γεια σας και χρονια πολλα .
μπορει καποιος να με βοηθησει να ρυθμιση το unifi μεσω teamview. εχω ενα mikrotik το δουλευω κανονικα τωρα.τι ρυθμισης χρειαζεται δεν γνωριζω.με πληρωμη.
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
06-05-16, 16:11 βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aektzhs18 : 06-05-16 στις 21:21.
-
08-05-16, 19:41 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #2
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα που μιλάμε για τα ΜΤ.
Καλύτερα δες εκεί.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
21-05-16, 15:41 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #3
Έχω ένα μικροτικ και μια unifi.Μήπως κάποιος γνωρίζει πια ειναι η διαδικασία που όταν κάποιος συνδέεται στο WiFi να του βγάζει πχ το Facebook να κάνει like και μετά να μπαίνει ?
-
21-05-16, 16:37 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #4
| "Anyone can build a fast CPU.
-
21-05-16, 16:49 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #5
Το mikrotik το διαχειρίζεται .πάει πολύ καλά .Πολύ ευχαριστημένος.τι ακριβώς να ψάξω?
-
21-05-16, 16:51 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #6
-
21-05-16, 23:57 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #7
Σε ευχαριστώ πολύ.
- - - Updated - - -
Να ρωτήσω κάτι άλλο πριν το πειράξω.Τώρα το έχω κάνει vlan .Δεν ξέρω πως το έκανα και δουλεύει από βίντεο.Έχω ρουτερ του ΟΤΕ ,περνώ καν από την θύρα και συνδέω μικροτικ και από το μικροτικ στο unifi. δουλεύουν ρολόι.Εάν κάνω hotspot για να πηγαίνει σε σελίδα πχ Facebook θα έχω πρόβλημα με τους χρήστες που συνδέονται?τον κωδικό τον βάζουν μια φορά η κάθε φορά που συνδέονται?να το αφήσω ως έχει ?Ευχαριστώ
-
22-05-16, 12:00 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #8
Το vlan δεν ξέρω γιατί το έκανες και αν και που το χρειαζόσουν.
Πάντως έτσι που το περιγράφεις δεν το χρειαζόσουν.
Στο hot spot... κάθε χρήστης που πάει να μπει στο ασύρματο θα πρέπει να μπει στον browser όπου το εμφανίζεται μια σελίδα για να δώσεις usr/psw.
Τα στοιχεία τα δημιουργείς στο ΜΤ.
Κάθε Login διαρκεί μια χρονική περίοδο που ορίζεις εσύ.
Αν λήξει και είσαι συνδεδεμένος... δεν τρέχει τίποτε, συνεχίζεις κανονικά.
Αν αποσυνδεθείς και συνδεθείς ξανά μέσα στο χρονικό όριο, δεν σου ζητάει να κάνεις ξανά login.
Αν αποσυνδεθείς και λήξει θα πρέπει να συνδεθείς ξανά.
Το hotspot το χρησιμοποιείς μόνο αν θέλεις να ελέγξεις τους χρήστες πχ σε ξενοδοχεία, αεροδρόμια κλπ.
Τώρα από εκεί και πέρα... εσύ θα κρίνεις αν και πόσο το χρειάζεσαι.| "Anyone can build a fast CPU.
-
22-05-16, 15:42 Απάντηση: βοηθεια για ρυθμιση mikrotik και unifi #9
Με ενδιέφερε αυτό με την αρχική σελίδα ,μια φορά να βάλω τον κωδικό και να συνδέεται κατευθείαν κάθε φορά χωρίς κωδικό.οπότε δεν πειράζω τίποτα τώρα αφού δουλεύει ρολόι .βλέπω στην πορεία Εάν αλλάξει κάτι τότε θα το επιχειρήσω.
Παρόμοια Θέματα
-
Βοήθεια για ρυθμιση wireless access point TP-Link TL-WA5210G
Από epicouros στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 113Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-20, 10:29 -
Βοήθεια για αγορά ψυγείου και πλυντηρίου.
Από stavregos στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 49Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-19, 12:30 -
Βοήθεια για καινούργιο επεξεργαστή.
Από pakitis στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-15, 23:29 -
ap mikrotik ή unifi/nanostation
Από kage στο φόρουμ MikroTikΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-15, 21:27 -
Βοήθεια για τη σύνθεση υπολογιστή κομμάτι κομμάτι
Από Κώστας Σ. στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-15, 21:27
Bookmarks