Γίνεται πέρα απο το γνωστό μια συσκευή να παίρνει ίντερνετ μόνο από το adsl/vdsl να βάλουμε και κάποιο όριο σε ταχύτητα στην συσκευή αυτή? πχ 5mbps down/1up?
Εμφάνιση 5.371-5.385 από 6073
-
01-05-22, 18:51 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5371
-
20-05-22, 20:43 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5372
Καλησπέρα σας,
Παρέλαβα κι εγώ το DN9245X6 και δεν το έχω συνδέσει ακόμη σε γραμμή cosmote DSL. Πειραματιζομαι με το firmware, έχω ξεκλειδώσει root telnet συμφωνα με τις οδηγίες πιο πίσω Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το superadmin και το 4G χωρις DSL. Aυτό που παρατήρησα, ενώ εχω vodafone καρτα μεσα, αναβουν πρασινα το ιντερνετ ,το σημα και το mode ομως δεν βλέπω ιντερνετ στο diagnosis ping traceroute. στο one click diagnosis λεει " The uplink is abnormal. Check uplink connections. " οπότε ψάχνοντας στο xml βρηκα τη γραμμη
Κώδικας:<MultiUpLinkSelectPolicy OperatingMode="AUTO" CurrentOperatingMode="ADSL" OperatingModePriority="DSL,OPTIC,ETH"/>
CPU: Intel i7 8700K RAM : G.Skill 32GB Ram VGA : Nvidia GTX 1080Ti Motherboard : Asrock Fatal1ty Professional Gaming i7 PC Case : DeepCool Baronkase Liquid - White
-
20-05-22, 22:46 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5373
-
20-05-22, 22:51 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5374
Δεν πρόκειται για θέμα apn, παιρνει IP απο Voda
CPU: Intel i7 8700K RAM : G.Skill 32GB Ram VGA : Nvidia GTX 1080Ti Motherboard : Asrock Fatal1ty Professional Gaming i7 PC Case : DeepCool Baronkase Liquid - White
-
22-05-22, 17:34 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5375
Υπάρχει κάποιος χρήστης του speedbooster που να του δουλεύει ακόμα το 4G μόνο του;; Είχα την εντύπωση ότι το έχουν κλειδώσει αυτό σε όλους πλέον...
-
29-05-22, 20:19 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5376
Καλησπέρα. Έχω το speedbooster 2.0 και στη hybrid λειτουργία το ping κάνει spikes (απο 20 idle πάει 200 σε server hybrid.otenet.gr) κάθε φορά που κάτι ζητάει bandwidth.
Όταν αφαιρέσω το DSL καλώδιο, το LTE λειτουργεί άψογα και χωρίς κανένα spike.
Υπάρχει λοιπόν τρόπος να κάνω prioritise την σύνδεση LTE και να την χρησιμοποιεί πρώτη;
Για να αναφέρω τα τεχνικά του ζητήματος. Το modem χρησιμοποιεί πρώτα το bandwidth της DSL σύνδεσης, και όταν ζητείτε περισσότερη ταχύτητα, μετά από λίγο χρησιμοποιεί και την LTE. Εγώ θέλω να του πω είτε να μη χρησιμοποιεί την DSL είτε να την χρησιμοποιεί μετά από την LTE είτε να θέσω custom bandwidth στην DSL, χαμηλότερο του μέγιστου για να αποφύγω το bufferbloat. Σημειώνω ότι έχω edgerouter με fq_codel να στέλνει τα πακέτα στρωτά και με όριο. αλλιώς και η σύνδεση LTE τερματίζει και κάνει spikes το ping.
Εφόσον έχουμε πρόσβαση μέσω telnet, ίσως έχουμε πρόσβαση σε αυτά τα configurations?
Ευχαριστώ
-
30-05-22, 02:46 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5377
Μπορείς να ορίσεις ποια συσκευή θα χρησιμοποιεί ποια γραμμή... Δηλαδή σταθερή η κινητή.. Για οδηγίες περίμενε να σου πουν τα παιδιά που το έχουν..
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
30-05-22, 18:28 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5378
Απενεργοποίησα την DSL σύνδεση από το WAN menu στις advanced ρυθμίσεις. Το αποτέλεσμα όμως είναι να μη συνδέεται ούτε στο bonding. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει εντός λίγων ωρών και LTE πρόσβαση εφόσον δεν βλέπει την DSL στο tunnel.
Πάντως, με μόνο την LTE δεν υπάρχει καθόλου bufferbloat και έχει αμεσότερη απόκριση στις ταχύτητες κατεβάσματος. Δεν υπάρχει αυτή η παύση στο peak της DSL σύνδεσης για μισό δευτερόλεπτο. Βέβαια το idle ping είναι σαφώς πιο ασταθές από την xDSL.
- - - Updated - - -
TUTORIAL για μέγιστη συνδυαστική ταχύτητα (Απενεργοποίηση IPv6)
Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3
Quotes γιατί δεν πως γίνεται tag.
-
01-06-22, 10:48 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5379
Έχε το νου σου μη στα επαναφέρει το tr069, ήτοι cwmp..
Κάνε ένα save το config..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
01-06-22, 11:09 Re: Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5380
-
04-06-22, 19:33 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5381
-
05-06-22, 06:18 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5382
-
05-06-22, 18:47 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5383
Καλησπέρα ξέρει κάποιος πως ενεργοποιούν τις εξωτερικές κεραίες στο modem cosmote huawei hybrid DN9245X6 ευχαριστώ!!
-
05-06-22, 19:33 Re: Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5384
Κάνε log in στο router, πας στο γρανάζι-->mobile
Πας όπως φαίνεται στο screenshot, δεξί click-->inspect
Μετά πας στη γραμμή που λέει form id="antenna"... εκεί που λέει style="display: none;" Δεξί click--> edit attribute και το σβήνεις, πατάς enter
Πας πιο κάτω εκεί που λέει td class="table_submit", το ανοίγεις και πας 2 σειρές πιο κάτω, και εκεί που λέει style="display: none;" το σβήνεις όπως πριν
Αν τα έκανες σωστά θα σου έχει βγάλει αυτό στο menu όπου αλλάζεις το auto σε outer:
-
07-06-22, 09:51 Απάντηση: Cosmote: εμπορική διάθεση της συνδυαστικής υπηρεσίας ADSL/VDSL και 4G, Home Speed Booster #5385
έχω το booster 2 3 εβδομάδες σε adsl(15M) τα 100G τέλειωσαν σε 10 ήμερες αλλά κόφτης στα 15M στο 4G δεν υπάρχει και ακόμα είναι στα 60-4.5 .αυτό είναι το δώρο που λέτε;
Παρόμοια Θέματα
-
Νεο ASUS DSL-AC52U AC750 (adsl/vdsl)
Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 1308Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-22, 13:24 -
Vodafone Home Speed+, πιλοτική επίδειξη από 7/1/2016
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-17, 23:49 -
Εμπορική διάθεση νέας υπηρεσίας COSMOTE Mobile Backup
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-16, 14:30 -
Nεο adsl/vdsl Asus DSL N16
Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-15, 12:22 -
Cosmote: Ανακοινώνεται η από 22 Ιουνίου εμπορική διάθεση της υπηρεσίας COSMOTE CLOUD
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-15, 17:47
Bookmarks