Σελ. 365 από 405 ΠρώτηΠρώτη ... 345355360363364365366367370375385 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.461-5.475 από 6073
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Damned Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω το DN9245X6-10 από Lan σε άλλο ρουτερ σε WAN για να μοιράζω internet σε πολλές συσκευές. Θέλει συγκεκριμενες ρυθμίσεις για να δουλέψει. Τα έχω συνδέσει και η μόνη ρύθμιση που έχω κάνει είναι ενεργοποιημενο το DMZ και static ip για το δεύτερο ρουτερ. Δουλεύει κανονικά για μισή μέρα και μετά το δεύτερο ρουτερ κρεμάει με αποτέλεσμα να μην έχω σχεδόν καθόλου ταχύτητα. Ευχαριστώ προκαταβολικα.
    καλημερα, αμα θες να μοιραζεις ιντερνετ σε πολλες συσκευες γιατι θες 2ο ρουτερ? δεν αρκει απλα να χρησιμοποιησεις switch? το DMZ δεν ειναι απαραιτητο εδω. Μπορεις να δωσεις κανονικα public ip σε ενα αλλο ρουτερ με pppoe passthrough. Ετσι κανω εγω με το 2i και mikrotik router και το ιδιο θα κανω και με το speedbooster. DMZ δουλευω με της ΙΝΑΛΑΝ στο σπιτι επειδη δεν εχει ουτε pppoe client, ουτε bridge mode, ειναι σε αλλο δικτυο το ρουτερ αυτο και κανω ΝΑΤ για το DMZ.
    Για να δωσεις ιντερνετ και σε αλλες συσκευες απλα βαζεις switch, αν ειναι ασυρματες ενα access point.
    Αν ειναι τα δικτυα σε αλλα υποδικτυα τοτε θες ρουτερ αλλα και παλι δεν χρειαζεται υποχρεωτικα DMZ.

Τα δικτυα ειναι σε αλλο subnet? απο το 2ο ρουτερ?
    Δωσε περισσοτερες πληροφοριες να καταλαβουμε τι συμβαινει. Ποιο ειναι το 2ο ρουτερ?

Κανονισα και εγω να παρω την υπηρεσια για το εξοχικο που εχω ADSL με το 2i τωρα. Στις 14 του μηνα θα παραλαβω οποτε το αλλο Σαββατο θα εχουμε παρτυ...

Περιοχή
    Επαρχία
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    819200/102400
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    ZTE MC801A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα, αμα θες να μοιραζεις ιντερνετ σε πολλες συσκευες γιατι θες 2ο ρουτερ? δεν αρκει απλα να χρησιμοποιησεις switch? το DMZ δεν ειναι απαραιτητο εδω. Μπορεις να δωσεις κανονικα public ip σε ενα αλλο ρουτερ με pppoe passthrough. Ετσι κανω εγω με το 2i και mikrotik router και το ιδιο θα κανω και με το speedbooster. DMZ δουλευω με της ΙΝΑΛΑΝ στο σπιτι επειδη δεν εχει ουτε pppoe client, ουτε bridge mode, ειναι σε αλλο δικτυο το ρουτερ αυτο και κανω ΝΑΤ για το DMZ.
    Για να δωσεις ιντερνετ και σε αλλες συσκευες απλα βαζεις switch, αν ειναι ασυρματες ενα access point.
    Αν ειναι τα δικτυα σε αλλα υποδικτυα τοτε θες ρουτερ αλλα και παλι δεν χρειαζεται υποχρεωτικα DMZ.

Τα δικτυα ειναι σε αλλο subnet? απο το 2ο ρουτερ?
    Δωσε περισσοτερες πληροφοριες να καταλαβουμε τι συμβαινει. Ποιο ειναι το 2ο ρουτερ?

Κανονισα και εγω να παρω την υπηρεσια για το εξοχικο που εχω ADSL με το 2i τωρα. Στις 14 του μηνα θα παραλαβω οποτε το αλλο Σαββατο θα εχουμε παρτυ...
    Το δεύτερο ρουτερ είναι ένα tp link archer c7 το οποίο είναι σε 192.168.2.1 και το DN9245X6-10 κανονικά σε 192.168.1.1.Το tp link το χρησιμοποιώ σαν access point με κόφτη στην ταχύτητα για τους επισκέπτες.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Όσο πιάνει
    ISP
    Cosmote-LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE18
    Μπορεις να τα εχεις στο ιδιο υποδικτυο και να τα συνδεσεις lan-lan, με αυτο το τροπο το δευτερο γινεται απλα ΑΡ και δε χρειαζεσαι να κανεις dmz κ.λ.π. Αλλιως ετσι οπως το εχεις τωρα πρεπει να κανεις pppoe passthrough.
    Άλλα Ντάλλα....

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Damned Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δεύτερο ρουτερ είναι ένα tp link archer c7 το οποίο είναι σε 192.168.2.1 και το DN9245X6-10 κανονικά σε 192.168.1.1.Το tp link το χρησιμοποιώ σαν access point με κόφτη στην ταχύτητα για τους επισκέπτες.
    Δλδ απλα θες να το εχεις σαν access point? δεν υπαρχει κανενας λογος χρησης DMZ, για AP απλα το εχεις σε μια ip απο το ιδιο υπαρχον ip range και στης cosmote ειναι ο dhcp server κτλ, στο αλλο κλειστα.
    Και αν ηθελες δικο σου ρουτερ απο πισω το κανεις με pppoe passthrough παλι δεν υπαρχει λογος χρησης DMZ.
    Αν δεν υποστηριζε τοτε θα ελεγα ναι, οπως ειπα οτι κανω με της INALAN.
    Kαι εκει που εχω Cosmote adsl και παραγγειλα τωρα το home booster εχω το δικο μου ρουτερ στο ιδιο ip range και παιζω με pppoe passthrough. Ετσι το 2ο ρουτερ εχει αλλη public ip και κανω τα δικα μου, αλλα του εσωτερικου δικτυου οι ips ειναι στο ιδιο ip range με το ρουτερ της Cosmote.

Περιοχή
    Ρέθυμνο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    47800/7300
    ISP
    Cosmote DSL
    Router
    Fritz!Box 7590
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 21.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά ρε παιδιά λειτουργεί το booster μόνο με το 4G χωρίς DSL συνδεδεμένη πάνω του;; Είχα την εντύπωση ότι εδώ και καιρό η ΚΟΤΕ δεν το επιτρέπει... μέχρι πού διάβασα αυτό που έγραψε ο jkoukos στην προηγούμενη σελίδα ότι το χρησιμοποιεί στο χωριό χωρίς DSL...

Τι ισχύει τελικά;;;;;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΘΗΝΑ
    Το 1 δουλεύει χωρίς dsl αλλά με άλλη sim από gigamax unlimited.

Περιοχή
    Ρέθυμνο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    47800/7300
    ISP
    Cosmote DSL
    Router
    Fritz!Box 7590
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 21.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από peragialos Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν οποιοδήποτε 4G router του εμπορίου δηλαδή...

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αλλα δε πιανει οπως το κινητο με την ιδια sim στο ιδιο σημειο πιανει 130+ . Το 1 μολις 45 max δηλαδη μπορει να ειναι και χειροτερα απο το φορητο mifi της μουγκαφον ...

Περιοχή
    Ρέθυμνο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    47800/7300
    ISP
    Cosmote DSL
    Router
    Fritz!Box 7590
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 21.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οπότε πακέτο και επιστροφή....

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Αν υπάρχει βλάβη στην σταθερή τηλεφωνική γραμμή, μπορώ να συνδεθώ στο Internet;
    Ναι, θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο Internet, μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr...d_booster.html

Αυτα απο την σελιδα, εμενα μου ειπαν οτι αμα πεσει η adsl εχεις κανονικα απο κινητη με public ip και δουλευουν ολες οι υπηρεσιες (ειπα τι εχω).
    Περιμενω μεσα στην εβδομαδα παραλαβη και το Σαββατο θα το εγκαταστησω στο εξοχικο και θα δουμε...

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    29.3(dB) / 5.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μιας και το αναφέρατε πιο πάνω, να πω ότι το speedbooster 2 με άλλη κάρτα sim είναι καλύτερο. Σε εμένα έπιανε περισσότερο από ότι το κινητό (4g+) με μία sim cosmote που είχα βάλει (180+ down/40+ up). (όσον αφορά την υπηρεσία του booster δεν άλλαξε τίποτα από ταχύτητα).

Για το άλλο που λέτε για να παίξει το bonding χωρίς DSL, αυτό που είχα καταλάβει όσο το είχα τους τελευταίους μήνες είναι ότι αν έπεφτε η DSL συνέχιζε να δίνει 4g για κάποια ώρα, αλλά μετά ήθελε πάλι να "δει" την DSL για να συνεχίσει.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από peragialos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μένα δουλεύει με την δική του.
    Το μόνο που υποψιάζομαι, είναι μήπως γίνεται έλεγχος και συσχετισμός της γεωγραφικής θέσης μέσω της κεραίας του σταθμού της κινητής.
    Στο χωριό υπάρχει μία κεραία σε απόσταση 2 χλμ και η επόμενη είναι πάνω από 10 χλμ, που αποκλείεται να την βλέπει.

Περιοχή
    Ρέθυμνο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    47800/7300
    ISP
    Cosmote DSL
    Router
    Fritz!Box 7590
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 21.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    με αυτό τον τρόπο να υποθέσω καταλαβαίνει αν έχει τοποθετηθεί στην τοποθεσία που έχει δηλωθεί;;

Αν ήταν έτσι τότε το δικό μου που ήταν από την αρχή στο χώρο που είναι και η σταθερή θα έπρεπε να συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς την DSL πάνω...το οποίο δεν συμβαίνει...γρίφος...

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δε νομιζω οτι ειχε geolock έλεγχος γεωγραφικής θέσης μέσω της κεραίας του σταθμού . Βαλανε τσοντα firmware ? μετα μια μλκια που αναβοσβηνει το λαμπακι που τσεκαρει τη dsl καθε περιπου 12- 24 ωρες . Και μετα αρχισαν τα προβληματα αφου π@δηξαν ετσι και οσους το ειχαμε στον ιδιο χωρο αλλα σε θεση backup . Aλλο μηχανημα απο τα πρωτα μπορει να συνεχιζει να λειτουργει μια χαρα αλλου οπως λεει ο jkoukos μαλλον εχει να κανει και με τις παρτιδες των sim και αν χωνουν κλειδωμα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 10-07-22 στις 03:41.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TsonTson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και το αναφέρατε πιο πάνω, να πω ότι το speedbooster 2 με άλλη κάρτα sim είναι καλύτερο. Σε εμένα έπιανε περισσότερο από ότι το κινητό (4g+) με μία sim cosmote που είχα βάλει (180+ down/40+ up). (όσον αφορά την υπηρεσία του booster δεν άλλαξε τίποτα από ταχύτητα).

Για το άλλο που λέτε για να παίξει το bonding χωρίς DSL, αυτό που είχα καταλάβει όσο το είχα τους τελευταίους μήνες είναι ότι αν έπεφτε η DSL συνέχιζε να δίνει 4g για κάποια ώρα, αλλά μετά ήθελε πάλι να "δει" την DSL για να συνεχίσει.
    Ναι αλλα αλλη καρτα πως? αφου το προγραμμα δινει μια συγκεκριμενη. Πως θα εχεις μια αλλη καρτα? θα εχεις μια αλλη συνδεση παγια για ιντερνετ? Η sim που εβαλες τι ηταν? κινητου με παγιο?
    Για το 2ο που λες υποτιθεται οτι ειναι backup αμα πεσει η adsl, τωρα αμα ειναι μια βλαβη και κανει μερες δλδ τι? δεν θα εχουμε απο κινητη?
    Γιατι αυτο ειναι ενας μεγαλος λογος που το βαζουν πολλοι οπως και εγω, οταν ρωτησα ετσι μου ειπαν και οτι εχει και public ip και θα παιζει DDNS, καμερες κτλ.

Σελ. 365 από 405 ΠρώτηΠρώτη ... 345355360363364365366367370375385 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νεο ASUS DSL-AC52U AC750 (adsl/vdsl)
    Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-22, 13:24
  2. Vodafone Home Speed+, πιλοτική επίδειξη από 7/1/2016
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-17, 23:49
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-16, 14:30
  4. Nεο adsl/vdsl Asus DSL N16
    Από babis3g στο φόρουμ Asus XDSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-15, 12:22