Εχω ενα κινητο και θελω να του βαλω ιντερνετ συνδεοντας το με usb σε ενα πισι που εχει ηδη ιντερνετ.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει η συγκεκριμενη ενεργεια να προκαλεσει καποια ζημια στο ηδη υπαρχων δικτυο.
Για παραδειγμα θα παρει το κινητο μου ip απο τον dhcp server κανονικα? Και τι γινεται στην περιπτωση που εχουν τελειωσει η ip του dhcp server αν γινει αυτο? Μαλλον δεν θα συνδεθει ή δεν θα μπορει να συνδεθει ο επομενος ετσι δεν ειναι?
Απλως το δικτυο που βρισκομαι τωρα ειναι λιγο μεγαλο και δεν ξερω λεπτομερειες , μηπως πρεπει να ρωτησω τον διαχειριστη δικτυου για αυτη την ενεργεια μου?
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα?
-
12-04-16, 12:05 Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #1
-
12-04-16, 17:12 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #2
Συγνώμη αλλα αν το συνδέσεις με usb πως θα πάρει δίκτυο?
-
12-04-16, 19:01 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #3
Γίνεται μέσω Reverse Tethering, αλλά προϋποθέτει roooted συσκευή.
-
12-04-16, 21:16 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #4
Α μάλιστα.. Δεν το γνώριζα
Όσο και να το έψαξα δεν λέει πουθενά πως ακριβώς λειτουργεί και αν παίρνει IP το κινητό ωστε να φοβηθείς για το εύρος ip του DHCP.
Αλλα ακόμα και έτσι να είναι δε νομίζω να είναι οριακά κατανεμημένες οι διευθυνσεις του router ωστε να έχεις πρόβλημα.
-
12-04-16, 21:33 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #5
Όχι δεν παίρνει ΙΡ από τον DHCP, αλλά "δανείζεται" από τον υπολογιστή.
-
12-04-16, 22:19 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #6
-
13-04-16, 11:19 Απάντηση: Συνδεση κινητου τηλεφωνου με πισι και διαμοιρασμος ιντερνετ. Μπορει να δημιουργησει προβληματα? #7
http://android.stackexchange.com/que...ough-usb-cable
Υπαρχουν αρκετες μεθοδολογιες να συνδεθεις , θα δοκιμασω την πρωτη του λινκ που ειναι απλη. Για την ακριβεια θα το δοκιμασω πρωτα στο οικιακο μου δικτυο να δω ... τι σημαινει ακριβως share this pc internet connection ... ευχαριστω για τις απαντησεις
Παρόμοια Θέματα
-
Αγορα κινητου τηλεφωνου που να υποστηριζει Dual Sim
Από Zer0c00L στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-16, 12:51 -
Η Επιτροπή προτείνει την ενίσχυση των υπηρεσιών κινητού διαδικτύου με ραδιοσυχνότητες υψηλής ποιότητας
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-16, 02:04 -
Πρόταση κινητού τηλεφώνου
Από Kur1987 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-15, 20:41 -
ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΙΖΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Από Pepina 1975 στο φόρουμ Λοιπές ΤεχνολογίεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-15, 13:28 -
Σύνδεση κινητου με PC μεσω Usb Μονο φόρτιση
Από Zounds στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-15, 18:55
Bookmarks