Σελ. 342 από 405 ΠρώτηΠρώτη ... 322332337340341342343344347352362 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.116-5.130 από 6073
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stsalkit Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΕΛΟΣ των ευτυχισμών ημερών??? Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ξαναέβαλαν τον κόφτη... Εκεί που χαρούμενος έπιανα (μετά την κατανάλωση των 100...) γύρω στα 50-55, ξαναέπεσα στα 20-22... Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?

- - - Updated - - -

Έχω παρατηρήσει πτώση στην ταχύτητα, αλλά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που αναφέρεις (από τα 50-52... γύρω στα 50!!!). Εγώ από τα 50-55, πήγα στα 20-22! Αυτό τις τελευταίες 2-3 ημέρες!
    Όντως το -30 (και περισσότερο) από αυτό που έπιανες είναι πάρα πολύ.
    Αναφέρεις παραπάνω ότι αυτό το παρατηρείς μόνο όταν έχεις καταναλώσει τα MB; Ή γενικότερα;

Στη δική μου περίπτωση να διευκρινίσω τα εξής:
    1) η πτώση είναι ανεξαρτήτως του αν έχω υπόλοιπο MB.
    2) την πτώση από το pick (75), που κατέγραφε τα ξημερώματα, στα 50 αντίστοιχες ώρες τη λες σημαντική.
    3) τις ώρες αιχμής από το 50 έχει πάει 30, άντε κάποιες στιγμές 40.

Έχει κανείς ενημέρωση αν πράγματι έχουν αποφασίσει να βάλουν κόφτη;
    Και αν ναι, τελικώς "επιτρέπουν" το speedbooster να σου δίνει στην πράξη μέχρι 50.
    Όχι +60 Mbps (έως), από αυτό που πιάνει κανονικά η γραμμή σου (που κάτι τέτοιο νομίζω διαφήμιζαν αρχικά).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nanas : 10-02-22 στις 16:46.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    η SIM του παλιού μπαίνει απευθείας στο καινούργιο ή χρειάζεται να βγάλουμε νέα? (απο θέμα μεγέθους)

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    29.3(dB) / 5.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από statica Εμφάνιση μηνυμάτων
    η SIM του παλιού μπαίνει απευθείας στο καινούργιο ή χρειάζεται να βγάλουμε νέα? (απο θέμα μεγέθους)
    Το παλιό παίρνει κανονική SIM, ενώ το καινούργιο παίρνει nano SIM. Σε εμένα η μεγάλη SIM ήταν 3 κομμάτια, για να αλλάζεις το μέγεθος, δηλαδή μία nano SIM μέσα σε micro SIM adapter, το οποίο ήταν μέσα σε SIM adapter. Λογικά και το δικό σου έτσι είναι οπότε απλά θα βγάλεις τη nano SIM από μέσα.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TsonTson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παλιό παίρνει κανονική SIM, ενώ το καινούργιο παίρνει nano SIM. Σε εμένα η μεγάλη SIM ήταν 3 κομμάτια, για να αλλάζεις το μέγεθος, δηλαδή μία nano SIM μέσα σε micro SIM adapter, το οποίο ήταν μέσα σε SIM adapter. Λογικά και το δικό σου έτσι είναι οπότε απλά θα βγάλεις τη nano SIM από μέσα.
    Εμένα στο δικό μου booster είναι η παραδοσιακή η μεγάλη...
    Οπότε ΑΝ (που δεν νομίζω) πάρω το νέο, αναγκαστικά θα πρέπει είτε να κόψω την παλιά ή να μου ενεργοποιήσουν αυτή που έχει μέσα ή να μου δώσουν μικρότερη ΔΩΡΕΑΝ...
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Περιοχή
    ΘεΣσΑλΟνΙκΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    DN9245X6-10
    SNR / Attn
    12.7(dB) / 25.1(dB)
    H δικιά μου πάντως SIM από το παλιό είναι κανονική (άκοφτη), οπότε αν πάρω το νέο... πάπα-λα! Απορώ γιατί το στέλνουν με την νέα sim που είναι άχρηστη. Μήπως έτσι το στέλνουν ως πακέτο από το εργοστάσιο;

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από newbye Εμφάνιση μηνυμάτων
    H δικιά μου πάντως SIM από το παλιό είναι κανονική (άκοφτη), οπότε αν πάρω το νέο... πάπα-λα! Απορώ γιατί το στέλνουν με την νέα sim που είναι άχρηστη. Μήπως έτσι το στέλνουν ως πακέτο από το εργοστάσιο;
    Η νέα sim είναι κι αυτή της cosmote (δηλαδή έχει λογότυπο της cosmote στο πίσω μέρος της), οπότε μάλλον εδώ τη βάζουν.

Κι ένα update για το IPv4/v6 της adsl/vdsl που λέγαμε νωρίτερα.
    Αν δεν έχει δουλέψει το workaround που πρότεινε ο NinjaMitsos κι έχετε ενεργοποιήσει το telnet access, βρείτε στο config τη γραμμή που ξεκινάει με το παρακάτω string (πρέπει να υπάρχουν 2, μία για ADSL και μία για VDSL, αλλά enabled θα είναι μόνο η μία)
    Κώδικας:
    WANPPPConnectionInstance InstanceID="1" Enable="1"
    και σ' αυτήν τη γραμμή αλλάξτε το 1 σε 0 στο παρακάτω
    Κώδικας:
    X_HW_IPv6Enable="0"
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Samael_667 : 10-02-22 στις 19:04.
    Who? Me??? I just want to cut a little "z" in your forehead!

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    29.3(dB) / 5.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Samael_667 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η νέα sim είναι κι αυτή της cosmote (δηλαδή έχει λογότυπο της cosmote στο πίσω μέρος της), οπότε μάλλον εδώ τη βάζουν.

Κι ένα update για το IPv4/v6 της adsl/vdsl που λέγαμε νωρίτερα.
    Αν δεν έχει δουλέψει το workaround που πρότεινε ο NinjaMitsos κι έχετε ενεργοποιήσει το telnet access, βρείτε στο config τη γραμμή που ξεκινάει με το παρακάτω string (πρέπει να υπάρχουν 2, μία για ADSL και μία για VDSL, αλλά enabled θα είναι μόνο η μία)
    Κώδικας:
    WANPPPConnectionInstance InstanceID="1" Enable="1"
    και σ' αυτήν τη γραμμή αλλάξτε το 1 σε 0 στο παρακάτω
    Κώδικας:
    X_HW_IPv6Enable="0"
    Γιατί χρειάζεται telnet access? Εγώ απλά κατέβασα το config file, το έκανα edit και το ξανανέβασα.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Tη παραδοσιακή μεγάλη ....Αν πάρω το νέο αναγκαστικά θα πρέπει να κόψω την παλιά δε μιλαω με το γελοιο support να περιμενω αν και ποτε θα στειλουν αλλη sim .... Aπλα θα χαλασουν τσαμπα και τη παλια και θα σου πουν να βαλεις αυτη που δε παιζει

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Από τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα, τι λέτε; Έχει διαφορά το νέο ρούτερ η όχι τλκ;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    hAP ac²
    Γιατί χρειάζεται telnet access? Εγώ απλά κατέβασα το config file, το έκανα edit και το ξανανέβασα.
    Έλα ντε.. δίκιο έχεις, δεν ξέρω πως σκάλωσα έτσι
    Who? Me??? I just want to cut a little "z" in your forehead!

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    29.3(dB) / 5.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα, τι λέτε; Έχει διαφορά το νέο ρούτερ η όχι τλκ;
    Η ταχύτητα μου (που ήταν αρκετά καλή σε σχέση με κάποιους άλλους που γράφουν εδώ) δεν άλλαξε καθόλου. Κέρδισα 0.5-1.0 mbps στη DSL. Επίσης το ping μου όταν έχω bonding ανοιχτό φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από το HA35, ενώ όταν έχω μόνο τη DSL χαμηλότερο.

Επιπλέον μετά από μία μέρα χρήσης παρατήρησα το εξής:

Με το HA35 έπαιζα παιχνίδια απροβλημάτιστα έχοντας το bonding ανοιχτό με 4g και DSL, χωρίς να έχω συχνά και μεγάλα spikes. Ήταν ο μόνος τρόπος να παίζω όταν χρησιμοποιούσαν άλλοι το internet για youtube, netflix κλπ, γιατί αν έβαζα μόνο τη DSL στο PC μου με τους άλλους στο bonding είχα θέματα.
    Τώρα για κάποιο λόγο συμβαίνει το αντίθετο. Τα online games είναι unplayable όταν είναι ανοιχτό to bonding στο pc (spikes, packet loss κτλ), ακόμα και αν είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί το internet εκείνη τη στιγμή, και φτιάχνει μόνο όταν κλείσω το bonding στο PC.

Θα έλεγα γενικά ότι αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα games, δε χάνει τίποτα να το πάρει αν θέλει το wi-fi 6, ή το USB 3.0.
    Γενικά θα το κρατήσω μερικές μέρες ακόμα να δω πως θα πάει και θα δω ποιο θα τους επιστρέψω.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΦΙΔΝΕΣ
    Router
    Huawei HA35
    SNR / Attn
    8(dB) / 32(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nanas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όντως το -30 (και περισσότερο) από αυτό που έπιανες είναι πάρα πολύ.
    Αναφέρεις παραπάνω ότι αυτό το παρατηρείς μόνο όταν έχεις καταναλώσει τα MB; Ή γενικότερα;

Στη δική μου περίπτωση να διευκρινίσω τα εξής:
    1) η πτώση είναι ανεξαρτήτως του αν έχω υπόλοιπο MB.
    2) την πτώση από το pick (75), που κατέγραφε τα ξημερώματα, στα 50 αντίστοιχες ώρες τη λες σημαντική.
    3) τις ώρες αιχμής από το 50 έχει πάει 30, άντε κάποιες στιγμές 40.

Έχει κανείς ενημέρωση αν πράγματι έχουν αποφασίσει να βάλουν κόφτη;
    Και αν ναι, τελικώς "επιτρέπουν" το speedbooster να σου δίνει στην πράξη μέχρι 50.
    Όχι +60 Mbps (έως), από αυτό που πιάνει κανονικά η γραμμή σου (που κάτι τέτοιο νομίζω διαφήμιζαν αρχικά).
    Όταν έχω τα 100 GB, η ταχύτητά μου είναι περί τα 50 - 55 Mbps. Πρόσφατα όμως και για μερικούς μήνες παρά το γεγονός ότι τα GB τελειωναν η ταχύτητα παρέμενε στα επίπεδα των 50-55. (και ναι το πολύ πρωί ανέβαινε και σε εμένα μέχρι και τα 65). Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό το "δώρο" δεν ήταν για όλους... αλλά δεν ξέρω με ποιά κριτήρια... Τις τελευταίες 3-4 ημέρες όμως ξαναγύρισα στα παλιά - δηλαδή με τα 100 GB είμαι στα 50-55 και μόλις τελειώσουν πεφτω στα 20-22 όπως ήμουν. Γι' αυτό ρωτάω και άλλους που ενδεχομένως είχαν το ίδιο "δώρο" - παρατήρησαν την ίδια συμπεριφορά τελευταία ή είμαι ο μόνος?

Περιοχή
    ΘεΣσΑλΟνΙκΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    DN9245X6-10
    SNR / Attn
    12.7(dB) / 25.1(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stsalkit Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν έχω τα 100 GB, η ταχύτητά μου είναι περί τα 50 - 55 Mbps. Πρόσφατα όμως και για μερικούς μήνες παρά το γεγονός ότι τα GB τελειωναν η ταχύτητα παρέμενε στα επίπεδα των 50-55. (και ναι το πολύ πρωί ανέβαινε και σε εμένα μέχρι και τα 65). Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό το "δώρο" δεν ήταν για όλους... αλλά δεν ξέρω με ποιά κριτήρια... Τις τελευταίες 3-4 ημέρες όμως ξαναγύρισα στα παλιά - δηλαδή με τα 100 GB είμαι στα 50-55 και μόλις τελειώσουν πεφτω στα 20-22 όπως ήμουν. Γι' αυτό ρωτάω και άλλους που ενδεχομένως είχαν το ίδιο "δώρο" - παρατήρησαν την ίδια συμπεριφορά τελευταία ή είμαι ο μόνος?
    Όταν τραβάει κόλλημα στα χαμηλά κάτω από 15mbps το ρίχνω ένα reboot και στρώνει. Δοκίμασε το χωρίς την adsl και μέτρα. Αν σπάσεις την αντίσταση των 15mpbs έχεις το "δώρο". Ελπίζω να έρθει και το "δώρο" No 2 στο upload!

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Η ταχύτητα μου (που ήταν αρκετά καλή σε σχέση με κάποιους άλλους που γράφουν εδώ) δεν άλλαξε καθόλου. Κέρδισα 0.5-1.0 mbps στη DSL. Επίσης το ping μου όταν έχω bonding ανοιχτό φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από το HA35, ενώ όταν έχω μόνο τη DSL χαμηλότερο.

Επιπλέον μετά από μία μέρα χρήσης παρατήρησα το εξής:

Με το HA35 έπαιζα παιχνίδια απροβλημάτιστα έχοντας το bonding ανοιχτό με 4g και DSL, χωρίς να έχω συχνά και μεγάλα spikes. Ήταν ο μόνος τρόπος να παίζω όταν χρησιμοποιούσαν άλλοι το internet για youtube, netflix κλπ, γιατί αν έβαζα μόνο τη DSL στο PC μου με τους άλλους στο bonding είχα θέματα.
    Τώρα για κάποιο λόγο συμβαίνει το αντίθετο. Τα online games είναι unplayable όταν είναι ανοιχτό to bonding στο pc (spikes, packet loss κτλ), ακόμα και αν είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί το internet εκείνη τη στιγμή, και φτιάχνει μόνο όταν κλείσω το bonding στο PC.

Θα έλεγα γενικά ότι αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα games, δε χάνει τίποτα να το πάρει αν θέλει το wi-fi 6, ή το USB 3.0.
    Γενικά θα το κρατήσω μερικές μέρες ακόμα να δω πως θα πάει και θα δω ποιο θα τους επιστρέψω.
    Έτσι όπως το περιγράφεις μέχρι 50αρα γραμμή καλύτερα να κρατήσεις το ΗΑ..
    Αν αποφασίσουν να το συνδυάσουν με μεγαλύτερες γραμμές πάντως τότε αναγκαστικά κάποιος θα πάει στο νέο για το wifi του και για το προφίλ 35Β..
    Δεν ξέρω αν το ΗΑ σηκώνει 100αρα γραμμή με 17α προφίλ.. Λογικά σαν hw θα σηκώνει αφού υποστηρίζει και vectoring.. Οι ethernet του αντέχουν.. Το wifi του πάντως όχι... Και γι'αυτό τώρα το δίνουν μέχρι 50αρα γραμμή..
    Μια γενική ανασκόπηση.....

- - - Updated - - -

Όσο για το άλλο θέμα που ετέθη, και τα +15 καλά είναι όταν τελειώσουν τα 100.. Τα πάγια να μειώσουν λίγο και όλα καλά... Που πάνε τώρα οι τύποι και χρεώνουν τη πετσοκομενη 24αρα 30€... Αυτό είναι ένα θέμα......
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    ΘεΣσΑλΟνΙκΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    DN9245X6-10
    SNR / Attn
    12.7(dB) / 25.1(dB)
    Τόσα χρόνια που είστε στη ζωή τι πάγιο έχετε δει να μειώνεται; Νομίζω πάντως ανακοίνωσαν ότι μέσα στο 22 όλες οι 24ρες θα αναβαθμιστούν "δωρεάν" σε 50ρες.

Σελ. 342 από 405 ΠρώτηΠρώτη ... 322332337340341342343344347352362 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νεο ASUS DSL-AC52U AC750 (adsl/vdsl)
    Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-22, 13:24
  2. Vodafone Home Speed+, πιλοτική επίδειξη από 7/1/2016
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-17, 23:49
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-16, 14:30
  4. Nεο adsl/vdsl Asus DSL N16
    Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-15, 12:22