν είμαι Αμερικανός δικηγόρος?
Εμφάνιση 16-30 από 32
-
05-04-16, 00:11 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #16
-
05-04-16, 00:15 Απάντηση: Re: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι ν #17
-
05-04-16, 00:48 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #18
-
05-04-16, 04:37 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #19
Και τι με εμποδίζει να σβήσω το browser και να περάσω καινούργιο; Και αν κατεβάζω torrent χρησιμοποιώντας τον torrent client απευθείας(με search δυνατότητες ή μέσω RSS); Και αν χρησιμοποιώ κάτι σε στυλ Elinks; Και τα antivirus/antimalware δεν θα το πιάσουν;
Στην τελική μπλοκάρεις με firewall τις IP της εταιρείας και άντε να μάθει μετά τι κάνεις εσύ. Τώρα οι ISP το καλό που τους θέλω να κάτσουν στα αυγά τους γιατί υπάρχει και το Μητροπολιτικό δίκτυο, υπάρχει και το ZeroNet και ο Kim Dotcom θέλει να φτιάξει και το Meganet. Για να μην διαλύσουμε το ίντερνετ σε κομμάτια λοιπόν καλύτερα ας αφήσουμε αυτές τις φασιστικές τακτικές.
-
05-04-16, 05:27 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #20
καλά ρε είναι καλά?
με ποιο δικαίωμα μια άσχετη εταιρία δικαιούται να μου κλειδώνει το μηχάνημα-browser ??
-
05-04-16, 10:53 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #21
Ημίμετρα. Εγώ προτείνω να δίνει ο ISP διεύθυνση και όροφο, να στέλνουμε τη SWAT. Είμαι ανοιχτός και σε βομβαρδισμό με drones.
-
05-04-16, 11:04 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #22
εγω παντως προβλεπω οτι αν η εταιρεια αυτη συντομα δεν εχει νομικες περιπετειες στα δικαστηρια θα γινει στοχος των απανταχου πειρατων / χακεραδων και θα τους δωσουν ενα μαθημα που θα τους μεινει αξεχαστο
ακου να εχουν απαιτηση απο τους παροχους να δινουν στοιχεια πελατων που υπαρχουν υποψιες (ουτε καν αποδειξεις η καταδικη απο αρμοδια δικαστηρια) οτι κατεβαζουν πειρατικο υλικο και να του στελνουν παρανομα λογισμικο εν αγνοια του/χωρις την αδεια του/χωρις την συγκαταθεση του ωστε να του κλειδωνουν τον υπολογιστη η ενα μερος αυτου και να απαιτουν να τους πληρωσει....(ελπιζω τουλαχιστον να ειναι εξυπνοι και να μην αναγραφουν διευθυνση της εταιρειας)
μηπως κατι τετοιο ονειρευονται και οι δικες μας εταιρειες προστασιας πνευματικων δικαιωματων?
-
05-04-16, 11:10 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #23
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
05-04-16, 14:20 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #24
Ποιόν απ'όλους; Έχω τέσσερεις.
Ίδια περίπτωση με την SONY και το Rootkit της. Αν τώρα έχει οικονομικές ζημιές
φαντάσου όταν χρειαστεί να πληρώνει πρόστιμα. Στον αγύριστο.
Αν και πρόκειται περι ηλιθίων. Ακόμη και να κάνουν HiJack ton browser,
μια επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση και πρόβλημα τέλοςΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
05-04-16, 14:55 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #25
Θεωρητικά η ανακατεύθυνση θα υλοποιείται από τον ISP, όχι στο τερματικό του ίδιου του χρήστη.
ακου να εχουν απαιτηση απο τους παροχους να δινουν στοιχεια πελατων που υπαρχουν υποψιες (ουτε καν αποδειξεις η καταδικη απο αρμοδια δικαστηρια) οτι κατεβαζουν πειρατικο υλικο
Όπως και να χει, το θεωρώ ιδιαίτερα τραγικό και τραβηγμένο. Πέρα αυτού, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μέχρι τώρα ιστορία σαν κριτήριο, απορώ αν θα έχει ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
05-04-16, 16:26 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #26
-
05-04-16, 16:38 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #27
Μόνο οι αμερικάνικοι αφού το συμφωνήσουν όλοι. Ούτως ή άλλως στην Αμερική δεν έχεις επιλογή στους ISP.
Να ρωτήσω και το άλλο τώρα. Πες ότι εγώ κατεβάζω πειρατικά μία ταινία με torrent και μετά πάω και αγοράζω φυσικό αντίγραφο (BD) και γιατί μου άρεσε η ταινία και θέλω και γιατί γουστάρω να το έχω για συλλογή. Πως θα ξέρει αυτή η εταιρία ότι εγώ εν τέλει το πλήρωσα; Μήπως θα πρέπει να στέλνω αποδεικτικά αγοράς κλπ για να αποδείξω ότι το αγόρασα σε φυσικό αντίγραφο και όχι online;
Δεν γίνεται δουλειά έτσι και κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι.
-
05-04-16, 20:47 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #28
-
05-04-16, 22:38 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #29
-
05-04-16, 23:03 Απάντηση: Εταιρία κατά της online πειρατίας θέλει από τους ISP να την βοηθήσουν να μπλοκάρει τους "πειρατές" μέχρι να πλ #30
ευτυχώς τον ίντερνετ δεν χειραγωγείται.
όποιοι το επιχειρήσαν τους έφαγε η μαύρη μαρμάγκα
Παρόμοια Θέματα
-
Γερμανικό Δικαστήριο απορρίπτει το μπλοκάρισμα πειρατικών sites σαν μέσο αντιμετώπισης της online πειρατίας
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-15, 03:17 -
Σύμφωνα με χρήστες του AdBlock Plus η Yahoo μπλοκάρει την πρόσβαση στο email τους μέχρι να το απενεργοποιήσουν
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-15, 02:43 -
Η RIAA θέλει συνεργασία με την BiTTorrent για την καταπολέμηση της online πειρατίας
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-15, 04:04 -
Εξειδικευμένη εταιρία παρακολούθησης των online επικοινωνιών πέφτει θύμα επίθεσης και υποκλοπής στοιχείων
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-15, 22:46 -
Διαβούλευση σχετικά με την εφαρμογή της υποχρέωσης λογιστικού διαχωρισμού από τους τρεις Παρόχους Κινητής
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-15, 14:33
Bookmarks